Partyflock
 
Nieuws · januari 2014
'Het is zo ver, we gaan varen!' Op zaterdag 22 februari zal Unomodo de aller, aller, allereerste We All Love 80's 90's 00's cruise gaan maken. Zwijndrecht maak je borst maar nat, want ze komen met een grote partyboot!
Vorige week maakte XXlerator de complete line-up bekend van XXlerator Outdoor. De reacties waren overweldigend en niet zonder reden! Tot de absolute headliners behoren onder andere B-Freqz live, Brennan Heart, Minus Militia live en The Masters Elite. Nu maak jij kans om in deze dikke line-up opgenomen te worden!
Hoe populair het superfeest Full Moon is blijkt dit jaar eens te meer: de kaartverkoop voor Full Moon is echt nog nooit zo hard gegaan. Op dit moment staan de allerlaatste 65 early bird kaarten online dus wees snel om van de korting gebruik te kunnen maken! Kijken jullie ook allemaal alweer uit naar de lente met een nieuwe Full Moon? Zaterdag 29 maart is het weer zover in de bekende toplocatie The Sand in Amsterdam. Natuurlijk gaat Full Moon zich in 2014 weer compleet overtreffen met een groots spektakel dat je lang bij zal blijven.
Noteer zaterdag 21 juni 2014 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat er wat moois te gebeuren in onze hoofdstad. Het exclusieve house-concept Funkadelic viert op die dag haar zesjarig bestaan groots op toplocatie The Sand in Amsterdam.
New World Punx 17 mei in Sand
dinsdag 28 januari 2014
Duizenden clubbers vanuit alle streken zijn samengekomen in de donkere arena. Een stilte heerst, zoals die alleen voorkomt bij het naderen van een zware storm, de elektriciteit voelbaar in de lucht en de spanning stijgt. Een huiveringwekkend intro breekt de stilte, de spanning groeit als plots twee felle witte lichten schijnen op deze twee 'Heavy Weights' en 'Trance Warriors' van de dance-scene, Ferry Corsten & Markus Schulz. As they are...New World Punx.
Candyshop NL · Masquerade Ball
dinsdag 28 januari 2014
Na een fantastisch jaar met veel feestvreugde en uitverkochte edities is jouw meest zoete feest terug, en hoe! Onder het motto: 'Elke editie more unique, bigger & better' zal Candyshop NL fantastisch groots uitpakken in de maand van de liefde! Een weekje na Valentijnsdag, vrijdag 21 februari, zullen alle deuren van de Winkel van Sinkel wagenwijd geopend worden voor een wel heel erg spannend en mysterieuze vervolgeditie.
Na een aantal supervette evenementen in diverse steden keert Grotesque zaterdag 1 februari terug op de plek waar het in 2009 begon, de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo, beter bekend als Factory 010. Heb jij zin in een intieme editie van de nummer één clubnacht Grotesque?
De schoolleiding van Bass Academy komt met brekend nieuws! Beginnend met de eerste lessen van het nieuwe studiejaar. Deze zijn namelijk verplaatst van de eerder genoemde 1 maart naar de nieuwe datum: zaterdag 15 maart. Daarnaast is er nog ander groot nieuws waarover in dit bericht een klein tipje van de sluier zal worden opgelicht.
Aanstaande zaterdag 1 februari presenteert NRG Events de tweede editie van Freestyle Madness in Club Eclipse. De beroemde locatie met de glazenkoepel en de bewegende vloer wordt omgetoverd tot een Freestyle paradijs met een knallend geluidssysteem, entertainment, lasers en meer! Artiesten zoals o.a; Paul Elstak, Dr. Rude, DJ Yves, Stanton en Pat B gaan ervoor zorgen dat de muziek op het hoogste niveau is zodat de speakers tot de max beproeft kunnen worden!
DiO RAMA debuteert in Doka
maandag 27 januari 2014
Een feest met uitsluitend underground dansmuziek. Dat is Dio_Rama. Zaterdag 7 februari vindt de eerste editie plaats in Doka te Amsterdam. Hier treden onder andere Sebo K, Robin Kampschoer en de organisatoren Alexander Koning en Mike Ravelli op. Een selectie dj's die garant staan voor kwalitatieve house, techno en alles wat daar tussen zit.
Het Franse electroduo Daft Punk, bestaande uit Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, is zondagavond de grote winnaar geworden bij de 56ste editie van de Grammy Awards in Los Angeles. Het koppel won met Album van het Jaar en Record van het Jaar twee van de belangrijkste muziekprijzen tijdens de uitreiking. Met het nummer 'Get Lucky', waaraan ook Pharell Williams meewerkte, troefde Daft Punk de andere gegadigden af voor Record van het Jaar af.
