Partyflock
 

Scum

gepubliceerd door , op
Scum
29 december 2011
Twee jaar lang heeft Scum zich verborgen gehouden in de schaduwen terwijl het zijn duistere destructieve sound op wereld aan het uitbrengen was. Crushington, Antiserum, No thing, Balkansky, Noah D & Zero G passeerde al eerder de revu en binnenkort worden daar Sinister Souls, Nicksn & Torpex aan toegevoegd met een aantal tanden knarsende releases.

Voor deze avond heeft Scum een aantal van de smerigste namen binnen het Dubstep spectrum opgezocht om ervoor te zorgen dat de Nieuwe Oogst er niet zonder kleerscheuren vanaf komt. De eerste gast is Trolley Snatcha een van de drijvende krachten achter het grote Dub Police Label. Zijn sound is rauw, hard en met een naar dansvloer randje. Perfect dus voor deze eerste editie. Vanuit Tel aviv Israel komt Tomba, een naam die weinig introductie nodig heeft. Zijn tracks kunnen gerekend worden tot de smerigste uit de scene. Over de top basslines zullen je om de oren vliegen wanneer deze man achter de decks kruipt. Houd je oordoppen gereed. Vanuit ons eigen kikkerlandje komt Sinister Souls. Vanuit Utrecht dreunt hun sound door Nederland heen wat een mix tussen Dubstep, Dnb, Hardcore & Breakcore is. Dit heeft ze naar feesten zoals Qore 3.0, Q-Base, Prspct en Subway gebracht en ervoor gezorgd dat ze tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit de scene. Met een EP op Scum genaamt 'In The Filth' en een album in maak voor Prspct ziet het er naar uit dat 2012 een goed jaar wordt voor dit duo!

De talenten van deze avond zijn Wobblefest & Curifex. Deze 2 nieuwe DJ's hebben al meerdere malen zalen op hun kop weten te zetten. Deze keer zullen ze de avond inleiden om ervoor te zorgen dat de beats vanaf minuut 0 al heerlijk door de speakers knallen. Verwacht een set die je hele ribbenkast zal laten schudden dus wees voorbereid! Natuurlijk is geen Scum avond compleet zonder de man himself Nicon. Samen met MC Swift on mic duties belooft dit een avond te worden die in je geheugen gebrand zal worden!

Line up
Trolley Snatcha - Dub Police 🇬🇧
Tomba - Buygore 🇮🇸
Sinister Souls - Scum/PRSPCT 🇳🇱
Nicon - Scum/Subway 🇳🇱
Wobblefest b2b Curifex - Dubberz 🇳🇱

Hosted by
MC Swift - Subway/PRSPCT/Dub Zero 🇳🇱

Visuals by
Class/A Visuals - Spektrum XL/Scum 🇳🇱

Trailer