Partyflock
 
Nieuws · december 2009
Er zijn van die line-up’s die gelijk herinneringen naar boven brengen wanneer je ze ziet. Een goed voorbeeld van zo’n line-up is die van Coko Productions welke zij presenteerden voor haar nieuwe concept Happy Nation op 6 februari 2010. Herinneringen aan vroeger tijden, toen alles nog vrolijk en ongedwongen was komen direct boven drijven. Artiesten van de bekende happy hardcore sounds waar menig discotheek- en partyganger helemaal los op gingen. Geen gezeur, geen verplichtingen, geen zinloos geweld, maar iedereen gezellig, lekker springen en gek doen.
2009 is voor bij, verleden tijd, zand erover. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, goede voornemens en… veel goede muziek! Want Framebusters @ Escape begint het jaar goed, met top artiesten als Funkerman, René Amesz, Baggi Begovic en Daniel Bovie & Roy Rox, aangevuld met ‘top of the bill’ entertainment, visuals en geluid!
The real sexy New Years Vibe
woensdag 30 december 2009
Het is bijna zover over een paar dagen het vetste feest in de Lexion: The real Sexy New Years Vibe. Het is bijna zover: een heerlijk Nieuwjaarsfeest in de Lexion. De deuren zijn geopend van 22:00 tot 12:00 uur. Veertien uur non-stop feest, het langste en lekkerste feest op Oud en Nieuw.
Free your Mind Festival
woensdag 30 december 2009
Op zaterdag 5 juni 2010 bestaat Free Your Mind Festival 7 jaar. Omdat dit geluksgetal natuurlijk niet ongemerkt voorbij mag gaan, staat de 7de editie van het festival in het thema van Lucky Number 7! Net als vorig jaar begint de verkoop van de 1000 Early Bird (Lucky Bird) kaarten op 1 januari 2010.
Kosmonaut
dinsdag 29 december 2009
Arnhem wordt steeds meer op de kaart gezet door sterke organisatoren en promotors. Kijk alleen al eens naar de bekende 8Bahn avonden, Koninginnedag of open air festivals als Free Your Mind. Als je dit dan samenvat, kun je niets anders dan het jaar in stijl afsluiten om vervolgens 2010 aan te kondigen.
Dit jaar tijdens de Harddance Awards is Kidd Kaos bekroont met de 'Best new face' award. Dit talent uit Engeland, kun je voor het eerst te zien en horen in Nederland tijdens een nieuw harddance event genaamd 'Past Present Future'. Een dubbele harddance-primeur dus voor de liefhebbers van de stevige house.
68-11
vrijdag 25 december 2009
Nederland mag niet klagen! Dagenlang sneeuw, romantische winterlandschappen en dan toch eindelijk een zogeheten Witte Kerst. Welke oer-Hollander droomt daar nou niet van?
De eerste Awakenings van het jaar speelt zich af in het prachtige Klokgebouw te Eindhoven en Monumental merkt al dat jullie er zin in hebben!
Op zaterdag 9 januari is het weer tijd voor dé Nieuwjaarsborrel voor de oude garde of iedereen die gewoon zin heeft in een ouderwets gezellig feest. Winter Wooferland in de Amsterdamse Paradiso is inmiddels voor velen vaste prik in de vaak nog lege agenda en gegarandeerd een uitverkochte zaal waarbij de sfeer bij het publiek er vanaf de eerste plaat al helemaal in zit.
Keihard beuken op Tweede Kerstdag! De hardcore houseparty High Voltage geeft al jarenlang een honderd procent feestgarantie tijdens de saaie feestdagen. Ook op Tweede Kerstdag is het de organisatie weer gelukt om een deejay keurkorps samen te stellen waarbij het maar om één ding gaat: knallen!
Villa Achterdeur
dinsdag 22 december 2009
Aankomende zondag 27 december doet Villa Achterwerk voor de allerlaatste keer haar achterdeur open. Om daarna diezelfde deur met een “big bang” achter zich dicht te trekken. Want… Na drie zeer mooie, en ook zeer succesvolle, jaren vindt de Villa Crew het mooi geweest en gaat ze genieten van een broodnodige time-out om de accu op te laden voor een nieuw, fris en vooral verrassend gayfeest. Ergens in 2010.
