Partyflock
 
Nieuws · september 2009
Ik ben je bitch niet is terug
woensdag 30 september 2009
Ik Ben Je Bitch vierde voor lange tijd hoogtij in de HappydayZZ te Culemborg. Keer op keer mocht Ik Ben Je Bitch Niet weer een gigantisch en in vele gevallen hondstrouwe groep uitzinnige partygangers ontvangen. Keer op keer ging het dak er bijna letterlijk vanaf.
Na de geslaagde lanceringen van de twee nieuwe avonden Bad (www.badmusic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A14864) en Sunday Night (www.sunday-night.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A14864) in september verwacht Escape in oktober de grootste namen uit de wereldwijde dancescene. Niemand minder dan Paul van Dijk, Fedde le Grand, Chuckie, Ron Carroll, Armin van Buuren, Cosmic Gate en Chicane doen de grootste club in hartje Amsterdam aan.
Zaterdag aanstaande is het dan eindelijk weer zover. XXlerator in Matrixx! Hoogste tijd om weer eens helemaal uit je plaat te gaan in de nieuwe Matrixx met oa Donkey Rollers (live), Tatanka en Headhunterz. Een avond met veel entertainment en dikke lasershows… En dat voor maar een tientje entree.
Goldmember is niet zomaar een feestje. Het is een samenwerking tussen twee superorganisaties die echt alles uit de kast halen om jullie een speciale nacht te bezorgen. Een half jaar is de organisatie al bezig met de voorbereidingen. Bij deze wil men jullie graag kenbaar maken dat je dit feestje niet mag missen. Omdat er zoveel aan gewerkt wordt, het speciaal is en omdat het maar één keer per jaar in de Marcanti wordt gehouden.
Bick
zondag 27 september 2009
Den Haag is een nieuw evenement rijker in het Paard. Bick staat voor kwaliteit en luxe plezier. Op 10 oktober is de kick off van dit evenement en de organisatie van Voulez-Vous zorgt ervoor dat de succesvolle lijn wordt doorgezet, waarmee deze zomer met de drukke Voulez-Vous events in de Whoosah Beachclub, Scheveningen, is begonnen.
360
zondag 27 september 2009
Muziek uit IJsland, dat is Bjork, Sigur Ros en natuurlijk GusGus. Dit trio uit Reykjavik heeft met meer dan 5 miljoen verkochte platen sinds 1995 allang wereldwijde sterrenstatus verworven en tour nu met zijn kersverse album "24/7", verschenen op Kompakt, door de beste clubs van Europa. Op zaterdag 4 oktober wordt Nederland getrakteerd op een van hun uitzonderlijke shows. Wij zijn enorm benieuwd naar hun optreden bij 360 in TrouwAmsterdam!
Nachtbrakers koorts
vrijdag 25 september 2009
Wat begon als een plaatselijke uitbraak is uitgegroeid tot een ramp van nationale proporties, met alle gevolgen van dien. Alleen al in Nederland zijn er tot nu toe duizenden gevallen bekend van mensen die het virus hebben opgelopen. En dit is nog maar het begin, het virus breidt zich met een ongekende snelheid uit en laat zich niet stoppen door landsgrenzen.
Komend weekend, 25 en 26 september, staat dan eindelijk de Grand Opening van de spectaculair veranderde Matrixx voor de deur. Naast enkele vertrouwde feesten worden er komende maand enkele nieuwe avonden in de nieuwe Matrixx georganiseerd. De eerste op zaterdag 10 oktober is Perfumed. Een nieuwe, sexy house avond waar alle zintuigen worden geprikkeld.
Bassrulers zet Zalinaz in vuur en vlam
woensdag 23 september 2009
Zaterdag 7 november vindt de najaarseditie van Bassrulers plaats in Zalinaz Etten-Leur. Na de uitverkochte outdooreditie van afgelopen mei vestigt organisator J&E Entertainment zich wederom in de grootste discotheek van West Brabant.
