Partyflock
 

Eindelijk weer In touch with your friends

gepubliceerd door , op
Touch Events is na een korte pauze weer terug met een geweldig feest. Op zaterdag 29 mei 2010 in Eventcenter 'Eindelijk Weer' in Almere staat Touch er weer met een line-up van bekende dj's. De vorige editie van In Touch with your Friends vond plaats in 2008 en was toen volledig uitverkocht. Touch-feesten staan vooral bekend als kwalitatief hoogwaardige feesten waar de organisatie meer biedt dan alleen een goede line-up. Een warm welkom, touchgirls, professionele danseressen, prachtige decoraties en de 'iedereen is vip-behandeling.' Dit alles voor een zeer aantrekkelijke toegangsprijs.

Line-up
Opnieuw heeft Touch weer een aantal artiesten van naam weten vast te leggen, waaronder JOOP, Quintin en een uniek optreden van Eller van Buuren, inderdaad, Armin is zijn broer. Deze veelzijdige muzikant staat bij het grote publiek vooral bekend om de optredens bij Armins World Tour en Armin Only en Sensation en onlangs bij Hed Kandi. Dit gaat dus een legendarische avond met kippenvelmomenten worden, want Imagine zal hij live op de buhne gaan brengen.

De overige drie djs in de line-up liegen er ook niet om. Over Santito, de resident die zo nauw verbonden is met Touch, valt weinig meer toe te voegen. Qua muziekstijl is hij onlangs een andere weg ingeslagen. Speciaal voor Touch heeft hij echter toegezegd de beste Trance-mix uit zijn beginperiode te gaan draaien. De echte Santito liefhebbers kunnen hun voorkeur aan de organisatie doorgeven via info@touchevents.nl.Tenslotte Kyran J en Chris Scott. Kyran J stond eerder bij Touch in de line-up, waaronder bij in Touch with Friends in Condorcity en Touch @ the Sea. Een geweldige dj die met Others ook knusse feesten neerzet én die daar nog steeds uitsluitend met vinyl draait. Chris Scott heeft zich in korte tijd als dj goed weten op te werken. Op steeds meer flyers komen we hem tegen. Met Creations heeft hij zelfs een aantal superfeesten organiseert.

Goed gevoel en gelijkwaardigheid
Touch Events feesten staan volledig in het teken van het goede gevoel, positiviteit, verbinding en gelijkwaardigheid. Elke bezoeker wordt als VIP behandeld. Het enthousiasme en de passie van de organisatie wordt op deze avond meebeleefd en meegevoeld. De feesten van Touch behoren tot de meest bijzondere feel-good concepten van Nederland. Een feest met gevoel, met een grote meerwaarde. Stijl en klasse (dress to impress!) zullen met een positieve boodschap de boventoon voeren. Het is hierbij niet belangrijk wat je bent of doet, maar wie je bent als mens. Deze avond van 100% jezelf zijn heeft als belangrijkste boodschap dat alleen jij bepaalt hoe je dit feest gaat ervaren. Touch Events feesten doen wat ze beloven. Dit blijkt wel uit de vele vaste bezoekers uit alle windstreken.

Zet het feest in je Partyflock-agenda: klik hier en wees er op tijd bij, want er zijn voor dit feest maar 600 tickets beschikbaar. En nu je er toch bent, zet dan ook alvast het hiernavolgende event van Touch in de Agenda: Touch @ the Sea op 24 juli 2010 bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal in je agenda Klik hier.

Meer info over de verkoop van tickets staat op www.touchevents.nl/

7 opmerkingen

 
Uitspraak van Mike S en Tanya S op zaterdag 10 april 2010 om 15:05:
succes andy!

Jullie ook vanaaf, ben er vanwege papa weekend helaas niet bij, jammer.
 
Artiest Chris Scott
Uitspraak van actief op zaterdag 10 april 2010 om 19:31:
Jullie ook vanaaf, ben er vanwege papa weekend helaas niet bij, jammer.

Dat betekend dat je 17 april geen papa weekend hebt he Andy! Schijnt dan ook een leuk feestje te zijn ;)
 
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 10 april 2010 om 23:50:
Schijnt dan ook een leuk feestje te zijn

Sorry, kan ik niet, ik ga naar Creations.
 
Artiest Renji
Always in Touch!!