Partyflock
 

House opa Johan (85) geprogrammeerd door komm schon Alter

gepubliceerd door , op
komm schon Alter
14 februari 2018
Op 9 juni zal de tweede editie van 24+ festival komm schon Alter plaatsvinden in de Tuinen van West. Onder het mom van motto: 'Because you're never too old to party' heeft de organisatie dit jaar een hele speciale gast uitgenodigd; namelijk house opa Johan de Vries, die samen met 2 DJ's zal komen draaien op één van de stages.

House opa Johan
Als 85-jarige feestganger is Johan het uitgesproken voorbeeld dat men nooit te oud is om te feesten. Johan is een waar dansvloerfenomeen en bekend geworden van zijn filmpje op Dumpert, waarop hij ondanks zijn leeftijd nog helemaal losgaat. Bij de intieme 'hutje mutje'-stage zal hij een uur lang zijn favoriete platen ten gehore brengen. De organisatie hoopt hiermee iedereen, van alle leeftijden, op een warme en open manier te verbinden; een thema wat door de rest van het festival ook centraal staat.

Volwassen🇪🇷 concept
Bij een volwassen doelgroep hoort ook een concept dat steeds volwassener wordt. Zo zullen er dit jaar naast de elektronische houseprogrammering, ook livebands en sprekers te vinden zijn op het festival. In het thema van verbinding krijgen bezoekers dit jaar bij binnenkomst ook speciale bandjes waarmee ze later op het festival bij een daarvoor toegewezen area kunnen speeddaten. Ondanks deze aanvullingen op het concept blijft het party-aspect uiteraard nog altijd de boventoon voeren bij komm schon Alter en staan er ook dit jaar weer bekende house artiesten op de programmering; namen als Olivier Weiter, Malbetrieb, Lövestad LIVE en Miss Melera sieren naast vele anderen de line up.

2 opmerkingen

 
Super Tof!!!
Leuk :D !