Partyflock
 

Zwaar techno geweld tijdens Click ade

gepubliceerd door , op
Zwaar techno geweld tijdens  Click ade
2 september 2009
FeestClick · ADE special
Datumvrijdag 23 oktober 2009
LocatieWesterUnie Site
De grootste locatie van Amsterdam. Negen internationale klinkers van namen. 18 zwaargewichten in totaal, waarvan 6 live en direct in je gezicht. Het dikste lichtplan dat de locatie ooit is overkomen. Een fenomenale rug aan rug krachtmeting tussen drie grootmeesters uit de hogere regionen der Techno. Dit alles tegen een prijskaartje om je stuk op te lachen. Het gaat hier over Click ADE 2009. Op vrijdag 23 oktober barst dit knetterende scherpgeschut oorverdovend los in de hoofdstedelijke WesterUnie.

Zet hem dik gemarkeerd vast in je agenda. Dit wordt een evenement om niet te missen en zacht uitgedrukt één van de hoogtepunten van het Amsterdam Dance Event 2009. De organisatie achter Click zet een licht- en geluidsplan neer om je ogen en oren uit je schedel te laten klapperen. Steve Rachmad, Joel Mull en Heiko Laux konden niet eerder zo 360oC rond ervaren worden. Tel daar bij op dat deze heren een unieke 3 uur durende rug aan rug set ten gehore zullen brengen. Daar kan je niet omheen. In de 3 zalen van de WesterUnie komen verder achter de decks: Funk d'Void, Slam, Shinedoe, Paul Ritch live, The Advent vs. Industrialyzer live, Silicone Soul, The The Black Dog live, Wouter de Moor, Naald & Draad, Philip Young, Stefano Richetta, Vincenzo de Bull, Thomas Robson en vocalist Laura Stavinoha. Shinedoe lanceerde onlangs haar No Boundaries album (Intacto), deze Click ADE editie is onderdeel van haar gelijknamige album tour, net als voor Silicone Soul, die Click ADE 2009 aandoen voor hun Silicone Soul album (Soma Records) tour.

Achter deze bijzondere Click editie zijn de krachten gebundeld van vakmensen en pure liefhebbers. AD Bookings, Soma Records en Exprezz. AD Bookings vertegenwoordigt een groot deel van de krachtige bovenstaande line-up. Soma Records publiceert hun en de muziek van een groot deel van de hedendaagse electronische artiesten die er anno 2009 toe doen. Exprezz is de drijvende kracht achter Click en als boekingskantoor verbonden aan eerlijk Amsterdams talent en mensen die het Amsterdamse nachtleven in beweging houden. Een combinatie van principes die gegarandeerd voor vlammend vuurwerk gaat zorgen.

Het ADE zal ook dit jaar weer met geladen energie door de aderen van de stad gieren. De WesterUnie is op deze zinderende vrijdagnacht van 23 oktober het kloppende en bonkende hart van de dansende hoofdstad. Met een line-up die een paar van de hardst werkende artiesten in de industrie vertegenwoordigt en vooral een fijne combinatie van de beste house en techno is dit een editie waar niemand om heen kan. De liefhebber. De danser. De stapper. De kenner. Alles komt onder 1 enorm dak samen in 3 verschillende ruimtes met het vetste licht en geluid dat er te vinden is die nacht. Zet je schrap, hij komt er aan. WesterUnie ADE 2009.

11 opmerkingen

Ik ben erbij 100% zeker :D
Helaas tegelijk met een avondje Laurent Garnier, Voorn, Dave Clarke etc.
Zegt genoeg over ADE, dat je dit en Craig moeten laten schieten voor nog iets beters(naar mijn mening)!:respect:
laatste aanpassing
wohoooooo wat een line-up
Petje Af x2 (Y)
er is idd veel te doen (zien) qua techno op ADE. Kiezen tussen dekmantel, melkweg, westerunie...
Heerlijke line up dit!
Heb het hele weekend vrijgenomen van het werk en hier zeker aanwezig!

:D
Dikke avond! Zaterdag ook een vet technofeest in de B*nker met Paul Mac, Ritzi Lee, Carlos Rios :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
:bounce:
Wat een dikke line-up, helaas roept dat ene feest in Gent me al het hele jaar.
 
Zeker aanwezig hier!