Partyflock
 

Amsterdam Halloween 2013
Circus Mortale

gepubliceerd door , op
Amsterdam Halloween
19 september 2013
Het kan niemand ontgaan zijn: de grenzen zijn geopend en Amsterdam wordt overspoeld met griezelige types. Een tsunami van nare creeps komt op ons af. Het engst is het beruchte gezelschap van Circus Mortale. Zij hebben hun kampementen reeds opgeslagen en bereiden zich voor op het ergste. Dit aan lager wal geraakte circusgezelschap zal de grote FOX Amsterdam Halloween Parade van zaterdag 26 oktober aanvoeren. Deze vertrekt vanaf NZ-lijn metrostation Rokin om 20:30 en voert via Dam, Rozengracht, Marnixstraat, Staatsliedenbuurt naar het Westerpark.

Voor wie deze tocht overleeft, is er nog een gruwelijk feest op het Westergasfabriekterrein. In WesterUnie, Transformatorhuis en WesterLiefde wordt van 22:00 uur tot vroeg in de ochtend gefeest. Inmiddels staat een line-up van top artiesten te trappelen om het 100% verkleed publiek tot aan het gaatje te laten gaan.

Line-up
Transformatorhuis

Cher du Perr & Darling 10
Beesmunt Soundsystem
Jaziah
Funkerman
Benny Rodrigues
Host Tygo Gernandt

WesterUnie
Carlos Valdes
Tettero
De Sluwe Vos

WesterLiefde
Jordy & Sander Huisman
Hitmeister Pim
Alamaison
Hosted by KrisKross

De Amsterdam Halloween Party wordt voorafgegaan door de FOX Amsterdam Halloween parade. Vanaf metro station Rokin trekken honderden vampiers, heksen, enge clowns, vleermuizen, superhelden, zombies, monsters, demonen, onheilspredikers, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies en andere griezels naar het Westerpark (naast de WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis).