Partyflock
 
­ Nederland

3 Years Explosive Cartuning
Het verhaal, het jubileumfeest

gepubliceerd door , op
Een lange weg werd afgelegd sinds dat Explosive Car Tuning in 2004 het levenslicht zag. Het is allemaal begonnen met een cd compilatie samengesteld en gemixed door DJ Marcky die zijn tijd ver vooruit was. De Explosive car tuning cd's waren en zijn nog steeds een mix van de beste jump, french tek & hardstyle tracks. Drie jaar terug was jump nog een genre dat in de undergroundsfeer vertoefde. Maar het is niet bij deze compilatie cd gebleven. Explosive Car Tuning is diep in de tuning markt gedoken en in een mum van tijd was Explosive Car Tuning de best verkochte "tuning CD" van de Benelux. Langzaam aan heeft de organisatie allerlei partners op het gebied van tuning gevonden en zijn ze een samenwerking begonnen met gerenommeerde merken als Pioneer, IMT, Meguiar's, Toyo, Rieger etc en toonaangevende magazines als Streettuner & Automaxx. Van het één kwam het ander en hun aanwezigheid op de markt werd steeds sterker. Dit bleek ook uit het feit dat Explosive car Tuning in 2005 met een gigantische zwarte bus op de European tuning show in de RAI in Amsterdam aanwezig was. Een jaar later echter noemde deze beurs Explosive Car Tuning Show 2006! En in 2007 ging het verder met de Explosive Car Tuning Show in de jaarbeurs te Utrecht.

Door het succes bedacht de organisatie een nieuw concept, Explosive car tuning on tour, een nationale party tour die alle grote clubs van Nederland in een tour opnam was een feit. Op 1 september 2006 ging Explosive car tuning on tour dan ook van start, langs de grootste en bekendste discotheken van Nederland. Time Out, Hollywood Music Hall, Zenith, Hemkade, HappydayZZ, Outland, Peppermill...nog nooit had een organisatie deze grootste discotheken samen kunnen brengen onder één mooie tour. Daarin had Explosive Car Tuning hun basis gelegd binnen de evenementenwereld. Door het eerste succes, volgde een tweede tour met nieuwe namen en nieuwe primeurs, die hun locaties nooit eerder aan dergelijke evenementen hadden verleend , zoals Lunenburg, Amigo's en Zalinaz.

Nu terugkijkend op wat Explosive Car Tuning allemaal gedaan heeft, heeft de organisatie herinneringen aan spannende tijden met een groot verslavingseffect. De tour was zoals Alain Horoit, de baas van ECT het zelf verwoord; "Alsof je een reis maakt van New York naar LA, waar onderweg zoveel zaken gebeuren,goede en slechte zaken, maar éénmaal voorbij, levert het mooie herinneringen op". Van Explosive Car Tuning kan er nog zoveel vertelt worden, maar een feit is dat ze hun jubileum feest vieren! Explosive Car Tuning is 3 jaar verder en klaar om er weer drie jaren tegenaan te gaan. De afgelopen jaren heeft de organisatie veel ervaring opgedaan. Alain Horoit vat de laatste drie jaren als volgt samen: "In alle zaken en ondernemingen heb je ups en downs. Bij een mindere periode trachten mensen over je heen te walsen en bij een betere periode willen ze zich weer helemaal met jou associëren. That's life!" Op dit moment maakt ECT zich klaar voor het 3 YEARS Explosive car tuning jubileum dat binnen enkele weken van start gaat in discotheken zoals Lunenburg, Zak, Zalinaz, Bozzini, Sotto's & Time Out.

Hieronder een overzicht van alle plaatsen die deze tour aandoet:
Vrijdag 31 augustus Discotheek Lunenburg Loosbroek Nederland
Zaterdag 1 september Discotheek Zak Uelsen Duitsland
Vrijdag 14 september Discotheek Bozzini Kerkrade Nederland
Vrijdag 14 september Discotheek Sotto's Zottegem België
Vrijdag 21 september Discotheek Zalinaz Etten-leur Nederland
Vrijdag 12 oktober Discotheek Time Out Gemert Nederland

Voor meer informatie (incl. dj-line ups), kun je kijken op www.explosivecartuningontour.com

3 years explosive car tuning zal ook gevierd worden met super promotie akties in de e-shop!

Super promotie CD Pakketjes voor 10 euro*! Met onder andere de volgende promoties:
  • ECT pakket met drie ECT volumes voor 10 euros*
  • Hardjump pakket met 2 Hardjump Box (3CD's) voor 10 euros*
  • Electro CD pakket met Electric Avenue, Eclectic Car Tunes en Loft voor een super prijs van 10 euros*

*verzendkosten niet inbegrepen
Ga snel kijken op www.explosivecartuning.com
Wees snel want OP = OP!

20 opmerkingen

vaag toch dat er meer feesten in NL zijn terwijl het een Belgisch evenement en organisatie is :-) en jumpstyle in B toch wel populairder is :-)

desalniettemin trek ik toch naar kerkrade voor het feestje :-)
 
Te vinden in Etten-Leur.. D-Block & S-Te-Fan b)
geen ect voormij :no:
 
Uitspraak van KristofDinh op vrijdag 17 augustus 2007 om 10:24:
desalniettemin trek ik toch naar kerkrade voor het feestje

good choice..
Bozzini...dat geluid daar :woep:

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 augustus 2007 om 10:25:
D-Block & S-Te-Fan

ik zou zegge... KEEP IT COMING!
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 augustus 2007 om 11:02:
good choice..
Bozzini...dat geluid daar

idd ! zaliggg geluid ! !
Waarom organiseren ze dan niet ergens 1 fucking groot feest of zo.Ik zie geen verschil met de vorige tour en deze 3-jarig jubileum tour:S
Voorlopig nog lekker nieuwe lokaties vinden zodat iedereen er wat aan heeft...
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest {SHOWLIST artist 35295, 51083, 41764}
Waarom toch allemaal zo ver weg?
In Rotterdam is nog te doen vorige keer.
als rotterdam te doen is is etten-leur dat ook, zover ligt dat niet van mekaar hoor ;)

Ben erbij hoor de 21e :woep:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 augustus 2007 om 11:02:
good choice..
Bozzini

dat word hem :bounce:
:nee: wat een aanfluiting!!
Kut muziek en ook nog eens hoop plastic fantastic auto's daar op de parkeerplaats!
Veel Fast and the Furious heisa maar geen bal onder de moterkap!(n)
 
Vet hoooorr b)
ben er bij in etten-leur !! :mixje:
Club X vs Explosive Car Tuning zouden ze van mij nog wel een paar x mogen geven... maar dan in ettenleur :P
 
Alain Horoit vat de laatste drie jaren als volgt samen: "In alle zaken en ondernemingen heb je ups en downs. Bij een mindere periode trachten mensen over je heen te walsen en bij een betere periode willen ze zich weer helemaal met jou associëren. That's life!"

Die vuile stinkoplichter moet gewoon zijn afspraken nakomen en NL labels betalen in plaats van te gaan lopen janken om niks. Ik zou het niet erg vinden als iemand hem het ziekenhuis inslaat voor langere tijd (y)

Het zal mij niet verbazen als er weer deurwaarders langskomen op zijn feesten om de kassa mee te nemen. Veel sterkte aan de dj's ......
laatste aanpassing
 
Kom is een keer wat meer naar het noorden ipv naar het zuiden!