Partyflock
 
Nieuws · juli 2014
Op 30 augustus vindt de ultieme zomerreünie plaats op When Summer Ends Festival, waar je samen met jouw vrienden, familie en bekenden de zomer kan herleven! Een nieuw festival georganiseerd door de creators van Daydream Festival, op dezelfde schitterende locatie als waar Daydream ooit begon.
Met gepaste trots kan Luminosity aankondigen dat in oktober twee grote trance helden van wereld formaat voor het eerst samen komen in het gelauwerde Luminosity hoofdkwartier, de WesterUnie in Amsterdam, namelijk de helden, de levende legendes - Paul van Dyk & Paul Oakenfold. Voor zowel de zevende verjaardag van Luminosity en als deel van het gigantische Amsterdam Dance Event wordt alles in gereedheid gebracht voor een zeer speciale trance-megashow.
Het is aftellen naar de negende. Aftellen naar SOS, het nieuwe format van deze zomer in één van de mooiste clubs van dit moment. Eindelijk Weer in Almere zal de negende het toneel vormen van gebruinde lichamen, sexy kleding, zomerse tunes, 'Dit is het gevoel van vakantie'. Net terug of je moet nog gaan? Laat je verleiden met de nieuwste muziek en de allerlekkerste oude bangers. Één ding is zeker: het wordt een avond waar je nog lang op zult kunnen teren.
Op zondag 10 augustus strijkt Elegance neer in haar zomerse thuisbasis Beachclub Vroeger, waarmee het Bloemendaalse strand opnieuw rijkelijk belegd wordt met al haar luxueuze nightlife-ingrediënten.
Op Facebook zijn in toenemende mate oplichters actief. Zij maken nepaccounts aan, harken geld binnen en... zijn plotseling weer verdwenen.
Zaterdag 2 augustus is het tijd voor de volgende We All Love 80's 90's 00's beach edtion van 2014 in Beachclub Bloomingdale Beach!
Beachclub Vroeger zit momenteel nog midden in een heerlijk strandseizoen en naast het superweer zijn er al vele leuke feesten geweest en gaan er nog vele komen! Uiteraard komt er aan alles een eind, maar gelukkig is het nog ver voordat het seizoen 2014 weer wordt afgesloten. Toch moet 'The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger weer bekend worden gemaakt en bij deze doen ze dat.
Zondag 16 november staat bass-producer SBTRKT in The Max met een nieuw album. SBTRKT was recent een van de smaakmakers tijdens het vooraanstaande PITCH Festival in Amsterdam. De officiële voorverkoop start 31 juli. Speciaal voor de fans wordt daarnaast een presale georganiseerd die op 29 juli begint.
Pllek organiseert in samenwerking met Natural Yoga het gratis mini-festival 'Summer of Love'. Tijdens dit zomerfeest staan de vijf elementen en de vijf zintuigen centraal. Ieder element zal op eigen wijze een rol spelen tijdens het event. Maak kennis met vuur, water, aarde, lucht en space en ervaar de magie van het leven, verbondenheid en de liefde.
De Rubberboot Missie heeft het programma voor de afterparty rond. Na afloop van de rubberbotentocht worden de vermoeide matrozen en matrozinnen vermaakt met dj's Duo Penaughty (Pinkpop, 90's Now) en Weekbreek Super System.
Salsa Breeze op het strand
dinsdag 22 juli 2014
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Nielsen is de grootste wereldwijde aanbieder van informatiediensten voor marktonderzoek, analytische systemen en middelen. Ze doen onderzoek in verschillende markten en branches. Met de opkomst van EDM wereldwijd, maar vooral de Verenigde Staten, is steeds meer geld gemoeid bij evenementen en de partijen die actief zijn in de scene worden steeds professioneler en doen steeds meer onderzoek naar de bezoekers, gebruikers, luisteraars et cetera. Nielsen heeft nu onderzoek gedaan naar 'de EDM luisteraar'.
Armin van Buuren kondigde vanavond tijdens zijn closing set op Electronic Family de laatste show van zijn Armin Only Intense wereldtoernee aan. ALDA, verantwoordelijk voor het concept, de ontwikkeling en de uitvoering van de gehele wereldtournee, bevestigt dat de 'Final Show' van deze Intense tour plaatsvindt op 5 december in de Ziggo Dome Amsterdam. De locatie waar het allemaal begonnen is.
