Partyflock
 
­ Nederland

Kris Kross Amsterdam terug naar hun roots tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Kris Kross
14 september 2017
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam trapt op woensdag 18 oktober hun Amsterdam Dance Event (ADE) af met een eigen clubavond. De locatie voor deze speciale "Kris Kross nacht' is De Chicago Social Club. De plek waar de jongens ooit zijn begonnen en daarmee teruggaan naar hun roots. Naast het dj-trio staat ook The Boy Next Door op het programma en is er een speciale zaal waar alleen vrouwelijke dj's draaien. Kaarten voor deze avond zijn beperkt beschikbaar en vanaf nu te koop. paylogic.nl

Kris Kross Amsterdam staat – naast hun muziek – ook bekend om het organiseren van hun eigen feesten in Amsterdam. Een enorm succesvol concept waarbij het dj-trio zelf samen met vele andere dj's en artiesten het podium betreedt. Elke editie is een groot feest. Afgelopen zaterdag organiseerden zij de achttiende editie in een bomvolle en uitverkochte Marktkantine. Eerdere edities vonden onder andere plaats in De Scheepbouwloods en Warehouse Elementenstraat.

Het eerste Kris Kross feest vond plaats in De Chicago Social Club. Speciaal voor Amsterdam Dance Event keert het dj-trio dan ook terug naar deze locatie. Het belooft een legendarische avond te worden met – zoals we van Kris Kross Amsterdam kunnen verwachten – vele verrassingen op het programma. Er zijn een gelimiteerd aantal tickets voor deze clubavond beschikbaar.