Partyflock
 
Nieuws · april 2010
In mei leggen de vogels een ei, en droppen de dj’s in Escape iets anders. Namelijk dikke platen. Een overvol programma met veel vrouwen en back2back sets deze maand, en een interessante Twitter actie. 
DOK Dance
vrijdag 30 april 2010
Zaterdag 22 mei zal in de theaterzaal van DOK6 de eerste editie plaatsvinden van DOK Dance. De sfeer van het theater en de kwaliteit van de dj's zullen zorgen voor een onvergetelijke avond. En dat er kwaliteit is weet je met o.a. Nobody Beats The Drum en Billy the Klit.
Studio 80 viert Queensnight en de daaropvolgende nacht van Koninginnedag met een extra feestelijk partyweekend, dat losbarst op donderdagnacht 29 april met een speciale editie van Welcome To The Future. In de aanloop naar het festival, waarvan de kaartverkoop deze week van start ging, presenteert WTTF ditmaal een internationaal programma met als hoofdact de Schotse technohelden Slam. Het duo - dj's Stuart McMillan en Orde meikle is al vanaf het begin van de jaren negentig een vaste waarde in de Britse housescene.
Het is bijna weer zover, de leukste en meest oranje dag van het jaar staat voor de deur! In Boom Chicago kan je dit jaar twee avonden los met Electronation. Boom Chicago aan het Leidseplein is al jaren een begrip als Comedy theater. Maar sinds 2009 bouwt Electronation deze unieke locatie regelmatig om tot ondergronds ravehol met speciale feesten als Late Nite Ballroom en het Middelgrote Sinterklaasfestijn. En vanaf mei met Cosmic Boom!
Tien podia, een food village, club sounds, circustenten en dj-sterren van over de hele wereld maken van Extrema Outdoor Oslo een unieke gebeurtenis in Noorwegen. Nog nooit waren er zoveel dance-artiesten bij elkaar in het Scandinavische land. 26 juni 2010 vindt het festival plaats. De Early Fish-tickets zijn inmiddels zelfs al uitverkocht. Opvallend is dat nu al ook veel Nederlanders kaarten hebben gekocht.
Nederland heeft vele mooie feesten en festivals, maar dat de Duitsers er ook wat van kunnen weten veel feestgangers niet… Met name de techno en minimal festivals zijn bij onze Oosterburen een genot om te bezoeken. De sfeer is vaak niet te vergelijken met ons kleine kikkerlandje. PollerWiesen heeft een compleet seizoen samengesteld met feesten in Keulen, Ratingen (het geweldige Blauersee festival), Leverkusen en Mülheim. Alle plaatsen liggen op acceptabele afstand van Nederland. Sind sie dabei?
Yes! nog maar een maand! Dan gaat het laatste feestje, van de Crazyland organisatie, voor de zomerstop beginnen. Dan komt de organisatie pas weer eind september weer terug met een megafeest. In de tussentijd kun je natuurlijk genieten van het Pleasure Island festival en natuurlijk van Erotic Pinkster Vibe 22 mei.
Afgelopen maandag 26 april zag de organisatie Green Eye Entertainment geen andere mogelijkheid dan het evenement Shadowlands – Revolution af te gelasten. Dit slechte nieuws bereikte al snel via internet de artiesten en de gedupeerde bezoekers. Onmiddellijk ontstond op internet een hevige discussie rondom deze afgelasting en ontstonden er initiatieven om dit evenement door te zetten in een andere vorm. Niels Kwist, beter bekend als MC Da Hustla, nam hierin het voortouw. Na een nacht van weinig slaap heeft hij het voor elkaar gekregen om ‘The Real Revolution' te organiseren in De DansSalon in Eindhoven.
Cosmic Boom
dinsdag 27 april 2010
Er is een nieuwe hotspot in town... Op vrijdag 7 mei 2010 zal de Boom Chicago, al jaren één van Amsterdams meest toonaangevende comedy theaters, haar deuren open stellen voor een nieuwe club ervaring aan het bruisende Leidseplein. Na de kick off zal elke vrijdagavond omgetoverd worden tot de Cosmic boom IFM nigh met de beste Disco, Electro en Italo dj's van nu en weleer. Bereid je vast voor op vaste avonden van organisaties als I-F's Intergalactic FM, Boemklatch's Dum Dum, Alexander Robotnick Specials, Crème Organization nights en nog veel meer.
