Partyflock
 
Nieuws · januari 2012
Terwijl de winter zijn hoogtepunt beleeft, zorgt 7th Sunday Festival voor een warm lichtpuntje: 30 januari om 09:00 uur is de 7th Sunday Early Bird actie gestart via SLAM!FM, waarbij bezoekers hun ticket tijdelijk tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen.
Op 11 en 12 februari zijn in de Jaarbeurs meer dan 40 labels aanwezig om te luisteren naar producties van bezoekers van Dancefair. Dancefair is het elektronische muziek event voor zowel amateurs, semi/profs als professionals in de muziekwereld.
21 Mei 2011 was de datum van het eerste vijftien uur durende Hardcore festival van Nederland en dat hebben de vele bezoekers geweten ook! Een vervolg op het gigantische succes van vorig jaar kon dan ook niet uitblijven. En op zaterdag 19 mei kan je dan ook weer opmaken voor een echte Hardcore marathon waarin alle stijlen zich maar liefst vijftien uur zullen vertegenwoordigen.
Vrijdagavond 3 februari is het zover! De start van de allereerste voorronde van de 'Beste DJ van Nederland 2012'. Dan strijden de beste 5 DJ's van de provincie Overijssel tegen de beste 5 DJ's uit Gelderland.
Na de succesvolle editie van 'Rodenburg Label Nights: Hard gaan met Fusion' van zaterdag 21-01-2012 heeft Club Rodenburg het volgende snoeiharde labelfeest in de agenda staan. Op 10 maart barst het spektakel los met A2 Records unleashed.
Op 18 maart is het weer tijd voor het leukste zondagsfeestje van Rotterdam. En op deze avond staat Full Colour centraal. Haal dus op deze avond je meest kleurrijke outfit uit de kast en kom genieten van de beste Real House Music op de zondag!
Speciale Grouponactie Down Under
zaterdag 28 januari 2012
Via Groupon Eindhoven krijg je van woensdag tot en met vrijdag eenmalig een unieke korting op het festival Down Under dat plaatsvindt op 7 april 2012 in Eindhoven. Het festival kent een geweldige line-up met onder meer Marcel Woods, Quintino, Shermanology, Paul Elstak, Mental Theo and many more.
'True' is het officiële anthem van 'Red Carpet at the beach' en is gemaakt door Wolffman ft Melanie Eden. Wat tevens het debuut is van de 21-jarige zangeres Melanie Eden. In november 2011 stuurde Melanie een zelf opgenomen demo naar WeMusic Company welke resulteerde in een samenwerking met resident DJ Wolffman.
Luminosity Beach Festival is jarig
vrijdag 27 januari 2012
Nederlands grootste trance feest aan het strand beleefde in de zomer van 2008 de eerste Beach editie in Riche te Zandvoort. Al vanaf de allereerste keer was het festival zeer geslaagd, ondertussen komen de bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen samen op het Zandvoortse strand en is het evenement met de jaren alleen maar succesvoller geworden!
Full on Ferry in Matrixx
donderdag 26 januari 2012
Op zaterdag 10 maart keert Ferry Corsten terug naar de Matrixx. Ditmaal met zijn succesvolle concept Full on Ferry, waarmee hij nu ook de wereld over reist. Deze avond zal hij verschillende back2backs doen en natuurlijk zelf een solo-set. Behalve Ferry Corsten treden ook Aly & Fila 🇪🇬, Zoo Brazil 🇸🇪 en Marc Simz op.
Zaterdag Happy Wonderland in Zalinaz
woensdag 25 januari 2012
Nog een paar dagen te gaan en dan is het eindelijk zover. Dan vindt happy wonderland plaatst in Zalinaz in Etten-leur. Confusion events heeft de beste happy hardcore dj's van stal gehaald om een knallend feest neer te zetten.