Op internet wordt er al vol op gespeculeerd welke artiesten dit jaar de eer hebben gekregen om een eigen area te hosten op Thrillogy. b2s laat je dan ook niet langer in spanning, want Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah zijn gevraagd als de drie hoofdartiesten van Thrillogy 2014. Allen hebben een eigen line-up samengesteld, bestaande uit een aantal bevriende en collega DJ's, die volledig bij de muziekstijl van de hal passen. Hiernaast hebben ze alle drie ook nog voor een aantal primeurs en verrassingen gezorgd om de nacht een paar speciale momenten te geven!
Max Enforcer stopt zijn volle energie en passie in letterlijk alles wat hij vastgrijpt. Met optredens op Qlimax en Defqon.1, maar ook met magische releases als "Lost In Paradise," is deze man de perfecte artiest om het Open Air anthem van deze editie van Q-BASE te produceren. Max Enforcer vertegenwoordigt de Open Air stage met een anthem in de melodieuze stijl waar hij om bekend staat, perfect passend binnen de Q-BASE traditie. Woorden kunnen slechts een idee geven van wat je oren te wachten staat, dus beluister het anthem van Max Enforcer en geef je over aan het ultieme Q-BASE gevoel.
Zaterdag 9 augustus 2014 wordt Aquabest weer volledig omgetoverd tot een tropisch dance-paradijs voor de tweede editie van Lakedance in 2014. Van 13:00 tot 23:00 uur staat er wederom een flinke greep uit de internationale top op het muzikale programma. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de knallende beats van onder andere Bassjackers, Basto, Daddy's Groove en een volledig nieuwe en energieke 'Big Bang Show' gepresenteerd door de Mightyfools.
Zet in de agenda een dikke rode kruis bij 23 augustus, want grote kans dat je dan in extase verkeerd op Kings of Core Festival! Met meer dan veertig artiesten verdeeld over vier stages beloofd ook deze editie weer een dikke knaller te worden!
Op Vrijdag 17 oktober presenteren Kypski en Krampfhaft beiden hun nieuwe live show tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De voorverkoop is gestart.
Rotterdam Outdoor is een initiatief waar al lang over gesproken werd. Het idee voor een leuke en luchtige ode aan de havenstad ontstond in de Maassilo. RAAK! Events organiseert hier veel evenementen en samen met de Maassilo vonden zij dat het tijd was voor een nieuwe stap. Dit jaar bestaat de Maassilo tien jaar en dit is dus alleen maar meer reden om het plan door te zetten. Halve maatregelen gaan er niet genomen worden, er zullen 5 area's komen op een fenomenale plek in Rotterdam.
Nominaties 2014 MTV VMA bekend
vrijdag 18 juli 2014
MTV Nederland heeft vandaag alle genomineerden voor de 2014 MTV Nederland Video Music Awards bekend gemaakt via Snapchat. Beyoncé gaat aan kop met acht MTV Nederland Video Music Awards-nominaties, Eminem en Iggy Azalea volgen met ieder zeven nominaties. Hiermee zijn zij meest favoriet voor de 2014 MTV Nederland Video Music Awards.
De Groningse drum 'n bass act Noisia organiseert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een nieuwe editie van Noisia Invites in de Melkweg. Na uitverkochte clubnachten tijdens b2s dit jaar en ADE 2013 is voor zaterdag 18 oktober opnieuw een line-up van megaproporties uitgenodigd.
Het grootste eclectische dance festival van Nederland bereidt zich voor op een dag vol show en spektakel en released vandaag de timetable van de heavy weight line-up met onder andere Martin Garrix, Waka Flocka Flame, Carnage, Yellow Claw en als afsluitende acts Steve Aoki op de mainstage en The Flexican & Sef op het arena stage.
NOXX² invites Nervo & Chuckie
donderdag 17 juli 2014
Tomorrowland staat in haar startblokken. Twee weekends met zowat alle grote namen uit de business, een formule die dodelijk is voor menig clubs. Maar niet voor de Antwerpse club Noxx, die slechts op 10 minuten verwijderd ligt van het feeërieke festival. Net zoals verleden jaar ontvangt Noxx een aantal 'mainstage' artiesten om 'het beste feest ter wereld' na middernacht voortt te zetten.