Rekord3r
zondag 25 april 2010
Het is de afgelopen jaren inmiddels een begrip geworden; Rekord3r is een van de grootste gratis events in de vooravond van Koninginnenacht op 29 april in Amsterdam. Dit jaar wederom vanaf 19:00 uur op het Amstelveld het mooiste plein van Amsterdam. Een bijzondere editie, want enkel ‘live' artiesten zullen spelen op het buitenpodium voor de Amsterdammer, midden tussen de karakteristieke grachten. De artiesten die acte de presence zullen geven: Juan Sanchez vs Joog, Darko Esser, Pitto, David Labeij en Loops. Sinds enkele jaren is koninginnenacht weer mogelijk gemaakt door de burgemeester van Amsterdam!
Hey! Queensnight
zondag 25 april 2010
Na een aantal mooie dagen in de zon op 't terras kijkt iedereen waarschijnlijk allemaal nog meer uit naar de zomer en op kortere termijn Koninginnendag! Om deze op en top Oranje dag goed en extra feestelijk in te luiden is er een aantal uurtjes eerder op Koninginnenacht in Rotterdam in een extra aangeklede Watt alle gelegenheid om een dansje te wagen ter ere van de Koningin, HEY!
I Love Housemusic
zaterdag 24 april 2010
Op 1e Pinksterdag Zondag 23 Mei is het weer tijd voor een turbulente avond “I Love Housemusic XXL” in Rotterdam. Trek je sneakers uit je kast doe je mooiste outfit aan en kom op deze dag naar het Prinses Theater in Rotterdam Delfshaven.
Klub Tilt Queensnight special
vrijdag 23 april 2010
Koninginnenacht 2010 vier je in Tilburg. Klub Tilt staat op 29 april in het kader van “Canadian Balance”. Met trots presenteren wij Mathew Jonson. Eigenaar van het wereldwijd gerespecteerde label Wagon Repair, onderdeel van Cobblestone Jazz en the Modern Deep Left Quartet. Mathew Jonson geeft unieke high tech live acts over de hele wereld. Heeft op diverse festivals en evenementen gespeeld zoals Mutek in Montreal, Detroit electronic music festival, Time Warp in Mannheim en AIR club in Tokyo.
Beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee bestaat vijf jaar. En dat wordt gevierd op zondag 2 mei, met het feest '5 jaar BLM9 – in samenwerking met Sneakerz MUZIK & Smaakstof'.
Als je denkt aan Bar27 dan denk je waarschijnlijk aan afters, gekkigheid, warmte, vriendschap en de kelder. De crew van de Bar vond het nu toch wel eens hoog tijd worden om deze elementen samen te voegen in een eigen feest dat zijn wiedeweerga niet kent! Natuurlijk zal dit moeten plaatsvinden in een kelder, maar dan in een totaal gepimpte versie van hun eigen rave-keldertje met plaats voor zeshonderd ravers in plaats van de zestig die Bar27 normaal kan huisvesten.
Crackhouse Royale @ klinch
donderdag 22 april 2010
Wie nog een spetterend en statig slotakkoord zoekt voor komende Koninginnedag is bij klinch aan het juiste adres. Vrijdag 30 april pakken de ridders van de ronde crackpijp namelijk flink uit met een Crackhouse Royale @ klinch in de Max. Niemand minder dan dj Sneak en Jackmate nemen plaats op de troon voor een avond van adellijke proporties. Bijgestaan door het heerlijk ABC'tje laten zij de hoffelijke housebeats lustig door de speakers schallen.
Op zaterdag 1 mei is het weer tijd voor een superspannende editie van 360 in TrouwAmsterdam. Sebastien Devaud aka Agoria hoort bij een kleine en selecte groep artiesten die zowel als DJ als ook als producer bij de absolute wereldtop behoren. Zijn optreden tijdens ADE 2009 in Trouw staat bij veel liefhebbers nog vers in het geheugen gegrift, een magische set die verleden en toekomst, abstractie en warmte, drama en ontlading met elkaar verweefde. Het was een onophoudelijke stroom van creativiteit en energie, een feestmaal voor de zintuigen van een niveau dat deed denken aan een Laurent Garnier in topform.
