Partyflock
 

Twisted Dance & Fashion
Season Opening Utrecht

gepubliceerd door , op
Twisted Dance & Fashion
24 augustus 2007
Zaterdag 15 september is het eindelijk weer zo ver. Na een woelige zomer met tot nu toe niets meer dan regen, zal Twisted 3Some het nieuwe club seizoen weer in stijl starten. Het modeteam “De ModeBende” zal weer zorgen voor een spetterende eigentijdse modeshow met leuke modellen en dito kleding.

Twisted Dance & Fashion staat altijd in het teken van trends, mode, beauty, entertainment en fun. Ook dit keer verwacht de organisatie weer dat de sfeer super zal zijn, de bezoekers open minded, gezellig en uiterst verzorgd zijn, en dat de muziek weer heerlijk mag klinken. Twisted Dance & Fashion gaat steeds en steeds meer een overstap maken naar een internationale sound die normaliter gevonden wordt op het zonovergoten Spaanse Eiland Ibiza. Maar Twisted Dance & Fashion zou zichzelf niet zijn, wanneer zij ook nog steeds de Nederlandse sound niet aan de man zou brengen.

De reizende sterren Dani-L en Peddo zullen gezamenlijk de avond openen met een geheel eigen stijl en geluid, waarna Sidney Samson zijn intrede zal doen. Sidney Samson heeft eveneens een geheel eigen sound waar inmiddels heel Nederland weg van is. Hij was al vaker te gast bij Twisted Dance & Fashion en wist elke keer te zorgen voor een ramvolle Monza non Solo te Utrecht. Na Sidney Samson zal Twisted 3Some resident Lucien Foort de brug slaan tussen de wat momenteel genoemd wordt de Nederlandse house sound (mix van house, electrohouse en eclectic) en de internationale sound. Ricky Rivaro die als resident van o.a. Sandayz duidelijk weet wat er op internationaal vlak geproduceerd en gedraaid wordt, zal het van Lucien Foort overnemen. Ricky Rivaro organiseerde ook zijn eigen avonden waar de echte house sound centraal stond. De avond zal na Ricky Rivaro afgesloten worden door Peddo die eveneens de avond opende. Momenteel is de jonge held druk bezig met het produceren van een aantal veelbelovende tracks die snel de radio zullen bereiken.

Maar waar het allemaal om gaat is een heerlijke avond, met mode, mensen, sfeer, muziek, gezelligheid en gekheid. Wederom lekker eten van topkok Caspar Burgi (Born2Cook, Food & Fit) en een gastvrij ontvangst door de organisatie. Wees er wel weer alert op dat omwille van het concept Fashion, de beveiliging streng op kleding zal letten. Dus kom in stijl en geniet van een mega heerlijke avond.