Line-up release Ghosttown 2014
donderdag 17 juli 2014
Het lijkt nog even te duren, maar ook aan dit mooie festivalseizoen zal weer een einde komen. Gelukkig wordt er ook na de zomer weer indoor keihard doorgefeest. Eén van de hoogtepunten van het najaar is natuurlijk altijd Ghosttown in de Central Studios in Utrecht. Op 15 november staat een van de oudste ravelocaties van Nederland dan ook weer bol van de Early, Hardcore, Millennium en Oldschool.
Pand48 bestaat deze maand tien jaar. Om dit te vieren is de Groningse uitgaansgelegenheid vanaf donderdag 17 juli tien nachten achtereen geopend. De locatie staat bekend als 'de housetempel' van het noorden en hét platform voor lokaal dj-talent. Internationaal gewaardeerde techno- en houseartiesten als Onur Özer, Aril Brikha, Mind Against, Boris Werner en Marc Romboy worden overgevlogen om, samen met enkele lokale artiesten, op te treden tijdens het jubileum.
De jaarlijkse happening van het Beach Festival zit er weer op en na ruim drie volle dagen feesten, was het voor de meeste bezoekers even wennen dat ze nu weer rust hadden. Omdat het Amsterdam Dance Event nog even duurt, brengt de Luminosity crew je een extra editie om de tijd door te komen.
Met de zomer in aantocht vormt het strand een perfect toneel voor de opwachting van muzikale Dutchies. Pak zelf de hoofdrol en geniet op zondag 20 juli mee van smaakvolle EDM ingrediënten. Baan een weg richting jouw spot op de dansvloer van Beachclub Vroeger en laat je hier op zomerse wijze in extase brengen door alles wat Get Dutched voor jou in petto heeft.
Het Goffertpark in Nijmegen is zaterdag 23 augustus het decor van Vestival. Dit nieuwe festival richt zich op urban en dance en heeft voor de eerste editie grote namen als Trey Songz, Miguel, A$AP Rocky, Ryan Leslie, Jeremih en Craig David weten te strikken.
Het was te verwachten dat resident Franky Rizardo met zijn eigen concept thuishaven Bloomingdale zou aanwijzen voor zijn eerste editie van Flow. Na hosting op Free Your Mind Festival, Summerfestival en Dance Valley is dit de logische volgende stap.
Vandaag om 14.00 uur stapten DJ/producer Sidney Samson en DJ/Singer-songwriter Eva Simons in het huwelijksbootje. Het burgerlijk huwelijk van het bekende koppel vond plaats in gezelschap van familie en vrienden in de Westerkerk te Amsterdam.
Op 27 juli komen Sunnery James & Ryan Marciano naar Bloomingdale Beach om voor de vijfde keer hun eigen avond te hosten. De eerste tot de laatste editie hebben keer op keer bewezen legendarisch te zijn en zo luidt ook de verwachting voor de vierde zondag in juli van dit seizoen!
Ook dit jaar organiseert Draaimolen weer het gratis Holy Pink Festival.
Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op afkomen.
Project Sugar gaat Vreemd
maandag 14 juli 2014
24 Juli 2014 zal het legendarische donderdagnachtprogramma Vreemd eenmalig terugkeren in Sugar Factory. Project Sugar heeft de handen ineen geslagen met Carlos Valdes om een van de meest succesvolle donderdagnacht concepten van Amsterdam nog eenmaal in volle glorie te herleven.
Op woensdag 16 juli tijdens de Nijmeegse 4daagse vindt opnieuw de Roze Woensdag plaats met boordevol roze activiteiten en podia. Dit jaar kleurt de stad - letterlijk en figuurlijk - nog meer roze. Letterlijk, omdat het aantal horecaondernemers en straten dat meedoet blijft groeien. Stichting Roze Woensdag meldt bijvoorbeeld dat nu ook de Matrixx op de Waalkade en het Koningsplein is aangesloten bij de roze festiviteiten.
Op zaterdag 9 augustus 2014 vindt voor de vierde maal Paradigm Festival plaats. Het festival voltrekt zich in en rondom de Groningse uitgaansgelegenheid Paradigm en staat bekend als één van de meest veelzijdige en vernieuwende elektronische muziekfestivals van Nederland. Het thema van dit jaar is 'La maison de Paradigme' oftewel 'Het huis van Paradigm'.
