Partyflock
 
Nieuws · april 2018
Zo viert Brabant op 5 mei de vrijheid. Veteranen, vluchtelingen, artiesten, jong en oud vieren samen de vrijheid op Bevrijdingsfestival Brabant.
Groene Hart Tijdschema Bekend
maandag 30 april 2018
Iedereen is klaar voor de volgende KNALFUIF! Komende zaterdag vieren we onze vrijheid door heerlijk te gaan dansen en sjansen in het zand van Strand Cattenbroekerplas met o.a. Snollebollekes, La Fuente, Royal Beat, Kill The Buzz, Danny Froger en vele anderen....
Woofers, het is zover, de line-up voor Wooferland 2018 is rond! En we hebben weer een indrukwekkend lijstje met klappers voor jullie weten te strikken. En dat mag ook wel want we vieren 25 augustus ons vijftien jarig jubileum.
Na het enorme streamsucces van zijn vorige releases – waaronder 'Crazy' met het Nederlandse duo Zonderling – heeft Lost Frequencies vandaag wederom een klapper uitgebracht, net op tijd voor zijn driedubbele show op Kingsland Festival. Voor 'Melody' werkte de Belgische superster samen met niemand minder dan de Britse singer-songwriter James Blunt, die maar liefst vijf maal een Grammy-nominatie mocht ontvangen, waaronder drie voor zijn megahit 'You're Beautiful'.
Latin Lovers
donderdag 26 april 2018
Na de knallende editie in maart met Biggi & Elton Jonathan zijn we nu weer terug met een andere topper uit de urban scène: Johnny 500! Want op zaterdag 23 juni keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de Winkel van Sinkel in Utrecht!
Metz on the Beach
donderdag 26 april 2018
No sunday without Metz. en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland.
Radiozender SLAM! brengt tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii.
The countdown has begun
donderdag 26 april 2018
De zomer begint al stiekem zijn eerste tekenen te vertonen, en dat verlangt natuurlijk naar een zomer vol met zonnige dagen! Maar ook een zomer vol met mooie festivals! Eentje voor in je agenda: Ultrasonic Festival 2018 bij de Maarsseveense Plassen met wel een heleboel dikke namen.
Komende zomer zijn vrije geesten en levensgenieters aan het juiste adres bij het onlangs nieuw geopende Colorado Charlie langs het Zwarte Pad in Scheveningen.
Crazy wonderland festival is het voorbeeld dat een festival met zoveel stages en goede dj's helemaal niet perse duur hoeft te zijn. Voor maar 32,50 euro ben jij eigenaar van een ticket van dit veelzijdige festival met het leukste entertainment en de beste dj's.
Het legendarische Trancemania was tot 2003 hét dance-event van het zuiden. Reunion brengt houseclassics (2004-2010) in Muziekgieterij en verkoopt iedere editie uit. Deze twee op één avond in twee zalen: wat wil je nog meer?
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
woensdag 25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Sugarfactory
woensdag 25 april 2018
Het zal de echte liefhebbers niet ontgaan zijn; de Sugarfactory is een nieuwe weg ingeslagen wat betreft haar clubprogramma.
Festival Mundial bevestigt alle namen voor het weekend van 23 en 24 juni 2018. Kraantje Pappie, Gallowstreet en De Likt zullen optreden in de Tilburgse Spoorzone.
The Promised Land
dinsdag 24 april 2018
Op zaterdag 9 juni 2018 komen op De Ven in Velsen-Zuid de liefhebbers van de echte houseclassics periode weer bij elkaar. The Promised Land Open Air heeft voor haar vijfjarig jubileum een bijzondere line-up in petto.
Voor het zevende jaar op rij is stadsstrand De IJzeren Man in Eindhoven gastheer voor Atmoz Outdoor. Op zaterdag 16 juni trakteren o.a. Pat Krimson, Francois & DJ Ghost de bezoekers op de enige échte Atmoz-sound van vroeger.
AIR Amsterdam bestaat 8 jaar
maandag 23 april 2018
In 2010 opende AIR Amsterdam, voormalig IT, voor het eerst haar deuren op het Rembrandtplein.
Bij een dagje strand denk je niet snel aan vechtpartijen, massaal drugsgebruik en een agressieve sfeer. Toch wordt kustplaats Bloemendaal al jaren geteisterd door overlast tijdens het strandseizoen.
Het nieuwe driedaagse family-friendly festival Camp Moonrise verrijst van 22 tot en met 24 juni 2018 aan het meer van Bussloo op de Veluwe.
Na het grote succes van 'Coño' is Nederlands rapper Jhorrmountain terug, ditmaal samenwerkend met het duo Pyramids voor een sterk staaltje zomermuziek.
De Nederlandse dj Ummet Ozcan is een samenwerking aangegaan met de Koreaanse superster Hyoyeon en dat blijkt een gouden greep.
