Partyflock
 
Nieuws · augustus 2007
Nummer 1 DJ komt naar Nederland…
vrijdag 31 augustus 2007
Op vrijdag 19 oktober 2007 zal de nummer 1 DJ van de bekende “DJ MAG top 100” weer op het Amsterdam Dance Event in Nederland staan. Dit keer in één van de mooiste clubs Amsterdam “The The Power Zone”. De Nederlandse hoofdstad, op dat moment hét episch centrum van de dance, zal namelijk worden getrakteerd op zijn gloednieuwe ‘In Between Tour’.
Het is bijna zover! Een nieuw concept waar al zoveel over wordt gesproken en bijna is uitverkocht. Maar liefst 25 professionals en ervaren vrijwilligers staan klaar om Touch @ the sea groots neer te zetten. Club de Pier in Scheveningen zal op zaterdag 8 september 2007 niet meer te herkennen zijn. Op deze unieke locatie wordt een exclusief en uniek feest georganiseerd dat zijn weerga niet kent. Dance, theater en film zal op een theatrale wijze de bezoekers gaan verrassen. De club, hardtrance en trancemuziek van de krachtige line-up met maar liefst 6 top-DJ's uit verschillende hoeken van de dansscene gaan jou meenemen naar een wereld vol warmte, verrassingen, respect en gelijkwaardigheid.
Met een nieuwe en grotere opzet van Dansen aan Zee Beachtour 2007 kijkt Firma Gezellig terug op een bewogen strandseizoen. Zondag 9 september vindt de spectaculaire afsluiting plaats bij Woodstock 69 in Bloemendaal.
Schijt Aan! - XL Edition
vrijdag 31 augustus 2007
Schijt aan, door velen erkend, voor sommige nog onbekend. Voor de mensen die er nog onbekend mee zijn: Schijt aan is een feest met alleen de beste, hardste en ruigste beats van Nederland.
Gedonder in het Oosten - Atak, Enschede
donderdag 30 augustus 2007
Laat het gedonder beginnen! Met een donderslag bij heldere hemel zijn de Donderstenen op onze planeet geland. Gevlucht van een stoffige planeet waar grijze normen overheersen en alles wat spannend is ondertussen is verboden, zijn zij hier naar toe gekomen om een nieuw thuis te vinden. Hier op aarde komen de Donderstenen in opstand tegen de 13 in een dozijn cultuur die opgezet is door het kwaadaardige 13N12 Rijk om gehele beschavingen langzaam van binnenuit over te nemen. Met een flinke portie lef zullen de Donderstenen vanuit hun hoofdkwartier, Donderslag HQ, weerstand bieden tegen de robot troepen van het Rijk en hun gezapigheid.
Sneakerz op het strand: de slotfeesten
donderdag 30 augustus 2007
Met Mystery Land achter de rug komt het einde van het outdoor seizoen onverbiddelijk maar niet onopgemerkt in zicht. De Sneakerz op het strand area op Mystery Land vormde afgelopen zaterdag een dik hoogtepunt op het fantastische festival. En Sneakerz op het strand knalt nog even maximaal door, terwijl de zomer voorbij vliegt. Aanstaande zondag al vindt het ‘Sneakerz op het strand op het strand Slotfeest’ bij BLM9 in Bloemendaal aan Zee plaats; zondag 9 september komt ook een einde aan de Sneakerz op het strand feesten in Scheveningen bij het Brunotti Beach House voor dit jaar.
20 Oktober gaat het gebeuren! Een zeer speciale editie van Crazyland. Eentje om in de boeken te zetten. Acht jaar bestaat de organisatie dan en ook zal deze editie de 100.000ste bezoeker binnenwandelen.
A Nightmare Outdoor
donderdag 30 augustus 2007
Dit jaar staan er vijf area's gepland die zo'n beetje het hele muzikale hardcorespectrum beslaan - Mainstage, Energiehal, Oldschool Gangsters, Enzyme Records en Deathchant - waardoor iedere hardcoreliefhebber optimaal aan zijn of haar trekken zal komen.
Zaterdag 1 september 2007 zal Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht voor de 3e maal het strijdtoneel vormen van de aankomende celebration editie. We hebben het dan over Dynamike’s verjaardag en het 4 jarige bestaan van Haelen.tk.
FOD presents: Illegal Vibes XL
woensdag 29 augustus 2007
Een lange tijd bleef het stil rondom het industrieterrein in Harlingen. De schreeuw van de vaste kern bezoekers voor een buitengewoon feest op industrieterrein ‘Oostpoort’ bleef echter groot. Forces of Dance is naar oplossingen gaan zoeken en heeft groen licht gekregen voor de eerste editie van Illegal Vibes XL, op 22 september van 12.00 tot 00.00 uur op de vertrouwde plek bij de Hells Angels.
