Partyflock
 

Rotterdam Outdoor met Give Soul, Subway, Strobe en Ecktuh! Ecktuh! op zaterdag 20 september

gepubliceerd door , op
Rotterdam Outdoor
20 augustus 2014
Rotterdam Outdoor is een initiatief waar al lang over gesproken werd. Het idee voor een leuke en luchtige ode aan de havenstad ontstond in de Maassilo. RAAK! Events organiseert hier veel evenementen en samen met de Maassilo vonden zij dat het tijd was voor een nieuwe stap. Dit jaar bestaat de Maassilo tien jaar en dit is dus alleen maar meer reden om het plan door te zetten. Halve maatregelen gaan er niet genomen worden, er zullen 5 area's komen op een fenomenale plek in Rotterdam.

Het Roel Langerakpark is een prachtige plek naast de Diergaarde in Blijdorp. Het park is qua ligging en opzet wellicht de mooiste locatie die Rotterdam te bieden heeft. Hoe je ook komt, het park is super goed bereikbaar! Kom je van wat verder, dan zal kunnen crashen in het naastgelegen van der Valk Hotel met uitzicht over het festival terrein. Hierover zal later meer informatie komen.

Het park zal omgetoverd worden tot een Rotterdams paradijsje op aarde, met al het goede en lekkere dat Rotterdam te bieden heeft. Uiteraard zul je ook hierover meer te weten komen te komende tijd!

Hosting partners zijn dus niet de eerste de beste, hieronder een korte toelichting:

Ecktuh! Ecktuh!
Rotterdamse hip hop iconen Winne en Alee Rock staan absoluut aan de bovenste trede van de vaderlandse muziekscene. Afgelopen jaren groeide Winne uit tot een begrip in HipHopland en met de formatie Great Minds worden alle Nederlandse poppodia vol getrokken. De heren zullen met een line-up komen van zowel Dj's als vele live acts waar iedereen van gaat watertanden.

Subway
Het grootste dubstep en drum 'n bass feest van Nederland is Subway! Het Rotterdamse platform dropt een aantal keer per jaar een dik feest in een volle Maassilo. Ze staan altijd garant voor een internationale line-up en ook voor Rotterdam Outdoor hebben ze een paar hele bijzondere dingen in petto.

Give Soul
Met een straatlengte voorsprong is Give Soul de meest populaire organisatie van Rotterdam. Zij zetten een gevarieerd pakket aan evenementen weg van Deephouse tot Techno en alles wat daar tussenin zitten. Hun laatste concept Glow in the Dark sloeg in als een bom en voor de editie in november kun je maar beter direct kaarten halen voor ze weg zijn. Tijdens Rotterdam Outdoor gaan ze de deephouse, techhouse en UK house voor hun rekening nemen en je kunt er vanuit gaan dat de lat hoog ligt bij deze boys.

Strobe
De techno tijdens Rotterdam Outdoor zal verzorgt worden door Strobe. Rotterdam is steeds meer een Techno stad geworden en deze boys staan hier middenin. Met uitverkochte edities in gerenommeerde locaties worden er grote stappen naar grotere podiums gemaakt. Strobe staat voor techno in Rotterdam door Rotterdammers, dus daar gaat in de line-up ook vast wat van terugkomen!

Naast de hostings zal er een 'Talent Stage' zijn! Naast een paar mensen die al naam hebben kun jij hier ook als talent staan. Aangezien Rotterdam van iedereen is hoef je echt niet perse uit 010 te komen om hier een podium te krijgen. Stuur snel een mailtje met de reden waarom jij hier wilt staan naar talent@rotterdam-outdoor.nl en schaar je zelf tussen de mensen waaruit geselecteerd gaat worden.

Early Bird tickets zullen woensdag 23 juli om 19.00uur in voorverkoop gaan! Het festival dat uiteindelijk €34,95 gaat kosten zal dan voor slechts €19,95 toegankelijk zijn. Gezien wat er allemaal op de planning staat, is dat een hele goede deal! Hou de Facebook van Rotterdam Outdoor, de Maassilo en de hosting partners goed in de gaten voor ontwikkelingen!

Kaarten zijn te koop via www.rotterdam-outdoor.nl en alle Primera winkels.

1 opmerking

Tof, jammer tegelijk met Baroeg festival.