De danceprogrammering van het Magneet Festival 2014, de culturele vrijplaats van Amsterdam, begint onder leiding van DJ Isis, steeds meer vorm te krijgen. Op 22, 23 en 24 en vervolgens 29, 30 en 31 augustus is er op de zandvlakte Oostpunt van het Amsterdamse Zeeburgereiland muziek, theater, experimentele bouwwerken, dans en allerlei soorten kunst te verwachten. Isis, die zelf aan de basis staat van het festival, is op 22 augustus te zien.
Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team jou op zondag 27 juli mee op de eerste editie van het meest besproken concept van dit moment: Sexed Up 'Ghostriders'. Na uitverkochte edities in Rotterdam, Eindhoven, Harderwijk, Breda en Kerkrade is het tijd om Bloemendaal kennis te laten maken met de Ghostriders!
PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA.
Alle fans in de startblokken, want het aftellen is begonnen voor Hardclassics on the Beach 2014, het hardste en leukste feest van het jaar aan het mooiste strand van de Hollandse costa. Zaterdag 12 juli wordt Bloemendaal aan Zee vrolijk overspoelt met een paar duizend enthousiaste, hossende partyfreaks die samen waanzinnig gaan genieten van de echte hardstyle van het eerste uur!
Op 12 juli is het tijd voor Daylight Festival! in Roosendaal. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de reis langs diverse wereldsteden zoals Rio de Janeiro, Londen, Melbourne en de verzonken stad Atlantis hebben ze alle belangrijke informatie in dit bericht op rij gezet.
Dertig slachtoffers van de tragedie bij de Loveparade in Duisburg in 2010 dienen een schadeclaim in. Zij eisen elk bedragen oplopend tot drie ton van de gemeente Duisburg, de organisatoren van het concert en de politie, aldus de Duitse omroep WDR maandag.
Zondag 27 juli vindt het Vunzige Deuntjes festival plaats in het Diemerbos. De organisatie maakte deze week de volledige line-up en betrokken partijen bekend. Tijdens de tweede editie van het Vunzige Deuntjes festival vinden optredens plaats van onder andere The Artful Dodger 🇬🇧, Washerman 🇨🇭, Jody Bernal en DJ Abstract.
Aanstaande zondag vieren ze vijftien jaar Free Festival – The Original op het Atlantisstrand in Almere. Art of Dance presenteert met trots de timetable en laatste info voor deze jubileumeditie zodat jij weet hoe laat je waar moet zijn komende zondag.
Vrijdag 31 oktober staat dance producer en dj Porter Robinson in de Melkweg met een liveshow. Porter Robinson is een van de grote talenten binnen het EDM genre en is al een aantal jaar gestaag zijn opmars aan het maken in de DJ Mag top 100 dj's. Deze zomer komt zijn debuutalbum "Worlds" uit, met aansluitend een wereldtour. De voorverkoop start vandaag.
De zomer is nu echt gestart en Escape doet mee! Zwoele lichtshows, opzwepende danseressen, speciale thema avonden en heerlijke line-ups zorgen voor hete avonden in Escape van donderdag tot en met zondag!
Gisteren organiseerde Nicky Romero zijn eigen vrijwilligersdag voor 10,000 HOURS. Nadat hij afgelopen vrijdag officieel bekend maakte ambassadeur van deze stichting te zijn, riep hij via Facebook zijn achterban op voor het doen van vrijwilligerswerk. Tien fans hielpen hem vandaag bij het opvrolijken van een gezinsvervangend huis.
Op zondag 27 juli keert Dancetour terug in Goes. Ook dit jaar vindt het gratis toegankelijke dance event plaats op de Grote Markt in het centrum van de stad. Om 13:00 uur opent AlanzoB, winnaar van de Pepsi DJ Clash, het spektakel en verder vuren tot 22:00 uur DJ's Wessel S, Yellow Claw, La Fuente, Lucien Foort, Dannic en Sick Individuals hun beats op je af.
Fans van Ferry Corsten kunnen zaterdag 6 september van 15:00 tot 00:00 hun hart ophalen! Deze muzikale held zal namelijk voor zijn enige Nederlandse optreden deze zomer neerstrijken bij het stijlvolle Beachclub Fuel in Bloemendaal aan zee. Tijdens Ferry Corsten on the Beach zal 'the big man himself' sinds een paar jaar weer een knallende set van meerdere uren draaien!
