Partyflock
 

Chicago Social Club

op de kaart
Chicago Social Club
1 oktober 2018
AdresLeidseplein 12
1017 PT
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 530 0232
SiteSite icagosocialclub.nl
E-mailinfo@chicagosocialclub.nl
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudx
Minimumleeftijd21
Opvolger van BC12.
Boek een overnachting in of in de buurt van Chicago Social Club via Booking.com.

Uitgaansagenda Chicago Social Club

Laatste feest was op zondag 31 maart 2024: All The Way Up

Elders

Laatste feest was op vrijdag 5 mei 2023: Het Amsterdams Verbond, Olympisch Stadion, Amsterdam

Statistieken

1580·feesten
geen·in de toekomst
1580·in het verleden
4·feesten elders
35·nieuwsberichten
1·fotoshoot
77·foto's
21·video's
7503·bezoekers · herkomst
2184·unieke bezoekers
635Partyflockfans
1·albumfoto
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (144.3862 stemmen)

Nieuws

Op dinsdag 15 oktober komt Blasterjaxx terug tijdens ADE met de Maxximize Label Night. Na twee uitverkochte ADE-edities wordt dit jaar de derde show georganiseerd in de Chicago Social Club. Thom en Idir brengen tijdens deze show een set met nieuwe muziek van een uur, waarvan een half uur een B2B set met verschillende dj's die hun opwachting maken. 1
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam trapt op woensdag 18 oktober hun Amsterdam Dance Event (ADE) af met een eigen clubavond.
Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester, Bristol en Liverpool neer in de Chicago Social Club in Amsterdam.
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, De Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
Duncan Stutterheim en Casper Reijnders nemen donderdagavond 17 december eenmalig plaats achter de draaitafels van de Amsterdamse Chicago Social Club om geld op te halen voor vluchtelingen. Het duo wil hiermee aandacht vragen voor Lesvos Winterproof, een door festivalorganisatoren opgerichte stichting die noodvoorzieningen bouwt op Lesbos. Alle entreegelden die tijdens de avond worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel. 6
Hij is inmiddels een flinke naam in het Nederlandse nachtleven. Producer Arjuna Schiks betovert de laatste jaren zowel kleine clubs als grote massa's met een hypnotiserend, volstrekt uniek geluid. Dit wordt vrijdag 31 oktober onderstreept met ARJUNA, een solo-avond in de Chicago Social Club, waar Arjuna Schiks zes uur lang centraal staat. Een beter moment om deze eigenzinnige producer te ervaren is er niet.
Op zaterdag 10 mei komt de Engelse dj/producer Deadboy samen met supertalent en stadsgenoot Murlo naar Chicago Social Club in Amsterdam. Naast de twee Britten zullen Amsterdamse dj's mayo, Tammo en Strye de honneurs komen waarnemen.
Our House en Jongens van de Wereld gaan de samenwerking aan. 19 April lanceren zij Basics, een clubavond zonder poespas. Basics gaat terug naar de basis, waarbij kwalitatief hoogstaande muziek centraal staat. Basics vindt eens per twee maanden plaats in de Chicago Social Club.
Het Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar en viert dit op gepaste wijze middels een drieluik evenementen op verschillende locaties in Amsterdam. Zaterdag 8 februari is de laatste editie van een trilogie die talent als Portable, Anthony Parasole, Locked Groove, Newworldaquarium, ESHU en SYS naar Amsterdam bracht.
Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar, en viert dit op gepaste wijze door een reeks evenementen te organiseren met als doel de muzikale horizon te verbreden: de Field Sessions. Zij gunnen zichzelf hierbij de vrijheid om grensverleggende artiesten te programmeren die aansluiten bij het Field gedachtegoed.
