Partyflock
 
Nieuws · november 2012
Reverze 'Dimensions'
vrijdag 30 november 2012
Op zaterdag 23 februari zal Bass Events opnieuw de grenzen verleggen met als thema 'Dimensions'. Verwacht je aan een ongezien spektakel, want qua show & techniek bewijst Reverze ieder jaar ver vooruit te zijn. Tel daar een leger aan topnamen bij, en je hebt alles voor een onvergetelijk nachtje knallen.
Escape pakt uit in december
vrijdag 30 november 2012
2012 Was een mooi jaar en november was helemaal een mooie maand want Escape viel opnieuw in de prijzen. Bij de Nightlife Awards werd Escape uitgeroepen tot populairste club van West Nederland! Het vizier is nu gericht op december, met een nieuwe Femmes Fatales, dikke Brainwash edities en een klapper van een NYE party, één van de grootste feesten van Amsterdam!
Van 6 tot en met 10 maart 2013 vindt de dertiende editie van 5 Days Off plaats in Paradiso, Melkweg en De Balie in Amsterdam. Mr. Scruff, Netsky, The Bloody Beetroots, Floating Points, Baauer, James Holden en vele anderen zijn dit jaar onderdeel van het programma. De Early Bird passe-partouts en een aantal losse kaarten zijn nu in de verkoop!
Bass Addicts is terug en zal op vrijdag 25 januari 2013 zorgen voor een onvervalst hardcore-spektakel voor iedereen uit de regio Zuid Holland en ver daarbuiten.
Nog vijf weken te gaan en nu al gaan de laatste 500 kaarten verkocht worden van het feest van Nieuwjaar om jouw Nieuwjaar subliem te beginnen! De VIP-kaarten zijn alweer helemaal uitverkocht en zoals het er nu uit ziet zal het met de reguliere kaarten niet lang meer duren. Daarom, jullie zijn gewaarschuwd!
Na ruim anderhalf jaar is 't weer tijd voor een nieuwe editie van 'Benny Rodrigues 4U'.Wie herinnert zich de succesvolle editie in Perron nog? Een kolkende massa van publek die van begin tot eind meeging met de muzikale trip die de goedlachse Rotterdammer voor hen in petto had.
Op dinsdag 25 december is het tijd om de rode loper en dansvloer te rocken van de compleet verbouwde club Corso in Rotterdam, in stijl uiteraard! Bereid je voor op een onvergetelijke avond.
De Illuminatie, de nieuwe wereld orde, een stel rijke families die de macht willen grijpen in de wereld, tenminste, dit is het verhaal dat in de rondte gaat. De nieuwe wereld orde zal niet bestaan uit rijke families, niet uit de topregeringen van de wereld. De leiders van de nieuwe wereld orde zullen niemand minder dan Confusion Events en A.L.E.X. Events zijn. Ze hebben de handen in een geslagen en zullen gaan heersen over de wereld.
Blast from the Past
dinsdag 27 november 2012
De laatste editie van Blast From The Past ligt alweer een tijdje achter ons dus is BFTP er weer. Helemaal terug van weggeweest om Sittard weer te laten knallen. Ook deze keer gaat BFTP weer met jullie terug in de tijd.
Dub Tribe
maandag 26 november 2012
Volgens de Maya's is het einde van de wereld nabij. De Maya-kalender voorspelde dat er 21 december 2012 een einde komt aan de wereld zoals wij hem op dit moment kennen en dat kan kloppen!
Independent
maandag 26 november 2012
Op vrijdag 30 november slaan Moon Star Events & RawMadness hun handen in één. En komen ze met het concept Independent in Pand 3 in Deventer.
b2s tegen de zwarthandel
maandag 26 november 2012
Na zorgvuldig onderzoek zijn er voor zowel Loudness op 8 december als voor Pussy lounge op 5 januari, meerdere tickets die via zwarthandelaren werden aangeboden, inmiddels ongeldig gemaakt. Deze vrijgekomen tickets zullen op zaterdag 1 december aangeboden worden via de b2s ticketshop. Het maximum aantal kaarten dat per persoon besteld kan worden is 2, de verkoop link en het tijdstip vind je hieronder.