Alle voorbereidingen zijn getroffen en heel Den Haag maakt zich klaar voor een nacht vol vertier in de binnenstad. Naast alle podia met live muziek is er maar één plek in Den Haag waar knallende house beats te vinden zijn, het atrium van het stadhuis. Een unieke locatie waar Billy the Klit de koninginnenacht dit jaar speciaal maakt. Samen met Shermanology, Dani L. Mebius, MC Smilez, Norman Soares, Boris DeLuxe en vele anderen gaat Billy's Royal Ball rocken!
Koninginnedag 2010 wordt dit jaar weer gevierd op het Amstelveld in Amsterdam! Dit jaar zal Chemistry weer oud en vertrouwd de boel op zijn kop zetten op de leukste dag van het jaar: Koninginnedag. En het feest begint al de avond ervoor: Koninginnenacht, als Rekord3r het mooiste plein van Amsterdam mag programmeren met aanstekelijke live muziek. Beide dagen worden in nauwe samenwerking met Cafe Nel neergezet.
Op eerste Pinksterdag Zondag 23 mei is het weer tijd voor een turbulente avond “I Love Housemusic XXL” in Rotterdam. Trek je sneakers uit je kast doe je mooiste outfit aan en kom op deze dag naar het Prinses Theater in Rotterdam Delfshaven. Het concept dat bekend staat om de echte housemuziek heeft op deze pinksterzondag een XXL editie voor jullie in petto. Vanaf 20.00 uur zullen de deuren openstaan en komt de top van de Nederlands DJ scene langs om hun liefde voor de housemuziek samen met jullie tot 05.00 uur in de ochtend te delen! De line up bestaat deze avond en nacht uit de volgende DJ's: ROOG, Peter Gelderblom, Marc MacRowland, Stefan Vilijn, Mr. Metz Rolini, Robbie Taylor, Benny Royal & MC Haits (Hed Kandi).
Met nog maar enkele weken te gaan, worden de Amsterdam Studio's klaargestoomd voor een zeer exclusief en éénzalig evenement waar samenhorigheid, beleving van de muziek en kwaliteit centraal staan. Op 24 april komen fans van de oudere hardcore ruimschoots aan hun trekken in de vorm van een goede muzikale opbouw en lange sets.
Finally! Na een lange, koude winter met een overdosis aan sneeuw en temperaturen onder het nulpunt staat de zomer weer voor de deur! Eind maart opende Bloomingdale, de mooiste beachclub van Nederland, alweer haar deuren en het kwik begint langzaam maar zeker richting de 20 graden te stijgen. Tijd dus voor een van de meest populaire strandfeestjes van de afgelopen jaren om ook het Bloemendaalse strand weer op te zoeken. Zondag 2 mei zal Taste-it! dan eindelijk zijn eerste editie van dit jaar aan het strand beleven. Are you ready?!
Op 8 mei 2010 viert Je Moeder de tweede editie van Je Moedernacht. Ook dit jaar vindt deze nacht voor Moederdag plaats in café Noorderlicht in Amsterdam. Je Moeder gaat deze nacht voor de hoogst haalbare gezelligheid en de originaliteitprijs.
Mood Elevator
zaterdag 17 april 2010
Mood Elevator is jarig en viert op zaterdag 17 april haar vijfjarig bestaan. Geheel in de Mood Elevator traditie is er voor deze bijzondere avond een speciale gast uitgenodigd in de persoon van Levon Vincent. Afkomstig uit Brooklyn, New York maakt deze man momenteel wereldwijd furore met zijn rauwe benadering van house.
