Partyflock
 
­ Nederland

The 90´s are Back! Vierde editie op 13 maart in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
The 90´s are Back! Vierde editie op 13 maart in Leeuwarden
19 februari 2010
Zaterdag 13 maart is alweer de vierde editie van The 90´s are Back. SchaafMuziekcentrum Schaaf is opnieuw het toneel voor dit fantastische 90´s feest. Leeuwarden ging al meerdere malen plat voor dit zeer succesvolle concept. De resident DJ’s van deze avond Martin Harder, Ricardo Silvio & Andre Zwart zijn terug met een spetterende nieuwe editie. The 90’s are back gaat terug in de tijd met al die dansvloer knallers van toen. Zo knallen ze de ene na de andere hit uit de jaren 90 uit de speakers. Robin S, van Dik Hout, Charly Lownoise & Mental Theo & Vengaboys, het kan allemaal niet gek genoeg.

Martin Harder oa. bekend van Club Noa is samen met Michel Plender en Sem Hoekema het gezicht achter deze succesformule. Deze jonge honden zijn de drijfkracht achter dit inmiddels populaire evenement. Na drie spectaculaire eerdere edities, met de The 90´s are Back: Kerstshow als hoogtepunt kijken de heren met een glimlach terug naar het jaar 2009. Met vol goede moed trappen ze in maart weer af met een nieuwe editie van The 90´s are Back.

Tijdens deze vierde editie zullen de vocals verzorgd worden door Ella de Jong. Deze jongedame timmert inmiddels aardig aan de weg in Leeuwarden. Zij zal menig voetjes van de vloer doen bewegen door haar prachtige zang. Niemand minder dan Marc Queré is bereid gevonden om deze avond van beeldmateriaal / kunst te voorzien. Deze jonge kunstenaar is met zijn diversiteit een aanstormend talent in Leeuwarden. Marc Queré heeft onlangs zijn eigen atelier ruimte geopend in hartje Leeuwarden. Muziekcentrum Schaaf is oa. bekend van rave concept Uptempo. Dit succesvolle concept vind al enkele jaren plaats op Koninginnedag in Leeuwarden. Muziekcentrum Schaaf biedt plaats aan 1000 bezoekers.

Bekijk hier het promo filmpje van The 90’s are Back van 13 maart 2010


Speciaal voor deze vierde editie van The 90’s are Back heeft resident DJ en organisator Martin Harder
een 90’s mix cd samengesteld. Op deze cd zijn oa. Scatman John, Robin S, 2 Unlimited en Dj Jean te horen. De eerste 200 bezoekers ontvangen deze speciale The 90’s are Back mix cd.

Kaarten gaan vanaf 17 februari in de voorverkoop. Kaarten in de voorverkoop zijn € 10,- en zijn te verkrijgen bij www.muziekcentrumschaaf.nl/
en het VVV kantoor Leeuwarden. Tijdens deze avond zullen er ook kaarten aan de deur te verkrijgen zijn a € 12,50 maar let wel vol=vol.

Meer info op www.the90sareback.nl