Wooferland 2007 - laatste update
dinsdag 28 augustus 2007
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het tijd om weer eens echt ouderwets uit je dak te gaan. Het enige echte outdoor classics festival dat ons land rijk is, heeft door mond tot mond reclame inmiddels al een flinke reputatie opgebouwd. Wooferland is geen feestmachine die iedere nieuwe hype tot de laatste druppel uitmelkt. Geen bullshit dus, maar gewoon ongedwongen feesten op tijdloze house klassiekers van eind jaren tachtig tot halverwege jaren negentig. Op Wooferland vind je geen standaard programmering maar juist een groot diversiteit aan stijlen en DJs, verdeeld over maar liefst 5 verschillende area's.
Op 1 september a.s. is het zover! Dan zal de zesde editie plaatsvinden van het Last Minute Summer Event in Den Helder. De organisatie heeft ook dit jaar weer een aantal grote nationale toppers weten te strikken. Het Last Minute Summer Event staat ieder jaar garant voor een fantastische afsluiting van de zomer en de organisatie hoopt wederom op een gezellige dag en natuurlijk mooi weer.
Waardeloos! Heb je die legendarische set van Marco V en Benny Rodrigues op de afgelopen Emporium gemist! Ho, hey, geen probleem. Maak je op voor een dikke herkansing (of tweede ronde), want deze twee groten der dance gaan opnieuw BacktoBack op XXclusive zaterdag 15 september.
Jones zet Arnhem op zijn kop!
zondag 26 augustus 2007
Met nog iets minder dan 2 weken te gaan, leeft iedereen toe naar de verjaardag van een van Nederlands grootst opkomende talenten. Een dj met karakter, kwaliteit en bovenal een dj met liefde voor de muziek. Op zaterdag 1 september viert Jones zijn 24e verjaardag in de plaats waar hij het publiek een warm hart toedraagt: Arnhem
Reunited
zaterdag 25 augustus 2007
Na zeven jaar 'dance classics op zijn best' hebben de bedenkers van Reunited besloten het feest een volledige make-over te geven. Op zaterdag 6 oktober vindt daarom de allereerste editie plaats van Reunited Restyled, een feest dat zich volledig richt op de gloriedagen van de housemuziek. De organisatie heeft hiervoor bewust gekozen voor de North Sea Venue, dé locatie die zowel qua geschiedenis als capaciteit het best bij dit feest past.
Exxellent Famous
zaterdag 25 augustus 2007
Laten we eerlijk zijn: beroemd zijn is geen garantie dat je kan draaien. Soms zelfs een garantie dat je niet kan draaien zelfs. Maar de line-up van Exxellent Famous is wat dit betreft gelukkig een totaal ander verhaal. Want met Johnny de Mol, Jamie Westland (Di-Rect) en Winston Post (GTST-ONM) heeft Exxellent op zaterdag 8 september niet alleen drie BN’ers in huis, maar ook nog een drie top-DJ’s. Die ook nog eens vrienden DJ Marnix, Sidney Samson en MC Nova meebrengen. Een Exxellent avond waar nog lang over gepraat gaat worden.
Laatste Sundale van het seizoen!
zaterdag 25 augustus 2007
Op 2 september 2007 is het tijd voor de laatste Sundale van het seizoen. Door andere grote dance evenementen bij Bloomingdale die massaal werden bezocht op zondag, hebben de trouwe Sundale gangers er even op moeten wachten, maar het wachten wordt nu beloond met een hele vette line-up.
Twisted Dance & Fashion
vrijdag 24 augustus 2007
Zaterdag 15 september is het eindelijk weer zo ver. Na een woelige zomer met tot nu toe niets meer dan regen, zal Twisted 3Some het nieuwe club seizoen weer in stijl starten. Het modeteam “De ModeBende” zal weer zorgen voor een spetterende eigentijdse modeshow met leuke modellen en dito kleding.
Op 22 september gaat Club X dit jaar voor de tweede maal XXL in België @ Club Im-Pact. Club Im-Pact te Lichtaart is sinds een paar maanden de vaste uitvalsbasis voor de Club-X feesten in België dat ruimte biedt aan ruim 2000 bezoekers.
