Partyflock
 
Nieuws · september 2013
Persephone invites Construct Re-Form
maandag 30 september 2013
Voor de tweede editie presenteert Persephone met gepaste trots een kleine Franse invasie. Uit Parijs komt het gerespecteerde label Construct Re-form over. Op 16 november 2013 is de H7 Loods bij Amsterdam Sloterdijk de locatie van het evenement. Verwacht een avond waarin funky & uptempo techno centraal staat.
Het belooft een geruchtmakende avond te worden, de, nu al dik uitverkochte, Protocol Recordings label night van Nicky Romero. Op woensdag 16 oktober, de openingsavond van het Amsterdam Dance Event, ontvangt deze dj-grootheid een indrukwekkende lijst aan artiesten, verspreid over twee zalen in de Melkweg. De timetable is nu bekend, plus een spannende toevoeging aan de line-up!
Omgeving Hilversum opgelet! Er zijn nog een kleine twee weken te gaan tot op 12 oktober het brute rauwe muzikale geweld in De Vorstin losbarst. Weken geleden begon de kaartverkoop voor Royal Madness en binnen no time waren alle early bird kaarten uitverkocht via Ticketscript. Het eigen risico van de verzekering is verhoogd van De Vorstin, want dit harde avondje zullen ze niet snel vergeten!
H4RD.COR3
vrijdag 27 september 2013
Nadat de kleine zaal steeds voller werd bij de laatste edities van Aszement vs H4RD.COR3, werd de roep van de bezoeker weer groter om de hardcore in de grote zaal te doen. Solid Soundz geeft hier graag gehoor aan en slaat met Cemon Victa de handen ineen om hier een vette editie neer te zetten.
De grote vraag tijdens ADE: waar moet je heen tijdens 's werelds grootste dance festival? Voor de houseliefhebbers onder ons is dit zonder twijfel de afsluiter van de Melkweg met Amerikaanse legende Danny Tenaglia. Deze levende legende zit al dertig jaar in de housewereld en is deze avond nog maar voor de vierde keer (!) in Nederland.
De zomer loopt jammer genoeg ten einde, maar de herfst brengt altijd weer een leuk vooruitzicht: het Amsterdam Dance Event! 's Werelds grootste indoor clubfestival en meest toonaangevende elektronische muziekconferentie. Aanleiding voor Luminosity om met een speciale ADE editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient.
Freaqshow 2013
woensdag 25 september 2013
It is coming… And it is approaching fast. The time to get your freak on and lose your mind… It is the time to meet again with your freaky family and your darkly dreaming friends. On December 31st, the one and only carnival of lost souls returns to the Ziggo Dome in Amsterdam. We are humbled to invite you to our 'Twisted New Year's Celebration'. Be part of the Q-dance family reunion and rave like there is no tomorrow. Welcome… to Freaqshow.
Uit onderzoek van Van Spronsen & Partners horeca-advies blijkt dat voor het eerst sinds het begin van de crisis in 2008 de ontwikkeling van het discotheekaanbod is gestabiliseerd.
Click ADE met monsterprogramma
dinsdag 24 september 2013
Het rolt, het valt, het klikt en tikt. Tien uur lang. Tien jaar AD Bookings. Souvenir & Wilde. HEY! & Freude am Tanzen. Idoubleyou. Tiefschwarz, The Advent vs Industrialyzer, Noir, Michel de Hey, Steve Rachmad, Mathias Kaden en Nick Curly. Tijdens ADE is jaar op jaar slechts één stop essentieel: Click ADE.
Armin van Buuren heeft de sloteditie van zijn A State Of Trance-optredens in Ibiza geannuleerd nadat een crewlid zwaargewond is geraakt tijdens de opbouw van het feest. Van Buuren zou draaien in de club Privilege Ibiza, maar hij laat via de website van A State Of Trance weten het niet gepast te vinden het optreden door te laten gaan.
Aanstaande zaterdag 28 september is het vanaf 22.00 uur weer tijd voor een nieuwe knallende editie van Herfstkriebels. In dit bericht vind je alvast de timetable en laatste info.
Genadeloos
maandag 23 september 2013
28 September wordt de zevende verjaardag van TK07 gevierd in Luxor Live met het paradepaardje Genadeloos. Het concept heeft een lekkere no-nonsense uitstraling en doet waar het goed in is; keihard (of Keihert, zoals ze in Arnhem zeggen) beuken!