Koekoek 3D in Paradiso
woensdag 25 januari 2012
Met de oud en nieuw editie nog kakelvers in het geheugen komt nu het vervolg op deze legendarische avond al sneller dan je denkt. Zulke nachten smaken naar meer en dat is nou precies wat club Koekoek gaat doen. Op zaterdag 3 maart heeft de organisatie de tempel der nachttempels gestrikt om het Koekoek gevoel te vieren.
Liberty White · Chronicles
woensdag 25 januari 2012
Less than two weeks to go till the 2012 edition of Liberty White · Chronicles at Flanders Expo Ghent. The 4th of February will mark another chapter in the Chronicles. For their last press release, they thought to keep it short and powerful, 10+1 interesting facts about Chronicles 2012.
Hardcore Universe
woensdag 25 januari 2012
On Saturday 18 February 2012 Belgium's leading hardcore event Hardcore Universe - The Ultimate Hardcore Manifest strikes back on Antwerp.
Amsterdamse club Panama failliet
dinsdag 24 januari 2012
Een klap voor het Amsterdamse uitgaansleven. De roemruchte Panama heeft per direct haar deuren gesloten. Jarenlange juridische procedures tegen klagende buren en de overlast van nieuwe bebouwing rondom het pand heeft de club uiteindelijk de kop gekost. 'De sleutels zijn ingeleverd. Het is afgelopen. Vreselijk.'
Bar27 met Guti Live in Studio 80
dinsdag 24 januari 2012
Vrijdag 3 februari is de datum waarop Bar27 haar nieuwe jaar in Studio 80 inluidt. Voor deze gelegenheid hebben zij een hele speciale artiest weten te strikken, namelijk eentje die al geruime tijd hoog op het Bar27 lijstje staat. Het is muzikaal wonderkind en rijzende ster uit Latino Americano, Guti.
In 2012 zal Fantasy Island wederom een aantal grote veranderingen ondergaan; allereerst is er een nieuwe partij die de organisatie van dit festival op zich gaat nemen, namelijk Absolutely Fresh. Deze organisatie is direct bezig gegaan met het zoeken van een aantal grote samenwerkingspartijen om daarmee te kunnen garanderen dat Fantasy Island dit jaar keihard het festivalseizoen kan inluiden!
Zondag 18 maart is het eindelijk weer zover. Dan is het strandseizoen in Beachclub Vroeger weer geopend! De leukste helft van het jaar wordt knallend ingeluid door een spetterende Beachclub Vroeger vs Nopeisdope party!
Tijdens het IFFR (International Film Festival 2012) bruist Rotterdam nog meer dan anders! Om die reden organiseert Like Me Org op zondag 29 januari een speciale IFFR editie van XXY met het thema 'Fake Ass Moviestar', toegewijd aan je favoriete films, acteurs en natuurlijk Hollywood.
Bauhaus pakt uit in Pand 14
vrijdag 20 januari 2012
Evenementenorganisatie Bauhaus zal op 21 januari 2012 met In Confusion We Trust zijn entree maken op cultureel podium Pand14. De verwarring die wereldwijd op allerlei vlakken heerst zal deze avond gevierd worden. Dit met een stevige mix van elektro en techno ondersteund door performances van fotografen, vj's en kunstenaars.
Krush Groove invites Diplo
vrijdag 20 januari 2012
Menig muziekliefhebber leeft nu al toe naar vrijdag 27 april. Op deze dag zal niemand minder dan Diplo (Wesley Penzt) zijn opwachting maken in de Matrixx in Nijmegen. Naast Diplo zullen The Partysquad, Don Diablo, HENZEL & Disco Nova en Oliver Twizt de tent opblazen.
Op zaterdag 10 maart 2012 staat het Patronaat in het teken van een nieuw concept met een nieuw geluid, gebaseerd op weer zo'n oude Multigroove traditie die teruggrijpt op haar roerige verleden. Waren het tijdens de roemruchte "House of God" feesten in de Warehouse Elementenstraat nog de Multi Masters die het predicaat "Masters of the Chapel" mochten dragen, op 10 maart valt die eer ten deel aan DJ Thera en zijn meest gewaardeerde vrienden en collega's.