Vanaf 30 september zal de Overtoom 65 in Westzaan, bij uitgaand publiek beter bekend als "de dijk" of als Lexion weer iedere laatste zondag van de maand garant staan voor afterparty spektakel. Stappend Nederland wordt er dan getrakteerd op een afterparty zoals je echt nergens in Nederland zult terugvinden! De organisatie haalt werkelijk alles uit de kast om de openingsparty van deze serie afters tot een ongekend succes te maken. Om te beginnen natuurlijk de line-up, waarbij de dj's niet alleen de vetste clubplaten van dit moment zullen draaien maar zo nu en dan ook met een knipoogje naar het verleden oude 'Lexion' klappers.
Mystery Land uitverkocht
dinsdag 21 augustus 2007
Mystery Land uitverkocht
Na in het verleden onder andere DJ Tiësto op de waanzinnige Nederlandse Loveparade-truck te hebben gezet, heeft Frank Hulsebos dit jaar wederom een schitterend arsenaal aan Nederlandse trance-artiesten weten te strikken voor de Loveparade.
"Stoplicht springt op rood, stoplicht springt op groen...in Nederweert is altijd wat te doen!" Waarschijnlijk zal iedereen deze spreuk wel eens gehoord hebben, maar dan met iedere willekeurige plaatsnaam als enige variatiepuntje. Nederweert (gelegen nabij Weert in het zonovergoten Limburg) mag dan wel een boerendorp zijn met zo'n 8.000 inwoners maar dat wil nog niet zeggen dat er niks te doen is!
Oude tijden herleven..
maandag 20 augustus 2007
Iedereen roept het altijd maar: Vroeger was alles beter..
Club Poema RAW is de laatste plek in Utrecht, naast de Vechtsebanen, waar toch nog een beetje dat gevoel terug te vinden is dankzij organisaties als Frontstar Events en F&O productions.
The Stubnitz returns
zondag 19 augustus 2007
Na bijna een jaar van afwezigheid komt de MS Stubnitz weer terug naar Amsterdam voor een periode van 4 maanden. Iedereen die er vorig jaar bij is geweest weet dat de Stubnitz met z'n unieke undergroundsfeer een echte toevoeging is aan ’t Amsterdamse nachtleven.
Chakra
zondag 19 augustus 2007
Chakraparty heeft laten zien, dat zij in deze 2 jaar, dat zij bestaat, kan rekenen op een eigen trouwe aanhang, uit alle kanten van het land, en Belgie. Wat zou Chakra Party zijn zonder haar publiek. Divers, kleurrijk, geheel in ballans. Iedereen is bijzonder en allen hebben ze iets gemeen: Love Peace & Partytime! 3 Onmiskenbare ingrediënten voor een goed feestje..
Ja dat lees je goed, want je kan flink veel korting krijgen en dat een jaar lang bij meer dan 40 organisaties! En het leuke is dat je niet 1 maal, maar het hele jaar door korting krijgt! En niet te vergeten zijn er ook nog eens het hele jaar door speciale aanbiedingen speciaal op jou gericht. En als jij ook nog eens een nieuw lid aanbrengt in de maand augustus, krijg jij een waardebon tvw €25 welke je kan besteden bij www.skintight.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9369

Interessant? Lees dan snel verder...
Op zaterdag 8 september vindt MTV: The City Is Ours! plaats op het Haagse Hogeschool terrein in Den Haag. MTV neemt die dag de binnenstad van Den Haag over door een festival neer te zetten met nationale en internationale acts op een unieke locatie.
3 Years Explosive Cartuning
vrijdag 17 augustus 2007
Een lange weg werd afgelegd sinds dat Explosive Car Tuning in 2004 het levenslicht zag. Het is allemaal begonnen met een cd compilatie samengesteld en gemixed door DJ Marcky die zijn tijd ver vooruit was........
Happydayzz' Booming new Season
donderdag 16 augustus 2007
Het nieuwe clubseizoen staat te wachten om de hoek en HappydayZZ belooft je dat het net zo gezellig gaat worden als de zomer. Ze maken geen compromissen en zetten de zomertrend door tot diep in de winter en ver daarna.
Glorification – Indoor Festival 2007
donderdag 16 augustus 2007
Op 13 oktober dit jaar organiseren D.J. Reza Events en G-Force alweer de vierde editite van het Glorification Indoor Festival. Glorification is een feest waar vanouds voornamelijk de hardere stijlen in dancemuziek aanbod komen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
ShakerZz Returnz
woensdag 15 augustus 2007
Met nog maar twee dagen te gaan tot de tweede editie van ShakerZz, zijn alle elementen weer op hun plaats voor een nieuwe nacht van zinderend technogenot.
