Partyflock
 

Chop Till You Drop Outdoor een stukje (muzikaal) paradijs

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 24 en zondag 25 juli staat het gehele parkeerterrein van voetbalclub VVV-Venlo wederom in het teken van Chop Till You Drop Outdoor, het grootste gratis beachfestival van het zuiden. In een tropische setting met drie verschillende area's en toegankelijk voor duizenden bezoekers zal het festival dit jaar nog groter en nog vetter worden dan voorgaande edities. Door het wegvallen van het geliefde en zeer druk bezochte FreeFunkFestival haalt de organisatie van Chop Till You Drop dit jaar alles uit de kast om een waardig alternatief te bieden. Het resultaat: een gratis stukje paradijs in hartje Venlo.

The sky is the limit
Imagine een enorm tropisch strand inclusief een mega waterval voor verfrissing, een secret forrest,heerlijke beats van meer dan 30 artiesten en een thermometer die 25 graden aanslaat. Voeg daar nog eens 15.000 bezoekers en gratis entree aan toe en Chop Till You Drop Outdoor is geboren. Tijdens deze derde editie maakt de organisatie er een echt partyparadijs van dat je je nog lang zult herinneren.

Area's
Waan je in een oase tijdens Chop Till You Drop Outdoor. In het zand van de Chop Area ga je los op de lekkerste housebeats van onder andere Erick E, Gregor Salto en Real El Canario. De omgeving betovert je alsof je werkelijk op een tropisch strand staat. Ben je even toe aan iets anders, kijk dan door je zonnebril naar de andere kant van het strand naar de Drop Area. Dit is the place to be voor menig urban en hiphop liefhebber. De plek waar je kunt bouncen op de sound van Noah's Ark dj's en live acts waaronder uiteraard Jiggy Djé en Hef.

Chop Till You Drop Outdoor wordt namelijk 3 jaar, weer een jaartje ouder en daarmee ook volwassener. De organisatie zet zodoende deze editie enorm in op een volwaardige Techno Stage. In the ‘Secret Forrest' wordt in samenwerking met YumYum Music de dikste Minimal en Techno sound gebracht door namen als Egbert, het nieuwe talent uit de Cocoonstal, Bart Skils en Secret Cinema. Deze area zal geheel in stijl worden aangekleed en het geluid zal net iets opgeschroefd worden in de lage regionen. Een secret forrest met Neerlands beste dj's en live acts, de ultieme plek van iedere technoliefhebber.

Drop some love
Chop Till You Drop Outdoor vormt ook dit jaar de afsluiting van het Venlose sportevenement Beach Break (10-25 juli). Een gedeelte van de opbrengsten van de activiteiten worden gedoneerd aan lokale goede doelen, dus dit jaar is het wederom choppen en droppen met liefde voor de medemens.

17 opmerkingen

Leuk feestje!
Dit gaat 2 dagen feest worden!!
Geen freefunk dit jaar?!?! :'(
Wordt heel gezellig, vooral hoge verwachtingen van de techno stage.
Artiest {SHOWLIST artist 73479, 19014}
Jaja..... we gaan er met Yum Yum Music een dikke techno stage neerzetten!! Damn, hier heb ik zin in!!!
De heren van Club Purple zullen deze dag ook mee komen feesten!! Tot dan!

www.clubpurple.nl
www.cp-arnhem.hyves.nl

TECHNOOOOOO!!!!!
laatste aanpassing
Hier gaan we zeker knallen! :D
die waterval op strandsetting lijkt me nu al te gek!

kan echt niet meer wachtennnnn!!!!! de tijd mag nu wel chop chop opschieten van mij
YUM YUM secret cinema !!! voeg ille bitch olene kadar en technasia ook maar toe
Artiest {SHOWLIST artist 38809, 46880}
Uitspraak van minipinda op woensdag 14 april 2010 om 13:51:
YUM YUM secret cinema !!! voeg ille bitch olene kadar en technasia ook maar toe

Er gaat nog meer komen :D
laatste aanpassing
vorig jaar geweest was echt ruk
Uitspraak van .Wendel op dinsdag 13 april 2010 om 21:19:
Nope, wel een zogenaamde opvolger:

ja, maar kan bij lange nog niet tippen aan de locatie van FF
 
Uitspraak van LARS/ op dinsdag 13 april 2010 om 18:00:
Geen freefunk dit jaar?!?! :'(

leef jij onder een steen ?