Partyflock
 
Nieuws · oktober 2017
Toegangskaartjes voor Pinkpop 2018 worden mogelijk duurder. Omdat de headliners Foo Fighters en Bruno Mars dure artiesten waren om binnen te halen, is het mogelijk dat festivalgangers meer voor een kaartje moeten gaan betalen.
Kygo naar Ziggo Dome
maandag 30 oktober 2017
De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love' tournee.
In de nacht van 28 op 29 oktober heeft Koning Winter alvast zijn gezicht laten zien. Meer dan honderd pinguïns hebben het centrum van Utrecht overgenomen.
Woofers, omdat er nog zo veel vraag is naar tickets voor 4 november en er veel illegale (en te dure) tickets worden aangeboden hebben we het volgende besloten;
In 1992 waren we het begin van een nieuw era, nu zijn we uitgegroeid tot de hechtste community en hét hardcore festival van de lage landen.
Er komt geen maximumprijs voor het doorverkopen van concertkaartjes. De Eerste Kamer heeft een initiatiefwet van SP en CDA verworpen waarin dat werd geregeld. Volgens de initiatiefnemers zou de 'tussenhandel' hooguit 120 procent voor een kaartje van een evenement mogen vragen. Als de koper toch meer in rekening wordt gebracht, zou hij het te veel betaalde kunnen terugvorderen.
Haunted - A Hardstyle Halloween
dinsdag 24 oktober 2017
Leg je meest freaky outfit klaar, want aanstaande zaterdag is het tijd voor de eerste editie van Haunted – A Hardstyle Halloween!
Reverze "Essence of Eternity"
maandag 23 oktober 2017
Zaterdag 24 februari 2018 zal Reverze, Belgiës grootste indoor Harder Styles event, voor de 13e keer plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena te Antwerpen.
De 20-jarige Mike Williams heeft dit jaar voor het eerst zijn plek veroverd in de DJ Mag top 100, dat vannacht bekend is gemaakt. Hij behoort nu officieel tot de exclusieve groep van beroemde dj's die op de grootste dj-lijst ter wereld staan. Mike is binnengekomen op plaats 60 en is daarmee één van de hoogste nieuwe binnenkomers.
Voorafgaand aan zijn showcase in het 538DJ Hotel, kondigde de wereldberoemde dj aan dat hij de headliner is op 538Jingleball.
Festival Mundial is genomineerd voor een UK Festival Award 2017 in de categorie Best Overseas Festival.
Release: 'More Than A Dream
vrijdag 20 oktober 2017
Vandaag gaat de track 'More Than A Dream' van Rät N FrikK en Ransom in release via ROQ 'N Rolla Music.
Het Stuiterbal
vrijdag 20 oktober 2017
Sinds 2011 zijn de brouwers van Het Stuiterbal bezig met een geheim recept. Na jaren van proeven, katers en krankzinnige experimenten opent de brouwerij haar poorten.
David Guetta scoorde in totaal 28 keer de 'Dance Smash' op 538 en ontving daarvoor vanavond de allereerste '538Dance Smash Award'.
It's Showtime
donderdag 19 oktober 2017
Ben jij al klaar voor een avond vol entertainment, een knallende line-up en ben je eraan toe om eens echt in de watten gelegd te worden? Zorg dan dat je 11 november vrijhoudt!
Tropicalia
donderdag 19 oktober 2017
Zaterdag 11 november kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de vijfde editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party.
Het succes van de Reminder area met hardstyle van 2006 tot 2011 tijdens HardClassics on the Beach heeft ertoe geleid dat er een Reminder indoor editie komt.
48ste Mega Platen & CD Beurs
woensdag 18 oktober 2017
Op 11 en 12 november 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 48ste Mega Platen en CD beurs plaats.
Febo introduceert functionele snack
woensdag 18 oktober 2017
Limited edition bitterbal voor energieboost tussen het feesten door Vanaf vandaag tot en met 22 oktober slaat in onze hoofdstad weer de Amsterdam Dance Event gekte toe.
Als je Amsterdam Dance Event zegt, dan zeg je SLAM!. Ook dit jaar is het radiostation sterk vertegenwoordigd tijdens het ADE.
Met de officiële clip van haar track 'Sonic Seizure' zet Malua verdere stappen in haar opmars door de wereld van de hardere stijlen.
Het aantal georganiseerde festivals zal dit jaar blijven groeien. Daarbij moeten we wel een kanttekening plaatsen: de groei in het aantal georganiseerde dancefestivals stagneerde in het derde kwartaal.
Classic Café
dinsdag 17 oktober 2017
Eind oktober is het feestweekend in Brothers en in het kader van het 20-jarig bestaan wordt Classic Café op vrijdag 27 oktober een speciale birthday edition!
In slechts 48 uur (18-20 oktober) een compleet album produceren. Met dj/producers van wereldformaat.
Tiësto presents clublife in Breda
maandag 16 oktober 2017
Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat samen met support acts op vrijdag 22 december met zijnclublife show in de nieuwe evenementenlocatie Breepark in Breda.
Sinds vandaag heeft Club NL haar deuren heropend. De iconische club huist al bijna 18 jaar aan de Nieuwezijds Voorburgwal 169.
Op 13 oktober presenteert DJ Hardwell volume 8 van de wereldwijd succesvolle compilatie-serie 'Hardwell presents Revealed'.
Iets meer dan 10 jaar na de oprichting van het ticketingbedrijf Paylogic, krijgt het een geheel nieuw uiterlijk. De rebranding van Paylogic wordt tijdens het Amsterdam Dance Event uit de doeken gedaan.
Sweets
woensdag 11 oktober 2017
Op Zaterdag 13 Januari 2018 is het alweer tijd voor het allergrootste en bekendste verjaardagsfeestje van Nederland.
Op vrijdag 29 september kwam Ferry Corsten zijn nieuwe single 'Waiting' uit, met gastvocalen van singer-songwriter Niels Geusebroek.
Online muziekwinkel Bax Music is op zoek naar bands, singer-songwriters, producers en DJ's die zich verder willen ontwikkelen. Door een video van een performance in te sturen, maken ze kans op een goed gevuld prijzenpakket, waaronder opnametijd in een professionele studio en 3000 euro shoptegoed.
Softwarebedrijf Verve is vanaf vandaag actief in Nederland. De Engelse startup ontwikkelt toonaangevende software voor ambassadeursprogramma's binnen de evenementenbranche.
Into the Woods, tevens de organisatie van het razendpopulaire festival Wildeburg, strijkt voor het eerst neer in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event.
Tiësto is een van de dj's die in november zal draaien op een benefietconcert voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas.
B.I.T.C.H was een heerlijk feest. De verbeteringen zijn erg gewaardeerd door het publiek. In onze besloten groep op Facebook was iedereen vol lof over alles. En daar doen we het voor. Daarom namens onze organisatie; iedereen heel erg bedankt voor de ultieme sfeer!
Amsterdam Dance Event (ADE) blijkt vorig jaar te zijn afgesloten met een verlies van een half miljoen euro.
Op de derde editie van ADE Beats, het hiphop, bass en beats-platform van Amsterdam Dance Event op vrijdag 20 oktober in de Melkweg, delen talloze grote namen uit de scene hun ervaringen met het publiek.
Met ruim 13.750 bezoekers op vrijdag, 14.500 bezoekers op zaterdag en een gemoedelijke sfeer, kijkt de organisatie terug op een goed verlopen editie van FestyLand.
Hardcore Reunion
maandag 9 oktober 2017
Op zaterdag 14 oktober zal IJsselstein zoals vanouds weer eens schudden op haar grondvesten.
Na de succesvolle, uitverkochte eerste editie van Urban Music Festival eerder dit jaar komt er een tweede editie op vrijdag 3 november.
Eerst namen bekend
donderdag 5 oktober 2017
Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw.
Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau!

Met 8 evenementen waarbij ruim tienduizend feestgangers de populaire club in Amsterdam zullen bezoeken zorgt Panama Amsterdam ook dit jaar weer voor een spectaculair programma tijdens het Amsterdam Dance Event.
