Partyflock
 

Bick

gepubliceerd door , op
Bick
26 september 2009
FeestBick · Voulez-Vous
Datumzaterdag 10 oktober 2009
WinactieBick actiegesloten
LocatiePaard Site
Den Haag is een nieuw evenement rijker in het Paard. Bick staat voor kwaliteit en luxe plezier. Op 10 oktober is de kick off van dit evenement en de organisatie van Voulez-Vous zorgt ervoor dat de succesvolle lijn wordt doorgezet, waarmee deze zomer met de drukke Voulez-Vous events in de Whoosah Beachclub, Scheveningen, is begonnen. Jamie Westland, Jeroenski, Steven Quarré, Jay Serano, Easy Ryan, Boris Deluxe, Norman Soares & Issy zorgen voor een feestelijke opening van een nieuwe sfeervolle avond in het mooie Paard in Den Haag

Na 3 jaar van succesvolle feesten onder de naam Young Classic Party in o.a. Westwood, Le Byblos, Bel Air en Whoosah Beachclub is er begin dit jaar overgestapt op een nieuwe naam en formule: Voulez-Vous! Nu, na twee fantastische, zomerse feesten in de Whoosah Beachclub is het tijd voor iets groters, iets nieuws! Niet zonder trots melden zij dat een samenwerking is beklonken met de organisatie Full Circle, bekend van o.a. de Billy the Klit, Franchise & Hed Kandi feesten in het Paard in Den Haag. Het eerste feest dat in deze nieuwe samenwerking wordt georganiseerd is Bick, op zaterdag 10 oktober in het Paard. Bick bevat alle elementen die jullie van de Voulez-Vous evenementen gewend zijn. Met DJ’s en begeleidende muzikanten (percussie, sax, mc), welke zorgen voor de muzikale hoogtepunten. Deze, tezamen met danseressen in ‘Moulin Rouge’ stijl en een spetterende aankleding, zullen zorgen voor een onvergetelijk feestje.

Jamie Westland en Steven Quarré (beiden van Franchise & Hed Kandi) draaien op Bick nu back 2 back. Na een succesvolle avond op het strand zijn ze onmisbaar voor Voulez-Vous en mogen ze natuurlijk niet ontbreken bij de eerste editie in het Paard. Jeroenski is de perfecte dj om de avond elan te geven. Met boekingen op Housequake, Salsalounge, Discotheque, Escape, Sneakerz, Latin Village, Sensation en ga zo maar door, heeft hij, in het Paard, in een handomdraai de vrouwen doen twijfelen aan hun keuze om hakken aan te doen. Jay Serano, bekend van onder andere Hed Kandi, zal het vervolg van de avond voor zijn rekening nemen. Dit model is niet alleen eye candy, maar is voornamelijk een talentvol, muzikaal artiest. Ook is er een nieuwe opkomende jongen gekozen om de start van de avond in te zetten. Easy Ryan heeft dan ook zijn platen al klaar liggen om de binnenkomende bezoeker te voorzien van een heerlijk diepe beat. Boris Deluxe & Norman Soares presenteren het live entertainment van Bick. Met respectievelijk een saxofoon en percussie zetten zij de puntjes op de ‘i’ op deze leuke, stijlvolle avond. Issy vat het geheel samen met ondersteuning van zijn vocalen.

Kaarten zijn te bestellen via www.paard.nl, www.timoco.eu, en alle Belcompany outlets. Er zijn speciale Vip kaarten en tafels te bestellen via www.voulez-vous-events.nl. Deze zijn op het balkon van het paard gesitueerd, waarvan een aantal op de dj uitkijken. Wees er dus snel bij om een goed plaatsje te verzekeren.

5 opmerkingen

top... :)

weer iets aparts in het Paard
laatste aanpassing
Gezellig! :cheer:!
laatste aanpassing
 
Dat beloofd wat! :D
Dat wordt knalluhh!(H):)
 
De avondjes in t paard gaan weer beginnen!!!!

:cheer: