Partyflock
 

Absolutely Stereo

anoniem gepubliceerd op
Ook in het nieuwe jaar 2009 dat ons te wachten staat gaat Absolutely Stereo als een raket door in de Winkel van Sinkel! Zaterdag 17 januari is de datum die je met een dikke stift in je agenda, iPhone of kalender moet schrijven want dit wordt een zeer bijzondere avond! De maandelijkse clubnight van Hollands leading female dj Miss Monica staat garant voor de vetste ingesensureerde house, techhouse en funky techno in haar puurste vorm! Naast Miss Monica en haar engeltje MC Jessie K kunnen we de volgende gasten verwachten rondom de grachten van Utrecht: Warren Fellow, Jasper Clash & DJ Desiray!

Miss Monica staat alweer in de startblokken om in 2009 samen met Absolutely Stereo eens een andere avond te brengen dan al die andere nachten in de club van Nederland. Absolutely Stereo staat voor kwaliteit in beeld en geluid. De muziek en het publiek, daar gaat het allemaal om! Alle liefhebbers van minimal, dikke house, electro, techhouse en funky techno zijn welkom in de Winkel van Sinkel! Geen gedoe met dure schoenen of hippe mobieltjes, gewoon muziek aan en knallen maar!

Utrecht heeft de sound van Miss Monica al volledig onder de knie en steeds meer groeit het aantal liefhebbers in de Winkel van Sinkel! Met een dikke 3 uur set voor de fans denderd Monica straks weer door de grachtenpanden van de Utrechtse binnenstad met haar sounds! Natuurlijk wordt zij bijgestaan door het engeltje van 2009: MC Jessie K! Na haar spetterende optredens bij Absolutely Stereo is iedereen verliefd op deze wonderschone dame met een stem van goud! Omdat we in 2009 gelijk goed willen beginnen heeft Monica aan Absolutely Stereo een bijzonder tintje gegeven: een van de grootste techno talenten Warren Fellow komt op bezoek! Deze gigantische entertainer achter de draaitafels is on fire in Nederland, Belgie, Duitsland en Ibiza! Hij heeft afgelopen zomer de grootste festivals gepakt, van Extrema Network tot het prestigieuze Awakenings! Zijn grote muzikale hart zorgt voor warmbloedige en heerlijke techhouse met een vleugje techno! Altijd energiek en altijd stuwend, dat is Warren Fellow!

Het dak van de Winkel van Sinkel krijgt het zwaar, dit wordt een ouderwets avondje "dakeraf" ! Na zijn heerlijke opwarmset vol techhouse en dikke house nodigt Monica opnieuw Jasper Clash uit! Voor de tweede keer komt hij tijdens Absolutely Stereo het publiek trakteren met zijn energieke set! Clash is verliefd op het publiek in Utrecht en de liefde straalt ook van hem af wanneer hij achter de draaitafels staat! Met een speciale techy set neemt hij jullie mee in zijn trein in een echte trip! ;-) Rotterdams talent DJ Desiray heeft haar kunsten waar gemaakt, wat een passie en wat een sound! Met veel krachtige house, en tech house platen heeft zij indruk gemaakt op Miss Monica en ook bij het publiek! Zij maakt de line up voor deze avond met meer dan 200% compleet!

De Winkel van Sinkel in Utrecht is centraal gelegen in het hart van het oude, historische en zeer gezellige centrum van Utrecht! Absolutely Stereo maakt in een handomdraai van deze Nachtwinkel een ware beleving van geluid, licht en entourage die je zeker terug zult zien, horen en vooral voelen!

Minimum leeftijd: 21+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!
Line Up: Miss Monica, Warren Fellow, Jasper Clash, DJ Desiray, MC Jessie K

www.absolutelystereo.nl
www.djmissmonica.nl
www.dewinkelvansinkel.nl
www.rixx.nl
www.footclub.nl

2 opmerkingen

Warren Fellow :respect:
afgelopen editie werd erg goed gedraaid (Y)