Het Amsterdam Dance Event vormt elk jaar het ultieme brandpunt voor alles wat dance ademt en leeft. In een overvloed aan feesten vormen een paar events echter de pilaren van het ADE, zonder twijfel behoort ook de avond van Systematic Recordings en NGHTDVSN tot deze spreekwoordelijke krenten uit de pap.
VBX presents Mania
21 april 2013
Chicago-house, echte body music met veelal zwarte roots, inclusief dat rauwe randje waar iedereen zo van houdt: zweet druipend van de muren, knisperende cassette-opnames, smerige beats uit analoge machines en vieze vocalen. Heb je meer nodig op een dansvloer?
Amsterdam Dance Event wordt dringen dit jaar. Groter dan ooit, feest na feest, hoogste tijd om de krenten eens uit de pap te vissen. Te beginnen met de avond die NGHTDVSN presenteert in de Chicago Social Club. 2
Cartel gooide in februari van dit jaar hoge ogen met een iconische avond met onder andere Losoul en JP Enfant! Daardoor is deze editie er ook eentje om naar uit te kijken. 27 april is de dag waarop Red D BE, Mark Antoni, het Nijmeegse Kult Collectief en resident Michiel Tettero er alles aan zullen doen om het publiek in beweging te krijgen.
Chicago Social Club presenteert op elke donderdag avond de Super Social, het sociale hoogtepunt van de week! Chicago Social Club serveert je elke donderdagavond een mega-sociale-cocktail met alle ingrediënten uit Amsterdam: een sizzling social evening met al je vrienden.
De allereerste verjaardag van Chicago Social Club komt er alweer aan. De club die inmiddels zijn plek heeft gevonden in het nachtleven van Amsterdam gaat dit uitgebreid vieren.
Vrijdag 3 februari is het tijd voor een wel zeer speciale editie van Chicago Social Club's eigen maandelijkse house-concept De Nachtdivisie.
Cartel
9 december 2011
Het jaar moet natuurlijk wel op de juiste manier worden afgetopt en daarom organiseert RRP voor de laatste keer in 2011 nog één keer Cartel en wel op donderdag 29 december in home base Chicago Social Club, Amsterdam. Het wordt niet zomaar een editie, het wordt een superlangespecialeextraeditie tot 08.00 in de ochtend!
Na een fantastisch openingsjaar waarin enkele van de coolste promotors, collectieven, artiesten en publiek hun weg wisten te vinden naar de Chicago Social Club, sluit deze het boekjaar af met niet één, niet twee, maar gewoon drie allnighters in de maand december!
Vrijdag 9 december is het wederom tijd voor een nacht gevuld met een scherpe selectie van residents, die de Chicago Social Club wekelijks voorziet van haar muzikale omlijsting. 1
Na het ADE spektakel extra ordinaire in Odeon, is Cartel voor de laatste keer dit jaar terug in de Chicago Social Club. Dat is voldoende reden voor Rust Roest Producties om nog één keer flink uit te pakken. Zeg maar gerust dat ze from the window, to the wall gaan. 4
Wunderbar ADE special
18 oktober 2011
Morgen gaat officieel het Amsterdam Dance Event van start en Bar27 heeft een meer dan waardige starter van de week. Uit Parijs zal de complete crew van Lola-ED afreizen naar Amsterdam, met alleen maar klappers van primeurs. 1
Systematic Recordings
8 september 2011
Na twee eerdere succesvolle edities keert Marc Romboy terug op Amsterdamse bodem met een speciale ADE-showcase rond zijn label Systematic Recordings. 1
Vrijdag de 21e oktober staat er met de collaboratie van twee van de grootste merken uit de industrie een van de heetste ADE specials op het programma: Ovum Recordings Meets Pokerflat. 4
Goed nieuws: Animal Language organiseert weer een labelnight, en wel op 1 juli in de Chicago Social Club, voorheen Boom Chicago. 1
