Partyflock
 
Nieuws · december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 31 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Wat al een tijdje in de lucht hing is gebeurd, de Booming Sexy New Years Vibe is uitverkocht! De gehele Hemkade loopt 1 januari weer vol met de allerleukste partygangers. Vanaf 16.00 uur zullen de deuren opengaan en is iedereen welkom in het paradijs vol spectaculaire verrassingen en gezelligheid. De laatste jaren kopen steeds meer mensen hun kaarten jammer genoeg pas op het laatste moment en zullen nu wederom teleurgesteld zijn dat zij er helaas niet bij kunnen zijn....of gloort er voor hen toch nog een sprankje hoop?
Absolutely Stereo
woensdag 31 december 2008
Ook in het nieuwe jaar 2009 dat ons te wachten staat gaat Absolutely Stereo als een raket door in de Winkel van Sinkel! Zaterdag 17 januari is de datum die je met een dikke stift in je agenda, iPhone of kalender moet schrijven want dit wordt een zeer bijzondere avond!
De kerstdagen zijn voorbij gevlogen… Nog heel even wachten maar dan is het eindelijk zo ver. Tijdens een onvergetelijke nieuwjaarsnacht zal “Mr. Release Yourself “Roger Sanchez samen met “Swedish House Maffia lid” – Sebastian Ingrosso 2009 inluiden op een manier waar menig liefhebber alleen maar van kan dromen! Het belooft een aaneenschakeling van ongekende hoogtepunten te worden.
Soigné The champagne society
vrijdag 26 december 2008
Op zaterdag 27 december zal Zebra Lounge wederom haar deuren openen en de champagne ontkurken voor Soigné. Neem alvast een voorproefje op oud en nieuw op de heerlijkste housebeats met een goed glas champagne in je hand tijdens een feest wat staat voor gezelligheid, warmte en kwaliteit. Dit wil en kan je niet missen! Soigné in Zebra Lounge is altijd uitverkocht. Een lange wachtrij voor de deur is dan ook niet verassend. Daarom verwacht Crunc 27 december weer een succesvolle editie van Soigné.
Crackhouse Opnieuwjaar
donderdag 25 december 2008
Tijdens de jaarwisseling is het dubbel feest bij Crackhouse, want er staan maar liefst twee onvergetelijke avonden in de planning. Na een bombastische oudejaarsviering in de Amsterdamse Melkweg toogt team Crackhouse op 1 januari namelijk richting Stubnitz, waar zij met Crackhouse Opnieuwjaar nogmaals 2009 inluiden. Vergeet al die goede voornemens van de vorige avond en gooi ze over boord tijdens Opnieuwjaar!
Op de valreep is de immens populaire dj Dr. Lektroluv toegevoegd aan de programmering van de jubileumeditie van het nieuwjaarsevenement Extrema Network NYE! Dat maakte organisator Extrema Network zojuist bekend. Extrema Network NYE vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. De vier vorige edities waren altijd van tevoren al uitverkocht. De speciale Extrema Network NYE-hotelarrangementen zijn inmiddels zelfs al bijna uitverkocht.
Zaterdag 27 december kan een zeer select groepje feestgangers gaan genieten van 2 wereldartiesten in de mooiste club van Den Haag. In de Haagsche superclub Le Paris geven niemand minder dan Marco V en Benjamin Bates ieder een twee uur durende set weg, speciaal bedoeld voor hun allergrootste fans.
Riverdance Festival maakt zich op voor de tiende editie in 2009. Deze jubileum editie zal eindelijk plaatsvinden op de door X-sense lang beoogde locatie; Recreatieplas Laagraven te Utrecht.
Nopeisdope
dinsdag 23 december 2008
Oh, the weather outside is frightful,
But the fire is so delightful,
And since we've no place to go,
Let it snow, let it snow, let it snow.


Een witte kerst... Wie droomt hier nou niet van? Het lijkt alweer zo’n lange tijd geleden dat de straten tijdens de twee mooiste dagen van het jaar bedekt lagen onder een dik pak sneeuw… Als we even de geschiedenis boeken in duiken zien we dat de laatste officiële witte kerst alweer 27 jaar geleden is… Laat het dit jaar dan meer weer eens gebeuren!
