Partyflock
 

Discoheld Mark E in de Chicago Social Club

gepubliceerd door , op
Cassette Collectief
7 april 2011
Aankomende vrijdag 13 mei is het feest, want slo-mo en disco collectief Cassette bestaat dan alweer twee jaar! Na het succes van de vorige editie is besloten om ook de verjaardag weer in de hernieuwde Chicago Social Club te vieren! De plek bij uitstek, met precies de juiste gezelligheidsfactor om de warme house en disco sounds optimaal tot zijn recht te laten komen. Door het fonkelnieuwe houten interieur in combinatie met een loepzuiver Funktion One geluidssysteem in beide zalen zal iedere liefhebber van het genre zich direct thuis voelen op dit extraspeciale verjaardagsfeestje!

Wie jarig is deelt uit, en dat doet Cassette niet met de minste artiest.. niemand minder dan
Mark E, de koning van de hypnotiserende disco en langzame house zal komen meehelpen om de kaarsjes uit te blazen. Drie dagen voor zijn langverwachte album release zal Mark E voor het eerst in Nederland staan, om een van zijn trademark langzame, sexy sets weg te geven! Met een rits aan juichend onthaalde releases op het eigen MERC label is hij langzaam maar zeker verworden tot de absolute top in het genre.

Support deze avond komt uiteraard uit eigen stal, in de vorm van residents van het eerste uur Bert de Rooij en Simon Weiss. De jonge talenten van het Cassette collectief Wilcooo, Tick Nopp, Kevin Veenhuizen en Caspar van Onsbrons zullen ervoor zorgen dat het ook in de bovenzaal een gezellig feestje wordt, waar iedereen Cassette's verjaardag op gepast soulvolle wijze kan komen meevieren!

Om alvast in de stemming te komen kun je hier luisteren naar een spiksplinternieuwe podcast van de disco-meester 'himself'



De komende weken heeft Chicago Social Club nog veel meer van dit moois in petto! Met 20 mei Rodriquez Jr. bij undergroundorganisatie Cartel, de week erna Burnski bij lokale helden Plak en 3 juni talent van het moment John Roberts Live, bij diervriendelijke concept Tierwelt! Houd de vrijdagen dus vrij in de agenda voor de Chicago Social Club!


Beneden
Mark E (MERC)
Bert de Rooij (Optiek, Doppelschall)
Simon Weiss (SQUZ, Kolour rec.)

Boven
Wilcooo, Tick Nopp, Kevin Veenhuizen, Caspar van Onsbrons