Afrojack krijgt Zilveren Harp
zaterdag 24 november 2012
Een compleet verraste dj Afrojack (25) heeft een Zilveren Harp in ontvangst mogen nemen.
Dat maakt RTL Boulevard vrijdag bekend."Ik had het nooit verwacht", reageerde Afrojack, die in het echt Nick van de Wall heet . "Het is een extra push, dat je door je eigen land gerespecteerd wordt om nog harder door te gaan."
Zoals bekend organiseert Awakenings een keiharde editie in de Gashouder op 29 december. Op deze nu al legendarische Hard Techno Special staat de crème de la crème van de hardere techno op het podium.

Check hieronder de dikke timetable:
Over kerst zijn er veel verhalen en elk jaar komen daar weer nieuwe bij. Het verhaal van 2012 gaat zeker dat van NopeisDope worden. 26 december brengt NopeisDope een speciale editie naar de Maassilo in Rotterdam: NopeisDope 'Christmas Carol'.
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
dinsdag 20 november 2012
Wederom komen ze naar Anno Almere en wel op Kerstavond: Latin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een tikkeltje oogverblindende kerstdecoratie!
Masquerade Midnight
dinsdag 20 november 2012
Maandag 31 december sluit First Vision het jaar in stijl af met la troisième édition van het all-inclusive Masquerade Midnight. Aan het water van Aquabest, bij Beachclub Sunrise en Restaurant Bruisend, gaat op deze avond kwaliteit voor kwantiteit en is een sfeervolle beleving de bordeauxrode draad door deze nacht!
Click me
maandag 19 november 2012
Op 8 december 2012 organiseren Click en Stichting Monkey Business (Save Me) voor de tweede keer het benefietevenement Click Me in de WesterUnie. Dit jaar met het thema: Donkey Kong. Alle opbrengsten van deze avond worden gebruikt voor de bescherming van de met uitsterven bedreigde orang-oetan en zijn leefomgeving.
Vier Kerstavond in Rockanje met Metz
zaterdag 17 november 2012
Net als vorig jaar komt Metz ook dit jaar op kerstavond, maandag 24 december 2012, naar het strand van Rockanje. Deze avond opent Strandclub View net als iedere zomer zijn deuren voor Metz en deze keer met een heerlijke Kersteditie.
Wie jubileert, trakteert. Voor nummertje vijf nodigen Les Enfants Terribles volgende week zaterdag 24 november niemand minder dan Surgeon 🇬🇧 uit om hun tweede verjaardag groots te vieren.
Zijn je handen en voeten aan het jeuken om een avond te beuken? Na een succesvolle eerste editie tijdens ADE, bundelen twee van 's werelds meest bekende en invloedrijke hardcore-labels - PRSPCT en The Third Movement - wederom hun krachten voor een tweede editie van Damnation.
Deze lange dagen vragen om samenzijn, IChiOne verzekert het van warme bassen, opwindene ritmes en opzwepende melodieën. Komende editie nodigt IChiOne Break-Fast uit Groningen en Technicality uit London uit naar OT301 om op zaterdag 1 decemeber hun gezamenlijke passie voor experiment, abstracte beats, drum funk en future jungle te vieren.
Goed nieuws voor eenieder die Raw Hardstyle en Hardcore een warm hart toe draagt. Op zaterdag 24 november 2012 organiseert Creative Events het event Staalhard xxl in het Belgische Limburg namelijk de Expodroom te Bree. (Niet ver van Eindhoven en Weert). Het event duurt van 21.30-06.00u en de minimumleeftijd bedraagt 16 jaar.
Circus Of Hell
donderdag 15 november 2012
Hardcore Universe & Noize Suppressor present on Saturday 29 December 2012, in the legendary and famous club Cherry Moon, an exclusie showcase from his new album: Circus of Hell.