Na een korte zomerstop keert Daniel Sanchez' Bla Bla op zaterdag 28 september terug in Studio 80 met een ijzersterke line-up in een geheel Latijns-Amerikaanse editie. De herfst mag dan zijn begonnen, maar het wordt ongetwijfeld exotisch warm in de 80 met de muziek van Argentijnse, Chileense en Braziliaanse dj's.
Hier dan toch het verlossende bericht voor de trouwe HC aanhang. Het was even griezelen of er nog wel een Hardclassics zou komen dit jaar. Inmiddels is een uitermate geschikte Hardclassics-waardige locatie gevonden zonder geluidsbeperking! Deze Hardclassics zal plaatsvinden in december op vrijdag de 13e met als vanzelfsprekend thema 'Friday the 13th'. Er zijn voor dit feest maar 1000 tickets beschikbaar, die in eerste instantie exclusief via de mailinglist verkrijgbaar zijn.
Amsterdam Halloween 2013
vrijdag 20 september 2013
Het kan niemand ontgaan zijn: de grenzen zijn geopend en Amsterdam wordt overspoeld met griezelige types. Een tsunami van nare creeps komt op ons af. Het engst is het beruchte gezelschap van Circus Mortale. Zij hebben hun kampementen reeds opgeslagen en bereiden zich voor op het ergste. Dit aan lager wal geraakte circusgezelschap zal de grote FOX Amsterdam Halloween Parade van zaterdag 26 oktober aanvoeren.
Woensdagnacht, ADE 2013, ergens in een lang vergeten loods zal voor Studio 80 Warehouse het startschot klinken voor een reeks nachten die de legendarische Multigroove raves van 20 jaar geleden zullen evenaren en overtreffen. Niemand minder dan Dubfire, eigenaar van het label SCI+TEC, geeft de aftrap van ADE 2013, samen met Tiga, Oliver Huntermann, Audion (Live), Miss Kittin en een leger aan bevriende DJ's .
Kitsuné Club Night tijdens ADE
donderdag 19 september 2013
Tijdens Amsterdam Dance Event trommelt het Franse fashion- en muzieklabel Kitsuné haar bekenden op uit Parijs, Londen en Gent en organiseert een explosieve Kitsuné Club Night op vrijdagavond 18 oktober in De Balie in Amsterdam. Een avond gewijd aan de elektronische disco, vol vers vermaak, energiek talent en frisse inspiratie op het gebied van fashion, muziek en kunst.
UDC presents The Harder Styles of EDM
donderdag 19 september 2013
Op zaterdag 19 oktober is UDC Events vrijwel de enige organisatie die een nacht organiseert voor de echte liefhebber van de hardere stijlen uit binnen –en buitenland. Verdeeld over drie area's zullen alleen de meest duistere beats op het gebied van de hardere stijlen te horen zijn.
KNIP
woensdag 18 september 2013
Hoe zou het leven eruit zien als alles een actiefilm was? Een stuk saaier! Daarnaast een filmpje in het thema 'als toeteren niet meer helpt....'. Ook zie je een unhappy birthday song. En natuurlijk weer de wekelijkse karma-topper, recensies en winacties!
i amtechno is tijdens Amsterdam Dance Event terug in Arena. Dit Amsterdamse event label host dit jaar weer een zalenvullend evenement in Arena op zaterdag 19 oktober.
Maandag 25 november maakt de Britse pop / dance-producer en songwriter Naughty Boy zijn debuut op Nederlandse bodem in de Rabozaal van de Amsterdamse Melkweg. Naughty Boy is vooral bekend van de grote hit 'La La La' met vocalen van Sam Smith. De ticketverkoop start op woensdag 18 september om 10 uur 's morgens.
Dancefair, hét evenement voor dj's, producers en dance-ondernemers, maakt zich klaar voor haar derde editie in de Jaarbeurs te Utrecht op 15 en 16 februari 2014. Tijdens deze twee dagen in de jaarbeurs in Utrecht vertellen bekende artiesten over hun weg naar de top en over vele andere onderwerpen binnen het dj en producervak.
Op 16 november breekt Blow Away Fest 2013 het vastgeroeste slot van de Onderzeebootloods in het ruige en inspirerende Rotterdamse Havengebied open.
