Partyflock
 

Bass Academy: de eerste lessen van het nieuwe jaar

gepubliceerd door , op
Bass Academy
24 januari 2014
FeestBass Academy · Physical Education
Datumzaterdag 15 maart 2014
LocatieNorth Sea Venue
De schoolleiding van Bass Academy komt met brekend nieuws! Beginnend met de eerste lessen van het nieuwe studiejaar. Deze zijn namelijk verplaatst van de eerder genoemde 1 maart naar de nieuwe datum: zaterdag 15 maart. Daarnaast is er nog ander groot nieuws waar hieronder een klein tipje van de sluier zal worden opgelicht.

Physical Education
De Nederlandse bevolking is zich steeds meer bewust van het eigen lichaam, de conditie en diens gezondheid. Of het nu op tv is of op de sportschool, sporten en lichamelijke beweging in het algemeen is vandaag de dag populairder dan ooit, en bevordert bewezen de levensduur van de mens. Bass Academy weet dit al jaren en voorziet zijn leerlingen als enige opleidingsinstituut van Nederland, met een unieke lesmethode die 100% actief wordt gegeven. Het feit dat er bij onze opleidingen niet eens bankjes en tafels in het klaslokaal aanwezig zijn, geven al aan hoezeer wij bezig zijn de gezondheid en de conditie van onze jeugdige studenten. Zwetend studeren is dan ook niets nieuws voor ons, sterker nog het zou eerder gek zijn als je na onze lessen, geen last hebt van uitputtingsverschijnselen en de nodige spierpijn.

Een korte impressie van de vorige studienacht:


Hoogste tijd dus voor een speciale lichamelijke opvoedingscursus tijdens de nieuwe les van Bass Academy, waar je naast het nodige gestamp, spring en zaagwerk nu dus ook de andere spieren in het lichaam op verantwoorde wijze zult gaan gebruiken. En dit natuurlijk onder begeleiding van de beste personal trainers van dit moment.

De sport instructeurs die speciaal voor deze nacht de zweetbanden, te strakke fitnesspakjes en bijbehorende gymschoenen uit de kast zullen halen, zijn:

Crypsis
Warface
Radical Redemption
Degos & Re-Done
Luna vs Chain Reaction
Delete
Jack of Sound
E-Force
Senslash
Thera
Hosted by: Mc The Russian

Biology
Naast de nodige lichamelijke opvoeding deze nacht zal er nog een andere les te volgen zijn in een aansluitend klaslokaal. Hier zullen louter vrouwelijke docenten je mee nemen in de wondere wereld van de bloempjes en de bijtjes. Je eigen lichaam verkennen of de natuur en het dierenrijk ontdekken, het kan allemaal op de allereerste Biologieles van Bass Academy.
De lijst met leraressen ziet er als volgt uit:

Deetox
Anagenetic
Fanteria
Malua
Kax Deejay
Hosted by: Mc No-iD

The Show
De studenten die de afgelopen Masterclass hebben gevolgd, kunnen bevestigen dat naast al het muzikale geweld er ook veel aandacht is voor de algehele beleving van het evenement.
Je kunt dan ook deze keer weer een nieuw en indrukwekkend visueel spektakel verwachten, op een manier zoals je die alleen van Bass Academy gewend bent.

De deuren van het instituut zijn van 22.00 – 06.00 geopend en kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.bkjn.nl. Daarnaast zal er later deze week een speciaal combi arrangement beschikbaar zijn, waar vooral de vaste fans veel voordeel kunnen behalen.

Bass Academy festival
We horen u al denken, een combi arrangement? Voordeel halen? Waar gaat dit over?
Bass Academy is trots, binnenkort het Bass Academy festival te kunnen presenteren met de titel: Bass Academy – Schoolyard. Wat hier verder de details over zullen zijn, blijft nog heel even geheim, maar 1 ding staat vast. Het wordt een festival wat 100% Raw zal zijn, in een uitvoering die op Raw style gebied nog niet bestaat! Houd de website en sociaalmedia kanalen goed in de gaten voor het allerlaatste nieuws en de start van de kaartverkoop.

Bass Academy
We let you work
We make you sweat
And you will scream for more

10 opmerkingen

over nieuwe lessen gesproken... sorry voor de miereneukerij maar vorige keer stond er 21th op de poster en nu 15nd.
come on.. :P
Hahahaha ja nu je het zegt :lol:

Maar deze viel mij op:
We make you swet


Lesje Engels voor de persoon die de persberichten maakt misschien een idee?

*edit*
Maar Bass Academy Festival lijkt me vet!!
laatste aanpassing
 
Pfff wat een line-up! Maar eerst die klote bewakers daar ontslaan, dan wil ik er wel graag heen. Anders nooooit meer naar de Hemkade...
Uitspraak van verwijderd op maandag 27 januari 2014 om 16:46:
Pfff wat een line-up! Maar eerst die klote bewakers daar ontslaan, dan wil ik er wel graag heen. Anders nooooit meer naar de Hemkade...


Egt he vind ik ook
Ik kom nooit meer binnen zegt hij
Zou begod niet weten eat ik heb gedaan maarja t is gewoon een kut tent
Maar de tering wat een line up baal datik niet binne kom
En ben benieuwd waar dat festival gehouden word
laatste aanpassing
 
juist! dikke line up fijn om Anagenetic weer eens te zien.. nooi
t slecht horen draaien :)
paar lesjes extra biologie kunnen nooit kwaad.
jammer van de locatie, anders was dit een zekerheidje :-(