Barkode opent
woensdag 14 november 2012
De tijd nadert, de verbouwingen zijn in volle gang, de officiële opening komt steeds dichterbij. Er wordt over Barkode gepraat, er wordt gespeculeerd, zenuwen beginnen te gieren en vol spanning wacht men af. Vanaf zaterdag 1 december zal de creatieve tempel van techno, deephouse en techhouse zes dagen per week losbarsten.
Negende editie Boss
woensdag 14 november 2012
De afgelopen edities hebben bewezen dat Boss niet meer weg te denken is uit het Amsterdamse uitgaansleven. Deze editie is FLAVA te gast bij Boss. 'The roof, the roof, the roof is on fire..!' in de Paradiso op het meest bekende HipHop en R&B feest van Nederland.
Love and Respect for Kika
dinsdag 13 november 2012
Marco en Francina van Stichting Love and Respect hebben besloten nu voor de tweede keer Kika het goede doel te laten zijn deze editie. Op zaterdag 19 januari 2013 organiseert deze stichting een evenement waarmee zij wederom aandacht willen vragen voor Kika.
Crushed
dinsdag 13 november 2012
Na een lange periode van rust in Eindhoven gaat het dan toch weer gebeuren, een maandelijks hardcore evenement in Eindhoven. Dit op een plaats met een rijk hardcore-verleden. Heel lang geleden stond hier namelijk de roemruchte discotheek Trance, waar hardcore de boventoon voerde. Tegenwoordig heet deze locatie de De Stunt.
Hello Sailor
dinsdag 13 november 2012
Aye, aye, sexy sailors, all aboard, because all you want for Christmas is een feestje met ballen, toch? 28 December, nadat je bij alle verplichte nummertjes langs bent geweest voor de Kerst, nodigt het gigantische cruiseschip SS Rotterdam je uit voor de kersteditie van Hello Sailor.
Adrenaline
dinsdag 13 november 2012
Na de geweldige eerste editie van Adrenaline komt Bassline Events met een nieuwe editie. Bassline Events regelt een nieuwe dosis adrenaline voor Hoogeveen. Op zaterdag 26 januari 2013 zal Adrenaline, the next shot plaatsvinden.
ALS we hardstyle draaien
zaterdag 10 november 2012
Uit je plaat gaan, je verstand op nul en dat voor het goede doel. Dat is het idee van het benefietfeest 'ALS we hardstyle draaien.' Op 14 december 2012 gaat het dak eraf bij Luxor Live in Arnhem.
Elegance
zaterdag 10 november 2012
Na een memorabele kick-off editie van Elegance, heeft de Luxury Nightlife de smaak te pakken. De ambiance tovert dan ook graag opnieuw een glimlach op ieders gezicht, waarbij Little Buddha in Amsterdam thuishaven vormt. Elegance, een avond waarop de muziek het hart doet kloppen op de maat van fine house tunes en de classy dresscode alle aanwezigen tot een onmisbare schakel van de Luxury Nightlife omdoopt.
Freaqshow
vrijdag 9 november 2012
Are you unafraid to lead the freaq parade? We've rolled out the orange carpet and gave this years freaqs of the hour a warm welcome. Get ready because it's going to be a crazy ride.
Pat B Birthday Flash
vrijdag 9 november 2012
Na zeven jaar is Patrick nog altijd trouw aan zijn stijl en is hij nog lang niet klaar! 24 op 24 in de studio en in het weekend vol overgave achter de draaitafels! Vol passie stort hij zich nog iedere dag op zijn grote liefde! Dit kan ook niet anders dan het leven van een droom worden genoemd. Deze droom zal op zaterdag 1 december 2012 nog mooier worden als Patrick zijn 30ste verjaardag zal vieren in Discotheek Stuivezand te Zundert.
Op 1 december staat een nieuwe editie van Incognito te wachten. Meerdere dingen maken deze editie speciaal; de line-up wordt aangevoerd door bekende residenten van een van de bekendste hardstyle-radioshows 'The Magic Show', zal Kevin Kaos wederom Incognito verreiken met zijn rauwe sound, zal er door Fade-Out ook een early sound klinken en er is een speciale area waar de finale van de Incognito DJ Contest plaatsvindt.
