Partyflock
 

Mike Williams verovert plek in DJ Mag top 100

gepubliceerd door , op
Mike Williams verovert plek in DJ Mag top 100
22 oktober 2017
De 20-jarige Mike Williams heeft dit jaar voor het eerst zijn plek veroverd in de DJ Mag top 100, dat vannacht bekend is gemaakt. Hij behoort nu officieel tot de exclusieve groep van beroemde dj's die op de grootste dj-lijst ter wereld staan. Mike is binnengekomen op plaats 60 en is daarmee één van de hoogste nieuwe binnenkomers.

Mike Williams komt uit het niets binnen op nummer 60 in de DJ Mag top 100. Hoewel het uniek is dat een dj met zo'n jonge carrière nu al zoveel stemmen krijgt, heeft Mike zijn plek met recht veroverd. De 20-jarige dj timmert flink aan de weg en wordt gezien als een van de grootste talenten van dit moment. Hij is met zijn jonge leeftijd dan ook de jongste dj in de lijst.

Mike reageerde zelf blij verrast op het nieuws: "Ik had het niet zien aankomen en ik ben er zo blij mee! Zo dankbaar dat fans massaal op mij hebben gestemd". De bekendmaking van de volledige DJ Mag Top 100 vond vannacht plaats tijdens het AMF-Festival in de Amsterdam Arena. De volledige lijst met dj's is hier te vinden.

Over Mike Williams
Mike Williams behoort tot dé nieuwe generatie succesvolle Nederlandse dj's. Met zijn 20 jaren jong is hij één van de jongste: dit aanstormende talent heeft in korte tijd al een flink aantal clubhits gescoord. De grote doorbraak van Mike Williams kwam met het nummer 'Sweet & Sour'. Deze track werd in 2016 eveneens gelanceerd op Musical Freedom, het label van Tiësto, overigens één van Mike's grootste fans. Mike krijgt ook support van vele andere grote namen in de industrie, en was afgelopen zomer te zien op grote festivals in zowel binnen- als buitenland.

Over de DJ Mag top 100
De DJ Mag top 100 is in 24 jaar tijd uitgegroeid tot de lijst van de meest populaire dj's wereldwijd. Jaarlijks worden er meer dan 1 miljoen stemmen uitgebracht op 's werelds grootste dj-poll.

12 opmerkingen

Wie??? 🤗🤗
 
Nieuws in de categorie "lekker belangrijk"
 
Uitspraak van Boyed op maandag 23 oktober 2017 om 09:36:
Wie??? 🤗🤗

Mike Williams.
Morgen een berichtje over een willekeurige andere uit de top 100. En woensdag ook weer een keer. Enz. Dan hebben we voor 100 dagen aan 'nieuws'.
Artiest Exodus
Jan-Willem Jansen uit klazinaveen veroverd dit jaar een plek in de populaire Dj mag als beste piraten Dj , ik had dit ook geloofd
pff martin garrix kopie, en talent : lees een uitgedacht marketingconcept
Plaats 60 is boven Carl Cox, Vini Vici, Sam Feldt, Andrew Rayel, Ferry Corsten of Paul Kalkbrenner om maar eens wat namen te noemen.
Ik snap dat het een publieksverkiezing is, maar zelfs dan geloof ik er echt geen drol van dat "Mike Williams" meer eerlijke stemmen heeft gekregen dan de zojuist genoemde DJ's.

Vals gespeeld dmv stemrobots ofwel betaald voor een hogere positie. Kan echt niet anders. Verklaart ook gelijk dat zijn management er gelijk dit persbericht heeft uitgegooid. Dit zaakje stinkt (zoals bij wel meer artiesten in de DJMag).
laatste aanpassing
Onbegrijpelijk dat mensen dit nog serieus nemen!
Onder welke steen hebben bovenstaande negatievoos gelegen....
Uitspraak van Gelache woar op maandag 23 oktober 2017 om 22:18:
pff martin garrix kopie, en talent : lees een uitgedacht marketingconcept


Op Mysteryland voor t eerst gezien, zo kwam het idd over. Weinig boeiend, vlakke set, hitjes pompen.... Hele Spinning line-up was eigenlijk zo.

Martin Garrix verdient imo wel wat meer credits krijgen :)
Die heeft zich echt wel losgetrokken van dat marketingfeest hoor!
Uitspraak van Groente Man op dinsdag 24 oktober 2017 om 07:23:
Onder welke steen hebben bovenstaande negatievoos gelegen....


Lid sinds vandaag. Erg grappig. :roflol:
 
https://pulseradio.net/articles/2012/04/the-trancecracker-why-tiesto-is-evil