Met een krachtig en succesvol concept, dat Dirty Dutch de afgelopen jaren heeft gevormd, is het steeds weer een uitdaging om de hoge verwachtingen hiervan blijvend te overtreffen. Maar het feit dat Dirty Dutch zich ijzersterk kan noemen - omdat zij zich kan spiegelen aan de carrière van dj Chuckie - maakt deze stap op de Dirty Dutch ladder weer wat makkelijker. Dirty Dutch vs The World, hier volgt de line-up...
GrotesQue
woensdag 14 april 2010
Dat de ‘high quality midnight cruise' nog een verrassing in petto zou hebben was al ruimschoots aangekondigd. Dat het nieuws een dergelijke waarde zou omvatten had men zelfs tot diep in de trancecommunity niet verwacht. Het is misschien wel het best bewaarde geheim van de afgelopen maanden, maar nu het nieuws dan eindelijk de pers bereiken mag, kan PT Events het concept uit de camouflerende verpakking scheuren en in originele staat bij het publiek aanbieden. Zaterdag 15 mei lanceert PT Events in samenwerking met Black Hole Recordings de officiële kickoff van het achtste deel van de immens populaire ‘In Search of Sunrise' serie.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover! Mathias Kaden komt in de Rotterdamse Catwalk bij Phunk Division op bezoek!
Sonic Warfare
woensdag 14 april 2010
Sonic Warfare brengt aanstaande vrijdag een primeur: voor het eerst treedt de Nieuw-Zeelandse dubstepartiest Truth op in Nederland. Verder op het menu dikke beats van Random Trio's Cyrus (Tectonic) en L.D. (Hyperdub/Dub Police), beide uit dubstep capitol London, en Komonazmuk uit Bristol.
Op zaterdag 24 en zondag 25 juli staat het gehele parkeerterrein van voetbalclub VVV-Venlo wederom in het teken van Chop Till You Drop Outdoor, het grootste gratis beachfestival van het zuiden. In een tropische setting met drie verschillende area's en toegankelijk voor duizenden bezoekers zal het festival dit jaar nog groter en nog vetter worden dan voorgaande edities. Door het wegvallen van het geliefde en zeer druk bezochte FreeFunkFestival haalt de organisatie van Chop Till You Drop dit jaar alles uit de kast om een waardig alternatief te bieden. Het resultaat: een gratis stukje paradijs in hartje Venlo.
Vrijdag 16 april en zaterdag 17 april gaat er een vulkaan aan electronisch geweld plaatsvinden in Haarlem. De organisaties van SHN en DHND bundelen hun krachten en zullen een (ongeveer) 16 uur durend dansspektakel organiseren. De aftrap zal om 00:00 uur plaatsvinden in de oudste club van het land, Club Stalker. Een regen aan topartiesten zullen de revue passeren en zorgen voor een onvervalste pure rave.
Tin Tin ™ vergaarde de afgelopen week de meeste stemmen en zal Partyflock vertegenwoordigen bij de verkiezing van het Buurmeisje 2010. Ze maakt hierbij kans op een fotoshoot in de FHM.

We willen bij deze alle dames bedanken voor hun deelname! Het getuigt van lef om met je foto op Partyflock te verschijnen en je bloot te stellen aan commentaar van onze leden ;)
Afscheid van de dancescene....
maandag 12 april 2010
Uit het kamp van Create events komt nieuws. Afscheidsnieuws. Create events laat Mr. Create, Misja Helsloot, zelf aan het woord. Zijn afscheidswoord.
De lente is gearriveerd, het vogelgezang is niet van de lucht, de bloemen schieten uit de grond en in het Amsterdamse Bos vullen de bladeren in rap tempo de bomen. Nog even en de Grote Speelweide, waar op 24 juli de derde editie van A day at the park plaatsvindt, ligt midden in een grote groene oase. Is er een mooiere locatie denkbaar om je een dag te verstoppen?
Touch Events is na een korte pauze weer terug met een geweldig feest. Op zaterdag 29 mei 2010 in Eventcenter 'Eindelijk Weer' in Almere staat Touch er weer met een line-up van bekende dj's. De vorige editie van In Touch with your Friends vond plaats in 2008 en was toen volledig uitverkocht. Touch-feesten staan vooral bekend als kwalitatief hoogwaardige feesten waar de organisatie meer biedt dan alleen een goede line-up. Een warm welkom, touchgirls, professionele danseressen, prachtige decoraties en de 'iedereen is vip-behandeling.' Dit alles voor een zeer aantrekkelijke toegangsprijs.
Het is officieel: De tweede editie van Freshtival zal deze zomer wederom plaatsvinden op Recreatiepark Het Rutbeek. Deze prachtige locatie net buiten Enschede was in de zomer van 2009 hét decor van dit nieuwe festival dat zich richt op verschillende stijlen binnen het zeer populaire dance-genre. Dat de eerste editie een vervolg zou krijgen lag voor de hand gezien de duizenden bezoekers die Freshtival bezochten en een geweldige dag beleefden.
Source on Stage brengt live formatie Marbert Rocel, Roland Appel en kunst van Wayne Horse naar de EKKO.
Lekkere erotische knusse area waar alleen maar de echte 'doeners' binnen mogen. Bij deze area staat een beveiliger om te zorgen dat er alleen maar koppels en dames binnenkomen...en dat er niet gestoord wordt. Dus naast alle mooie live shows, de beste muziek met de mooiste mensen van Nederland en omstreken is Naughty and Famous stout.....heel stout!
Incredible
donderdag 8 april 2010
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver! De kick off van Incredible in de Brabanthallen te Den Bosch. Met alle leading dj's uit de Nederlandse house scene gaat de organisatie Brabant volledig op z'n kop zetten. Ga naar www.weareincredible.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16516 voor alle info en tickets!
KISS earlybird tickets on sale
woensdag 7 april 2010
KISS opent zaterdag 15 mei in de late lente, klaar voor de zomer, voor het eerst haar vrouwvriendelijke deuren in The The Sand Amsterdam. Gooi je winterkleding maar weer terug in de kast en bereid je voor op een zwoele avond met....
Vorige week riepen we op om je in te schrijven als je vond dat jij Partyflocks buurmeisje moest worden. Je kunt je niet meer inschrijven, want vanaf nu is het mogelijk om te stemmen!
Aftermovie Ghosttown 2010
dinsdag 6 april 2010
Ghosttown heeft op zaterdag 27 maart 2010 wederom bewezen het nummer één early hardcore event te zijn. Een geweldige sfeer, een vette show en steengoede early hardcore deden de Vechtsebanen weer als vanouds op z'n grondvesten trillen! Dance 2 Eden wil bij deze dan ook graag alle bezoekers bedanken, want laat één ding duidelijk zijn: Zonder jullie geen feest!
In-bi-tween
dinsdag 6 april 2010
De trainingen zitten er op, de DJ Booth-Camp is gesloten, de heren en dames dj's zijn klaar met hun trainingsschema. Er zijn nog een aantal try-outs bij diverse evenementen in het land waarna op 24 april alle remmen los gaan bij “In-bi-tween The battle of the sexes” van Dune events in de Carpe DM in Tilburg.
Twee superorganisaties The White Night (made by LittleSins) en Nachtboetiek (Unique, Xtra Large, XXL) komen bijeen en presenteren The Ultimate Full Moon party in de mooiste locatie van Amsterdam: The The Sand! Full Moon wordt dik uitgepakt met het mooiste decor, coolste entertainment, alles wordt in de puntjes goed verzorgd om je een avond te bezorgen die je nooit meer vergeet!
Translated Visions
zondag 4 april 2010
Op Zondag 23 mei 2010 maakt Roermond zich op voor een jubileum avondje in de Azijnfabriek. Translated Visions is namelijk nu al een klein jaartje actief in de Azijnfabriek. Reden dus voor een extra dikke editie!
• 3e editie van 2-daags outdoor dancefestival invites Planet Rose
• Japanse cultheld Shin Nishimura headliner op 30 april
• 29 april viert DJ Isis viert haar verjaardag op FreeFall 2010
Het is weer even tijd om terug te gaan naar sfeer en de muziek van de jaren ‘90. Volgende week vrijdag gaat House the 90s in Club Noa weer even terug naar glorieuze housemuziek uit de jaren '90. Op deze House the 90s zal Critical Mass, één van de populairste live-acts van de jaren 90 laten zien dat iedereen hun nummers nu nog mee kunnen zingen en zal DJ Waxweazle een extra lange DJ set laten horen.