25 December Army of Hardcore
dinsdag 23 december 2008
Over een paar dagen is het 25 december en dan wordt kerstmis wel heel goed gevierd. Dan vind namelijk Army of Hardcore in de Turbinenhalle in Oberhausen (Duitsland) plaats. Elk jaar met kerst wordt daar een dik hardcore feest gehouden en dit jaar is het de tijd voor Army of Hardcore - The indoor festival.
Studio 80 en De Man Zonder Schaduw starten vanaf januari een nieuwe, maandelijkse clubavond op zondag: Sunday Spirit. Insteek is om een solide clubavond neer te zetten, met drie residents, een frisse zondagssound en steevast een vieruurs-set van De Man Zonder Schaduw. Zondag 25 januari is de eerste editie, en vanaf dan is het iedere laatste zondag van de maand weer raak: Sunday Spirit in Studio 80.
Raving Nightmare reunion
maandag 22 december 2008
Op 27 december 2008 is het dan eindelijk zover. Na 4,5 jaar stilte rondom deze beruchte locatie zal UHM hier een unieke Raving Nightmare reunion presenteren met als subtitel Infinite Memories.
Komende donderdag, 1ste kerstdag, is het zover! Dan gaan we helemaal los tijdens het meest spetterende feest van het jaar! De beste en hardste line up ever @ Cherry Moon, maximaal geluid en indrukwekkende showelementen staan garant voor een onvergetelijke kerts tijdens XXL Christmas Edition.
“An Exceptionnel Touch”… een sensueel feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt! Feestvieren in een ver verleden: 30 meter ondergronds, in de versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt. Daar waar 120 miljoen jaar geleden nog een ondiepe tropische zee spoelde, wordt heden onder het Zuid-Limburgse Heuvelland een uniek evenement georganiseerd dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit…..’An Exceptionnel Touch’.
Lieve Dames?.

Op tweede kerstdag wordt het weer eens tijd om een onvervalste smerige ranzige meidenavond te organiseren. Dit zal onder de naam: Boys will be girls bekend worden. Het idee achter dit feest is om eindelijk weer eens je zusjes garderobe te kunnen plunderen, om de hakjes van je moeder te stelen en op zoek te gaan naar een leuk tasje bij je oma of oud tante. Zo kun je geweldige outfits bij elkaar zoeken, om de avond in door te brengen.
Het spijt Namasté mede te moeten delen dat The Arc of Goa op 31 december 2008 op last van de Amsterdamse authoriteiten afgelast moet worden. Na vele tientallen onvergetelijke en probleemloze feesten op de inmiddels al legendarische MS Stubnitz, weigert het management niveau van de politie de activiteiten met Oud & Nieuw plaats te laten vinden onder de bestaande vergunning.
Ik Ben Je Bitch Niet
vrijdag 19 december 2008
De organisaties van het enige grote Hardcore feest met Oud & Nieuw zijn druk bezig met de voorbereidingen en alles verloopt perfect. Omdat de Kerst alweer voor de deur staat en er weer massaal cadeau’s worden ingekocht kan Orange Events natuurlijk niet achterblijven en ziet het wel zitten om alle trouwe bezoekers van Ik Ben Je Bitch Niet eens flink te verwennen. Het kan dan ook niet anders dan dat Orange Events weer eens een leuke actie heeft bedacht. Lees het hieronder…
Ook zo uitgeblust door al je verplichtingen rond de feestdagen?!??! Hier weet Bla bla wel raad mee. De fijne warme dagen vol cadeaus, saaie familiebezoeken en teveel etentjes zijn amper achter de rug dus dat wordt dansen geblazen! Een dag na de kerst en een paar dagen verwijdert van het nieuwe jaar genoeg redenen om het nog eens goed van je slechte gewoontes te nemen voordat jullie je goede voornemens waar zullen moeten gaan maken. Dus kom en vier het bij een van de gezelligste party’s met de dikste artiesten van het moment. Bla bla in de Studio 80 zet 27 december de boel weer volledig op stelten.
Pandemonium
vrijdag 19 december 2008
Op 27 december zal een mysterieus teken de laatste dagen van het jaar inluiden.... De laatste editie van 2008 wordt met meer aandacht voorbereid dan ooit tevoren... The The Sand in Amsterdam maakt zich klaar voor de 8e editie in een serie vol successen: Pandemonium – The All Seeing Eye.
Na drie jaar geschitterd te hebben in afwezigheid keert Pixel op 31 december terug naar de plaats waar het allemaal begon; Arnhem. Op de Hoogstraat 7 bracht Pixel zon vier jaar geleden voor het eerst minimal house en techno naar de Rijnstad.
