Partyflock
 

Candyshop NL · Masquerade Ball

gepubliceerd door , op
Candyshop
17 januari 2014
FeestCandyshop · Masquerade Ball
Datumvrijdag 21 februari 2014
WinactieCandyshop actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Na een fantastisch jaar met veel feestvreugde en uitverkochte edities is jouw meest zoete feest terug, en hoe! Onder het motto: 'Elke editie more unique, bigger & better' zal Candyshop NL fantastisch groots uitpakken in de maand van de liefde! Een weekje na Valentijnsdag, vrijdag 21 februari, zullen alle deuren van de Winkel van Sinkel wagenwijd geopend worden voor een wel heel erg spannend en mysterieuze vervolgeditie: Valentine's Masquerade Ball.

Maak je op voor een gemaskerd bal zoals je het nog nooit hebt beleefd! Geheel eigentijds en vrijblijvend bepaal jij hoe je verschijnt. Maak je een grande entree of houd je het lekker makkelijk en simpel? Om het helemaal compleet te maken zullen er binnen maskers en leuke accessoires verkrijgbaar zijn. Laat je meenemen op een volgend avontuur en waan je in een sprookjeswereld waar je zelfs in je stoutste dromen nooit van hebt durven dromen.

Verwacht een club vol lekkers! Vergrijp je aan heerlijke lekkernijen, van winegums en lollies tot suikerspin en nu zelfs popcorn! Geen zoetekauw? Dan hebben ze een enorme verrassing voor je in petto. Je kan het zo gek niet bedenken...maar alles is mogelijk in jouw Candyshop!
Naast al het lekkers en leuks is er weer een vijfsterren hoofdmenu: muziek! Sensatie op de dansvloer! Ga los op de heerlijkste beats en mixes van de beste DJ's en opkomende (Utrechtse) talenten. DJ Dyna (Sexed Up), de enige echte, zal deze avond legendarisch maken!

Line-up
Main Stage - Ball Room

Main Stage ga je knallen met topdj's. Zij zullen je tot op het bot verwennen met the best of latinhouse, eclectic, house & urban sounds!
DJ Dyna
Vince Moogin
The South
Pulse the Kid
DJ Religion
MC Rich (host)

Urban Lounge - R&B, HipHop, Moombahton & Salsa
Geniet van de lekkerste r&b en hiphop classics of gooi je heupen los op de zwoelste salsanummers. Zwijmel even weg, chill out en wordt verwend met heerlijke shots en versnaperingen.
Mitchell Supreme
Kenzo Alvares
Pulse the Kid
Mr. (DJ)onsenDon Djonsen

Talent Stage - Utca's Finests
Maak je avond compleet en ga los op de beats van Utrechts Finest! Voetjes van de vloer voor opkomende Utrechtse talenten die jou de avond van je leven bezorgen en zichzelf in the picture draaien voor the next step up!
Robsher
House Soldiers
Dominic Candela
Giovanni Petrix

Crazy, Sweet & Tasty
De meest smaakvolle en sexy 'Candychix' en stoerste 'Candydudes' om je vingers bij af te likken.

Ladies: Geef je ogen goed de kost en waag eens een dansje met die lekkere hunk of ga lekker los met je eigen boys & girls! Lekker met de voetjes van de vloer! Niets gaat te ver want 'sky is the limit'! Neem je 'Valentine' mee en het wordt de avond van jullie leven.
Dudes: Crazy, sweet & tasty...need they say more? Wees zoet en krijg veel lekkers. Neem je 'Valentine' mee, wees een echte heer en bezorg haar de avond van haar leven! Zet samen met je vrienden de dansvloer on fire. Ga compleet uit je dak and the Candychix will give you some sugar!

Tickets
100x Early bird tickets:€7,50 (uitverkocht!)
Presale tickets:€10
Ladytickets (1for2):€17,50
koop tickets