Partyflock
 
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Groot nieuws rondom Fantasy Island Festival

gepubliceerd door , op
Fantasy Island 2011 stond in het teken van de nieuwe locatie in Enschede. Hoewel de weersvoorspellingen aangaven dat het eiland zou onderlopen, brak het wolkendek rondom Fantasy Island in twee en is er gedurende de dag enkel een verfrissend druppeltje gevallen, zelfs de zon liet zich regelmatig zien. In 2012 zal Fantasy Island wederom een aantal grote veranderingen ondergaan; allereerst is er een nieuwe partij die de organisatie van dit festival op zich gaat nemen, namelijk Absolutely Fresh. Deze organisatie is direct bezig gegaan met het zoeken van een aantal grote samenwerkingspartijen om daarmee te kunnen garanderen dat Fantasy Island dit jaar keihard het festivalseizoen kan inluiden!

Area's Fantasy Island 2012
Mainstage hosted by Scantraxx
Grondlegger van het label Scantraxx Dov Elkabas, beter bekend als The Prophet, zorgde tien jaar geleden voor het oprichten van een label, dat inmiddels een begrip is in de hedendaagse hardstyle scene. Iedereen die ook maar een klein beetje hardstyle bloed door zijn aderen heeft stromen kent dit label en weet dat het niet enkel hun missie is om kwaliteit te bieden, maar dat dit tevens hun vurige passie is.

Tien jaar bestaan in een scene die zo aan verandering onderhevig is mag als uniek aangemerkt worden en is daarom ook een duidelijke reden om het beste van de afgelopen tien jaar bij elkaar te laten komen op de mainstage van Fantasy Island. Scantraxx heeft een selectie gemaakt van artiesten die enkel het beste bieden dat er te vinden is en aangevuld met spectaculaire shows, is onvermijdbaar te stellen dat Fantasy Island een parel van een mainstage heeft in 2012.

Scantraxx kijkt met veel dankbaarheid terug op de afgelopen tien jaar, kijkt vol frisse zin uit naar de komende tien jaar en omschrijft met hun slogan precies datgene waar hardstyle om draait: 'We are one'.

Hardcore hosted by Neophyte Records
De hardcoretent zal dit jaar worden gehost door een van de grootste hardcorelabels ter wereld. De gehele Neophyte familie zal in karavaan de tocht maken naar Enschede om tot ver over de grens te laten horen dat er nergens zo hard geknald wordt als op Fantasy Island. Alle kopstukken zullen te horen zijn en verwacht enkele heftige live optredens die de aarde onder Fantasy Island zullen doen beven!

Raw-hardstyle hosted by B-Front & Friends
Voor het eerst zal er naast de mainstage ook in een tent hardstyle te horen zijn, en wel met een erg rauw randje, want niemand minder dan mister B-Front heeft zijn vrienden uitgenodigd om ervoor te zorgen dat niemand Fantasy Island verlaat zonder een aanstormende dosis spierpijn.

B-Front wil zelf het volgende kwijt over wat je kan verwachten op zaterdag 2 juni: 'Ik ben erg trots om te kunnen zeggen dat ik in samenwerking met Fantasy Island een eigen area mag hosten,B-Front & Friends! Met een dikke line-up hoop ik dat we er samen een geweldig feest van kunnen maken. Ik hoop al mijn energie aan jullie te geven en er samen met jullie een onvergetelijke en fantastische dag van te kunnen maken!
ik verklap één ding: het wordt hard!'


Early Sounds Area
Waar early staat voor vroeger, zal dat op Fantasy Island staan voor de stijlen van 'toen'. Denk bijvoorbeeld aan een dikke early hardstyle set, gevolgd door een mix van happy tot early hardcore en overgoten met een vette saus van classics. Dit alles gemixed en getrickt door artiesten die ook destijds al in de voorste linies van de hardere stijlen stonden en dus precies weten hoe ze het gevoel van toen naar nu moeten halen.



Voorverkoop start 1 februari
De voorverkoop voor Fantasy Island start op woensdag 1 februari om klokslag 20:00 uur op www.fantasyislandfestival.com. De eerste kaarten zullen tegen het speciale earlybird tarief worden verkocht; zodra deze kaarten zijn uitverkocht zijn kaarten tegen het normale tarief verkrijgbaar.