Onlangs werd bekend dat Nicky Romero het ADE dit jaar zal openen met een grootse Protocol Recordings label night. En jawel, Neerlands nieuwste dj-held houdt woord; op woensdag 16 oktober ontvangt hij namelijk een heus sterren ensemble, met ondermeer Dimitri Vegas & Like Mike, John Dahlbäck, Don Diablo en Martin Garrix.
Nieuwe zaterdagavond bij SLAM!FM
zaterdag 14 september 2013
SLAM! begint dit weekend met de nieuwe programmering van de zaterdag-dance-avond. Vanaf 22.00 uur begint het feest met de lekkerste tracks van Franky Rizardo in Flow, waarna Sander van Doorn om 23.00 uur het tempo opvoert in Identity. Rond middernacht wordt de echte liefhebber van hardstyle getrakteerd op meer dan 140 beats per minuut met SLAM!Harder.
tech.fabrik
zaterdag 14 september 2013
tech.fabrik is een nieuwe stroom aan Tech House en Techno feesten in de Haarlemmermeer. De initiatiefnemers van tech.fabrik kwamen erachter dat deze nog miste en dat je hiervoor altijd naar Amsterdam of Haarlem moet gaan. Dus toen dachten zij: "waarom niet dit soort feesten naar de Haarlemmermeer halen?!".
Nicky Romero en Fedde Le Grand naar 538
zaterdag 14 september 2013
538 zorgt voor de beste beats in het weekend met een vernieuwde danceprogrammering. Naast vertrouwde programma's als 538 Dance Department, F*** Me I'm Famous, Jacked en A State of Trance zijn vanaf dit weekend nog twee shows van internationale top-DJ's te horen: Nicky Romero en Fedde le Grand!
Club Zeezicht invites DJ Vince
vrijdag 13 september 2013
Hardcore en Early Hardcore in Helmond! Club Zeezicht wordt op 14 september een heus Hardcore wallahalla waar mening liefhebber flink uit zijn plaat kan gaan.
De line-up liegt er ook niet om. Niemand minder dan DJ Vince komt zijn kunsten vertonen achter de draaitafels. Voor Vince is dit een speciale thuiswedstrijd aangezien hij in Helmond geboren is en al 2 jaar niet in zijn geboortestad heeft opgetreden. Vince hoeft het niet alleen te doen. Ook Tweaker, Rescuer en PFSquad MC komen hun geboortestad vertegenwoordigen.
Het wordt vaak pas echt interessant wanneer twee verschillende, tegengestelde elementen elkaar ontmoeten. Kruis twee lijnen en er ontstaat een compleet nieuw punt.
Toffler presents Gregor Tresher
donderdag 12 september 2013
Onze Duitse vriend Gregor Tresher komt terug naar de tunnel! Op vrijdag 20 september viert hij de release van zijn nieuwe album 'Nightcolors'. Dat belooft minimaal net zo veel goeds als zijn vorige optreden in Toffler.
Restylerz Indoor Festival
woensdag 11 september 2013
Aanstaande zaterdag staat Harderwijk weer volledig op zijn kop tijdens een gloednieuwe Indoor Festival editie van Restylerz! Verdeeld over 4 area's gaan artiesten als Radical Redemption, B-Front, Atmozfears, Code Black, Deetox, Titan, Bass-D, Dr. Rude en vele anderen laten zien wat hun waard zijn. Check hieronder de complete time-table, trailer en de laatste info die jij als bezoeker moet weten!
Sunglow Festival
woensdag 11 september 2013
Zaterdag 14 september is het dan eindelijk zo ver, het is tijd voor Sunglow Festival 2013! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op één van de laatste outdoor festivals van dit seizoen heeft de organisatie naast de time table ook andere belangrijke informatie in dit bericht voor je opgesomd.
Café D'anvers gaat underground
woensdag 11 september 2013
Café d'Anvers is al een kwart eeuw dé place to be als het aankomt op alternatieve elektronische muziek. Hier hoor je geen dance, trance of clubhouse maar underground beats zoals Deep House, Tech-House, Techno, Minimal en Progressive.
Boomerang Beach Closing Party
dinsdag 10 september 2013
Na een succesvolle en onverwacht warme zomer, met veel geslaagde en leuke feesten, wordt het seizoen 2013 afgesloten met een knalfeest! We rekenen wederom op een stralende dag, waarin we met de beste muziek alvast een klein voorproefje geven voor 2014.
Zondag 29 september is het moment waarop we eigenlijk geen van allen zitten te wachten. Want dan is het alweer tijd voor het allerlaatste feest in Bloemendaal! Het strandseizoen is na dit evenement definitief afgelopen in Bloemendal en is het weer wachten tot 16 maart 2014 voordat het weer losbarst in de beste en grootste Beachclub van Nederland.
Hell's Basement
maandag 9 september 2013
Op de aankomende editie van Hell's Basement wat op Vrijdag 20 September plaatsvindt zullen de muziekstijlen Hardcore, Industrial en Early Rave te horen worden gebracht.
-Op zaterdag 23 november organiseert b2s traditioneel de officiële Parkzicht reünie in het Rotterdamse Maasgebouw. Deze klassieker is vaste prik voor alle liefhebbers en vroegere bezoekers van het legendarische Parkzicht.
Liefhebbers kunnen op Breda Barst naast de optredens nu ook genieten van de Plywood miniramp. Deze wordt geplaatst op de Blockparty area en zal het hele weekend aanwezig zijn
Chique la party
zaterdag 7 september 2013
Hilversum de jaren zeventig. Het leven ging zijn gangetje. Net als het uitgaansleven. Je had kroegen, discotheken, bioscopen. En een 'jongerencentrum', in een oud schoolgebouw aan de Koninginneweg: De Tagrijn.
Club Poema bestaat 9 jaar!
zaterdag 7 september 2013
In september bestaat Poema RAW alweer 9 jaar en dat moet gevierd worden! We lanceren een nieuw concept in samenwerking met Kranck DJ Contest winnares Luna Ludmila, Suzanne komt Smeerboel festivalgangers schoonboenen, grondlegger van de hedendaagse techno Speedy J neemt zijn label Electric Deluxe mee en wij sluiten deze maand – waarin voor ieder wat wils geprogrammeerd is – af met drie prominente voortrekkers van de Nederlandse house: Boris Werner, Kabale und Liebe, Melon.
De nieuwe generatie Detroit-helden maakt zijn entree op het Amsterdam Dance Event. En er mag gerust worden gesproken van een 'match made in Heaven', de samenkomst van Amerikaans label/organisatie/dj-collectief Visionquest en de rauwe, monumentale loods van Amsterdam Roest. Samen met party-organisatie NGHTDVSN zorgen zij op vrijdag 18 oktober voor een waanzinnige showcase met optredens van ondermeer Seth Troxler, Benoit & Sergio, Ryan Crosson en Shaun Reeves.
In navolging van de succesvolle eerste editie in 2012, presenteert Bavaria op 21 september 2013 de 2e editie van het Zo. festival. Het terrein van de Brabantse brouwer zal wederom het decor zijn voor een festival vol muziek, creatieve belevenissen en verrassende acts.
Op zaterdag 28 september zal de Parochiezaal zich opmaken voor de komst van Rebellious. Na twee edities in een kleinere locatie te hebben doorgebracht is het tijd voor iets nieuws, iets groters, beters en vooral harder.
Rauw Trakteert
woensdag 4 september 2013
Rauw opperhoofd en levende legende Joost van Bellen zal in september op Rauw een solo-set gaan draaien van vijf uur. Rauw bestaat 10 jaar, en dat wordt al het hele jaar gevierd
Restylerz indoor Festival
woensdag 4 september 2013
Volgende week zaterdag staat het vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center weer volledig in het teken van RAW Hardstyle, Hardstyle en Hardcore. Dan staat namelijk de tweede Indoor Festival editie van het bekende Restylerz concept op de agenda. Restylerz Indoor Festival is met meer dan 25 artiesten verdeeld over vier verschillende area's een echt indoor festival waar duizenden liefhebbers van de hardere stijlen compleet uit hun dak kunnen gaan! Check hier de officiële trailer, beluister de laatste promomixen en check de laatste info!
WLC Closing Woodstock
woensdag 4 september 2013
Woodstock 69, Labyrinth Productions en Click staan met WLC bekend om hun bijzonder fijne selecties artiesten van over de hele wereld. Voor hun hekkensluiter van het strandseizoen 2013 bevestigen ze deze naam door een van de heetste techno artiesten van het moment naar de Hollandse kust te halen. Op zondag 8 september staat Nina Kraviz samen met Sandrien achter de decks voor een uitdagende WLC Closing editie.
