Partyflock
 

Negende editie Boss
The roof is on fire

gepubliceerd door , op
Boss
13 november 2012
FeestBoss · The roof is on fire
Datumvrijdag 30 november 2012
LocatieParadiso Site
Op vrijdag 30 november is de Paradiso te Amsterdam voor de negende keer het decor van Boss. De Halloweeneditie van 26 oktober was wederom een succes en uitverkocht. Het Boss-publiek had de engste en meest schrikwekkende outfits uit de kast getrokken om elkaar de stuipen op 't lijf te jagen. Het decor, de bizarre outfits, Estereo met een latin tintje in de bovenzaal en de goede muziek maakten ook deze Halloween editie één om niet snel te vergeten.

Deze editie is DJ FLAVA te gast bij Boss. 'The roof, the roof, the roof is on fire..!' in de Paradiso op het meest bekende HipHop en R&B feest van Nederland. De afgelopen edities hebben bewezen dat Boss niet meer weg te denken is uit het Amsterdamse uitgaansleven. Dankzij het vaste DJ-team, goede MC's en het trouwe publiek, is elke editie een succes. Feest mee op de echte HipHop en R&B classics van toen en nu tijdens de volgende editie van Boss.

Met uitverkochte edities en optredens van onder andere Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is Boss één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als de vaste thuisbasis. Onder leiding van het team bestaande uit: DJ's Switch, Mr. Speak, Mike Mercy en MC's Fit en Aries is het bij Boss een hele avond lang genieten van de beste, old skool hip hop en R&B. Ze maken hun slogan 'From The Old To The New' helemaal waar, want ook swingbeat, de 70's, 80's, 90's en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van Boss zijn om nooit te vergeten en zoals altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

Boss is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline, het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland, hun hart ophalen. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond Boss te vinden.