Op vrijdag 10 juni is Te Bizar terug met een gloednieuwe Snoei Club in de Chicago Social Club, ook wel bekend als nachtelijk Boom Chicago. 'Flower techno power' is het thema van de avond waar de sound van Shlomi Aber, een kleurrijke bloemenzee en de festival sfeer de boventoon zullen voeren. 3
Aankomende vrijdag 13 mei is het feest, want slo-mo en disco collectief Cassette bestaat dan alweer twee jaar! Na het succes van de vorige editie is besloten om ook de verjaardag weer in de hernieuwde Chicago Social Club te vieren! De plek bij uitstek, met precies de juiste gezelligheidsfactor om de warme house en disco sounds optimaal tot zijn recht te laten komen.
Tierwelt
6 mei 2011
Vrijdag 3 juni is het tijd voor een zeer speciale editie van diervriendelijk elektronisch spektakel Tierwelt: niemand minder dan Amerikaans supertalent John Roberts is namelijk uitgenodigd om de jungle te veroveren! Als hotste en meest vernieuwende producer van afgelopen jaar, tegenwoordig gevestigd in Berlijn, kon het niet anders dan deze avonturier de kans te bieden op strooptocht te gaan in de Chicago Social Club.
Misc Nights
5 mei 2011
Vrijdag 6 mei start Misc Agency een gloednieuwe clubavond. In de onlangs verbouwde Chicago Social Club (voorheen bekend onder de naam BC12) gaat de eerste editie plaatsvinden. Tijdens Misc Nights staan de artiesten van Misc Agency en vooraanstaande (inter)nationale acts en organisaties centraal. Voor de eerste editie geeft de Servische Marko Nastic acte de présence samen met Mike Ravelli & Miss Melera, Kevin Arnemann, Tim Wolff en wordt de tweede zaal gehost door Overdose.am. 1
BC12inchCity
13 april 2011
Op vrijdag 15 april wordt de hernieuwde BC12 omgedoopt tot BC12inchCity. En tijdens het debuut van de stad der steden in deze prachtige club, mogen bekwame Burgemeesters (inderdaad, met een hoofdletter B ) uiteraard niet ontbreken.
BC12's Oranjebal
26 maart 2011
Na het knallende succes van afgelopen jaar met om 22:00 al een uitverkocht dampende zaal, zal BC12 zich ook dit jaar weer in de Koninginnedag chaos mengen. Op de gezelligste dag van het jaar kan de gezelligste club van Amsterdam immers onmogelijk achterblijven en gooit zij dan ook vanaf 20:00 uur de deuren weer wagenwijd open!
Tierwelt
16 maart 2011
Vrijdag de eerste april is het wederom tijd voor Amsterdams enige dierenspektakel buiten de geijkte natuurparken om: Tierwelt. Na twee succesvolle voorgaande edities, komt de jungle wederom naar je toe in de vernieuwde BC12, ditmaal met Belgisch duo FCL als gids! Zij zullen iedereen met vaste hand en dodelijke accuratie leiden door het grensgebied van de mix tussen warme house, techno en disco.
Deze maand is het dan eindelijk zover.. de voortzetting van BC12 in vernieuwde setting. Na een maandje gesloten te zijn in Februari om grondig onder handen te worden genomen, is de BC12 nu terug op de vertrouwde locatie met een nieuwe naam: Chicago Social Club.
Bar27
15 februari 2011
Met een ode aan de liefde presenteert Bar27 vandaag de line-up van Wunderbar. Op 11 maart zal dit gezelschap in de vernieuwde BC12 (Chicago Social Club) ervoor zorgen dat het een onvergetelijke, zaligmakende, maar vooral ook bevredigende nacht gaat worden, want Wunderbar zou Wunderbar niet zijn als het niet net even anders is. 2
Afgelopen week kreeg de Bar27 crew een heugelijk telefoontje van het nieuwe management van de BC12 met de vraag of zij de vernieuwde club met de naam 'Chicago Society Club' haar vuurdoop willen geven. Aangezien Bar27 wel van een feestje houdt, was deze beslissing natuurlijk snel gemaakt. 7