Partyflock
 

Zomerse Exxellent Brasil in warme wintermaand

gepubliceerd door , op
Exxellent
14 november 2013
FeestExxellent · Brasil
Datumzaterdag 18 januari 2014
LocatieMatrixx
Het is ongekend warm in Nederland deze maand. Dus wat organisator Matrixx betreft kunnen op zaterdag 18 januari de bikini's en zwembroeken weer uit de mottenballen voor een zomerse Exxellent Brasil met een überdikke line-up: Shermanology, Alvaro, Sick Individuals, MOTi, Indyana en MC Marboo.

Het langstlopende houseconcept van Nederland Exxellent, houdt traditiegetrouw ieder jaar een speciale Brasil-editie in januari om in de koude wintermaanden eens lekker op te warmen. Alleen nu lijkt het, gezien de temperaturen alsof het land zich al in Zuid-Amerikaanse stemming en atmosferen waant.

Line-up
Op zaterdag 18 januari kun je alvast in euforische stemming raken en je heupen losgooien op de opzwepende en ritmische beats van het trio Shermanology, Mr. 'Welcome to the Jungle' Alvaro, het energieke duo Sick Individuals, multi-talent MOTi en Matrixx resident Indyana, allemaal onder begeleiding van de vocals van MC Marboo. De temperatuur wordt op 18 januari in Nijmegen nog een paar graadjes opgevoerd met al de sexy danseressen, de spectaculaire show en het entertainment dat Matrixx voor je in petto heeft.



Ladies Free
Omdat Exxellent Brasil toch vooral een feest is voor de sexy ladies onder ons, mogen alle dames tot 00.00 uur gratis naar binnen op 18 januari. De deuren gaan vanaf 22.30 uur open.

Tickets
Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop €12,50 (ex fee). Aan de deur betaal je €15. Tickets zijn te koop bij koop tickets, op www.matrixx.nl of bij elke Primera winkel in Nederland.