Partyflock
 

Karotte’s Kitchen is terug in de Watt

gepubliceerd door , op
Karotte’s Kitchen is terug in de Watt
5 februari 2010
Na een geslaagd uitstapje naar zijn Lucky Garden in Eindhoven heeft Karotte China volledig achter zich gelaten om zich verder te ontwikkelen in de wondere wereld van de internationale keukens. Ditmaal keert hij samen met unders, Johanna Mercker en Juan Sanchez terug in de Watt om hun nieuw opgedane kennis met jullie te delen; La Bellissima Cucina Italiano!

Karotte's Kitchen kan na het succes in Rotterdam en Eindhoven tot de vaste waarden van de Nederlandse plezierfeesten gerekend worden. Iedereen die een kijkje heeft genomen in de keuken van Karotte weet waar ze het over hebben; doldwaze avonden waar het plezier voorop staat met kwaliteitstechno en een culinair tintje.

Op 20 maart wordt de Rotterdam Watt omgetoverd tot de beste Italiaan in town. Karotte is zo goed thuis in de Italiaanse keuken dat hij met behulp van wat knoflook, basilicum, een lekkere olijfolie en wat bloem de hongerige technoliefhebber een exquise maaltijd van maar liefst 7 uur lang voorschotelt. Zowel de muzikale honger als de honger naar een lekkere hap worden dus gestild tijdens de exclusieve all-night long set van maestro Karotte.

Vergeet Michelangelo, Leonardo da Vinci en Rafael, op 20 maart is Karotte de grote kunstenaar waar het allemaal om draait! Karotte en Evotions kijken uit naar een culinair hoogtepunt, waar de muziek samen met de sfeerelementen en de gezelligheid zullen zorgen voor een onvergetelijke avond.

Los van chefkok Karotte mag ook de basement niet ontbreken. Afgelopen Karotte's kitchen waren unders en Johanna Mercker de gangmakers in de intieme kelder van het pand. Dit keer worden ze bijgestaan door Juan Sanchez.

Karotte's Kitchen duurt van 23.00 tot 06.00 uur. Kaarten kosten 15,00 euro ex fee en zijn verkrijgbaar via www.evotions.nl

4 opmerkingen

Eenmaal pizza graag! :)
 
Karotte al een tijd niet meer gehoord......

zal zijn set op Time Warp '07 iig nooit vergeten (L)
 
Gezellig!!