Op 1 maart 2014 is Sans Souci Berlikum het strijdtoneel voor het meest beruchte hardstyle-duo ooit. Het gaat dan natuurlijk over Gunz for Hire! Deze duistere formatie, bestaande uit hardstyle giganten Ran-D & Adaro, zal deze avond al hun wapens loslaten tijdens de geheimzinnige operatie 'The Resistance'.
Supersized Kingsday festival 2014
zaterdag 25 januari 2014
In 2014 vieren we voor het eerst de verjaardag van onze Koning en vanzelfsprekend laat Supersized deze eerste Kingsday niet onopgemerkt voorbij gaan; bereid jezelf maar voor op het grootste & gezelligste harde stijlen Kingsday evenement van Nederland!
Dat Nederland toe is aan een nieuw concept, is wel te merken aan de kaartverkoop. Vanuit alle hoeken van Nederland worden in grote getale kaarten gekocht voor het eerste evenement van Fascination van dit jaar. Wil je er ook bij zijn en heb je nog geen kaartje? Begin dan je nieuwjaar goed en profiteer nu van een hele speciale actie!
Erkan Coskunsu oftewel MC Syco zit twintig jaar in het vak. Op zaterdag 15 februari gaat hij dit twintigjarig jubileum vieren met de wreedste hardcore beats en het gruwelijke geluid van Megadisco Zak te Uelsen! Vanaf 23:00 tot 07:00 wordt er gesnoeid en gebeukt in twee area's.
Calvin Harris werkt samen met Will Smith en Jay-Z voor HBO aan 'Higher', een komedieserie met afleveringen van een half uur. De serie wordt geschreven door Irvine Welsh (de auteur van Trainspotting red.) en gaat over de wereld van EDM. Harris is als songwriter, producer en dj met prijzen op zak als een Ivor Novello award en een Grammy een grote bron van informatie.
Hed Kandi is ready to rock 2014 and counting down to those long hot days at the poolside, white beaches and afternoon summer barbecues.. Hed Kandi keert voor de eerste editie van 2014 terug in Utrecht. Op zaterdag 15 maart viert Hed Kandi in de Winkel van Sinkel het begin van de lente tijdens Spring Sessions 2014.
Het jaar is nog maar net begonnen maar de 'buzz' rond Miss Melody and Friends op 8 maart is al goed op gang aan het komen. Haal nu je early bird kaartjes in huis voor dit exclusieve feest. Er zijn slechts 100 early bird kaarten beschikbaar dus wees er op tijd bij!
Na vorige week de mainstage bekend gemaakt te hebben, staat deze week alles in het teken van de industrial area. Met een grote groep liefhebbers behoort de industrial area tot de vaste kern van Hardshock Festival. Mede door de toevoeging van de nieuwe drum'n & bass en crossbreed area is er deze editie extra ruimte gecreëerd voor groei van de industrial area en zal daarmee compleet onderscheidend zijn in zijn eigen stijl. Als echte fan van de industrial sound mag jij hier niet ontbreken!
Het lijkt nog ver weg, maar over drie maanden gaan we geschiedenis schrijven met onze eerste Koningsdag. Op 25 en 26 april 2014 wordt ook de John Frostbrug in Arnhem weer voor twee dagen overgenomen door duizenden hardstyle liefhebbers. Het eerste deel van de line-up is al bekend gemaakt: Radical Redemption, Atmozfears, [d=Thera] (live), Frequencerz, Crypsis, The Viper, Ran-D, Titan, Wild Motherfuckers (live), Frontliner, Adaro & Da Tweekaz. Een goed begin, maar er komt nog veel meer!
Zaterdag 25 januari 2014 keer het evenement 'Roosendaal gaat los!' weer terug in Roosendaal. Dit dancefeest werd meerdere malen in de Erato gehouden en trok honderden bezoekers. In 2009 was de laatste editie en bijna vijf jaar later vond de organisatie het weer tijd om dit succesvolle concept weer uit de kast te halen.
Cultureel Podium De De Kelder heeft na een lange zoektocht de plek gevonden waar zij zich in de toekomst wilt vestigen: De Nieuwe Stad in Amersfoort.