Exclaim! At The Sea
woensdag 15 augustus 2007
Voor veel mensen is de vakantie alweer achter de rug, maar niets is zo lekker om in je eigen landje datzelfde vakantiegevoel weer opnieuw te beleven. Zon, zee, strand en een drankje in je hand. Het kan allemaal, want aanstaande zaterdag is het na lang wachten weer tijd voor een nieuwe editie van Exclaim! At The Sea. Even weg van alle drukte en stress van thuis en misschien ontmoet je ook nog wel een last-minute vakantieflirt?
Laatste kaarten Mystery Land
dinsdag 14 augustus 2007
Laatste kaarten Mystery Land....
Trix in the mix, hét (gratis) outdoor dance event, dat voor kort alleen op koninginnedag plaatsvond, krijgt een vervolg: Trix in the mix – Not only 4 the Queen- op zaterdag 1 september a.s. in de Casinotuin in 's-Hertogenbosch. Hiermee geeft organisator Pleaserz gehoor aan de wens van vele house liefhebbers. Zij hoeven namelijk niet wéér een jaar te wachten op het populaire muziekspektakel en ook de oranje outfits mogen nog even in de kast blijven hangen. De line-up liegt er niet om. Bekende dj’s als Laidback Luke, Funkerman, Jeroenski en Jorgensen zullen hun muzikale hoogstandjes ten gehore brengen.
Zondag 26 augustus is de dag dat je even vaarwel mag zeggen tegen de zachtere soulful house en je armen om echte beats heen mag slaan.
Op donderdag 30 augustus organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met het Stadsfeest Doetinchem de eerste editie van Dancetour Doetinchem. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op het Simonsplein als begin van de Stadsfeesten in Doetinchem.
Met trots presenteert Live At Nighttown Underworld op 5 november 2007 in de Maassilo te Rotterdam. Als support act brengen zij Simian Mobile Disco (live) mee.
Ter gelegenheid van de elfde editie van de FFWD Fit For Free Dance Parade is 'The Album' uitgebracht. De CD is net als vorig jaar gemixt en gecompileerd door de Bredase dj Dazzle en staat garant voor een spetterende impressie van de FFWD Fit For Free Dance Parade.
Chemical Brothers op STRP Festival
woensdag 8 augustus 2007
De The Chemical Brothers komen naar Nederland om het STRP Festival te openen! Hun indrukwekkende liveshow staat bol staat van effecten en visueel geweld en daarom is het de ideale openingsact voor het art & technology festival STRP. Naast het openingsconcert van de The Chemical Brothers is er op vrijdag en zaterdag een uitgebreid muziekprogramma dat rond 20:00u start en doorgaat tot zes uur in de ochtend.
Safe City bijna uitverkocht
dinsdag 7 augustus 2007
Nog enkele dagen en dan is het zover, de FFWD Fit For Free Danceparade. DASAV en Guestlist zijn trots, dat ze de stoet dit jaar mogen trekken, als wagen nr. 1. Zij hebben er dan ook alles aan gedaan, om te laten zien dat dit een goede beslissing van de organisatie is geweest.
Putsch VII
maandag 6 augustus 2007
Na een spetterend Oud & Nieuw en een uitermate knallende Koninginnenacht kon Putsch niet meer verder gaan op de NDSM werf. Nu heeft het Putsch-virus een nieuwe broedplaats gevonden in Amsterdam Sloterdijk. Na maanden van ogenschijnlijke rust is de besmetting nu een feit! En op zaterdag 11 augustus zal het Putsch – virus in congrescentrum Rhone bij Sloterdijk in alle hevigheid terugkeren. Het risico op besmetting is op 11 augustus groter dan ooit en de gevolgen van een Putsch zijn langdurig en niet te overzien!
Watch out for No. 22
maandag 6 augustus 2007
Met amper nog een week te gaan zijn alle voorbereidingen in volle gang voor de FFWD Fit for Free Dance Parade te Rotterdam. Dit jaar wordt het een waar festijn, nog meer dan voorgaande jaren. Je wilt immers altijd beter en meer… (erg gezond overigens). Wanneer jullie naar de FFWD Fit for Free Dance Parade gaan kijken in het centrum van Rotterdam, Watch out for no. 22. De truck van IVE-events en HappydayZZ Events.
BKJN presenteert
maandag 6 augustus 2007
Aanstaande zaterdag komt de door zo vele geliefde stijl, hardcore na bijna 10 jaar terug op de Rotterdamse dance parade. Met truck nummer 10 zal BKJN events voor in de stoet geheel gehuld in army stijl de parade voorzien van de hardste beats.
