Partyflock
 
­ Nederland

Kickoff Field Sessions 9 november in Chicago Social Club

gepubliceerd door , op
Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar, en viert dit op gepaste wijze door een reeks evenementen te organiseren met als doel de muzikale horizon te verbreden: de Field Sessions. Zij gunnen zichzelf hierbij de vrijheid om grensverleggende artiesten te programmeren die aansluiten bij het Field gedachtegoed. De kick-off hiervan zal zaterdag 9 november in de Chicago Social Club plaatsvinden, het razend populaire voormalig theater in hartje Amsterdam met een intieme zaal en glashelder Funktion One geluid!

Headliner van deze eerste is Portable aka Boycode, de Zuid-Afrikaan die nog maar een aantal keer eerder in Nederland te zien was en al meerdere zeer goed ontvangen releases achter zijn naam heeft staan op gerenomeerde labels als Spectral Sound, Perlon en Ghostly International. Deze energieke muzikale duizendpoot die zowel producer, dj als vocalist is, laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en neemt je in zijn spectaculaire liveset mee op een warme reis door uiterst dansbare atmosferische house en techno.

Om het Field Sessions concept direct groots af te trappen is als tweede headliner het Belgische talent Locked Groove toegevoegd. Persoonlijk door Scuba zelf gescout, kwam zijn allereerste release gelijk op het legendarische Hotflush-label uit en daarna is het snel gegegaan met de carrière van de sympathieke Antwerpenaar. met nog afgelopen jaar een juichend onthaalde release op Tiga's Turbo Recordings. Zijn sound varieert van stevige techno tot pompende house, maar altijd dansbaar. Een absolute favoriet van Field Records. Check zijn zeer recente Field Surrounding mixtape om een idee te krijgen van wat hem beinvloed als artiest:



Deze meer dan solide avond zal in stijl geopend worden door een speciale samenwerking tussen Field Records finest ESHU en SYS. Deze mannen zullen in een aangepaste bezetting de nacht drie uur lang inleiden met de door hun vertrouwde underground techno sound met soul.

De tweede zaal zal de hele nacht het terrein zijn van Field artiesten MA Spaventi, G-String en SYS die daar in de geest van de Field Surrounding podcast serie eclectische sets zullen draaien waarin zij invloeden en inspiratie bronnen zullen laten horen.

De volgende Field Sessions zal 7 december plaatsvinden in de pas geopende Amsterdamse Doka. Hierbij zal Anthony Parasole voor het eerst in Nederland te zien zijn, bijgestaan door Newworldaquarium en field's eigen Artefakt.


Portable aka Bodycode (live) [Ghostly, Perlon, (ZA)]
Locked Groove [Hotflush, Turbo, (BE)]
ESHU x SYS [ESHU Records, Field]

Tweede zaal
Field Surrounding Area
MA Spaventi
G-String
SYS

Voorverkoop via koop tickets.