Avicii heeft met zijn nummer Wake Me Up! een Top 40-record te pakken. De single heeft de magische 1000-puntengrens overschreden en behoort daarmee tot de grootste hits in de bijna 50-jarige geschiedenis van de Top 40.
Zaterdag 25 januari luidt ST8MENT samen met Coone en zijn delegatie aan internationale hardstyle dj's het nieuwe jaar op ongekend harde wijze in. Coone reist momenteel de gehele wereld over met zijn Global Dedication Album Tour en kijkt vol spanning uit naar zijn eerste Nederlandse optreden op 25 januari 2014 in de Eindhovense Effenaar.
100%55 zaterdag gratis toegankelijk
donderdag 16 januari 2014
Waarom? Gewoon omdat het kan! Perron 55 organiseert weer een gratis dancefeest voor iedereen die graag met de voetjes van de vloer gaat. Dat het niets hoeft te kosten wil niet zeggen dat ze niet uitpakken!
Na twee uitverkochte edities in het geliefde Koelhuis, waarin de muzikale invulling gericht was op ondergrondse house, haalt Pathfinder dit keer een internationale technogrootheid naar Zutphen. Op zaterdag 1 februari keert niemand minder dan DVS1 terug naar de Hanzestad, één van 's werelds meest begeerde technoartiesten van dit moment.
XXlerator Outdoor line-up lap #2
donderdag 16 januari 2014
Vorige week presenteerde XXlerator al de eerste ronde met artiesten voor XXlerator Outdoor. Op 10 mei beleef je op Recreatieterrein Bussloo onder andere optredens van B-Freqz live, Brennan Heart en Korsakoff & Re-Style. De eerste ronde betekende gelijk een baanrecord, met enthousiaste reacties. De tweede ronde van de line-up release is zojuist van start gegaan, en belooft nog een tikkie sneller te gaan! De laatste ronde, lap #3, volgt volgende week. Check hier lap 2 van de XXlerator Outdoor line-up.
Dusky in Toffler
donderdag 16 januari 2014
Rechtstreeks uit het nachtleven van Londen ontvangt Toffler op vrijdag 14 februari het muzikale duo Dusky! Een naam die zich inmiddels ontwikkeld heeft tot synoniem voor UK house en techno. Inmiddels hebben zij de internationale dansvloeren veroverd en hun plek in de underground house scene geclaimd.
Trance Nation maakt timetable bekend
woensdag 15 januari 2014
De lang verwachte timetable voor zaterdag 25 januari is bekend en die wil de organisatie van Trance Nation dan ook graag met de bezoeker delen.
Na de spetterende uitverkochte Oud & Nieuw editie wordt het weer hoogtijd om de benen te strekken. Op 14 maart swingt Apenkooi de WesterUnie in met de Pi-Pa-Powerrr Disco en haalt het oude discoclub gevoel weer helemaal terug.
Vrijdag 9 mei komt clubnacht History Of House voor het eerst naar de Melkweg. Voor deze editie zijn maar liefst twee legendarische Nederlandse house-dj's uitgenodigd, namelijk Marcello en 100% Isis. Eerder vond de clubnacht al vier keer plaats in het Utrechtse poppodium Tivoli, waar de History Of House nachten een enorm succes zijn.
15 Februari zal The Sand weer op zijn splinternieuwe grondvesten schudden, dan is het na een extra special edition in 't Haarlemse Patronaat namelijk weer tijd voor een èchte onvervalste Hardclassics. Onder andere Daniele Mondello, Zatox, Luna, The Prophet, Alpha² en Thera & Geck-o zullen het Amsterdamse voegwerk aan een grondige inspectie onderwerpen.
Lucky number 7 voor Bla Bla
dinsdag 14 januari 2014
Trots als een beer met zeven l#llen is Bla Bla om op zaterdag 25 januari alweer het zevende levensjaar van de Bla Bla clubconcepten te vieren. Speciaal voor 'Lucky Number Seven' zijn er twee 'all nighter' B2B sessies uit de hoge hoed van geestelijk vader Daniel Sanchez getoverd: Matt Tolfrey & Ryan Crosson in de grote zaal en Dirty Bastards in de kleine zaal van Studio 80.
Zaterdag 1 maart vindt in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren voor de derde keer het hardstyle event District One plaats. Organisator Electronic Events is er opnieuw in geslaagd topdeejays uit binnen- en buitenland naar het hoge noorden te halen. Zo zullen dit jaar onder andere Brennan Heart, Zatox en Code Black de mainstage van District One betreden.
