Partyflock
 

Freshtival presenteert line-up en spectaculaire early bird actie

gepubliceerd door , op
Freshtival
26 april 2010
Het is officieel: De tweede editie van Freshtival zal deze zomer wederom plaatsvinden op Recreatiepark Het Rutbeek. Deze prachtige locatie net buiten Enschede was in de zomer van 2009 hét decor van dit nieuwe festival dat zich richt op verschillende stijlen binnen het zeer populaire dance-genre. Dat de eerste editie een vervolg zou krijgen lag voor de hand gezien de duizenden bezoekers die Freshtival bezochten en een geweldige dag beleefden. Freshtival kenmerkt zich door een breed kwalitatief aanbod van topartiesten, een zeer gemoedelijke sfeer en veel aandacht voor show en entertainment. Organisatie Absolutely Fresh blikt vooruit naar 24 juli, de dag waarop Freshtival zal gaan plaatsvinden.



Programma
Ook dit jaar is ervoor gekozen een variëteit aan stijlen te programmeren, bestaande uit hoofdzakelijk top acts. De mainstage is het centrale punt van Freshtival, waar de beste artiesten hun kunsten komen vertonen. In tegenstelling tot vorig jaar is er dit jaar voor gekozen de mainstage breder te programmen met nog grotere artiesten die de ‘internationale sound' ten gehore zullen brengen. De hardstyle tent, die vorig jaar letterlijk en figuurlijk het kookpunt bereikte, zal ook dit jaar worden geleid door de absolute top aan artiesten. De techno-area was vorig jaar misschien wel de gezelligste area op Freshtival. Met zon, water, strand en een verrassend aanbod aan artiesten belooft de gezelligheid zich te gaan herhalen. De housetent stond vorig jaar op z'n kop tijdens de knallende set van Vato Gonzalez. Dit jaar zullen houseliefhebbers hun hart op kunnen halen met de beste artiesten uit de Nederlandse house.

Mainstage:
Sander Kleinenberg
Don Diablo
Sunnery James & Ryan Marciano
Benny Rodrigues
Quintino
Secret Cinema
East & Young
Tyler Hart
MC Gee
MC Sherlock
VJ Tunnelvision

Er zal deze week nog een internationale act worden toegevoegd aan het programma van de mainstage. Houd de website www.freshtival.nl in de gaten voor meer informatie.

SuperBash
D-Block & S-te-Fan
Noisecontrollers
The Prophet
Wildstylez
Alpha²
Psyko Punkz
B-Front
Ran-D
Devon K.
Dualdriven
Spana
MC Da Syndrome

Ctrl FRESH
Bart Skils
Darko Esser
Daniel Sanchez
unders b2b Ille Bitch
Arjuna Schiks
Joey Daniel

Absolutely Lucky
Vato Gonzalez en MC Tjen
Ricky Rivaro
Real El Canario
Bingo Players
Shermanology
Marc Vano
Tom Harisson
Jay Rox
MC Choral
MC E-Royal
Skip the Percussionist

Lovin L'ectro
Koen Lebens
Sebastian Sleebos
Tomaschek
Bas Amro
Emrah Celik
Slize
Miss Melera

Early-Bird
Om de economische crisis enigszins het hoofd te bieden of gewoon omdat je je geld liever uitgeeft aan een drankje zal Freshtival dit jaar te bezoeken zijn voor het gereduceerde tarief van 20 euro. Het enige dat je moet doen om tegen deze prijs Freshtival te bezoeken is snel zijn. Er gaan namelijk slechts een beperkt aantal kaarten tegen early-bird prijzen in de verkoop. De start van de early-bird is zaterdag 10 april vanaf 10:00 uur in de ochtend. Nadat de early-bird actie is gestopt zijn kaarten nog altijd voor het erg verantwoorde bedrag van euro 29,50 verkrijgbaar. Er zijn verschillende manieren om aan een Freshtival ticket te komen. Online zijn tickets te koop via Timoco op www.freshtival.nl. Daarnaast kun je in alle Belcompany filialen en aangesloten Primera winkels terecht voor een fysiek ticket.

Alle informatie over dit festival is te vinden op www.freshtival.nl, tevens maak je via de site kans op vrijkaarten door middel van diverse acties en prijsvragen.

10 opmerkingen

Zit er goed uit hoor, ik ben dan alleen naar Tomorrowland dus het gaat niet lukken om hierheen te gaan.
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Heel tof Koen, ff kijken misschien :D
Kaartje binnen! :D
Artiest {SHOWLIST artist 106212, 5320}
Nice line up en verfrissende poster :P! Absolutely bombing :jaja:(Y)!
 
Artiest Ruhl
slize of size?:)
Size dus! :cheer:

Slordig foutje hoor..... :/

Lovin' Lectro (y):)
laatste aanpassing
hahahaha, dat afterfilmpje.
Die dude op 1.04. gezellig!
Uitspraak van Siepaces op woensdag 14 april 2010 om 16:41:
hahahaha, dat afterfilmpje.
Die dude op 1.04. gezellig!

:lol: die heeft zijn feestje wel ;-)