Op zaterdag 27 december ’08 gaat er iets bijzonders gebeuren in de haagse superclub Le Paris. Die nacht komt 1 van nederlands meest gerespecteerde dj’s de hofstad op zijn kop zetten! Marco V komt speciaal naar Den Haag om van zijn laatste Nederlandse boeking in 2008 iets bijzonders te maken.
Op Visite bij Latin Lovers
woensdag 17 december 2008
Wie snijd de cake aan? Wie schenkt de cappuccino in? Latin Lovers natuurlijk! Op donderdag 18 december neemt het populairste feest van Rotterdam de toko Club Vie over! Alle tafels, stoelen, banken en krukjes gaan aan de kant want Latin Lovers komt op de koffie met een zeer unieke editie bij VI-SI-TE!
Ghosttown 2009
woensdag 17 december 2008
Een ogenschijnlijk verlaten stad. Deuren kraken onheilspellend in de wind. Half vergane lijken beginnen weer tekenen van leven te vertonen. Ghosttown ontwaakt.
Rush
dinsdag 16 december 2008
Vrijdag 23 januari wordt een memorabele avond. De allerlaatste Rush komt na jaren weer terug in de Escape. De laatste stop van de Rush Happy Ending Tour zal zijn in de Amsterdamse Escape waar het acht jaar geleden begonnen is. Rush, een van de oudste en bekendste house merken ziet nu toch echt het einde in zicht. En zal groots mee uitgepakt worden met alle club kids & DJ’s van toen en nu…
Absolutely Fantastic
dinsdag 16 december 2008
Goede wijn behoeft geen krans… Een mooi oud Hollands gezegde dat zeker van toepassing is
op de laatste editie van het jaar van Absolutely Fantastic. Aanstaande zaterdag 20 december
staan er namelijk drie “fantastic” dj toppers voor je klaar in de grote zaal van Off_Corso in Rotterdam. Wat moet je nou vermelden in het persbericht als onder andere resident-dj Lucien Foort en ook Erick E de pannen van het dak zullen gaan draaien? Beide kanjers behoeven eigenlijk geen verdere introductie, maar voor de zekerheid toch maar een kort intro.
Op het moment dat je wakker wordt van je power nap en je realiseert dat de deurbel al voor de derde keer gaat, realiseer je echt nog niet wat je die nacht allemaal te wachten staat. Een beetje dromerig doe je de deur open en in eerste instantie zie je nog helemaal niets!
The Karaoke Bar
maandag 15 december 2008
Op kerstavond barst de Jimmy Woo uit zijn voegen, dat is e e n ding dat zeker is. Op woensdag 24 december zal het dikste 'Funktion One Soundsystem' van Amsterdam namelijk in handen vallen van “The Karaoke Bar”. Philip Young en Jama (Karma Productions) hebben hun handen in e e n geslagen en hun vrienden uitgenodigd om de Jimmy Woo eens een keer goed op zijn lazer te geven. Zo zullen o.a 'Rejected' aka Joris Voorn en Edwin Oosterwaal, De Man Zonder Schaduw (daar is ie weer), Wouter de Moor, Carlos Valdes en Dekmantel Soundsystem hun aller vetste platen meenemen. Ja, dit belooft veel goeds, “Jimmy Snoei” is dan wellicht ook meer op zijn plaats!
Crunc4Life
zondag 14 december 2008
Zet zaterdag 10 januari nu alvast in je agenda, want dit word een avond waar je bij moet zijn! Crunc bestaat alweer 4 jaar, is nog steeds verassend en vernieuwend en wil dit met jou vieren. Wie bij de voorgaande edities was, weet dat de verjaardag van Crunc een speciale avond is. Vol met verassingen, ook voor Crunc zelf. Na het succes van de andere verjaardagsfeesten op de Ocean Diva, in Panama en Hotel Arena gaat Crunc zijn 4-jarig bestaan vieren in de WesterUnie, WesterLiefde en het Westergasterras. Ben je al eens in deze locatie geweest? Dan begrijp je hoe moeilijk het is om dit te beschrijven. Indrukwekkend? Modern? Industrieel? Ruimtelijk? Spraakmakend? Uitstekend geschikt dus voor het feest van het jaar... Crunc4Life!
