Partyflock
 

Franchise
Thank God it's Franchise

gepubliceerd door , op
Franchise
18 december 2009
FeestFranchise · Thank God it's Franchise
Datumzaterdag 26 december 2009
LocatiePaard Site
Vier jouw tweede kerstdag in het Paard

Franchise heeft al laten zien dat de avonden in het Paard behoren tot de creme de la creme van de dance events. Met knotsgekke, uitverkochte edities achter de rug, waar mensen nog het originele decor en goede sfeer kunnen herinneren, is het nu tijd om de afsluiting van de kerstdagen in het Haagse Paard te vieren. Op 26 december is het voor iedereen mogelijk om na de irritaties aan de dronken ooms en vittende schoonmoeders even lekker los te gaan op de beats van Billy the Klit, Gregor Salto, Hardwell, Jamie Westland, Dani L. Mebius, Shagspeare, Lady Bee, Kid Kaio en velen anderen.

Hardwell heeft op de voorgaande edities van Franchise meer dan bewezen bij de top te behoren die op geen enkel feest meer weg te denken is uit de line-up. Deze editie zal ook Shagspeare zijn sounds ten gehore brengen met de vocale ondersteuning van niemand minder dan Lady Bee. Dit tweetal is muzikaal volledig op elkaar ingespeeld en staat garant voor vrolijke herkenbare house met een stoute knipoog. De afsluiter van deze avond staat bekend om zijn funky sets met soul, latin, jazz en disco. Gregor Salto heeft zijn eigen label en reist over de hele wereld om diverse clubs te verrijken met zijn muziek. Een waardige afsluiter die je er binnen enkele beats van overtuigd dat vroegtijdig richting huis gaan geen optie is!

Achtereen volgens zullen de paradepaardjes van Franchise, Dani L. Mebius, Billy the Klit en Jamie Westland, hun plek innemen achter de decks. Deze graag geziene artiesten weten met hun skills de danspassen goed aan te wakkeren waarmee de kerstpondjes, nog voor het begin van het nieuwe jaar, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Billy the Klit weet het publiek volledig aan zijn kant te krijgen met zijn explosieve uitstraling en opzwepende muziek. Jamie Westland heeft inmiddels meer dan eens bewezen niet alleen met de drumstokken een goed trio te vormen. Ook met de decks heeft hij in korte tijd een innige en harmonieuze band weten op te bouwen. De muziek die hieruit voortvloeit zal ook deze avond niets te wensen overlaten. Don Alexandro & Rico Morello zullen deze avond zorgen voor de opening van deze mooie avond. Zij zullen het publiek op geheel eigen wijze de nog wat voorzichtige dancemoves ontlokken .

De kleine zaal zal worden bemand door Boehmer, Outsiders, Kid Kaio en Ziggy Stardust die jullie zullen verwennen met hun fidgethouse sound. Fidget, een nieuwe steeds populairder wordende hype, kan je omschrijven als house gemixt als hiphop, met de invloeden uit de Chicago house, oldskool en breakbeat sounds. Laat je verrassen door deze levendige muziekstijl en kom erachter of ook jij into fidgethouse bent!

1 opmerking

 
Dit gaat los hoor .. heerlijke line-up .. top lokatie en een organisatie die weet wat feesten is.

:bounce: