Partyflock
 

Persephone invites Construct Re-Form

gepubliceerd door , op
Persephone
23 september 2013
FeestPersephone · invites Construct Re-Form
Datumzaterdag 16 november 2013
LocatieH7 Warehouse Site
Voor de tweede editie presenteert Persephone met gepaste trots een kleine Franse invasie. Uit Parijs komt het gerespecteerde label Construct Re-form over. Op 16 november 2013 is de H7 Loods bij Amsterdam Sloterdijk de locatie van het evenement. Verwacht een avond waarin funky & uptempo techno centraal staat.

Construct Re-Form
Na in 2011 opgericht te zijn door Zadig volgen in de jaren daarna artiesten als Antigone, Voiski en Birth Of Frequency en wint het label internationaal in aanzien. De producties worden opgepikt door welbekende dj's als Ben Klock, Scuba, Peter Van Hoesen, Steve Rachmad en vele anderen.

De laatste jaren nestelt de techno-scene in Parijs zich steeds meer in de top naast steden als Berlijn en Londen. Het label en de artiesten van Construct Re-Form groeien mee met het succes van de Franse hoofdstad. Het is voor de eerste keer dat het label op deze schaal naar Nederland komt. Label-eigenaar Zadig zal een dj-set verzorgen waarbij hij nog altijd voornamelijk gebruik maakt van vinyl. Voiski zal een indrukwekkende live-act geven en daarmee debuteren in Nederland.

Invite
Invite is al meer dan vijftien jaar actief in de Nederlandse scene en zal voor velen een bekende zijn. De laatste jaren is hij ook steeds meer te zien op grotere evenementen zoals Awakenings en Timewarp. Voor liefhebbers van nog onbekende én bekende dj's is zijn Invite's Choice Podcast dé wekelijkse update op techno-gebied om te volgen. Deze podcast-reeks heeft ook Persephone kennis doen laten maken met onder andere Zadig.

Jasper Wolff & Maarten Mittendorff
Persephone houdt Detroit-techno hoog in het vaandel en daarom is de match met Jasper Wolff & Maarten Mittendorff een logische. De laatste jaren maken ze al snel faam met hun fantastische label - Indigo Aera - en sets op onder andere Lowlands, Awakenings en Welcome to the Future. Daarnaast hebben zij ook nog een residency bij Concrete in Parijs, wat de cirkel al helemaal rond maakt.

Tickets zijn te koop via koop tickets en kosten €12,50 (early bird) tot € 15,00 (normal).