Partyflock
 

Beatloverz knalt je de kerst uit

gepubliceerd door , op
Beatloverz knalt je de kerst uit
2 december 2008
FeestBeatloverz · The higher Christmas level
Datumvrijdag 26 december 2008
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieFactory 010
Na dagen met je familie te hebben doorgebracht tijdens de gezellige kerst, is er maar een manier om de kerst echt goed af te sluiten en dat is natuurlijk met Beatloverz.

Iedereen die wel eens op Beatloverz is geweest weet dat dit geen event is waar alleen maar dj’s en een paar danseressen staan. Nee, Beatloverz gaat over de liefde voor alle soorten dancemuziek en deze liefde word ondersteund door een scala aan live artiesten, entertainment en een waanzinnige aankleding.
Binnen een half jaar is het concept Beatloverz niet meer weg te denken uit de Maassilo (het oude NOW&WOW) in Rotterdam. Keer op keer komen duizenden mensen uit het hele land naar Rotterdam om een avondje Beatloverz te “beleven”…

Op 26 december (tweede kerstdag) komt Beatloverz met “a higher christmas level”. Ras entertainer, top producer en dj held Ron Carroll komt na een afwezigheid van 2 jaar in Rotterdam speciaal voor alle Beatloverz fans, vanuit Amerika naar Rotterdam om 2e kerstdag met jullie te vieren. Ron Carroll heeft voor iedereen die naar Beatloverz komt een speciaal optreden in gedachte die je niet mag missen… Wat het precies is dat verklappen we natuurlijk nog niet. De Maassilo is op dit moment een van de grootste discotheken van het land met een capaciteit van 6500 bezoekers. Ook is er dit jaar de Factory 10 geopend. De nieuwste zaal van de Maassilo zit op de 10de verdieping waar je een fantastisch uitzicht over Rotterdam hebt. Na de uitverkochte edities van dit jaar heeft Beatloverz de Factory 10 erbij gepakt zodat ze meer capaciteit hebben en ook de fans van de Minimal/Techhouse muziek op hun wenken te bedienen.

Beatloverz heeft op tweede kerstdag vier muziekarea’s te weten:

Raw Beatz
Naast Ron Carroll kan je in de mainstage genieten van de meest sexy dj “Don Diablo”, the Godfather of House “Erick E”, Rotterdams bekendste DJ “Benny Rodrigues”, Latin Koning “Gregor Salto” en de Latin prinsen “D-Rashid en Quintino” aangevuld met Jeremaine S en de dynamische resident dj’s van Beatloverz R-Two die de lekkerste house zullen draaien. De vocals worden dit keer verzorgd door de internationaal bekende Lex Empress, MC Choral, MC Boogshe en Jollygood. Maar dat is nog niet alles wat dacht je van een heuse percussiebattle tussen Nederlands beste percussionisten Norman Soares en Jethro Angkotta!

Loving Beatz
In de Loving Beatz staat de muziekstyle “Eclectisch’ centraal. Lekker genieten van de lekkerste mix tussen Urban en House en Classics gedraaid door de beste Eclectische dj’s, wat dacht je van Mister Dirty House “Vato Gonzalez” B2B met Show me Love “Hardwell”, Winnaar van de Gouden Greep en genomineerd als beste Eclectische DJ “The Flexican”, Rishi Ricardo, Melly Mel en een speciale DJSet van DJ Jean die een eclectische set zal draaien. De Loving Beatz wordt gehost door Mo MC en MC Tjen.

Minimal Beatz
Zoals al eerder gezegd presenteert Beatloverz met trots een nieuwe 4e zaal die gehost gaat worden door Manual Music in samenwerking met het grote kledingmerk Boxfresh. Manual Music is het label van Paul Hazendonk en staat helemaal in teken van het minimal genre! Elke editie zal Paul zijn DJ vrienden uitnodigen en deze keer is het de beurt aan Darko Esser, Ille Bitch en Together (Commu B2B Tundra).

Garage Beatz
Deze zaal is al berucht sinds the Grand Opening van Beatloverz. In de Garage Beatz hoor je de lekkerste 2 Step, Garage en Urban. Geen dj’s die maar 1 uurtje draaien maar heel de avond maar 2 dj’s die beide twee en een half uur zullen draaien. Voor deze editie zullen Dominggos en Jay-B voor de lekkerste Garage Beatz zorgen.

Al met al is dit natuurlijk genoeg reden om er weer bij te zijn bij Beatloverz want het zal de laatste editie van dit jaar zijn! De volgende editie staat gepland op 4 april en dan zal Beatloverz haar 1 jarig bestaan gaan vieren.

Special Act Gianinni (So You Think You Can Dance)
De special acts zullen we verder nog niet verklappen maar een daarvan willen we je niet onthouden. Niemand minder dan Gianinni bekend van het Tv-programma “So You Think You Can Dance” komt zijn dance moves laten zien op Beatloverz.

Dresscode
Hip en Trendy. Petjes en sneakers zijn toegestaan.

Tickets
De prijs van de tickets in de voorverkoop voor dit 10 uur durend muziekfestival is maar E 20.00. Aan de deur zal een kaartje E 27,50 zijn. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.beatloverz.com. Harde kaarten zijn te koop bij alle Freerecordshops en Primera’s

M.I.P. / V.I.P.
Er zijn een beperkt aantal MIP en Viptafels verkrijgbaar. MIP= Most Important Person en VIP= Very Important Person. Voor meer informatie kan je mailen naar vip@beatloverz.nl

Legitimatie
Minimum leeftijd is 19 jaar en hier zal streng op gecontroleerd worden.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar de Maassilo. Je pakt de blauwe Erasmuslijn vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De Maassilo is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven. Kom op tijd om files te voorkomen.

5 opmerkingen

met de aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid present!
Ik ben erbij ;-)
 
YEAH wat een line up

knallend de kerst uit ....
laatste aanpassing