Op zaterdag 11 augustus vindt in Rotterdam de jaarlijks terugkerende Fast Forward Dance Parade plaats. Natuurlijk wordt er ook dit jaar voor gezorgd dat de b2s truck een van de smaakmakers van de parade zal zijn. Dit jaar is er geen officieel eindfeest maar vanaf 21.00 uur zijn de deuren van club Outland geopend, waar iedereen welkom is bij het altijd gezellige Pussy lounge.
Het Trimbos-instituut roept mensen op voorlopig geen cocaïne te gebruiken. Het instituut heeft coke aangetroffen die verontreinigd is met atropine.
Afgelopen zaterdag 28 juli was de derde editie van het ondeugendste festival van Nederland: Pleasure Island. Het Pleasure Island Festival was een groot succes en de organisatie heeft veel goede reacties gehad van de vele enthousiaste bezoekers. Met name de trouwe schare Pleasure Island fans willen zij bij deze bedanken voor de geweldige sfeer die weer werd neer gezet.
Kortsluiting
woensdag 1 augustus 2007
Kortsluiting in het hoogspanningscircuit! Voorafgegaan door een fel sissend geluid klinkt er een harde klap waarbij de vonken door de kamer vliegen. Enkele momenten later dringt het pas echt tot je door: het stopcontact is zwartgeblakerd, al je elektrische apparatuur ligt er uit en de stoppen zijn doorgeslagen.
Voor het hardere werk zaterdag....
woensdag 1 augustus 2007
Zaterdag 4 augustus is een dag vol feesten in Club Latido in Amsterdam Noord. In twee zalen worden maar liefst twee feesten gehouden met één gezamelijke entree!
31 augustus 2007
Nummer 1 DJ komt naar Nederland…
Eerste Touch @ the sea groots van start
Spectaculaire closing party: Dansen aan Zee Beachtour
Schijt Aan! - XL Edition
30 augustus 2007
Gedonder in het Oosten - Atak, Enschede
Sneakerz op het strand: de slotfeesten
Crazyland jubileum black & diamond edition komt met line up voor de Heineken Music Hall
A Nightmare Outdoor
Infrastructuur Midden-Limburg wordt 1 september ontregeld door partymassa
29 augustus 2007
FOD presents: Illegal Vibes XL
28 augustus 2007
Wooferland 2007 - laatste update
DJ Paul Elstak, DHHD en Spider op Last Minute Summer Event
26 augustus 2007
Marco V. en Benny R. vechten het uit op XXclusive in The Matrixx
Jones zet Arnhem op zijn kop!
25 augustus 2007
Reunited
Exxellent Famous
Laatste Sundale van het seizoen!
24 augustus 2007
Twisted Dance & Fashion
22 augustus 2007
Club-X presents XXL – The Live Edition
21 augustus 2007
Chillnight leeft onder stappend Nederland
Mystery Land uitverkocht
Dutch Trance Alliance tijdens Loveparade 2007
20 augustus 2007
Nederweert Kermis 2007 is wederom een schot in de roos!
Oude tijden herleven..
19 augustus 2007
The Stubnitz returns
Chakra
18 augustus 2007
Krijg een jaar lang korting op o.a. kleding, workshops en spannende speeltjes
17 augustus 2007
MTV: The City Is Ours afgelast wegens vandalisme?
3 Years Explosive Cartuning
16 augustus 2007
Happydayzz' Booming new Season
Glorification – Indoor Festival 2007
15 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
ShakerZz Returnz
Exclaim! At The Sea
14 augustus 2007
Laatste kaarten Mystery Land
13 augustus 2007
Succesvol outdoor dance event in ’s-Hertogenbosch krijgt vervolg
,,Divini & Warning verstoren de rust.”
10 augustus 2007
Eerste editie Dancetour Doetinchem op 30 augustus
8 augustus 2007
Live At Nighttown presenteert Underworld
FFWD Fit For Free Dance Parade en Dazzle presenteren 'The Album'
Chemical Brothers op STRP Festival
7 augustus 2007
Safe City bijna uitverkocht
6 augustus 2007
Putsch VII
Watch out for No. 22
BKJN presenteert
11 augustus FFWD en Pussy Lounge in Outland
3 augustus 2007
Levensgevaarlijke cocaïne in Nederland
Winnaar Pleasure Island bekend, foto’s en videoregistratie online
1 augustus 2007
Kortsluiting
Voor het hardere werk zaterdag....