Hardcore Gladiators
dinsdag 22 september 2009
Aanstaande vrijdag is het weer zover, na 2 jaar afwezigheid is er 25 september weer een nieuwe editie van Hardcore Gladiators in Limburg. Alle verschillende muziekstijlen zullen weer aan bod komen, Mainstream Hardcore, Early Rave, Speedcore, Darkcore en natuurlijk Happy Hardcore, Met internationale topartiesten als de The Stunned Guys, Noize Suppressor, Dj Plague, Smurf en Slavefriese belooft het een knaller te worden. Ook de Nederlandse toppers zijn aanwezig zoals een Dione, Partyraiser, Paul Elstak en Drokz. De upcoming talents krijgen ook een plek met namen als Chrono & The Demon Dwarf en Brothers of Hardcore.
Misschien had je 'm al gezien, maar sinds een paar dagen heeft Dance 2 Eden een splinternieuwe website. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, goed gevuld met alle info over wat komen gaat zoals The Eden Rave op 17 oktober, maar ook met een uitgebreid archief dat nooit eerder vertoond materiaal uit het rijke verleden van Dance 2 Eden bevat.
De liefhebbers van de hardere hardcoresound kunnen opgelucht ademhalen, want na ruim een jaar van afwezigheid zal een van de hardste hardcore evenementen uit Noord Nederland, Hardcore vs Terror terugkeren. Op zaterdag 28 november 2009 zal Hardcore vs Terror neerstrijken in Holt te Deinum, om daar haar rauwe, donkere en snelle hardcore beats ten toon te spreiden.
Refill
dinsdag 22 september 2009
Refill is een maandelijks concept dat iedere eerste zondag van de maand plaatsvindt in Club Eindelijk Weer in Almere. Deze nieuwe club komt met een pakkend zondag concept dat Refill heet iedere eerste zondag van de maand. De programmering duurt van 17.00 tot rond middernacht, omdat de meeste mensen toch maandag weer aan de bak moeten. De residents van Refill zijn Santito en San.
Foxes & Wolves @ klinch
maandag 21 september 2009
Het maanlicht breekt als het schijnsel van de glitterbol door het loofbos. In de duistere nacht verlicht een veelkleurig spectrum de drinkplaats van de foxes & wolves. Een kosmische sterrenregen heeft ze de weg gewezen naar de bron van de universele hartstlag. De eeuwenoude disco beat wordt tot het ochtendgloren geslagen door een roedel uitzonderlijke zilverstaarten. Met hun vitale ritmes eren zij de tradities van de voorouders en geven zij ruim baan aan de strapatsen van de jongelingen.
Mindcontroller re-live the past
maandag 21 september 2009
Aanstaande zaterdag staat de zeventiende editie van Mindcontroller alweer in de agenda. Het geroemde oldschool- en early hardcore-concept vindt plaats in de North Sea Venue te Zaandam en neemt je mee terug naar de jaren ’90 tot 2002. Met nog een kleine week te gaan, maakt Art of Dance de timetable bekend voor Mindcontroller – Re-live The Past!
De Franse producer, dj en bandleider Laurent Garnier geeft op vrijdag 23 oktober een liveoptreden in de Rabozaal van de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event. Garnier, die bekend staat om zijn muzikale diversiteit, bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Tales of a kleptomaniac’ uit, waarop de meer organische en instrumentale kant van de technoheld wordt benadrukt. De seated / standing show in de nieuwe Rabozaal van de Melkweg is het enige liveoptreden van Garnier in Nederland.
De Azijnfabriek ziet de winter weer tegemoet. Na de zomerstop wordt het weer tijd voor de rauwere, duistere en hardere muziekstijlen in de Azijnfabriek. Translated Visions zal na een geslaagde vorige warme paas editie nu de winter een handje op weg helpen met wederom weer een verfrissende en variërende line-up met artiesten uit binnen- én buitenland voorschotelen.
Anticlub pakt uit
vrijdag 18 september 2009
Zoals de naam Anticlub misschien niet doet vermoeden voelt deze organisatie zich prima thuis in het club circuit, niet dat ze weglopen voor een leuk festival..