Als er afgelopen zaterdag medailles zouden zijn uitgedeeld aan evenementen, zou NopeisDope een gouden plak hebben behaald voor de XL 'Bigger, Better, Bolder editie in Maassilo Rotterdam. In vijf bijzondere area's werd er geschiedenis geschreven en nu kijkt iedereen weer uit naar de volgende editie.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 7 november 2012
Het Trimbos had een dinsdagdip was ziek dus helaas geen antwoord van hen deze week. Wel hebben we filmpjes: kussen, knuffelen of een high five...soms gaat het mis als twee mensen elkaar ontmoeten, beesten zijn slim; zeker als het de keuze tussen wandelen of badderen betreft en ook een eng ritje in de lift.
Volgende week zaterdag barst Beatloverz 'The Rise of the Fallen' weer los in het Sportpaleis van Ahoy. Deze arena waar geen geluidslimieten gelden, zal van 22:00 uur tot 07:30 uur het decor zijn van vele unieke muzikale battles. Alle Golden Vip tickets en Silver tickets zijn helemaal uitverkocht. De enige tickets welke nog verkrijgbaar zijn, zijn de reguliere tickets a 39 euro ex fee.
Slechts 33 procent van de toiletten in de horeca is hygiënisch, tegenover een gemiddelde van 38 procent. Dat blijkt althans uit jaarlijks onderzoek van ServiceManagement. Die onderzocht 150 openbare toiletten in Nederland op bacteriologische verontreinigingen in 4 sectoren: gezondheidszorg, openbare gebouwen, warenhuizen en horeca.
Op 31 december slaan de twee populaire dansavonden Encore en Cable de handen ineen en organiseren samen een spetterende New Year's Eve waarbij het beste van twee werelden samenkomt. Encore zorgt ervoor dat de liefhebber van hiphop en R&B los kan gaan op zijn favoriete tracks en Cable staat in de andere zaal garant voor de beste bass music: dubstep, grime en (future) garage.
Zaterdag 8 december betrekken de nieuwe generatie Hardstyle artiesten op volle kracht de Effenaar. Na een succesvolle tweede editie met Zany & Vince staat ST8MENT op 8 december 2012 volledig in het teken van 'The Next Gen'. Een selectie supertalenten reizen af naar Eindhoven om op deze derde editie hun unieke skills te vertonen. De Zweedse Wasted Penguinz en aanstormende E-Force voeren de vernieuwende boventoon tijdens deze editie van ST8MENT.
Try Before You Die, beter als TBYD bekend, staat garant voor dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. In een paar uur vliegt de ene na de andere topact je om de oren en waar je ook komt is het dus hoe dan ook de crème de la crème.
Hardnation 2012
maandag 5 november 2012
Na een zeer geslaagde editie in 2011 staat Hardnation 2012 alweer voor de deur. Hardnation herrijst namelijk op zaterdag 10 november in Dynamo, Eindhoven. Het feest staat garant voor zeven uur stampen op beukende beats en verdwalen in de verschillende zalen en kelders van deze schitterende locatie.
Club r_AW
zondag 4 november 2012
De temperaturen zakken zo langzamerhand naar winterse waarden, maar voor 24 november duiden de voorspellingen op een plaatselijke hittegolf in Amstelveen. The Third Movement neemt die avond met grof geschut inname van de P60 voor de laatste Club r_AW van 2012.
Millionaire edition two
zondag 4 november 2012
Na de succesvolle eerste editie van Millionaire die plaatsvond op 2 juni 2012 in Arena te Amsterdam, zal op zaterdag 22 december de tweede editie losbarsten in de luxueuze club Little Buddha Amsterdam.
Sowieso NYE
zaterdag 3 november 2012
De eerste editie van Sowieso! was een onverwachte knaller, maar met de volgende editie wordt dit zwaar overtroffen! Al jullie meningen zijn meegenomen en ontwikkeld tot een knallend concept voor Oud&Nieuw!