Planet Rose invites Tomorrow
vrijdag 2 april 2010
Na de fijne editie met Gregor Tresher in september vorig jaar keert Tomorrow terug in Doornroosje met niemand minder dan Technasia als headliner. De Fransman gaf zo´n dikke set weg op Time Warp Rotterdam dat hier direct een vervolg op moest komen. Zaterdag 10 april gaat dit gebeuren en de kans op een volle bak is wederom groot!
Nog maar twee edities oud en nu al een hit: Sick. Het nieuwe kindje van evenementenbureau Soulmax verovert clubland in rap tempo! De eerste editie werd direct bekroond met de stempel 'uitverkocht' en daarmee is Den Haag sinds 2010 een sterk uitgaansconcept rijker. Op zaterdag 29 mei zet de organisatie de opwaartse trend voort op het strand van Scheveningen.
Laatste info I Love Los
donderdag 1 april 2010
Als je zaterdag nog naar de I love los easter edition wil, is het eigenlijk een must nu nog een kaartje te halen. De altijd uitverkochte paaseditie gaat ook dit keer weer los! Er worden driehonderd kaarten vastgehouden om aan de deur te verkopen aan de late beslissers, maar dat geeft geen garantie! De gastenlijst is inmiddels ook gesloten, deze is dus vol.
30 april 2010
Zomerse geluiden in Escape in mei
DOK Dance
29 april 2010
Queensnight en Queensday in studio 80
Electronation QueensNight & Day: laatste tickets available
28 april 2010
Groot gedeelte line-up Extrema Outdoor Oslo bekend
PollerWiesen opent het zomerseizoen in het Jugendpark te Keulen
27 april 2010
Trailer Erotic Pinkster Vibe 22 mei online
The Real Revolution in De DansSalon in Eindhoven
Cosmic Boom
25 april 2010
Rekord3r
Hey! Queensnight
24 april 2010
I Love Housemusic
23 april 2010
Klub Tilt Queensnight special
Beachclub BLM9 viert vijfjarig bestaan
22 april 2010
Bar27 komt met wonderbaarlijk nieuw feest
Crackhouse Royale @ klinch
21 april 2010
Agoria Balance Release Tour in Trouw
Koninginnenacht in Den Haag met Billy the Klit
Queensday + night op het Amstelveld
20 april 2010
Eerste Pinksterdag een nieuwe editie van I Love Housemusic in Rotterdam
19 april 2010
Cyndium Quality Chronicles en Pandemonium actie
Taste-it! keert 2 mei terug bij Bloomingdale aan Zee
17 april 2010
Neem je moeder mee en geef haar gratis entree
Mood Elevator
16 april 2010
Dirty Dutch vs The World met vier podia
14 april 2010
GrotesQue
Phunk Division invites Mathias Kaden
Sonic Warfare
13 april 2010
Chop Till You Drop Outdoor een stukje (muzikaal) paradijs
StopHouseNow vs DeHeleNachtDoor en de verlenging
12 april 2010
Partyflocks FHM Buurmeisje wildcard vergeven
Afscheid van de dancescene....
A day at the park maakt line-up bekend
10 april 2010
Eindelijk weer In touch with your friends
9 april 2010
Freshtival presenteert line-up en spectaculaire early bird actie
Source viert de lente met Source On Stage
8 april 2010
Bi-Rotic presents Naughty and Famous
Incredible
7 april 2010
KISS earlybird tickets on sale
6 april 2010
Bepaal welk buurmeisje de wildcard wint
Aftermovie Ghosttown 2010
In-bi-tween
5 april 2010
Ex-profvoetballer Glenn Helder op grootse indoor beachparty The Ultimate Full Moon
4 april 2010
Translated Visions
FreeFall 2010 in Oosterse sferen
3 april 2010
Critical Mass en Waxweazle op House the 90s in Club Noa
2 april 2010
Planet Rose invites Tomorrow
Uitbraak Sick-virus in Scheveningen
1 april 2010
Laatste info I Love Los