Boom Chicago's Late Nite Ballroom
vrijdag 18 september 2009
Er is een nieuwe hotspot in town! Het hoofdstedelijke nachtleven kan altijd wel wat schwung gebruiken en op 19 september zal er dan ook op een wel erg bijzonder lokatie een nieuwe avond starten. Op zaterdag 19 september zal de Boom Chicago, al jaren een begrip als Comedy theater, een nieuwe Club ervaring opzetten aan het Leidseplein in het hart van Amsterdamse uitgaansgebied.
Euroknaller in Oirschot
vrijdag 18 september 2009
U leest het goed. Voor de prijs van een euro kunt u nu genieten van deze speciale prijsknaller. Op 26 september zal de euroknaller bestaan uit een Cheeseburger, belegd met twee plakjes rauwe elektro.
Project Hardcore
donderdag 17 september 2009
Zaterdag 26 september is het tijd voor alweer de vijfde editie van Project Hardcore in de SilverDome te Zoetermeer. De locatie is bekend; het geluid is oorverdovend en de sfeer is geweldig. Natuurlijk zal b2s voor deze vijfde editie ook weer dik gaan uitpakken op alle gebieden. De vele duizenden liefhebbers die dit evenement jaarlijks trekt zullen van 22.00 tot 07.00 uur in de vroege morgen getrakteerd worden op de allerbeste Hardcore sounds!
Sexy Mother Fucker goes Fryslân
donderdag 17 september 2009
Na een zeer succesvolle en zwoele zomer zit ook voor de vetste houseparty van Nederland het lekkerste seizoen van het jaar er weer op! Na een spetterende afsluiter in het Bloemendaalse zand op 13 september wordt het weer hoog tijd om de beste clubs van Nederland te laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van Sexy Mother Fucker dit kan. Club Noa heeft tijdens het afsluitende Sexy Mother Fucker Festival met haar eigen stage wederom bewezen waarom zij gekozen is tot de Beste Club van Nederland, logisch dus dat de organisatie van Sexy Mother Fucker haar eerste editie na de zomer hier organiseert! Miiiiaaaaaaauwwwww!
Na de enorme teleurstelling en vergunningen rompslomp van vorig weekeinde heeft Mr Stubnitz besloten haar publiek een extra warm hart onder de riem te steken. Mr Stubnitz heeft nog nooit eerder voor zo een dilemma gestaan, wat zich heeft geuit in een hele nare situatie van onmacht. Mr Stubnitz moest hierdoor noodgedwongen ons publiek teleurstellen en de eerste Mr Stubnitz editie van dit jaar cancellen.
Met klinch het najaar in
donderdag 17 september 2009
Je voelt het deze week overal in de lucht hangen: de herfst komt eraan. Alle zomerfestivals zitten er weer op en de vakantie is voorbij. De blaadjes worden bruin en de warme jas kan weer van zolder. Maar het is niet één en al treurnis, want het najaar is ook de perfecte periode om weer de clubs in te duiken!
Zaterdag 24 oktober vieren Art of Dance en Showtek de release van het tweede artiestenalbum 'Analogue players in a digital world'. De North Sea Venue van Zaandam zal deze nacht het epicentrum zijn van een nieuwe schokgolf die internationale impact zal hebben. Het succesverhaal van Showtek zal deze nacht een nieuw hoofdstuk krijgen: dé sleutelspelers van vernieuwende hardstyle verzamelen zich on stage om de release van het nieuwe album te vieren.
Unit 7
woensdag 16 september 2009
Op vrijdag 10 april beleefde discotheek Pruim de allereerste editie van Unit 7. Nu, ongeveer een half jaar later, is het tijd om echt serieus uit te gaan pakken. TNMO events heeft de vrijdag ingeruild voor de betere stapavond en zo is het dan op zaterdag 3 oktober aanstaande tijd voor de tweede editie van Unit 7.
Xtra Large zaterdag 19 september
dinsdag 15 september 2009
De zomer zit er weer op en het is weer tijd voor de lekkere clubfeesten. Het begint meteen goed met op zaterdag 19 september Xtra Large in de Marcanti. De enige echte reünie met dat heerlijke gevoel want Xtra Large is weer terug op zijn oude plek. Er wordt volop gewerkt aan een gaaf decor, xtra licht, xtra geluid en vette ledshows. Dus ben jij fan van Xtra Large en kom je al jaren naar XL of Nachtboetiek feesten en wil je bij onze reünie zijn? Wees slim en haal je kaart zo snel mogelijk voor dat het uitverkocht raakt.