Stereo Sunday afterparty
zaterdag 3 november 2012
Woehoe.. Wie zegt dat je niet nog een afterparty kunt geven van Stereo Sunday? Perron 55 en het Stereo Sunday team hebben er zin in. Nog één keertje dan! Omdat het zo mooi was, zo leuk, zo gezellig. En ja, binnen natuurlijk dus laat die regen buiten maar vallen, binnen gaat het los!
Wunderbar
vrijdag 2 november 2012
De donkere dagen naderen en het wordt weer fris buiten, maar de winter brengt ook leuk nieuws... Want donderdag 'Derde Kerstdag' 27 december is het weer tijd voor de volgende voorstelling, namelijk de jaarlijkse Wunderbar krakerrrr in de Melkweg! Zoals jullie gewend zijn van de organisatie, pakken ze wederom uitbundig uit en trekken ze heel wat moois uit de hoge hoed.
Techno op kerstavond in Culemborg
vrijdag 2 november 2012
Één van de bekende voornemens van alle party-annimals in Nederland is toch wel 'In het nieuwe jaar gaan we feesten als nooit te voren!' Een best leuk voornemen en vooruitzicht van het nieuwe jaar natuurlijk, maar het kan ook anders...
Voor maar € 10 naar XXlerator
vrijdag 2 november 2012
Hoewel de goedheiligman normaal gesproken na 5 december niet weet hoe snel hij het land moet verlaten, heeft hij dit jaar besloten te wachten tot ná XXlerator Sinterklaas op zaterdag 8 december in de Matrixx. Zijn grote boek vertelt hem namelijk dat daar nog genoeg stoute kinderen te vinden zijn! En bij Sinterklaas horen natuurlijk kadootjes!
30 november 2012
Reverze 'Dimensions'
Escape pakt uit in december
5 Days Off 2013 biedt breed muzikaal programma
29 november 2012
Bass Addicts is terug met een keiharde line-up
28 november 2012
Laatste 500 kaarten te koop voor Booming New Year
Benny Rodrigues 4U dit weekend in Toffler
Black Tie Christmas Party met Sunnery James & Ryan Marciano
Army of Hardcore 25 december in Turbinenhalle Oberhausen
27 november 2012
Blast from the Past
26 november 2012
Dub Tribe
Independent
b2s tegen de zwarthandel
24 november 2012
Afrojack krijgt Zilveren Harp
23 november 2012
Awakenings presenteert timetable Hard Techno Special
22 november 2012
NopeisDope 'Christmas Carol' 26 december Maassilo
20 november 2012
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
Masquerade Midnight
19 november 2012
Click me
17 november 2012
Vier Kerstavond in Rockanje met Metz
16 november 2012
LET nodigt Surgeon, Eric Cloutier en Viktor Palmer uit voor vijfde rave
Vanavond PRSPCT, The Third Movement & Sugarfactory present Damnation
15 november 2012
Warme bassen en opwindende ritmes bij IChiOne
Hellsystem's album Showcase @ Staalhard xxl
Circus Of Hell
14 november 2012
Barkode opent
Negende editie Boss
13 november 2012
Love and Respect for Kika
Crushed
Hello Sailor
Adrenaline
10 november 2012
ALS we hardstyle draaien
Elegance
9 november 2012
Freaqshow
Pat B Birthday Flash
Incognito presenteert line-up voor 1 december
8 november 2012
NopeisDope 'Episode Gold' 17 november in Patronaat Haarlem
7 november 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Beatloverz Golden VIP en Silver tickets uitverkocht
Tweederde horecatoiletten onhygiënisch
Encore en Cable organiseren samen New Year's Eve in de Melkweg
6 november 2012
ST8MENT haalt nieuwe generatie hardstyle naar Effenaar
Aanstaande vrijdag Try Before You Die 2012
5 november 2012
Hardnation 2012
4 november 2012
Club r_AW
Millionaire edition two
3 november 2012
Sowieso NYE
Stereo Sunday afterparty
2 november 2012
Wunderbar
Techno op kerstavond in Culemborg
Voor maar € 10 naar XXlerator