Erick Morillo Birthday Bash
donderdag 19 januari 2012
Aangezien 'Luxury Events' in 2011 heeft bewezen enorm goed verlangens van de muziekliefhebbers in te kunnen vullen (met o.a. Steve Angello en David Guetta (ADE) @ The Sand) zijn ze opnieuw uiterst trots om te mogen aankondigen dat Erick Morillo op zaterdag 10 maart 2012 opnieuw het Nederlandse grondgebied zal laten schudden.
Starfuckerz
dinsdag 17 januari 2012
Vrijdag 27 januari 2012 vanaf 22:00u zal Starfuckerz van start gaan! Zoals de naam eigenlijk al zegt: F*ck the stars. Hiermee wordt een statement gemaakt dat er ook met talentvolle djs die bekende sound kan worden neergezet zoals in de vetste clubs wereldwijd!
Dreamfields Festival, van organisator Matrixx, keert dit jaar terug naar recreatieterrein Rhederlaag in de buurt van Arnhem op zaterdag 7 juli. De kaartverkoop start op zaterdag 21 januari met een speciale actieweek op Slam!FM met korting op de tickets.
Cable invites Benga & Youngman
maandag 16 januari 2012
Op donderdag 23 februari zijn dubsteppionier Benga & zijn vaste MC Youngman special guests tijdens Cable, de wekelijkse clubnacht van de Melkweg op donderdag.
10 Maart keert Nopeisdope terug in de Maassilo Rotterdam en dit belooft nu al hét event van 2012 te worden. Sinds de start van Nopeisdope in 2006 is de organisatie altijd een van de marktleiders geweest op het gebied van dance. Nu bijna zes jaar later is Nopeisdope niet meer weg te denken uit de housescene en kent men het concept in vele uithoeken van de wereld.
Unique komt in maart met een hot nieuw sexy concept: Puzzy Deluxe. Een heerlijk zwoel feest met speciaal voor de liefhebbers zowel harddance als house muziek zijn in verschillende areas met dj's zoals Pavo, Ruthless, Dj Rob & MC Joe, Jean, Randy Katana en Spider en veel meer.
Unity introduceert de spiksplinternieuwe Unity website! Deze website is gebouwd door mensen die zelf alles weten van uitgaan. Snel betrouwbare info vinden over drugs gaat nu nog makkelijker via www.unity.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21662.
Na een vloedgolf van positieve reacties op de bekendmaking van de eerste artiest op Symphonica Elektronica Festival, Trentemøller, is de organisatie wederom trots om Dixon en The Magician hieraan toe te mogen voegen.
Er komt weer een geweldig sexy en warm KOTB feest nu samen met Sleazers en dat wordt dus weer extra smullen van een mega-line-up waar deze combi zo bekend van is. Een feest waar velen van dromen en waar altijd veel over wordt nagepraat. Een garandeert geslaagde avond met een fantastische sfeer, maar liefst 10 dj's en leuke open minded bezoekers om van en mee te smullen.
Al bijna 15 jaar zijn de hypnotiserende trancebeats van de Nederlandse producer Misja Helsloot een fenomeen. Dit hoogvliegend talent heeft een flink aantal volgers verworven dat zelfs leidde tot "hemelse residentie" bij Transavia Airways waar zijn producties tijdens elke vlucht in de lucht te beluisteren zijn door af te stemmen op het exclusieve dance kanaal.
"Na twee memorabele strandedities in Woodstock69 en twee (nagenoeg) uitverkochte ADE-edities, zakt Circoloco af naar Amsterdam voor een allereerste club show. Daarvoor werden Tania Vulcano, System of Survival, Life and Death (Tale Of Us' Matteo Milleri vs DJ Tennis) en Tofke vs Ugur Yurt opgetrommeld."
Scum
donderdag 12 januari 2012
Twee jaar lang heeft Scum zich verborgen gehouden in de schaduwen terwijl het zijn duistere destructieve sound op wereld aan het uitbrengen was. Crushington, Antiserum, No thing, Balkansky, Noah D & Zero G passeerde al eerder de revu en binnenkort worden daar Sinister Souls, Nicksn & Torpex aan toegevoegd met een aantal tanden knarsende releases.