Begin februari vindt de eerste editie van Bright in het nieuwe jaar plaats. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Paul Woolford, Dusky, Bondax, George Fitzgerald, Gerd en vele anderen. Voor deze twaalfde editie heeft Bright met de Engelse producer New York Transit Authority én het Nederlandse multitalent Elias Mazian weer een dijk van een line-up samengesteld.
Ook in 2014 is PT Events weer bereid een flink aantal super vette evenementen voor je te organiseren. Zaterdag 1 februari staat de succesformule na lange tijd weer in Factory 010 gepland. De ideale locatie om samen met het Engelse 'The Gallery' een sfeervol en intieme clubnacht te organiseren.
Na een uitverkochte eerste editie met Headhunterz bundelen ze opnieuw de krachten samen voor een nieuwe editie van All You Need Is Hard. Dit keer met de headliner Psyko Punkz! Dit duo staat wereldwijd op verschillende festivals en na een eigen showcase te hebben gedaan tijdens het Amsterdam Dance Event staan ze ditmaal in de Hollywood Music Hall!
XXlerator Outdoor line-up lap #1
donderdag 9 januari 2014
Op zaterdag 10 mei 2014 gaat XXlerator naar buiten! Op recreatiegebied Bussloo bij Apeldoorn vind je op zaterdag 10 mei 5 area's met de beste hardstyle en hardcore van het moment. De komende 3 weken wordt in drie laps de volledige line-up bekend gemaakt. Doe je gordel om en start your engines, want hier is 'lap 1' van de XXlerator Outdoor line-up.
Hou jij van spectaculair en uniek? Dan mag je dit waanzinnige feest niet missen! Hou jij van tuningwagens en de daarbij behorende pitspoezen? Houd jij van snelheid? En van de dikste house beats? Dit alles gecombineerd in één feest is The Fast And the Fabulous. Laat je verleiden in de wereld van snelle auto's en mooie dames! Dan zit je bij The Fast And The Fabulous goed op je plek. Dit feest is uniek en kan zo maar 'het feest' van 2014 worden.
Het is ongekend warm in Nederland deze maand. Dus wat organisator Matrixx betreft kunnen op zaterdag 18 januari de bikini's en zwembroeken weer uit de mottenballen voor een zomerse Exxellent Brasil met een überdikke line-up: Shermanology, Alvaro, Sick Individuals, MOTi, Indyana en MC Marboo.
Het is januari en de feestdagen zijn weer voorbij. De mensen zijn nog niet echt met de zomer bezig, maar hij is nabij! Voordat je het weet begint het strandseizoen weer en dat wordt traditioneel afgetrapt in Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand! De opening van Vroeger is een begrip geworden in Nederland en elk jaar is het de garantie voor een afgeladen feest waar de trend voor het lange strandseizoen wordt gezet!
Diep in de Groef is met de ingang van 2014 vernieuwd. EKKO's vaste dansavond op zaterdagavond, die nu al zo'n tien jaar meedraait, was toe aan enkele updates om het concept fris te houden en om aan de vraag van het publiek te blijven kunnen voldoen. Aan de inhoudelijke opzet zal echter niet veel veranderen: het blijft een gezellige, ongedwongen dansavond met verschillende muzikale genres.
Vrijdag 17 januari kun je weer een hele mooie nacht verwachten met Jeff Moore all night long. Alsof dat nog niet genoeg is, viert deze Rotterdamse DJ en producer ook nog eens zijn verjaardag! Extra reden voor een feest dus.
Dancefair 2014 is coming
dinsdag 7 januari 2014
Dancefair, hét evenement voor 5.000 DJ's, producers en ondernemers in de elektronische muziek, maakt zich op voor de derde editie op 15 en 16 februari in Jaarbeurs in Utrecht. Met meer dan 200 seminars, workshops, panels een beursvloer en een gear superstore op het programma, is Dancefair het grootste educatieve evenement in de hedendaagse elektronische muziekscene.
Op zaterdag 25 januari opent Club Silvera haar deuren voor het eerst dit jaar met een prachtig evenement: Past, Present, Future! Voor de kick-off van het 2014 seizoen hebben zij de Nederlandse en internationale legende DJ Jean uitgenodigd. Samen met Mona D. & Jeff R., Matt Labour en John Silvera kan je gegarandeerd genieten van de heetste muziek van toen en nu!
Vele van jullie hebben hem al als vaste prik in de agenda staan, de 3de editie van Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area's waar muziekstijlen als hardcore, frenchcore, industrial, terror en early hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock Festival hét hardcore-festival wat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene. Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren.