Het is koud en treurig weer maar dit betekend niet dat het tijd is om saai thuis te blijven zitten! December is tenslotte één van de gezelligste en leukste maanden van het jaar, en de kerst vakantie staat op het punt te beginnen. Iedereen zal er weer alles aan doen om ook deze december memorabel te maken, en hoe kan je deze kerst vakantie beter starten dan met een knallend feestje in een van de gezelligste provincies van Nederland!
De 25e editie van Bar7
donderdag 11 december 2008
Bar7 de wekelijkse clubavond op de vrijdag komt in december met een editie op de zaterdag. Met de premiére op vrijdag 1 augustus nog vers in het geheugen wordt het aanstaande zaterdag, 13 december, alweer tijd voor de 25e editie! En niet zomaar een editie, zaterdag zullen alle resident DJ’s van Bar7 plaats nemen achter de decks.
De decembermaand is altijd druk, duur en donker…maar ook een maand vol met feesten en nog eens feesten! Waar moet men in godsnaam heen? Altijd lastig…maar Stug doet er wat aan! Wederom een trans-nationale weekender (van Eindhoven tot Den Haag). De entreeprijzen van de twee Stug-feesten deze maand zijn geheel volgens crisis-schema, lekker laag!
Damn it's New Year's Eve
donderdag 11 december 2008
Woensdag 31 december gooit Zonder Concessies alle muzikale registers open voor een vlammend en o zo intiem oud&nieuw. In de kelder voert een mengeling van jazz, hiphop en funk de boventoon, terwijl de begane grond onveilig wordt gemaakt met de eclectische sound van de apen van KingKong. Tel daar een live optreden van Nelson en Djosa bij op, een warme sfeer en super eigenwijs publiek en je komt tot de conclusie dat New Years Eve in Zonder Concessies: a night to remember.
Happy hardcore, de vrolijke housestroming uit de begin jaren ’90 is weer terug. Op vrijdag 19 december om 22:00 uur gaat de Hollywood Music Hall terug in de tijd. Gabberen totdat je erbij neervalt, met een lach, dat dan weer wel. De line-up liegt er niet om, alle gevestigde namen uit de goede oude tijd zijn aanwezig op deze bijzondere avond. De DJ’s die worden verwacht zijn: Paul Elstak, Dune, Mental Theo, Charly Lownoise, Bass-D en Nightraver. Een avondvullend programma waarin alle klassiekers gegarandeerd voorbij komen.
Dance erger je niet!
woensdag 10 december 2008
In het algemeen genomen staat dit kikkerlandje bekend om het bekritiseren van alles en nog wat. Altijd klagen over het weer, alles is te duur, allemaal dezelfde feesten, steeds weer dezelfde DJ’s, dan is het weer te minimal of het barpersoneel was te chagrijnig...kortom altijd valt er wel een sneer uit te delen. Laat er gelukkig nou een feestje zijn waar het verdomd lastig is om een negatief woord over uit te spreken want de hele insteek van Dance erger je niet! is gebaseerd op positivisme!
Create Stars
woensdag 10 december 2008
Twee maanden na de Games-editie van Create is het opnieuw raak… en hoe. Op tweede Kerstdag zal Club Speakers in Delft worden omgetoverd tot één grote, feestende en van de euforie uit haar voegen barstende Kerststal. Als er ooit een gelegenheid was om alles -maar dan ook alles- uit de kast te halen, dan is het wel met Kerstmis. Dat moet de organisatie achter de succesvolle serie van Creative Trance Events hebben gedacht. Een serie die inmiddels niet meer weg te denken is uit het landschap van kleine, intieme trancefeestjes voor de echte liefhebbers. En bij Create liggen denken en doen in elkaars verlengde. Want alles gáát uit de kast, met de spectaculairste line-up die het Create publiek ooit voorgeschoteld kreeg!
Winterkriebels Festival 2009
woensdag 10 december 2008
Op zondag 15 februari vanaf zeven uur `s avonds tot vier uur `s ochtends zal Central Studios het decor zijn voor de Winterkriebels festival editie. Met natuurlijk weer een superdikke line up waarbij Studio 1 het domein zal zijn voor de club en house addicts met Laidback Luke, ROOG, Erick E, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Bart B More, Funkerman, Melvin Reese Mc Choral & Andy Sherman.