De Nachtdivisie met Chris Carrier
woensdag 11 januari 2012
Vrijdag 3 februari is het tijd voor een wel zeer speciale editie van Chicago Social Club's eigen maandelijkse house-concept De Nachtdivisie.
Na een onvergetelijke flashback in januari, is het tijd voor de eerste Technoclub-Releaseparty van het nieuwe jaar. Hiervoor heeft Talla 2XLC een van de interessantste newcomer van de elektronische muziekscene uitgenodigd: Dennis Sheperd.
2011 zit er op, iedereen is bijgekomen van de jaarwisseling en op 13 januari kan er weer afstand worden gedaan van alle goede voornemens. Op de tweede vrijdag van januari is Format weer terug in thuishaven AIR om het nieuwe jaar op een fantastische en knallende wijze in te luiden met Sandwell District.
Hoort zegt het voort, maak het zelf bekend! Jij maakt het feest, dat wordt nog al eens vergeten. En jij ziet natuurlijk graag al jouw vriendjes en vriendinnetjes op Booming Vind Ik Leuk.
Goed nieuw voor alle fans in het Zuiden van Nederland: Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij! Op zaterdag 11 februari strijkt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland neer in de tofste locatie van Tilburg en omstreken: 013!
Latin Lovers On Tour in Palladio
zaterdag 7 januari 2012
Op zaterdag 21 januari trekt de Latin Lovers On Tour karavaan richting Helden. De fenomenale locatie de Palladio zal tijdens deze nacht dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
De eerste editie van Bizarre Festival: The First Kinky festival was een groots succes! Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. De 2e editie komt er ook aan in The Sand en zal nog spannender worden. De organisaties zijn bezig met de line-up aan te vullen met andere top DJ's. Bekende fetish artiesten zullen optreden op 17 maart in The Sand. Wie dit zullen zijn hoor je snel! Bizarre Festival is een ondeugende en intieme fetish feest wat staat voor goede muziek en een prachtig decor met veel spannende speelruimtes- een feest waar iedereen die van kinky of fetish houdt een spannende nacht zal beleven.
Boss
vrijdag 6 januari 2012
Boss luidt het nieuwe jaar in op zaterdag 14 januari 2012 met een New Years Special in de Paradiso te Amsterdam. De uitverkochte Christmas Special was een mooie afsluiter van het jaar 2011.
Beter kom je Niet vs Partyraiser
vrijdag 6 januari 2012
Met nog een paar weken te gaan maken BKJN Events events en vele hardcoreliefhebbers met hen, zich op voor een heerlijke start van het nieuwe jaar. 21 januari is het namelijk weer tijd voor de traditionele 'BKJN versus editie'. En sinds de bekendmaking dat de 'versus' dit keer weer met dj Partyraiser is, zijn de verwachtingen wederom hoog gespannen.
After the release of the groundbreaking trailer for Masters of Hardcore – The Vortex of Vengeance, many of you true hardcore-fans discovered the subliminal messages hidden in the trailer. It was watched frame-by-frame by a lot of people to be able to spot the artists that will represent on the biggest hardcore event of this world in 2012. Although a big part was already found, Art of Dance herewith proudly presents the complete line-up for Masters of Hardcore – The Vortex of Vengeance.
Hard Bass is uitverkocht!
donderdag 5 januari 2012
Zaterdag 11 februari organiseert b2s Hard Bass 2012. De voorverkoop is sneller dan ooit gegaan en alle kaarten zijn verkocht.

Meer info over Hard Bass vind je op www.b2s.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21591
Hoewel het nieuwe jaar nog jong is, barst op 14 januari alvast het grootste benefiet Dance event van 2012 los: Love and Respect voor het Sophia kinderziekenhuis.
Karotte Weekender
dinsdag 3 januari 2012
Nederland lijkt zijn tweede thuis. De streken die Karotte achter de draaitafels uithaalt hebben hem hier een trouwe, enthousiaste achterban opgeleverd.
