Partyflock
 

Bar27 met Guti Live in Studio 80

gepubliceerd door , op
Bar27
5 januari 2012
Vrijdag 3 februari is de datum waarop Bar27 haar nieuwe jaar in Studio 80 inluidt. Voor deze gelegenheid hebben zij een hele speciale artiest weten te strikken, namelijk eentje die al geruime tijd hoog op het Bar27 lijstje staat. Het is muzikaal wonderkind en rijzende ster uit Latino Americano, Guti.

Guti 'shined' al sinds zijn jonge jaren als zeer getalenteerd pianist. Hij bewandelde een weg van jazz tot rock en belandde in 2006 uiteindelijk in de techno. Zijn sound zit barstensvol jazz invloeden en zijn latin roots. Al gauw groeide Guti uit tot een van de interessantste en meest geliefde producers in Latijns Amerika. Nu tourt hij als Desolat artiest langs talloze clubs in Europa en heeft zijn positie in de wereldwijde techno scene reeds gevestigd met releases op o.a. Crosstown Rebels, Cadenza, Wolf & Lamb en Supplement Facts. Zijn 9e notering in de Resident Advisor top 20 live-acts van 2011 is dan ook meer dan terecht.

De support acts liegen er deze nacht ook niet om, Amsterdamse held Tom Ruijg en Bar27 residents Erin en Eke Evi maken het plaatje compleet. Tom zal vrijdag 3 februari wederom laten zien waarom hij een van de meest getalenteerde en opkomende artiesten is van Nederland. Daarnaast zullen ook Erin & Eke Evi hun sexy sound en chille vibes verspreiden en iedereen een glimlach bezorgen. Studio 1 is dus gegarandeerd aan!

Naast al het geweld in Studio 1, heeft Bar27 de Utrechtse organisatie SlapFunk uitgenodigd om Studio 2 te barricaderen. Deze organisatie, met zeer talentvolle producers en DJ's, staat vooral bekend om haar legendarische underground feesten. Met het recent opgestarte platenlabel SlapFunk Records zijn zij nu een nieuwe en veelbelovende weg ingeslagen. Afgevaardigden uit Utrecht zijn Samuel Deep, Onno Splinter en Randy Delmore. Bar27, SlapFunk & Studio 80... get ready, it's time to funk y'all!

Tickets zijn voor 13 euro verkrijgbaar via Ticketscript.com.

1 opmerking

Randy Delmore :>
laatste aanpassing