Partyflock
 

Iedereen vrolijk en blij op Happy Nation

gepubliceerd door , op
Iedereen vrolijk en blij op Happy Nation
30 december 2009
Er zijn van die line-up’s die gelijk herinneringen naar boven brengen wanneer je ze ziet. Een goed voorbeeld van zo’n line-up is die van Coko Productions welke zij presenteerden voor haar nieuwe concept Happy Nation op 6 februari 2010. Herinneringen aan vroeger tijden, toen alles nog vrolijk en ongedwongen was komen direct boven drijven. Artiesten van de bekende happy hardcore sounds waar menig discotheek- en partyganger helemaal los op gingen. Geen gezeur, geen verplichtingen, geen zinloos geweld, maar iedereen gezellig, lekker springen en gek doen.

Allereerst de Party Animals scoorden in de jaren ’90 natuurlijk hit na hit, wie kent niet: ‘Have you ever been mellow’, ‘Hava Naquila’ of ‘Aqaurius’!? Zij stonden aan de wieg van het gabbertijdperk waarin Nederland halverwege de jaren negentig verkeerde. Aanstekelijke, opwekkende deuntjes met een ouderwetse gabberbeat eronder. De samenstelling van de groep mag dan in de loop der jaren totaal zijn veranderd nog altijd treden zij week in- week uit op in discotheken van Noord tot Zuid.

De Producers achter de Party Animals zijn/waren Flamman & Abraxas, ook zij prijken op de lijst van Happy Nation artiesten. Waren zij eerst achter de schermen bezig voor projecten als Technohead en eerder genoemde Party Animals, scoorden zij eind jaren ’90 zelf ook een aantal hits zoals; ‘Good to Go’ soundtrack van de film; ‘Alles naar de Klote’ en ‘I’ll be your only friend’. Op 6 februari zullen zij alle happy vinyl’s weer op de decks ten gehore gaan brengen.

Vervolgens een live-act welke synoniem staat aan Happy Hardcore, te weten: Critical Mass. Scoorden 3 grote hits op het vroegere ID&T records te weten; ‘Burnin’ love’, ‘Happy Generation’ en ‘Believe in the future’. Zodra je deze deuntjes weer hoort komen direct gevoelens van de vervlogen jaren ‘90 naar boven.

Als kers op de taart ook nog een echte producer van het eerste uur: DJ Waxweazle. Deze man heeft menig hardcore plaatje geproduceerd welke grijsgedraaid die bij elke hardcore DJ in de koffer zit. Bekend van het Waxweazle label bij ID&T records maakte hij platen die elke gabber van het eerste uur ongetwijfeld zeer bekend in de oren zullen klinken. Tevens was Rob Fabrie, de man achter Waxweazle verantwoordelijk voor Euromasters, ook zo’n naam met klappers van weleer met als bekendste: ‘Alles naar de klote”.

Naast bovengenoemden zullen ook Raymion, Dannix en de Leeman Brothers in hun vinyl archieven gaan spitten om alle oude happy en early hardcore hits ten gehore te gaan brengen aan het publiek. Genoeg artiesten dus om de jaren ’90 opnieuw te beleven op de zesde februari 2010. Lokatie om weer eens vrolijk en blij te worden en uiteraard herinneringen op te halen zal de De Bühne in Volendam zijn. Voor meer informatie over kaarten en voorverkoopadressen: www.cokoproductions.nl

9 opmerkingen

 
vet vet vet :D
de lokatie :


vanaf vandaag kunnen de mensen van ver af, ook kaarten reserveren via cokoproductions@hotmail.com onder vermelding van al de namen zodat wij die kunnen noteren , alleen moet je wel VOOR 22:00 aanwezig zijn want anders vervalt de reservering !!!!

HAPPY new year :bier: :cheer: :bier:
the sounds for happy nation 2010


Party animals


this Nation ( 2010 )HAPPY NATION shall Live ... Old times , Are gold times :)
Uitspraak van Niels Limbeek op vrijdag 1 januari 2010 om 19:45:
wie haalt me over

dat zou de line-up alleen al moeten doen ;)
 
Uitspraak van Niels Limbeek op vrijdag 1 januari 2010 om 19:45:
wie haalt me over

nick & Simon , 3 j's, Jan smit , BZN ? :P
Uitspraak van inactief op zaterdag 2 januari 2010 om 14:05:
nick & Simon , 3 j's, Jan smit , BZN ? :P

nee dan kom op :X ;)