Voor één keer terug van weggeweest: Club Latido Afterparty! Wat jarenlang een begrip was in de Amsterdamse dance scene en tot op de dag van vandaag door velen gemist wordt is nu weer even terug! Vrijdag 1 januari vanaf 7 uur tot laat kun je terecht in de Amsterdam Marcanti voor een echte, onvervalste Reunion van deze onbetwiste afterparty experts. Waar je ook jouw oud & nieuw hebt gevierd, hier komen alle feesten samen en vier je samen het splinternieuwe begin van 2010. Het vuurwerk van de nacht ervoor is voorbij, laat nu de champagne maar vloeien!
Generations of Love
dinsdag 22 december 2009
De feestdagen komen eraan en Chemistry is er fier op om de tweede wintereditie van Generations of Love te kunnen aankondigen. Vorige zomer begonnen als succesvol ‘boutique’ zomerfestival en op tweede kerstdag 2008 zag de wintereditie in de WesterUnie het (kerst)licht. De kerstsfeer moet wat dat betreft vooral worden bevestigd door het ‘We Come Together’ gevoel inhoud te geven.
Hardmotion
maandag 21 december 2009
Oud en Nieuw is een jaarlijks ritueel wat massaal gevierd word, gezellig met je vrienden of met je familie oliebollen eten tot je erbij neer valt en exact om 12 uur flink wat vuurwerk afsteken met behoorlijk wat champagne achter je kiezen! Een jaarwisseling moet een avond worden die je niet zomaar vergeet! De meeste onder ons hebben na al deze tradities dan ook de behoefte om even lekker los te gaan en knallend het jaar af te sluiten, en niet standaard in de plaatselijke kroeg te staan waar je elke week al heen kunt!
Marcanti Reunion
maandag 21 december 2009
Wat gaat de tijd toch hard! Het jaar 2009 is bijna voorbij gevlogen en Crazyland en Decisions blikken tevreden terug op een bijzonder jaar vol feestelijke successen. Kwaliteit staat bij beide organisaties hoog in het vaandel en waarschijnlijk is dat wat de mensen dermate aanspreekt waardoor ze steeds weer terugkomen. Crazyland en Decisions komen ook dit jaar weer samen aan het einde van het jaar om het dak er af te knallen van de Amsterdam Marcanti.
De ‘Grand Opening’ van Topzz Tilburg zal plaatsvinden op 2 januari 2010. Topzz zal in de toekomst ook op Donderdagen open gaan, maar in eerste instantie gaat Topzz knallen op de Vrijdagen, Zaterdagen en Zondagen.
Ladies! Trek je cocktailjurkje maar weer uit de kast, want vrijdag 8 januari is het weer tijd om flink te paraderen in Escape Club, LadyKillers is terug en Amsterdam mag het weten!
Prspct XL10
zaterdag 19 december 2009
Geheel in de lijn der traditie zal er op kerstavond weer een Prspct XL zijn. Prspct Recordings is wereldwijd uitgegroeid tot één van de grotere drum ’n bass labels en het feest trekt daarmee DJ’s en bezoekers uit binnen- en buitenland. Prspct zal tijdens dit jubileum harder en lozer gaan dan ooit te voren. Met een knaller line-up wordt het een echte Big Bang!
Franchise
vrijdag 18 december 2009
Vier jouw tweede kerstdag in het Paard
Franchise heeft al laten zien dat de avonden in het Paard behoren tot de creme de la creme van de dance events. Met knotsgekke, uitverkochte edities achter de rug, waar mensen nog het originele decor en goede sfeer kunnen herinneren, is het nu tijd om de afsluiting van de kerstdagen in het Haagse Paard te vieren.
Switch Music Events
vrijdag 18 december 2009
Ondergrondse techno penetreert in het Amsterdamse Nieuwjaar
Amsterdam is dit jaar een evenementen organisatie groter geworden. Met oud en nieuw 2009 zullen er weer ruim 300 artiesten uit binnen- en buitenland optreden in verschillende clubs om het nieuwe jaar in te luiden. Ook evenementenorganisatie Switch Music Events is met oud en nieuw te vinden in Amsterdam.
Noord-Zuid lijn zet Amsterdamse dance scene op z’n kop !
Hoe zo Noord-Zuid lijn?!? De beste manier om mensen tussen Noord en Zuid Nederland bij elkaar te krijgen is allang gevonden. PT Events vond de sleutel tot deze verbindingsbrug en lanceerde het idee in oktober 2009.
De recente geruchten over het niet doorgaan van Smeerboel op 26 december wil Elevation Events bij deze ontkrachten. Dat Smeerboel doorgaat staat voor 100% vast! Helaas moet de organisatie wel het treurige nieuws brengen dat het niet doorgaat op de huidige locatie: het Noorderlicht (Toren van Babel). De reden dat Smeerboel hier niet door kan gaan is in zijn geheel te danken aan het falende beleid en de uitvoering van gemeente Utrecht.
Mood Elevator
donderdag 17 december 2009
Na een prachtig 2009 waarin Mood Elevator zich als vaste waarde in de Helling dubbel en dwars heeft bewezen zal er dit jaar nog een maal gruwelijk worden uitgepakt. Want op zaterdag 19 december staat er namelijk een dijk van een dansavond gepland met de ongekroonde koning van de minimale house, te noemen Pokerflat voorman en publiekslieveling Steve Bug.
Dirty Dutch
donderdag 17 december 2009
Na maanden voorbereiding is het bijna zover! Aanstaande zaterdag komen er maar liefst 30.000 bezoekers richting een uitverkochte Rai met 1 gemeenschappelijk doel, een geweldige avond te beleven op Dirty Dutch. De spanning stijgt, de artiesten en organisatie zijn er klaar voor. Vergeet niet eerst de website dirty-dutch.com goed door te nemen, daar staat heel veel waardevolle informatie voor op de avond zelf.
Bla Bla' s Christmas madness
woensdag 16 december 2009
Kerst is de tijd voor warmte en gezelligheid en om die overtollige Kerstpondjes er weer af te krijgen ga je op Tweede kerstdag weer flink los! Bla Bla brengt samen met de Kerstman een vol programma met te gekke dj’s en vertier. Studio 80 wordt weer volledig op zijn kop gezet.
Dance liefhebbers omcirkelen zaterdag 7 augustus 2010 alvast in hun agenda. Het populaire Dance Valley wordt dit jaar namelijk weer voor het eerst sinds 5 jaar op de oorspronkelijke datum gehouden. De laatste jaren streek het dance festival noodgedwongen in de maand juli neer op het uitgestrekte recreatiegebied Spaarnwoude. Vandaag kreeg organisatie UDC Events van de gemeente Velzen groen licht voor het hernemen van de eerste zaterdag in augustus.
Playground
dinsdag 15 december 2009
Op traditioneel misschien wel de saaiste dag van het jaar is de Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam zonder twijfel de beste plek om even te ontvluchten aan alle rituelen als kerstdiners en verplichte bezoekjes. Playground druist namelijk die avond tegen alle principes van de Kerstman in en maakt zich op voor een avondje onvervalst knallen!
Next BLACK overdose
dinsdag 15 december 2009
Op zaterdag 20 maart zal voor de vierde maal op Belgische grond een onwaarschijnlijke editie van BLACK plaatsvinden.
Honderden mails met de vraag of er nog een nieuwe editie van BLACK zou komen worden met deze aankondiging beantwoord! Na het uitblijven van BLACK afgelopen zomer te Amsterdam zal BLACK er voor 100% staan voor de tweede maal in de Trixxo Arena te Hasselt, België.