The Fabulous Moët & Chandon Night
maandag 14 september 2009
Wie er niet bij was heeft nog steeds spijt, wie er wel bij was, kon zijn/haar ogen niet geloven.de Moët & Chandon Night van Vie is de uitgaansboeken in gegaan als de meest glamoureuze nacht in de geschiedenis van het Nederlandse nachtleven. Waarom? Rivieren van champagne, fonteinen van chocolade, top entertainment, de beste DJ’s, de mooiste mensen, allemaal samengebracht onder het dak van Club Vie, de exclusieve club aan de boulevard in Rotterdam.
De 2.000 'die-hard' tickets die afgelopen weekend in de verkoop zijn gegaan voor de meest fanatieke Dirty Dutch-ers, zijn in nog geen tien minuten uitverkocht.
Het is al weer twee een jaar geleden dat Tommy vond dat het er in de Randstad aan ontbrak dat er geen tent was waar maandelijks je goed terug kon in de tijd op de beats van toen. Acid, techno trance en rave uit de jaren dat de house werd afgedaan tot een eendagsvlieg die wel snel voorbij zou vliegen. Integendeel de house is één van de grootste export producten geworden van ons land en heeft de wereld veroverd in de meer dan 20 jaar.
Pass the dutch is back in town
zondag 13 september 2009
De zomer is weer voorbij, de vakantieherinneringen gieren nog door je lijf, en toch moet je vanaf nu weer terug naar de realiteit! Back to School, Back on the Job, just good old daily routine! Hoe hard dit ook kan zijn, en hoe veel je ook terug verlangt naar dat heerlijke vakantie gevoel, toch zijn er altijd weer de dikste party’s die je weer helemaal gelukkig maken!
Op vrijdag 25 september van 00.00 tot 05.00 uur strijkt housecompagnie Beyond Bookings voor de derde keer neer in de Sugar Factory in Amsterdam. Daar presenteert zij haar eigen clubconcept ‘Beyond Rotation’, een showcase van haar imposante artiestenlijst. Zes namen worden in de spotlights gezet om in muzikale klanken te vertalen waar het toonaangevende boekingsbureau al jaren voor staat.
De zomer is nagenoeg teneinde. Vele strandfeesten en festivals liggen weer achter ons. Firma Gezellig heeft haar focus al weer ruim gelegd op het komende clubseizoen. Waar beter kan dit plaatsvinden dan in het knusse Studio 80 in Amsterdam.
Qlimax 21 november 2009
zaterdag 12 september 2009
Voor de 7e keer op rij keert het bekendste indoor evenement van Q-dance terug naar de GelreDome in Arnhem.
Op 26 september, Huize Maas te Groningen, vindt er een nieuwe stralingsmeting plaats en zullen de geigertellers in het rood slaan. Indicator presenteert haar 4e editie, “ Radio Active ”. Wederom zal de locatie een verrassende metamorfose ondergaan waar de organisatie de nadruk legt op visuele extra's en decoratie. Indicator haalt er weer extra lasers en lichteffecten bij om er voor te zorgen dat de straling duidelijk merkbaar is.
Op vrijdag 25 september vindt er in Watt Rotterdam een spectaculaire techno-avond plaats. In de main room viert het bekende Berlijnse platenlabel BPitch Control haar 10 jarige bestaan en in de basement presenteert Duitse Technoheld Gregor Tresher zijn nieuwe album The Life Wire. Een mooie samenloop van omstandigheden maakt deze avond voor de echte techno liefhebber er eentje om niet te mogen missen.
Ego in club Home
donderdag 10 september 2009
“Waarom zo egoïstisch? Ik wil, Ik heb, Ik weet, Ik ben en Ik kan werkelijk alles, zeg hallo tegen mijn Ego.”