Bloemendaal aan zee, maakt zich inmiddels klaar voor de jaarlijkse Hardclassics editie! De fanatieke Hardclassics fans, treffen ook hun voorbereidingen en kijken halsreikend uit naar aankomende 12 juli. Met nog een kleine twee weken te gaan, heeft Free2party inmiddels bevestigd dat de 2014 editie van Hardclassics on the Beach bijna is uitverkocht net als de afgelopen drie voorgaande jaren.
Zaterdag 2 augustus is geprikt als nieuwe datum, want CP wilde hoe dan ook in 2014 een outdoor editie van Indicator aanbieden. En dat is gelukt en wel op een nieuwe locatie welke zich mag rekenen tot een van de dikste industriële locaties van het Noorden! Met trots kan de organisatie melden dat ze het Suikerunieterrein te Groningen gaan omtoveren tot een zeer exclusief hardstyle domein!
31 juli 2014
'Relive your summer' op het nieuwe When Summer Ends Festival
Luminosity presents Paul van Dyk & Paul Oakenfold
Eindelijk Weer introduceert deze zomer nieuw format: SOS
30 juli 2014
Elegance Luxury terug op het strand
Ticketoplichters slaan slag via Facebook
29 juli 2014
We all Love 80's 90's 00's dit weekend aan het strand
28 juli 2014
The Official Grand Closing van Beachclub Vroeger op zondag 28 september
26 juli 2014
SBTRKT met nieuw album naar Melkweg
25 juli 2014
Pllek & Natural Yoga present Summer of Love
22 juli 2014
Afterparty programma Rubberboot Missie
Salsa Breeze op het strand
21 juli 2014
Onderzoek Nielsen 'definieert' (Amerikaanse) EDM luisteraar
Armin van Buuren kondigt Armin Only Intense - The Final Show aan
b2s maakt Thrillogy artiesten bekend
Q-BASE Open Air anthem door Max Enforcer
Lakedance 09.08.2014: volledige line up, tickets en info
20 juli 2014
Het hardste festival van het Noorden is terug: Kings of Core Festival
19 juli 2014
Kypski met album releaseshow tijdens ADE
18 juli 2014
Rotterdam Outdoor met Give Soul, Subway, Strobe en Ecktuh! Ecktuh! op zaterdag 20 september
Nominaties 2014 MTV VMA bekend
Noisia invites tijdens ADE terug in de Melkweg
17 juli 2014
TIKTAK festival maakt timetable bekend
NOXX² invites Nervo & Chuckie
Line-up release Ghosttown 2014
Pand48 breekt record met viering jubileum
Extra lange sets op Luminosity invites Solarstone pres. Pure Trance
16 juli 2014
Laatste kaarten Get Dutched on the beach in de verkoop
Vestival nieuw festival in Goffertpark
15 juli 2014
Franky Rizardo met eigen concept naar Bloemendaalse strand
14 juli 2014
Eva Simons en Sidney Samson getrouwd
Sunnery James & Ryan Marciano @ Beachclub Bloomingdale
Gratis techno op Holy Pink 2014
Project Sugar gaat Vreemd
Programma Nijmegense Roze woensdag nog nooit zo 'gay'
12 juli 2014
Paradigm Festival 2014: welkom thuis
10 juli 2014
Eerste deel danceprogrammering Magneet Festival bekend
9 juli 2014
Sexed Up · Ghostriders on the beach
Grotesque host wederom een eigen stage op Electronic Family Festival
Final info en timetable Hardclassics on the beach
8 juli 2014
Daylight Festival 2014 timetable & latest info
Slachtoffers Love Parade 2010 dienen miljoenenclaim in
6 juli 2014
Vunzige Deuntjes Festival maakt complete line up bekend
4 juli 2014
Free Festival · The original timetable en lekker weer
Porter Robinson met liveshow naar Melkweg
Escape in juli: it's getting hot in here
2 juli 2014
Nicky Romero en fans knappen gezinsvervangend huis op
Dancetour sluit maand juli af in Goes
Ferry Corsten komt opnieuw knallen bij Beachclub Fuel
HardClassics on the Beach 2014 bijna uitverkocht
1 juli 2014
Indicator Outdoor verplaatst naar de nieuwste en vetste industriële locatie van Groningen