Latin Lovers tweede kerstdag
woensdag 10 december 2008
Latin lovers takes over Haarlem! Waar Latin Lovers Rotterdam, Utrecht, Den Haag en het strand al volledig hebben bestormd met hun vrouwvriendelijke trommels en sexy latinhouse, is het nu klaar voor een zeer unieke 2e kerstdageditie in de Lichtfabriek in Haarlem! Vrijdag 26 december is de datum die je in je kerstagenda moet noteren voor een exclusieve avond Latin Lovers in een prachtige en unieke locatie!
Het lijkt net gisteren, maar toch wordt er al een jaar gewekt om Nijmegen te voorzien van muzikale progressie. En dat is aardig gelukt. Want op de laatste donderdagavond weet iedereen waar het te doen is, in het kleine cafeetje aan het van Welderenstraat, precies gratis en lekker uit je dak gaan op kwaliteitsmuziek bij Progressive City. Geen hoge drempels, enkel en alleen een open-mind en een goede zin, dat is het enige wat je nodig hebt bij Progressive City. Zo’n jaar moet natuurlijk gevierd worden. Want in dat korte jaar zijn er al heel veel leuke namen langs gekomen en hebben de bezoekers velen memorabele avonden beleefd.
Na de eerste succesvolle editie van Let`s Go Back in Central Studios is het op zaterdag 14 februari eindelijk weer tijd voor de tweede editie.. Daarnaast is het deze zaterdag 14 februari ook nog Valentijnsdag waarbij Let`s Go Back natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid is om je geliefde weer mee terug te nemen naar de tijd waarin het allemaal begon en dit te vieren onder het genot van de muziek van toen. Waarbij je als bezoeker deze zaterdag ook nog kans maakt op een romantisch weekend naar Parijs voor 2 personen.
Plaisir - Musique Electronique
dinsdag 9 december 2008
Zaterdag 13 december staat de Utrechtse undergroundtempel. het K-Sjot, weer bol van de heerlijke tunes uit verschillende genres. Plaisir verraad haar line up nooit, omdat Plaisir zich richt op die mensen die lekker gemakkelijk, zonder pretenties los kunnen gaan op kwalitatieve muziek tegen betaalbare prijzen. Zaterdag de 13e heeft Plaisir een wel heel bijzondere gast uitgenodigd om voor een muzikaal hoogstandje te zorgen en hoopt deze held vaker te mogen ontvangen. Dus 13 december staat het K-Sjot wederon in het teken van techno, minimal, progressive, trance, acid, electro en house.
Beats Elite
zondag 7 december 2008
Aan de line up voor het feest voor nette, hippe, volwassen mensen van Beats Elite! op 12 december in de HappydayZZ Venue Culemborg is nu ook Miss Bunty toegevoegd.
Na drie jaar geschitterd te hebben in afwezigheid keert Pixel op 31 december terug naar de plaats waar het allemaal begon; Arnhem. Op de Hoogstraat 7 bracht Pixel zo’n vier jaar geleden voor het eerst minimal house en techno naar de Rijnstad. Na ongeveer een jaar vol succesvolle maandelijkse avonden verhuisde het concept, samen met de organisator naar Amsterdam. In Amsterdam groeide Pixel uit tot een platform voor de ‘mooie’ en ‘gevoelige’ stromingen binnen de house en techno. In de hoofdstad vond Pixel een vaste thuishaven in club 11. Op de 11e verdieping van het voormalige tpg-postgebouw aan het Ei traden artiesten als James Holden, Fairmont, Isolee, Sascha Funke en Alex Smoke met regelmaat op.
Proud2Behardcore
vrijdag 5 december 2008
Na de zeer geslaagde edities van het concept Proud2Behardcore in de regio Koln (2006 ,2007 en 2008) zal nu ook het Rurhgebiet worden aangedaan. Op 30 januari 2009 zal de Matrix in Bochum na lange tijd weer haar deuren openen voor de hardcore liefhebber. De locatie heeft al een lang verleden met hardcore evenementen en is dus de perfecte gelegenheid om het unieke concept Proud2Behardcore te presenteren in deze regio van Duitsland!
Zaterdag aanstaande is de Italiaanse grootmeester van de draaitafels te bewonderen in dé discotheek van het noorden, Pruim in Zevenhuizen. In deze mega-discotheek onder de rook van Groningen is het regelmatig knallen met de grootste en bekendste dj's uit Nederland en ver daarbuiten.
