Partyflock
 

Encore en Cable organiseren samen New Year's Eve in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Encore × Cable
6 november 2012
Op 31 december slaan de twee populaire dansavonden Encore en Cable de handen ineen en organiseren samen een spetterende New Year's Eve waarbij het beste van twee werelden samenkomt. Encore zorgt ervoor dat de liefhebber van hiphop en R&B los kan gaan op zijn favoriete tracks en Cable staat in de andere zaal garant voor de beste bass music: dubstep, grime en (future) garage. Ook de rest van het gebouw is open met o.a. het grootste huiskamerfeestje van de stad en diverse films. Wie snel een kaartje koopt kan voor slechts 25 euro de hele avond en nacht losgaan en 'de countdown' meemaken op de leukste en gezelligste New Year's party van Amsterdam.

In The Max komt op Encore het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de laatste releases, bekende classics tot de vergeten pareltjes gemixt met verwante muziekstijlen als trap, dancehall en moombahton. Maar Encore - de naam zegt het al- is meer dan alleen goede muziek, al helemaal op deze nacht waarop 2013 wordt ingeluid.

De Oude Zaal is de plek voor Cable. Onder leiding van Amsterdams meest bekende dubstep- en garage-DJ: Gomes (de man achter de Oi! dubstepfeesten) en een indrukwekkend gezelschap van Amsterdamse top-dj's dans je 2012 binnen op dubstep, garage, 2-step, grime, UK funky, glitch en meer!

In het Theater verzorgt Curious Behaviour het grootste huiskamerfeestje van Amsterdam waar bezoekers zelf hun favoriete tracks mogen draaien en in de Cinema worden diverse korte films vertoond.