Terwijl de meeste mensen druk zijn geweest rondom de feestdagen is Hardest Dreams druk bezig geweest met de line-up van Hard-Aholic dat in maart van 2012 voor het eerst haar geluiden laat horen in Deventer aan de welle.
De Utrechtse club Monza gaat sluiten. De zaak is verkocht aan een ondernemer die er een shushirestaurant in wil vestigen. Dat heeft een van de eigenaren van Monza gezegd tegen RTV Utrecht. De eigenaren van de club waren aan iets nieuws toe en toen ze het aanbod kregen om de zaak te verkopen, zijn ze daar op ingegaan.
Hard Bass 2012
maandag 2 januari 2012
Op 11 februari vindt Hard Bass voor de vierde keer plaats in het Arnhemse GelreDome. Verdeeld over vier teams zal de top van de Hardstyle scene zijn geluid laten horen. In de aanloop naar dit stadion evenement komen er verschillende winacties, speciale items in b2s television en sets op b2s radio. Blijf op de hoogte!
31 januari 2012
7th Sunday SLAM!FM early bird actie gestart
Tientallen labels scouten nieuw talent tijdens Dancefair
Together we are Hardcore festival 2.0
29 januari 2012
Aanstaande vrijdag gaat Beste DJ van Nederland van start
28 januari 2012
A2 Records Label Night strijkt neer in Club Rodenburg
Draag je meest kleurrijke outfit tijdens Metz Full Colour
Speciale Grouponactie Down Under
27 januari 2012
Official Anthem Release Red Carpet at the Beach
Luminosity Beach Festival is jarig
26 januari 2012
Full on Ferry in Matrixx
25 januari 2012
Zaterdag Happy Wonderland in Zalinaz
Koekoek 3D in Paradiso
Liberty White · Chronicles
Hardcore Universe
24 januari 2012
Amsterdamse club Panama failliet
Bar27 met Guti Live in Studio 80
23 januari 2012
Groot nieuws rondom Fantasy Island Festival
Official Grand Opening van de populairste Beachclub van Nederland
22 januari 2012
XXY Fake Ass Moviestar edition in Off_Corso
20 januari 2012
Bauhaus pakt uit in Pand 14
Krush Groove invites Diplo
19 januari 2012
Multigroove presents Masters of the Chapel
Erick Morillo Birthday Bash
17 januari 2012
Starfuckerz
16 januari 2012
Dreamfields Festival 2012 start zaterdag kaartverkoop met SLAM!FM actieweek
Cable invites Benga & Youngman
Nopeisdope XL op 10 maart in Maassilo Rotterdam
Rich Puzzys, Puzzy Deluxe · early bird actie
Unity lanceert nieuwe website over drugs voor en door uitgaanders
14 januari 2012
Muzikale invulling op Utrecht's festival
Kinky on the Beach vs Sleazers to the max
13 januari 2012
Misja Helsloot presents Beyond Tomorrow
12 januari 2012
Eerste Circoloco Club Show in Amsterdam
Scum
11 januari 2012
De Nachtdivisie met Chris Carrier
Technoclub Vol. 38 Release Night in Monza
10 januari 2012
Sandwell District rebelleert bij Format
8 januari 2012
Booming vind ik leuk. Erg leuk zelfs
7 januari 2012
Nieuwe locatie voor Latin Lovers in 2012
Latin Lovers On Tour in Palladio
6 januari 2012
Bizarre Festival laatste kans Early Bird tickets!
Boss
Beter kom je Niet vs Partyraiser
5 januari 2012
Masters of Hardcore · The Vortex of Vengeance
Hard Bass is uitverkocht!
4 januari 2012
Begin het jaar goed en dans het vuur uit je schoenen voor het goede doel
3 januari 2012
Karotte Weekender
Hardest Dreams maakt de Hard-Aholic dj's bekend
2 januari 2012
Discotheek Monza wordt sushirestaurant
Hard Bass 2012