15 Years of Nightmare
donderdag 4 december 2008
Op 6 december zal het grootste hardcore event van het jaar losbarsten in de Ahoy: 15 Years Of Nightmare! De laatste kaarten zullen aan de deur van Ahoy worden verkocht. Vanaf 21.00 zal er in een speciale kassa naast de ingang met de kaartverkoop worden gestart.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zak, the Awakening Continues
woensdag 3 december 2008
D-Block & S-te-Fan, Guru Josh Project, The Darkraver, Afrojack, Wildstylez, Davide Sonar, Showtek, Activator, Promo, Isaac, Josh & Wesz, Lady Dana, A-lusion, Noisecontrollers, Brennan Heart, Vato Gonzalez, Mc Tjen, Outblast, Max B. Grant, Billy the Klit, Zatox, Francesco Zeta, Stephy, The Prophet, Frontliner, Scope DJ, Trilok & Chiren, Max Enforcer, Evil Activities, Deepack, Luna, Neophyte, Korsakoff, Headhunterz, Gizmo, Fausto, Donkey Rollers, Pavo, Zany, Dozer, Quintin, Real El Canario, Ryan Marciano & Sunnery James, Sidney Samson, Billy the Klit.

Aan de lijst bekende artiesten die de komende tijd hun opwachting maken lijkt geen eind te komen!
Lees snel verder voor de data en extra info!
Beatloverz knalt je de kerst uit
woensdag 3 december 2008
Na dagen met je familie te hebben doorgebracht tijdens de gezellige kerst, is er maar een manier om de kerst echt goed af te sluiten en dat is natuurlijk met Beatloverz.
Na de succesvolle jaarlijkse Reunion - van 18 oktober in Rotterdam - sluit Club X het jaar 2008 feestelijk af met nog een jaarlijkse traditie…Inderdaad het succesvolle concept van Club-X: de XXL-Edition!
31 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
De Booming Sexy New Years Vibe is uitverkocht
Absolutely Stereo
27 december 2008
NYE With Roger Sanchez & Sebastian Ingrosso
26 december 2008
Soigné The champagne society
25 december 2008
Crackhouse Opnieuwjaar
24 december 2008
Dr. Lektroluv toegevoegd aan Extrema NYE
Zeer intiem en exclusief optreden van Marco V en Benjamin Bates
Riverdance Festival maakt nieuwe locatie & datum bekend!
23 december 2008
Nopeisdope
25 December Army of Hardcore
22 december 2008
Nieuwe clubavond op laatste zondag van de maand: Sunday Spirit.
Raving Nightmare reunion
Timetable en laatste info Club-X presents XXL
Een verrassend en veelzijdig heden ‘with an Exceptionnel Touch’
21 december 2008
Smerig vs. Ranzig presenteren 2e kerstdag “Girls night out”, Be a Bitch
Namasté’s Oud & Nieuw evenement gestopt door autoriteiten
19 december 2008
Ik Ben Je Bitch Niet
Bla Bla introduceert aan jullie een “derde” kerstdag special
Pandemonium
18 december 2008
Pixel keert op oudejaarsnacht terug naar zijn roots
Exclusief optreden van Marco V en Benjamin Bates in Club Le Paris
17 december 2008
Op Visite bij Latin Lovers
Ghosttown 2009
16 december 2008
Rush
Absolutely Fantastic
Nieuwste en spectaculairste clubnacht begint
15 december 2008
The Karaoke Bar
14 december 2008
Crunc4Life
12 december 2008
A New Beginning – Een nieuw concept met Hardcore & Hardstyle voor Zeeland
11 december 2008
De 25e editie van Bar7
Stug biedt crisishulp tijdens de kerstperiode
Damn it's New Year's Eve
Happy Hardcore voor één keer terug in Hollywood Music Hall
10 december 2008
Dance erger je niet!
Create Stars
Winterkriebels Festival 2009
Latin Lovers tweede kerstdag
9 december 2008
Een jaar muzikale progressie in Nijmegen
Danceclassics freaks & fans opgelet: Let`s Go Back is back
Plaisir - Musique Electronique
7 december 2008
Beats Elite
Pixel keert op oudejaarsnacht terug naar zijn roots
5 december 2008
Proud2Behardcore
4 december 2008
Italiaanse grootmeester in Discotheek Pruim
15 Years of Nightmare
3 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zak, the Awakening Continues
Beatloverz knalt je de kerst uit
1 december 2008
Club X presents XXL The Christmas Edition