Earlybird tickets kosten 27,50 excl fee
Regular tickets kosten 37,50 excl fee

In vergelijking met 2011 zijn de kaarten licht gestegen in prijs; de reden hiervan is de alom besproken btw verhoging op festivalkaarten. Omdat Absolutely Fresh niet de volledige verhoging wil doorberekenen aan haar gasten heeft ze besloten zelf ook een gedeelte te dragen en is het daarom gelukt de prijs van de entreetickets op een redelijk niveau te houden.

Combitickets
Net als vorig jaar zullen er combitickets verkrijgbaar zijn voor Fantasy Island en Freshtival (27 mei). Deze kaarten zullen echter pas verkrijgbaar zijn als bij beide festivals de earlybird verkoop is gestopt. De goedkoopste manier om voor Fantasy Island en Freshtival kaarten aan te schaffen is door gebruik te maken van de early bird acties.

Line up, website en trailer
De line-up, website en trailer zullen in de loop van februari worden gereleased, houd de website, sociale media en nieuwsbrief goed in de gaten voor acties rondom de verschillende lanceringen.

Official Aftermovie 2011


Blijf op de hoogte
Alle nieuws rondom Fantasy Island wordt als eerste geplaatst op www.fantasyislandfestival.com, verder zullen er voor volgers van Facebook en Twitter speciale acties worden georganiseerd, zorg dus dat je hierbij bent.

42 opmerkingen

Denk toch maar eens proberen
andere organisatie en andere area's
hopelijk beter geluid als voorheen :)
en benieuwd naar de Early Sounds Area :honger:
Benieuwd wat de Scantraxx line-up wordt, ik zie denk ik liever gewoon een stage met diverse artiesten van verschillende labels. Maar wie weet! Hopen dat B-Front G4H mee neemt :)
Uitspraak van mydr' op maandag 23 januari 2012 om 17:29:
Hopen dat B-Front G4H mee neemt


Denk dat Professor Elkabas die al mee neemt , aangezien A2 records een sub label van Scantraxx is....;P
Uitspraak van SQooby-Doo op maandag 23 januari 2012 om 17:36:
Uitspraak van mydr' op maandag 23 januari 2012 om 17:29:
Hopen dat B-Front G4H mee neemt

Denk dat Professor Elkabas die al mee neemt , aangezien A2 records een sub label van Scantraxx is....;P


Ik verwacht dat echt niet van Dr. Poephoofd. Maar wie weet.
Hardcore area door neophyte records :/
Duidelijk niet aanwezig
ik zeg doen !!
1 feb maar even kaartjes halen :D
 
zin aan!:D
:bounce:
laatste aanpassing
word heel dik met de B-Front & Friends en Early Sounds area's :D
Uhm festival seizoen aftrappen in juni? De eerste festivals beginnen al in april.
Ach boeje ook.
Ik hoop op Gunz 4 Hire !!!
 
Uitspraak van Bas+/ op dinsdag 24 januari 2012 om 09:19:
Ik hoop op Gunz 4 Hire !!!

Ja man, dat zou echt fucking origineel zijn, want die staan nog bijna nergens. En die 4 of 5 plaatjes van ze worden ook maar weinig gedraaid.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Fantasy Island, ieder jaar weer een topfeest! Sowieso aanwezig natuurlijk!!!
Absolutely deed het stiekum vorig jaar toch ook al?
Uitspraak van Boß¿ op maandag 23 januari 2012 om 19:44:
Hardcore area door neophyte records
Duidelijk niet aanwezig


Mooi 1 zeikerd minder!!
Uitspraak van EVITA. op dinsdag 24 januari 2012 om 16:36:
Mooi 1 zeikerd minder!!



Precies! Daar zullen we niet wakker om liggen! :D
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 januari 2012 om 12:51:
Ja man, dat zou echt fucking origineel zijn,


Wat maakt dat nou weer uit?
; allereerst is er een nieuwe partij die de organisatie van dit festival op zich gaat nemen, namelijk Absolutely Fresh.




Rudolf is the best !!!!!
 