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
De 24-jarige DJ/Producer Sam Feldt, heeft zijn eerste stappen gezet richting zijn doel naar een duurzamere wereld en een schoner milieu door zijn CO2-uitstoot te compenseren met behulp van GreenSeat.
Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt de 22e editie van Beachboom plaats. Ook dit jaar zal de Brouwersdam weer schitteren als locatie voor hét dance event van Zeeland.
Sef, De Likt, Gallowstreet, Afriquoi, Jacin Trill, Amartey en Singlefeestje te zien op zaterdag 21 juli
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in Radion.
SDE Kingsnight Edition
dinsdag 17 april 2018
Op 27 april zal in het gehele land weer Koningsdag gevierd worden. Als opwarmer voor deze feestdag kan er op donderdagavond 26 april en de aansluitende nachtelijke uren van 27 april weer volop gedanst worden in Zaal Beatrix.
Wie produceert de beste dance track en wint een release op 12 inch vinyl? Producers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Vinylized, de Nederlandse danceproducerscontest.
Panama Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsnacht en haalt hét Ibiza fenomeen Glitterbox naar Nederland.
909 Festival brengt het Amsterdamse Bos op zaterdag 26 mei weer geheel in de ban van techno. Vandaag maakt de organisatie de line-up compleet met de aankondiging dat Collabs 3000, de unieke samenwerking van Chris Liebing en Speedy J na een jarenlange pauze weer een comeback maakt, en wel op 909 Festival.
Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Ruthless, STUK en Giocatori staan 20 mei op Dancetour Breda.
Cartel keert op vrijdag 27 april voor de derde keer terug naar het Westerpark voor de langste Koningsdagviering van Amsterdam.
Vijf maanden voordat de poorten van het Olympiapark en -stadion open gaan voor Lollapalooza Berlin op 8 en 9 september, maakt de organisatie de line-up van haar 4e editie compleet. Onder meer A$AP Ferg, K.I.Z., Trettmann en Fink schuiven aan naast eerder aangekondigde namen als The Weeknd, Imagine Dragons, The National, Kraftwerk 3D, David Guetta en vele anderen. Ook is vanaf nu de festivalplattegrond online te bekijken.
De zomer komt er weer aan en hier hoort ook een breed scala aan festivals bij. Door het hele land worden velden en pleinen vrijgemaakt voor muziek, spel en dans.
Twee ooievaars zorgen ervoor dat de organisatie van het Flinke Pink Festival in Leek op zoek moeten naar een andere locatie. De ooievaars hebben Podium Nienoord uitgekozen om een nest te bouwen.
Sugarfactory IMF10 Koningsnacht
dinsdag 10 april 2018
Koningsnacht zal dit jaar groots gevierd worden in de Sugarfactory in samenwerking met het beruchte techno label IMF. Marcel Fengler onthulde op zijn label (IMF staat voor Index Marcel Fengler) onlangs een nieuwe compilatie die de komende maanden in drie delen zal worden uitgebracht.
En wij hosten een VICE-stage met onder anderen Stefflon Don, Sevn Alias, Jacin Trill en Caballero & JeanJass.
Nicky Romero, Showtek, KSHMR, Sam Feldt Live en Masquerade presented by Claptone zijn op 14 juli de headliners op de eerste Nederlandse editie van het Daydream Festival in Aquabest bij Eindhoven.
De discotheek aan het Festivalplein in Almere Stad wordt gesloopt. De meeste Almeerders kennen het gebouw als Eindelijk en de laatste jaren als Club 2Venue.
De eerste DJ's van Electronic Family Festival 2018 zijn bekend! Iconen als Gareth Emery, Vini Vici, Ben Gold en KhoMha laten op zaterdag 28 juli de echte Electronic Family vibe weer tot leven komen op het festivalterrein van Autotron in Den Bosch.
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 herrijst op recreatiepark Hemelrijk, grenzend aan het water, de elfde editie van FestyLand.
New Soul Connection
maandag 9 april 2018
oul heeft de afgelopen paar jaar in sneltreinvaart de harten van veel Nederlanders weten te veroveren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er nu meer aandacht en ruimte is voor het heden en verleden van de soulmuziek.
Lentefeest op Blijburg
vrijdag 6 april 2018
Na een reeks succesvolle seizoensfeesten is Blijburg terug met de lenteviering. De bonte blije familie verzamelt om te dansen op instrumentale muziek en diepe melodieuze beats.
Op zaterdag 21 april nodigt Project Sugar het Zweedse label Dirty Hands uit in de Sugarfactory. Na de ongelofelijke label nacht van vorig jaar, heeft labelbaas Per Hammar dit jaar een zeer speciale gast uitgenodigd, niemand minder dan Bella Sarris.