Ben Harder Show
maandag 14 december 2009
De Ben Harder Show is al meer dan drieënhalf jaar actief. Vele artiesten zijn inmiddels in de show geweest en vele leuke items zijn er geweest. Op zaterdag 19 december viert de Ben Harder Show groot feest. Het is dan de honderdste editie. Het wordt een waanzinnige uitzending die heel de nacht duurt. Er zullen wat interviews gedaan worden maar er zal vooral veel gedraaid worden. Daarnaast zijn er een aantal artiesten gevraagd om aan de hand van wat ingesproken teksten van Ben Harder een minitrack te maken. Deze tracks zullen ook in deze show gedraaid worden.
De november editie van Club Cream is nog maar net met veel succes afgesloten of het team kijkt alweer vooruit naar december. Wat is er nou sprankelender en romiger dan de kerstperiode. Iedereen zoekt elkaar op en brengt warme nachten met elkaar door. Dit jaar laat Club Cream de kerst nog iets eerder beginnen en wel op zondag 20 december! Miss Wendy nodigt iedereen uit om gezellig de voorpret van kerstmis te proeven in Eindelijk Weer in Almere. Natuurlijk met alle lekkers en verwennerijen die bij Club Cream horen en daarnaast nog veel verrassingen en extra redenen om te komen.
Donderdag 24 december zal iedereen het echte kerstgevoel beleven. Als je naar het echte kerstgevoel op zoek bent, kom dan naar Night B4 X-Mass 2009. Het oudste feest van Par-T staat bekend om de goede sfeer, de leuke mensen en de gezellige kerstdecoraties. Night B4 X-Mass 2009 biedt een breed scala aan muziekstijlen, verdeeld over drie area’s. De zalen van zalencentrum Ambiance in Veghel zullen een complete kerst makeover ondergaan. Aan alles is gedacht. Dit wordt weer een kerst om niet te vergeten.
Met nog drie weken te gaan, is het tijd voor een update omtrent Extrema RE:create, het tienjarige nieuwjaarsjubileum van Extrema Network in het Klokgebouw te Eindhoven. Zo is technogrootheid Marco Bailey toegevoegd aan de programmering. Vier area’s vol met house vormen het toneel voor het grootste Nieuwjaars-event van Nederland.
Buma/Stemra ziet voorlopig af van de omstreden licenties voor het embedden van filmpjes, in de volksmond de YouTubetax. Dat is volgens de branchevereniging voor podia en festivals VNPF de uitkomst van gesprekken van Buma/Stemra met VNO/NCW en MKB Nederland. Podia en festivals hoeven in 2010 niet te betalen voor het embedden van filmpjes op hun sites, zo schrijft VNPF in een brief aan haar leden.
All you want for Christmas is this! Brutaal en verleidelijk dat was het de afgelopen jaren, maar zo sluiten Latin Brutality ook het jaar 2009 op 26 december af. Na 3,5 jaar is Latin Brutality het feest van Eindhoven. Het wachten is op de uitbreiding naar de rest van Nederland in 2010. Latin Brutality is de Effenaar in Eindhoven ontgroeid, daarom is uitbreiding naar de rest van Nederland voor jullie komende.
Riverdance Festival 2010
donderdag 10 december 2009
Op zaterdag 22 mei zal de elfde editie van Riverdance Festival plaatsvinden. Organisator X-Sense maakt vandaag het thema voor de 2010 editie bekend: ‘Bermuda Triangle’.
Het hardcorefestival Nightmare Outdoor zal in 2010 wederom plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Luttenbergerweg nabij Hellendoorn. De locatie bleek tijdens de eerste editie in 2009 uitermate geschikt voor één van de grootste Hardcore festivals van Nederland.
Het gaat goed met het Deephouse, Techhouse en Techno concept van poppodium Hedon te Zwolle. Onder aanvoering van resident deejays Joshua Kayn en Roy El Kei wordt keer op keer een hele fijne line-up neergezet. Zaterdag 12 december is het alweer tijd voor een nieuwe editie en deze keer zijn DJ’s Kenquo en Edwin Oosterwal uitgenodigd. Samen met de goede vibe, het briljante geluid (dat kenmerkend is voor de dancefeesten in Hedon) en dito lichtshow, kan het niet anders dan wederom een supergeslaagde editie worden.