DJ Isaac’s Hardstyle Sessions
donderdag 10 september 2009
Vanaf aanstaande zondag is Q-dance Radio een nieuwe radioshow rijker; DJ Isaac’s Hardstyle Sessions. Deze Engelstalige show wordt gepresenteerd door DJ Isaac. Je hoort een uur lang de nieuwste hardstyletracks en de grootste hits, maar ook komt elke uitzending de hardstyle classic van de maand voorbij.
Project N50
woensdag 9 september 2009
Na inmiddels drie edities van dit denderende polderfeest maakt de organisatie en menig feestvierder zich klaar voor de 4e editie van Project N50. Dit feest, gehouden in een boerenschuur te Nagele, is inmiddels een begrip voor dansliefhebbers in en rondom de polder. Het succes van vorig jaar blijkt uit de reacties van de bezoekers op Partyflock: ‘Wederom voorgaande jaren overtroffen’ stelt Gerjanus. Ook DjeeJee vond ‘het weer fijn!’. Vooraf was er nog te doen over het missen van The Prophet, die voorgaande jaren het feest flink op heeft gezweept, maar de line-up bleek geslaagd. Vooral Noisecontrollers en Scope DJ vielen bij de bezoekers in de smaak.
Love & Respect for Kika
woensdag 9 september 2009
Voor alle mensen die zin hebben in een mooi feest en daarnaast Kika een warm hart toedragen. Zet het vast in je agenda, zaterdag 16 januari, Love and Respect for Kika.
Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september gaat Namasté de verbintenis aan met Earthdance, om de Werelddag van de Vrede te vieren. Earthdance - the worldwide dance festival for peace – is uitgegroeid tot ‘s wereld grootste gesynchroniseerde internationale muziek en dans evenement. Ieder jaar verenigen zich meer dan driehonderd duizend mensen over de hele wereld in deze dans voor de vrede.
Shake & Pop!
maandag 7 september 2009
Zaterdag 12 september Zal het nieuwe Shake & Pop! van start gaan in de vertrouwde club Monza. De nieuwe edities van Shake & Pop! zullen voortaan op zaterdag plaatsvinden en zullen daarom nog uitbundiger gevierd worden dan voorheen. De eerste editie kent dan ook een geweldige line up met niemand minder dan onder andere Benny Rodrigues, Sunnery & Ryan en Oliver Twizt.
Audio Circus
maandag 7 september 2009
Audio Circus? Wie zeg je? Audio Circus is een initiatief dat leuke nieuwe en frisse feesten in Groningen gaat organiseren met de klinkende namen als Play, SoHo, Te Smerig en Audio Circus.
We Are E
zaterdag 5 september 2009
Na het uitermate gezellige familiestrandfeest “E” on the Beach dat We Are E! eerder deze zomer gaf, wordt het ditmaal tijd om het feest binnen op te zoeken. Niets minder dan de tweede woonkamer van veel van de We Are E! artiesten, aka de Studio 80, dient voor deze editie als perfecte indoor spot voor een We Are E! familie setting. In tegenstelling tot bij het familiestrandfeest zal nu niet bijna het gehele rooster aantreden maar zal een kleine selectie de tent op zijn kop zetten te samen met een internationale headliner die uiteraard ook het “E” gevoel bevat.
Zwaar techno geweld tijdens Click ade
zaterdag 5 september 2009
De grootste locatie van Amsterdam. Negen internationale klinkers van namen. 18 zwaargewichten in totaal, waarvan 6 live en direct in je gezicht. Het dikste lichtplan dat de locatie ooit is overkomen. Een fenomenale rug aan rug krachtmeting tussen drie grootmeesters uit de hogere regionen der Techno. Dit alles tegen een prijskaartje om je stuk op te lachen. Het gaat hier over Click ADE 2009. Op vrijdag 23 oktober barst dit knetterende scherpgeschut oorverdovend los in de hoofdstedelijke WesterUnie.
Megarave
vrijdag 4 september 2009
Door ‘Hoek van Holland’ zijn er door de gemeente Rotterdam op het allerlaatste moment nog een aantal ernstige veranderingen opgelegd met betrekking tot de vergunning Megarave. De gemeente is teruggekomen op de reeds eerder verleende vergunning om het feest tot 23.00 uur te laten duren en heeft Rige opgelegd om 20.30 uur het evenement stil te leggen. Dit bericht is zojuist medegedeeld aan Rige Entertainment (vrijdagmiddag 4 september), waardoor de organisatie een aantal grote veranderingen heeft moeten doorvoeren.