Ook dit jaar doet Breda Barst weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vanaf vandaag tot en met maandag 16 april haalt het festival zoveel mogelijk stemmen binnen om extra faciliteiten voor jongeren op het festival toe te voegen.
Op 26 en 27 april zal op het Roermondsplein in Arnhem de eerste editie plaatsvinden van Free Your Mind Orange Edition.
Op 9 juni zal de tweede editie van 24+ festival komm schon Alter plaatsvinden in de Tuinen van West. Onder het mom van motto: 'Because you're never too old to party' heeft de organisatie dit jaar een hele speciale gast uitgenodigd; namelijk house opa Johan de Vries, die samen met 2 DJ's zal komen draaien op één van de stages.
Rapper Boef heeft met de release van zijn nieuwe single Sofiane twee Nederlandse records verbroken, op zowel Spotify als YouTube. Afgelopen vrijdag 30 maart heeft de single het record voor de meeste Spotify-streams per dag in Nederland verbroken door meer dan 680.000 streams in 24 uur te behalen.
Lyca Mobile Festival WKND komt naar Amsterdam; dit driedaagse familiefestival staat bol met shows, optredens en kinderactiviteiten en stelt dagelijks één thema centraal met op zaterdag 19 mei 'Hey Bollywood', zondag 20 mei 'Viva Latin' en maandag 21 mei 'Fawaka Su!' .
Een paradijselijk dorp in het zand met live podium van festivalformaat óp het strand waar je de zon ziet ondergaan.
30 april 2018
Zo viert Brabant op 5 mei de vrijheid
Groene Hart Tijdschema Bekend
Line-up Wooferland festival 2018 compleet
Lost Frequencies en James Blunt slaan handen ineen voor nieuwe single: 'Melody'
26 april 2018
Latin Lovers
Metz on the Beach
Muzikaal eerbetoon aan Avicii tijdens Slam! koningsdag
The countdown has begun
Schevenings strandpaviljoen Colorado Charlie verklaart strandseizoen geopend
1 september begint "het" spektakel weer, Crazy Wonderland festival met 7
Muziek van toen, DJ's van toen, publiek van toen.
25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Sugarfactory
Volledige line-up festival Mundial
24 april 2018
The Promised Land
23 april 2018
Atmoz Outdoor presenteert line-up inclusief toevoeging extra area
AIR Amsterdam bestaat 8 jaar
20 april 2018
Strandseizoen is geopend, dus begint de onrust op partystrand Bloemendaal
Nieuw family-friendly festival Camp Moonrise maakt programma compleet
Nederlandse acts Pyramids en Jhorrmountain spannen samen voor zwoele zomerhit
Nederlandse dj scoort in 24 uur wereldhit met Koreaanse superster
Op 9 juni de 'hele' dag feest tijdens Trancebeats bij Undercurrent
DJ/Producer Sam Feldt wordt ambassadeur van Greenseat
19 april 2018
Beachboom maakt line-up 2018 bekend
De Leuke Festival presenteert programma
17 april 2018
Koningsnacht en -dag vieren we samen met onze nationale en internationale vrienden
SDE Kingsnight Edition
16 april 2018
Inschrijving Vinylized 2018 van start
13 april 2018
Panama omarmt Ibiza's Glitterbox tijdens Koningsnacht 2018
909 Festival in Amsterdamse Bos maakt line-up compleet
Lil Kleine, Bizzey en Jebroer hoofdacts op Dancetour Breda
Cartel en Westerunie pakken op Koningsdag uit met 19-uurs marathon bij de Westergasfabriek
Line-up Lollapalooza Berlin compleet en festivalplattegrond bekend
12 april 2018
Land van Ooit Festival keert weer terug
Festival moet wijken voor nestelende ooievaars
10 april 2018
Sugarfactory IMF10 Koningsnacht
Het Vlaamse hiphopfestival Fire Is Gold maakt eerste namen bekend
Nicky Romero op nieuw dancefestival Daydream Festival
9 april 2018
Jongerendisco aan Festivalplein wordt gesloopt
De eerste namen van Electronic Family zijn bekend
FestyLand maakt allereerste namen bekend
New Soul Connection
6 april 2018
Lentefeest op Blijburg
5 april 2018
Bella Sarris debuut in Amsterdam tijdens Project Sugar × Dirty Hands label nacht
Extra aandacht voor cultuurparticipatie van jongeren op Breda Barst
4 april 2018
Free Your Mind maakt line up bekend voor Koningsdag edities
House opa Johan (85) geprogrammeerd door komm schon Alter
3 april 2018
Rapper Boef verbreekt Nederlands Spotify-record
Pinksterweekend vier je met familie en vrienden op het Lyca Mobile Festival-WKND in The Box
Een festival tussenbeachclub Indigo & Whoosah in