Euphoria latest info
maandag 6 januari 2014
Aanstaande zaterdag vindt de eerste Euphoria editie van 2014 plaats! Een breed scala aan gevestigde namen en frisse nieuwkomers reist af naar 013 in Tilburg voor een nacht die in het teken staat van de lekkerste hedendaagse Hardstyle! Er zijn twee area's aanwezig waar kan worden genoten van nieuwe tracks & bekende knallers! Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten lees je in dit bericht.
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen. Op zaterdag 19 april 2014 vindt een nieuwe editie van dit festival plaats. Het festival kent een spetterende line-up met house én trance dj's. Grote namen zullen optreden, waaronder Sidney Samson, Rank 1, Bassjackers, Richard Durand, Gregor Salto en vele anderen.
Bekijk nu de Q-dance 2013 Year Movie
donderdag 2 januari 2014
We hebben weer een fantastisch Q-dance jaar achter de rug. Een spannend jaar waarin ze volop nieuwe muziek, nieuwe gebieden en nieuw talent ontdekten. Ook de bekende concepten, zoals Defqon.1 en Qlimax, bezorgden ons wederom magische momenten. Bedankt dat je er weer bij was in 2013.
Q-dance hoopt op een fantastisch 2014 samen!
31 januari 2014
We all love '80's '90's 00's voor het eerst op cruise
30 januari 2014
Draai jij straks op XXlerator Outdoor?
Check de nieuwe Full Moon compilatiefilm en belangrijke early bird info
Funkadelic viert zesjarig bestaan groots in The Sand
28 januari 2014
New World Punx 17 mei in Sand
Candyshop NL · Masquerade Ball
Last info Grotesque invites the Gallery
27 januari 2014
Bass Academy: de eerste lessen van het nieuwe jaar
Aanstaande zaterdag Freestyle Madness in Eclipse Rotterdam
DiO RAMA debuteert in Doka
Daft Punk grote winnaar Amerikaanse Grammy Awards
26 januari 2014
Gunz for Hire - The Resistance at Sans Souci Berlikum
25 januari 2014
Supersized Kingsday festival 2014
24 januari 2014
Fascination superdeal en aankondiging tropical edition
23 januari 2014
Syco viert twintigjarig jubileum in Zak
HBO ontwikkelt komedieserie over EDM scene
21 januari 2014
Hed Kandi met Spring Sessions in Winkel van Sinkel
Mis de early bird verkoop voor Miss Melody and Friends niet
20 januari 2014
Hardshock Festival line-up release Industrial Area
Voorverkoop Beat the Bridge 2014 start zaterdag 25 januari
18 januari 2014
Organisatie 'Roosendaal gaat los!' doneert geld voor operatie stadsgenoot
17 januari 2014
Amersfoortse Kelder verhuist in toekomst naar De Nieuwe Stad
16 januari 2014
Wake Me Up! van Avicii schrijft Top 40-geschiedenis
ST8MENT 25.01.14: Timetable & final info
100%55 zaterdag gratis toegankelijk
Pathfinder terug naar techno, DVS1 terug in Zutphen
XXlerator Outdoor line-up lap #2
Dusky in Toffler
15 januari 2014
Trance Nation maakt timetable bekend
Apenkooi presenteert Pi-Pa-Powerrr Disco
14 januari 2014
History of House voor het eerst naar de Melkweg
Aftermovie Hardclassics Friday the 13th
Lucky number 7 voor Bla Bla
Internationale topdeejays op derde editie District One
13 januari 2014
Bright met New York Transit Authority & Elias Mazian in Ekko
10 januari 2014
Grotesque nodigt The Gallery uit voor Factory010
All you need is Hard presents Psyko Punkz
9 januari 2014
XXlerator Outdoor line-up lap #1
Booming Sexy New Year aftermovie af en laatste early bird kaarten Fast and Fabulous
Zomerse Exxellent Brasil in warme wintermaand
2014 The official grand opening van Beachclub Vroeger op 16 maart
8 januari 2014
Ekko's vaste dansavond Diep in de Groef vernieuwd
Toffler presents Jeff 'birthday boy' Moore
7 januari 2014
Dancefair 2014 is coming
Past, Present, Future op zaterdag 25 januari in Club Silvera
6 januari 2014
Hardshock Festival line-up release
Euphoria latest info
4 januari 2014
Down Under opent festivalseizoen in 2014
2 januari 2014
Bekijk nu de Q-dance 2013 Year Movie