B.I.T.C.H staat weer voor de deur en binnen zijn ook regels voor iedereen.
Toen Armin van Buuren met zijn grootste soloshow aller tijden in de Johan Cruijff ArenA neerstreek, konden fans hun geluk niet op.
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017, dat maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend.
Van 18 tot en met 22 oktober vinden tijdens Amsterdam Dance Event honderden feesten plaats.
May your sweaters be ugly & bright: Geen stijve overhemden, geen strakke jurkjes die niet op hun plek blijven zitten en al zeker geen hakken.
"A typical Scottish wedding on a Saturday evening in Glasgow; including two masked intruders", zegt Gunz for Hire op Facebook. Het duo geeft 'wedding crashen' en nieuwe dimensie.
Laidback Luke keert wederom terug met zijn 'Kung Fu Class' tijdens de hectische ADE week.
30 oktober 2017
'Ticketprijs voor Pinkpop 2018 mogelijk hoger'
Kygo naar Ziggo Dome
Koning winter is in Utrecht gearriveerd
Extra tickets en area op Thuishaven
25 oktober 2017
25 jaar Hardcore - 25 jaar Thunderdome (album)
Eerste Kamer verwerpt maximumprijs doorverkoop concertkaarten
24 oktober 2017
Haunted - A Hardstyle Halloween
23 oktober 2017
A Fabulous Xmas Night
Reverze "Essence of Eternity"
Mike Williams verovert plek in DJ Mag top 100
Afrojack headliner 538Jingleball 2017
20 oktober 2017
Festival Mundial genomineerd voor UK Festival Award 2017
Release: 'More Than A Dream
Het Stuiterbal
David Guetta ontvangt eerste 538Dance Smash Award
19 oktober 2017
It's Showtime
Tropicalia
HardClassics presents Reminder hardstyle 2006/2011
18 oktober 2017
48ste Mega Platen & CD Beurs
Febo introduceert functionele snack
SLAM! start om 12:00 de SLAM! Mixmarathon
Nieuwe videoclip en track 'Sonic Seizure van Malua
17 oktober 2017
Minder dancefestivals in het derde kwartaal
Classic Café
Roog & friends produceren house album binnen 48 uur in mobile studio
16 oktober 2017
Tiësto presents clublife in Breda
13 oktober 2017
Iconische Club NL heropent met vernieuwde look
Twee nieuwe Hardwell tracks op 'Hardwell Presents Revealed Volume 8'
12 oktober 2017
Paylogic presenteert tijdens ADE nieuw logo en website
11 oktober 2017
Sweets
Ferry Corsten en Niels Geusebroek bundelen krachten op nieuwe single 'Waiting'
10 oktober 2017
Bax Music organiseert muzikanten-wedstrijd We support your stage
Verve haalt 18,5 miljoen op en integreert met Paylogic
Geliefd festival Into the Woods voor het eerst in Amsterdam tijdens ADE
Tiësto draait op benefietconcert slachtoffers Las Vegas
B.I.T.C.H 7 oktober was een mega succes zaterdag. Aanstaande zaterdag nog een kans
9 oktober 2017
ADE vorig jaar afgesloten met half miljoen euro verlies
Leer van Kees de Koning, Jack $hirak, Esko, JAE5, Jillionaire en vele anderen op ADE Beats
Sfeervolle tiende editie van FestyLand
Hardcore Reunion
6 oktober 2017
Versuz, vibestr & rumag presenteren
5 oktober 2017
Eerst namen bekend
Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau
Laatste belangrijke zaken voor B.I.T.C.H party dit weekend
Armin van Buuren lanceert videorecap van arenashow 'the best of armin only'
4 oktober 2017
Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017
Onbeperkt feesten tijdens Amsterdam Dance Event?
Kerstbal Festival keert terug naar het Berlijnplein
3 oktober 2017
Gunz for Hire verrast Schots stel op hun bruiloft
2 oktober 2017
Niets Laidback Aan Luke tijdens ADE