Artiest Ghost Dog
wat doet die Rudolf tegenwoordig dan?
Helaas nooit op een FI geweest, maar als er en een Scantraxx stage en een Neophyte Rec tent te vinden is sla ik em toch over. oldschool & Early is leuk, maar om nou de hele dag bij 1 tent te staan lijkt me ook niets :(

ach vast wel een ander festival dat me gaat boeien
het is zow klote dat deze onder intens valt.
Omdat Absolutely Fresh niet de volledige verhoging wil doorberekenen aan haar gasten heeft ze besloten zelf ook een gedeelte te dragen


Deze snap ik niet helemaal. Lijkt mij dat er gewoon elders dan bezuinigd zal moeten worden?
Maar wel (Y) dat de prijs niet achterlijk hoog is geworden :yes:
 
B-FRONT
Klinkt veelbelovend!
Zeker aanwezig.. :)
laatste aanpassing
B front & friends en neophyte records dat word sowieso een knaller en wie niet wil komen blijft lekker thuis ;) het is ook nooit goed
Ben er zeker bij! Vorig jaar ook een mooi feestje hier gehad, Let´s Get It On!
Scantraxxxx, Knaln maaar
Aiii helaas tegelijk met Intents
Uitspraak van mydr' op dinsdag 24 januari 2012 om 17:54:
Wat maakt dat nou weer uit?


Niet veel, maar een beetje originele line-up op z'n tijd is ook niet vervelend.
Uitspraak van TiMOTHYb op donderdag 26 januari 2012 om 00:50:
Niet veel, maar een beetje originele line-up op z'n tijd is ook niet vervelend.


eens.. maar dat kun je nu wel vergeten met scantraxx en neophyte records. miss dat de andere stages nog wat goed maken :)
Ziet er goed uit Rudolf! (Y)
 
maar eens weer wat mensen vragen.
vorige jaar was al top, dus hopen dat het dit jaar nog beter wordt.
ben wel benieuwd na de early sounds area.
jammer dat de organisatie niet naar de bezoekers heeft geluisterd met wat de bezoeker graag wou zien/horen op fantasy island 2012...
Uitspraak van * DIRK op donderdag 26 januari 2012 om 14:43:
Ziet er goed uit Rudolf! (Y)


die organiseert dit niet meer..


Uitspraak van --SJON BETON--*TOTSCHLÄGER* op vrijdag 27 januari 2012 om 01:14:
ammer dat de organisatie niet naar de bezoekers heeft geluisterd met wat de bezoeker graag wou zien/horen op fantasy island 2012...


paar labels gooien er een paar knaken tegenaan en het grootste gros van het partypubliek waardeert deze sound dus waarom moeilijk doen (je een keer proberen te onderscheiden met diversiteit en creativiteit) als het makkelijk kan?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 januari 2012 om 12:51:
a man, dat zou echt fucking origineel zijn, want die staan nog bijna nergens. En die 4 of 5 plaatjes van ze worden ook maar weinig gedraaid.


hahah ja klopt gisteren op distoreded noises wel !!! maarja ik hoop het !!
 
Denk bijvoorbeeld aan een dikke early hardstyle set, gevolgd door een mix van happy tot early hardcore en overgoten met een vette saus van classics

beetje jammer dat ze early hardstyle en early hardcore bij elkaar zetten in 1 area...
moeten ze niet doen, early rave moet gewoon een eigen area hebben niet samen gaan met hardstyle, zo zie ik het althans
Uitspraak van Boß¿ op maandag 23 januari 2012 om 19:44:
Hardcore area door neophyte records


Zoooo alleen hiervoor al aanwezig:D Neophyte, Tha Playah, Panic, Kasparov, The Viper, Redrum&Dazzler, EA, Nexes, MOC, ik zie niet wat hier mis mee is?? :bounce:
Uitspraak van StarScream op dinsdag 31 januari 2012 om 13:08:
ik zie niet wat hier mis mee is??


13 in een dozijn muziek? standaard setjes?
joepie :nocheer:
vorig jaar was relaxed dit jaar weer aanwezig!:bounce:
 
Ohyeah earlybirdticket in the pocket! heb er zin in :)