Partyflock
 

Bassrulers zet Zalinaz in vuur en vlam

gepubliceerd door , op
Bassrulers zet Zalinaz in vuur en vlam
21 september 2009
FeestBassrulers · # 12 we set the world on fire!
Datumzaterdag 7 november 2009
LocatieZalinaz
Zaterdag 7 november vindt de najaarseditie van Bassrulers plaats in Zalinaz Etten-Leur. Na de uitverkochte outdooreditie van afgelopen mei vestigt organisator J&E Entertainment zich wederom in de grootste discotheek van West Brabant.

Met ook nog de uitverkochte jubileumeditie van maart vers in het geheugen belooft ook de laatste Bassrulers van dit jaar weer een spektakel te worden. Ook nu zijn er weer enkele grootheden uit harddanceland gestrikt om Zalinaz in vuur en vlam te zetten.

D-Block & S-te-Fan zijn inmiddels uitgegroeid tot de gevestigde orde en zullen veel tracks presenteren van hun nieuwe artiestenalbum “Music made addictz”. De Italiaanse inbreng, die inmiddels een traditie is bij de Zalinaz edities van Bassrulers, komt deze keer van scratchmaster Daniele Mondello. Ruim 2 jaar geleden was deze man de eerste Italiaan die zijn opwachting maakte op Bassrulers. Dit leidde tot massale rijen voor de deur vanaf het moment dat de deuren openden.

Ook Ran-D zal plaatsnemen achter de draaitafels. Deze exponent van de nieuwe generatie maakte dit jaar indruk op tal van grote festivals en events. Hij zal verder nog ondersteund worden door resident Pat B en Ruthless, de reus die weer terug is van weggeweest aan de frontlinie van harddanceland. De afsluiting wordt dit keer verzorgt door Bass-D, die voor de eerste keer zijn opwachting zal maken op Bassrulers. Apster zal de vocals voor zijn rekening nemen.

De tweede area wordt aangevoerd door Nosferatu met in zijn kielzog Club-X legende Yves. Ook de kersvers gekozen nieuwe resident Dr. Rude is aanwezig. Deze mixmaster was al vanaf het begin een regelmatig terugkerende dj en heeft nu van de organisatie een vaste stek toebedeeld gekregen. Ook de andere resident B!zar en Reza zijn er deze editie weer bij. De dj’s worden vocaal ondersteund door RG.

Kaarten voor Bassrulers kosten € 15,00 excl. fee en zijn verkrijgbaar via www.j-e.nl en alle Primerawinkels. Vanaf zaterdag 26 september start ook de voorverkoop bij de lokale Music Stores.

9 opmerkingen

Was het niet Bass-D die af sloot ?
Mondello :D:respect:, Ran-d, DBSTF (Y)
Hier gaan we zeker weer heen!!!
 
Uitspraak van Davignion op woensdag 23 september 2009 om 12:27:
Was het niet Bass-D die af sloot ?

klopt! Foutje van PF.
PF schrijft die nieuwsberichten niet hoor :D
laatste aanpassing
Area 1:

Bass-D
D-Block & S-te-Fan
Daniele Mondello
Ruthless
Ran-D
Pat B
MC: Apster

Area 2:

Nosferatu
Dr. Rude
Reza
Yves
B!zar
MC: R.G.
 
dat nieuwe album van DB&STF is iig supervet :yes:
mss dat ik hier wel ff langsglip...
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 56331, 50659}
matige line-up..