Bloomingdale Grand Closing
dinsdag 3 september 2013
Zes maanden terug dreigde de sneeuw nog uit de lucht te vallen. Niemand kon voorspellen dat ons een zomer vol hittegolven, mooie stranddagen en hete temperaturen te wachten stond. Een strandseizoen met muzikale hoogtepunten. De stijgende temperaturen betoverden het publiek en de artiesten en bezorgde Bloomingdale een ultiem strandseizoen!
666
maandag 2 september 2013
'It is not uncommon to see the symbolic role of the integer 666 transferred to the digit sequence 6-6-6. Some people take the Satanic associations of 666 so seriously that they actively avoid things related to 666.
But…there are people that live by the number. Driven by Hardcore they exist.'
Greenfields Festival line-up release
maandag 2 september 2013
Veel van jullie zullen het vast en zeker al ergens in de wandelgangen gehoord hebben. Ruinerwold (nabij Meppel) krijgt een nieuw dance festival! Op zaterdag 12 oktober hebben de organisaties High Energy Events en HuneFestival de handen ineen geslagen om een nieuw dance festival te organiseren genaamd Greenfields Festival! Meer dan 40 topartiesten verdeelt over vier area's, diverse muziekstijlen zoals hardstyle, house, techhouse en freestyle, top entertainment en nog veel meer!
Na twee succesvolle edities van NRG festival en NRG indoor is Noord Holland weer toe aan een 'sick raw party'! Op zaterdag 14 september wordt de North Sea Venue het domein voor de raw liefhebbers die van een gezellig avondje doorraggen houden.
30 september 2013
Persephone invites Construct Re-Form
ADE Protocol Recordings label night is dik uitverkocht
B-Front, Delete, Prefix & Density · Het eigen risico van de verzekering is verhoogd
27 september 2013
H4RD.COR3
26 september 2013
Melkweg sluit ADE af met extended set Danny Tenaglia
Luminosity presents Perfecto Fluoro & Friends
25 september 2013
Freaqshow 2013
Discotheekaanbod stabiliseert na jaren van daling
24 september 2013
Click ADE met monsterprogramma
Armin van Buuren schrapt ASOT afsluiter op Ibiza na ongeval medewerker
Herfstkriebels timetable en laatste info
23 september 2013
Genadeloos
22 september 2013
Bla Bla start nieuwe seizoen met Latijns Amerikaanse editie
20 september 2013
HardClassics · Friday the 13th in december
Amsterdam Halloween 2013
Dubfire opent ADE 2013 in Studio 80 Warehouse
19 september 2013
Kitsuné Club Night tijdens ADE
UDC presents The Harder Styles of EDM
18 september 2013
KNIP
I amtechno met The Triangle Records in Hotel Arena
Hitsensatie Naughty Boy maakt debuut op Nederlandse bodem in Amsterdamse Melkweg
17 september 2013
Beroemde producers en DJ's brengen kennis over tijdens derde editie van Dancefair
Rotterdams Philharmonisch Orkest meets Techno tijdens Blown Away
16 september 2013
Line-up ADE Protocol Recordings label night is bekend
14 september 2013
Nieuwe zaterdagavond bij SLAM!FM
tech.fabrik
Nicky Romero en Fedde Le Grand naar 538
13 september 2013
Club Zeezicht invites DJ Vince
12 september 2013
Tweede ronde tickets [In]cognito nu ook uitverkocht
Toffler presents Gregor Tresher
11 september 2013
Restylerz Indoor Festival
Sunglow Festival
Café D'anvers gaat underground
10 september 2013
Boomerang Beach Closing Party
2013 Official Grand Closing van Beachclub Vroeger
9 september 2013
Hell's Basement
Parkzicht House Reunion 2013: Voodoo Rave
8 september 2013
Naast vette acts ook skate contest en Breakdance-battles op Breda Barst
7 september 2013
Chique la party
Club Poema bestaat 9 jaar!
6 september 2013
Visionquest doet toepasselijke ADE-showcase in monumentale loods
5 september 2013
Bavaria presenteert line-up en teaser Zo. Festival
4 september 2013
Hard2Beat Events komt met nieuwe editie Rebellious
Rauw Trakteert
Restylerz indoor Festival
WLC Closing Woodstock
3 september 2013
Bloomingdale Grand Closing
2 september 2013
666
Greenfields Festival line-up release
Something is rising on September 14th