Danceclassics XXL uitverkocht
dinsdag 8 december 2009
Via de officiële kanalen is geen enkele kaart meer verkrijgbaar. De organisatie waarschuwt voor aankopen van kaarten via onofficiële wegen. Aan de entree van het MECC worden alle kaarten grondig gecontroleerd op echtheid. Alle kaarten zijn voorzien van een onzichtbaar kenmerk. Bij constatering van vervalste kaarten wordt geen toegang verleend.
Elevation Events presenteert
maandag 7 december 2009
Het worden warme, om maar niet te zeggen hete, wintermaanden! Want Elevation Events brengt jullie Smeerboel 'de laatste' en Soenda Indoor.
Hed Kandi 10 years
maandag 7 december 2009
The world’s biggest glitterball is coming to town! Hed Kandi pakt groots uit met haar 10 year anniversary party in de Heineken Music Hall.
Op Eerste Kerstdag, 25 december 2009, vindt het mega-event Army of Hardcore plaatst in de Turbinenhalle in Oberhausen. Vorig jaar was het de eerste keer dat Army of Hardcore in de Turbinenhalle plaats vond, en het was een echte knaller.
Amsterdams Glorie bestaat alweer 3 jaar deze jaarwisseling. Na de grootse successen van de afgelopen jaren is het tijd om terug te gaan naar de wortels op de plek waar de originele All is One club elkaar nu bijna 10 jaar geleden voor het eerst getroffen heeft: het Rijk van de Keizer.
Hidden Obsession
zaterdag 5 december 2009
19 december is het dan weer zover, de 3e editie van Hidden Obsession. Helemaal in het teken van de kerst. En dat brengt altijd een extra gezelligheid met zich mee brengt. Ook deze keer heeft Hidden Obsession weer een geweldige line up. Vanaf een nieuwe locatie de Notre Dame in Maasluis.
The most anticipated event of the year! Donderdag 31 december zal er een knallende NYE Editie van Rocksteady in Amsterdam plaatsvinden. Voor deze NYE editie gaat Rocksteady naar de plek waar het allemaal begon: The The Sand. De laatste editie vond alweer acht maanden geleden plaats en na meerdere verzoeken heeft Festo Events besloten om er een extra speciale avond van te maken. Een avond vol spectaculaire acts, een over de top productie en feeling, met andere woorden; een ouderwetse Rocksteady-avond.
Al jaren worden er diverse dancestomen vertegenwoordigd in poppodium Fenix te Sittard. Trance, techno, drum en bass, electro, old school en zelfs hardcore. Iedere muziekstroom heeft zijn eigen feest daar. Echter een grote muziekstroom was er nog niet vertegenwoordigd; hardstyl. Daar komt zaterdag 5 december verandering in. Dan komt Fenix met een nieuw concept: Hardstylerz
De afgelopen paar weken gingen de geruchten rond dat het na vier onvergetelijke edities voorbij was met Ground Zero op het recreatiegebied Bussloo. Een en ander kwam naar buiten via een artikel in De Stentor waarin stond dat de gemeente de vergunning voor Ground Zero mogelijk zou intrekken na overlast van een ander festival op dezelfde locatie. Zou Nederland dit nachtfestival dan toch verliezen? Natuurlijk niet! Ground Zero Festival gaat ook in 2010 gewoon door in Bussloo!
Te Smerig
donderdag 3 december 2009
1 augustus van dit jaar gaf Kant & Klaar zijn slotakkoord weg. Een toppartij waar Bart Skils zorgde voor de laatste deuntjes. Kant & Klaar heeft in zijn tijd topartiesten gehaald naar Groningen zoals Chris Liebing, Funk d'Void, Gregor Tresher, Paul Kalkbrenner, Rejected, Fairmont en vele anderen.
