Partyflock
 

Dance erger je niet!
X-mas special

gepubliceerd door , op
Dance erger je niet!
9 december 2008
Nederlanders zijn goed in zeuren, maar nu even niet!
In het algemeen genomen staat dit kikkerlandje bekend om het bekritiseren van alles en nog wat. Altijd klagen over het weer, alles is te duur, allemaal dezelfde feesten, steeds weer dezelfde DJ’s, dan is het weer te minimal of het barpersoneel was te chagrijnig...kortom altijd valt er wel een sneer uit te delen. Laat er gelukkig nou een feestje zijn waar het verdomd lastig is om een negatief woord over uit te spreken want de hele insteek van Dance erger je niet! is gebaseerd op positivisme!

Zware tijden??? Stay Postive!!!
Zondag 16 november j.l. vond er in Studio 80 een zondagavond plaats waar alleen maar ruimte was voor sfeer, genieten, lachen en dansen. Met Dance erger je niet! heeft Firma Gezellig die avond een duidelijke boodschap achtergelaten voor 2009. Een jaar dat wordt bestempeld als een zwaar jaar. Het kan dus geen toeval zijn dat juist Firma Gezellig op de komende tijden van recessie inspeelt. Hiermee is er maandelijks een nieuwe zondagavond met een totaalbeleving in geluid, beeld, spel, eten, drinken en voor gezelligheid onderling. Zondag 21 december a.s. staat er een speciale kersteditie op het programma in de Catwalk in Rotterdam, de club die dit jaar terecht een nominatie heeft verworven voor beste nachttempel van Nederland. Tijdens de derde aflevering van dit spraakmakende concept wordt er nog een stapje verder gegaan in het uitvoeren van deze positieve filosofie. Rotterdam is het weekend van de 19e t/m de 21e wel de place to be! Dance erger je niet! vormt de afsluiter van een reeks aan topfeesten die er in het Rotterdamse te bezoeken zijn dit weekend, maar daarnaast wordt tevens de kerstvakantie op meer dan feestelijke wijze ingeluid.

Speciale X-mas editie
Bereid je voor op meer dan 10 uur pure underground house. Deep House, Minimal, Progressive en Techno zullen naadloos in elkaar overvloeien. Je wordt voorzien van overheerlijke hapjes bereid door Miss Catwalk en uitgeserveerd door oogstrelende kerstengeltjes. Stv-visuals heeft weer een extra dimensie gegeven aan het begrip Dance erger je niet! en kunnen er aan diverse tafeltjes oer-Hollandse spelletjes gespeeld zoals: Mens erger je niet, Pim Pam Pet, Triviant enz. Als klap op de vuurpijl wordt Catwalk omgetoverd tot één groot kerstpaleis. Slingers, toeters, bellen en confetti....alles wordt uit de kast getrokken om Dance erger je niet! tot het evenement van 2008 in de Catwalk te maken. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een verlenging van de openingstijden, maar het ligt helemaal aan jezelf of hier gehoor aan wordt gegeven. Gewoon komen dus en wees getuige van een hele bijzondere avond!

Save the best for last
Het lijkt er echt op dat alles uit de kast wordt getrokken om een hilarische topavond neer te zetten. De line up is er eentje die zijn mannetje staat tussen het geweld wat er allemaal niet rond de feestdagen te doen is. Opvallend is de ‘vriendschappelijke’ samenhang tussen de Rotterdamse en Noord Hollandse DJ’s, producers en organisatoren. Ook op dit niveau lijkt die positieve boodschap goed over te komen. Ook heeft Firma Gezellig weer een primeur te melden. Na een korte break keert De Man Zonder Schaduw terug achter de draaitafels. Dance erger je niet! wordt zijn eerste publieke optreden weer en er zullen er weer velen volgen. De Man heeft er zin in! Een mooie bijkomstigheid is dat zijn vroegere draaimaatje Ille Bitch deze avond ook van de partij is, alleen dan met een andere heel bijzondere samenstelling. Kom tijdens deze editie vroeg, want vanaf het begin tot eind wordt er geen onderscheid gemaakt in namen, het is gewoon allemaal kwaliteit wat de klok slaat. Check hieronder de timetable!!!!

16:00 – 18:00 uur Steelo vs. Sandeep
18:00 – 19:30 uur Lemon8
19:30 – 21:00 uur Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje
21:00 – 23:00 uur unders, Ille Bitch & Soares (live)
23:00 – 00:30 uur De Man Zonder Schaduw
00:30 – 02:00 uur Jeff Moore vs. Joey Daniel

Voor dit spektakel wordt slechts € 7,50 in de voorverkoop gevraagd en betaal je
€ 10,00 aan de deur.

Zet alvast in je agenda:
Zaterdag 3 januari | Warren Fellow in Profile | Catwalk Rotterdam
Zondag 11 januari | Dance erger je niet! | Studio 80 Amsterdam

Onthoud altijd: Gezelligheid kent geen tijd! | www.firmagezellig.nl

13 opmerkingen

goed verhaal :)
 
Lemon8, cool! :)
 
Nice line-up (y)

Gezelligheid kent geen tijd maar 21 december wel, van 16.00 tot 02.00 uur!!!! :)
Dance erger je niet :rot:

Super bedacht!!
Klinkt super, ziet er goed uit, lekker begin van Kerst 2008 :D:D
:cheer:
 
??????????????????????????

de man zonder schaduw en een sabbatical van een jaar? was die kerel op free your mind dan iemand anders?
 
maak daar welcome to the future van en je weet wat ik bedoel.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2008 om 16:52:
was die kerel op free your mind dan iemand anders?

het was idd ietsjes korter :), is een wijziging doorgegeven maar kennelijk nog in behandeling...wel scherp hoor, oplettende lezers (Y)
 
Hahahaha geweldig plaatje!!
Wel vet dat je de primeur van Ruben organiseert, Jeroen.
Als ik kan, kom ik ff kijken. :)
En anders...veel plezier/succes iedereen. (Y)
Uitspraak van Paulus de Kalebouter op zaterdag 13 december 2008 om 12:30:
Wel vet dat je de primeur van Ruben organiseert,

dat heet nou gewoon gelukkige timing Paulus, maar het zou zomaar eens een memorabel avondje kunnen gaan worden. Ingredienten zijn in huis! kzie je dus de 21e!
laatste aanpassing