Partyflock
 

Sowieso NYE

gepubliceerd door , op
Sowieso
1 november 2012
De eerste editie van Sowieso! was een onverwachte knaller, maar met de volgende editie wordt dit zwaar overtroffen! Al jullie meningen zijn meegenomen en ontwikkeld tot een knallend concept voor Oud&Nieuw!

Ben je er klaar mee ieder jaar naar hetzelfde feest te gaan of dezelfde discotheek te zien? Sowieso! zal het feest worden voor Almere en omstreken. Dus wil jij knallend het nieuwe jaar in? Kom naar Sowieso!

Zoals je weet van de eerste editie komt Sowieso! met een dikke line-up! Maar deze komt nog dikker dan de vorige! Namen die je nog kent zoals: The Partysquad, Alvaro en Mitchell Niemeyer gaan jullie sowieso weer terug zien. Maar dat is slechts een tipje van de sluier, want wat weet je van. Gers Pardoel, Yellow Claw, Phalerieau, Billy the Kit, Pascal Moreno & Tyron Kemble en Team Rush Hour?!

Heb je de eerste editie gemist? Zorg dan dat je er sowieso bij bent tijdens deze speciale ''New Years Eve'' editie! Natuurlijk is er net als de vorige keer ook weer een happy hour, maar kan je niet voor 0.00 komen omdat je dan met je familie wil zijn? Vooruit! Dan is er speciaal voor jou happy hour tot 01.00.

Maar wat is het vieren van nieuwjaar zonder een hapje en een borrel? Drank is er uiteraard genoeg, en er wordt voor gezorgd dat er verse oliebollen en andere snacks op je staan te wachten!

TMG Partycentrum is een exclusieve locatie die ruimte biedt aan bijna 3000 party people en haar deuren exclusief opent voor Sowieso! Dit centrum zal zó worden ingericht dat je er helemaal los kan gaan, dus maak je geen zorgen, kom langs, ga los en uiteraard., geniet van een avond vol beleving!

Wat is er gezelliger dan met al je vrienden Oud&Nieuw te vieren? Hoe meer zielen, hoe meer kabaal. Je kent de formule, House & Eclectic met vleugjes van andere stijlen, voor iedereen is er iets!

De line-up is overweldigend, de locatie is fantastisch. de beleving is compleet! Waar vier jij je Oud&Nieuw? Geen moeilijke keuze toch?!

Bestel je kaarten online hier! Of koop ze bij de Free Record Shop! Als je nu gaat dan betaal je de earlybirdprijs van slechts €15,- per kaartje. En voor de overige kaarten in de voorverkoop betaal je slechts €27,50. Ben je een echte twijfelkont en wacht je tot de deur ben je nog steeds goedkoper uit dan ieder ander feest van dit kaliber!

Wees slim en snel, Sowieso! gaat er namelijk voor zorgen dat je 2013 heerlijk begint!