Voordat de kerstboom weer van zolder mag, tuigt Sneakerz voor de laatste keer dit jaar haar decor op in Amsterdam. Op zaterdag 12 december besluit zij de reeks van 2009 in club Panama met een speciale uitsmijter! Gekozen is voor een extra sappige line-up, die garant staat voor een ononderbroken serie kwalitatieve housesets. In volgorde van verschijning staan van 22.00 tot 04.00 uur in het theater paraat: Youri Donatz, René Amesz, Groovenatics, Ralvero, Skitzofrenix, Erick E en Gelazer! (Shagspeare & Lady Bee) ft. Franky Rizardo, met vocale support van MC Gee en Mo MC. Ook in de studio dendert de Sneakerz house gestaag door via sets van Youri Donatz, Baggi Begovic, Veron en DJ Marcel.
Qountdown - The Q-dance Awards
dinsdag 1 december 2009
Op de Qountdown website kun jij bepalen wie de winnaars worden van de Q-dance Awards, door te stemmen op jouw favorieten. Tijdens de 12 uur show op Qountdown worden deze winnaars bekendgemaakt. Stemmen kan tot vrijdag 11 december, 18.00 uur. Herken jij jezelf in één van de nominaties, meld je dan via <info@q-dance.nl>.
Marcanti Reunion
dinsdag 1 december 2009
26 december is een heel speciale datum! De Marcanti Reunion is dan weer terug, wederom georganiseerd door Decisions en Crazyland!
31 december 2009
Iedereen vrolijk en blij op Happy Nation
Funkerman zorgt voor een frisse start bij Escape in januari
30 december 2009
The real sexy New Years Vibe
Free your Mind Festival
29 december 2009
Kosmonaut
28 december 2009
Harddance award winnaar Kidd Kaos uit Engeland voor het eerst in Nederland
25 december 2009
68-11
24 december 2009
Awakenings maakt zaalindeling Eindhoven bekend en Oud en Nieuw( s )
23 december 2009
Winter Wooferland zet de bloemetjes binnen
Tweede Kerstdag: High Voltage Hardcore
22 december 2009
Villa Achterdeur
Afterparty-experts terug voor reunie op 1 januari
Generations of Love
21 december 2009
Hardmotion
Marcanti Reunion
20 december 2009
Tilburg krijgt vanaf 1 januari 2010 een nieuwe toptent erbij Topzz
LadyKillers opent het nieuwe jaar in Escape
19 december 2009
Prspct XL10
18 december 2009
Franchise
Switch Music Events
Noord-Zuid lijn zet Amsterdamse dance scene op z’n kop
Smeerboel verhuist op last van gemeente
17 december 2009
Mood Elevator
Dirty Dutch
16 december 2009
Bla Bla' s Christmas madness
15 december 2009
Dance Valley weer terug in oorspronkelijke augustusmaand
Playground
Next BLACK overdose
14 december 2009
Ben Harder Show
13 december 2009
Kijk uit naar de kerst met Club Cream Pre-Xmas edition
11 december 2009
Het echte kerstgevoel tijdens Night B4 X-mass 2009
Line-up extra area Extrema RE:create bekend
10 december 2009
VNPF: "Buma ziet af van embedtarieven in 2010"
Latin Brutality X-Clusive X-Mass Special
Riverdance Festival 2010
9 december 2009
Nightmare Outdoor keert terug in Hellendoorn op 8 mei 2010
Edwin Oosterwal en Kenquo op Deep in Hedon
8 december 2009
Danceclassics XXL uitverkocht
7 december 2009
Elevation Events presenteert
Hed Kandi 10 years
Army of Hardcore in de Turbinenhalle Oberhausen
6 december 2009
All is One presenteert Amsterdams Glorie
5 december 2009
Hidden Obsession
RockSteady NYE donderdag 31 december The Sand Amsterdam
4 december 2009
Nieuw danceconcept in Poppodium Fenix
Vijfde editie Ground Zero Festival komt eraan
3 december 2009
Te Smerig
Smakelijke Sneakerz eindejaarseditie in Panama
1 december 2009
Qountdown - The Q-dance Awards
Marcanti Reunion