Het tweedaagse festival Lunabeach en sterren van hollandia wat komend weekend zal losbarsten op het benedenplein van de Waerdse Tempel wordt aangepast. Na overleg met diverse partijen en advies van Meteo Consult is besloten het buitenprogramma te verplaatsen naar de grote zaal van de Waerdse Tempel.
The House of God in Bibelot
donderdag 3 september 2009
Op 10 oktober as. staat weer een nieuwe editie gepland van The House of God en deze wordt wederom gehouden in een unieke en altijd uitverkochte locatie in Dordrecht, namelijk Bibelot! Na de vorige zeer succesvolle editie met een geweldige sfeer, heeft de organisatie besloten dat Bibelot nogmaals het decor van The House of God zal zijn waar verschillende dj’s hun geloofwaardige geluiden ten gehoor zullen brengen op!
Hollands Hard
woensdag 2 september 2009
Voor de gabber van vroeger en nu brengt Hollands Hard de beste oldschool en early hardcore van eigen bodem samen. De eerste editie in april was een schreeuw om meer. Die schreeuw wordt beantwoord met een ongekend vervolg op 10 oktober met verschillende grootmeesters uit de Nederlands hardcore scène.
Aftermovie Zomerkriebels Festival
dinsdag 1 september 2009
Zomerkriebels wil langs deze weg alle bezoekers van het Zomerkriebels Festival 2009 hartelijk bedanken. Dankzij jullie is het een geweldig feest geworden.
30 september 2009
Ik ben je bitch niet is terug
Wereldtop komt samen op het Amsterdam Dance Event in Escape
XXlerator…om vast in de stemming te komen
29 september 2009
Goldmember is niet zomaar een feestje...
27 september 2009
Bick
360
25 september 2009
Nachtbrakers koorts
Perfumed nieuwe 'dance-fragrance' in nieuwe Matrixx
23 september 2009
Bassrulers zet Zalinaz in vuur en vlam
22 september 2009
Hardcore Gladiators
Nooit eerder vertoond archiefmateriaal op nieuwe website Dance 2 Eden
Keiharde terugkeer van Hardcore vs Terror
Refill
21 september 2009
Foxes & Wolves @ klinch
Mindcontroller re-live the past
Laurent Garnier live in de Melkweg Rabozaal tijdens ADE
20 september 2009
Translated Visions komt weer met internationaal debuut naar Roermond
18 september 2009
Anticlub pakt uit
Boom Chicago's Late Nite Ballroom
Euroknaller in Oirschot
17 september 2009
Project Hardcore
Sexy Mother Fucker goes Fryslân
Mr. Stubnitz last extra dikke weekender editie in
Met klinch het najaar in
16 september 2009
Showteks 'Analogue players in a digital world'
Unit 7
15 september 2009
Xtra Large zaterdag 19 september
14 september 2009
The Fabulous Moët & Chandon Night
Dirty Dutch ‘die-hard’ tickets uitverkocht
13 september 2009
2 jaar dikke oldschool op de Sluizen door best oldskool events
Pass the dutch is back in town
12 september 2009
Pure kwaliteitshouse op derde editie van Beyond Rotation
Speelse gezelligheid troef tijdens Dance erger je Niet in het najaarsseizoen
Qlimax 21 november 2009
10 september 2009
Indicator meet radioactieve straling in Huize Maas
Watt programmeert hoogstaande techno-avond
Ego in club Home
DJ Isaac’s Hardstyle Sessions
9 september 2009
Project N50
Love & Respect for Kika
8 september 2009
Internationale top DJs tijdens Namasté - Earthdance 2009
7 september 2009
Shake & Pop!
Audio Circus
5 september 2009
We Are E
Zwaar techno geweld tijdens Click ade
4 september 2009
Megarave
Lunabeach verplaatst van buiten naar binnen
3 september 2009
The House of God in Bibelot
2 september 2009
Hollands Hard
1 september 2009
Aftermovie Zomerkriebels Festival