Partyflock
 
Nieuws · september 2012
The Art of Breakcore
zondag 30 september 2012
The Art Of Breakcore is een wake up call voor de rauwe kant van 'breakcore', welke niet per se gezien hoeft te worden als dance muziek, maar meer gericht is op experiment, het doorbreken van barrières en politiek bewustzijn.
De jaarlijkse Housequake editie in de Cruise Terminal Rotterdam vindt plaats op zaterdag 27 oktober, van 22.00 tot 04.00 uur. De hightech audiovisuele show wordt van begin tot eind gedirigeerd door Housequake-duo ROOG & Erick E, met vocalen van MC Roga. Kaarten (regular tickets: € 30,-, VIP tickets: € 115,- en € 155,-) zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels en online via: Housequake.nl.
Zaterdag 10 november strijkt Dirty House dan ook neer in de Matrixx te Nijmegen, waar de eerste editie van 'Dirty House – 5 year anniversary' zal plaatsvinden.
De tenten zijn gezet, het bier staat koud en de line-arrays worden omhoog getakeld. Nog maar een paar dagen te gaan, Re-Action is er klaar voor!
Awakenings is voor het eerst te vinden in het ADE-programma en opent het ADE op woensdag 17 oktober met een absolute knaller van een feest. De party staat in het teken van Global, de wekelijkse radioshow van Carl Cox met wereldwijd veertien miljoen luisteraars. De show bestaat tien jaar bestaat en de vijfhonderdste aflevering word deze nacht live uitgezonden vanuit de Gashouder.
Herfstdrift op komst
vrijdag 28 september 2012
Met Herfstdrift wordt op zaterdag 24 november de toon gezet in het verse 11e levensjaar van Drift. De afgelopen jaren heeft Drift Festival zich ontwikkeld tot een smaakmaker voor liefhebbers en danspuristen uit heel het land. Na het succes van vorig jaar keert Herfstdrift terug naar het inspirerende Vasim terrein in Nijmegen waar ruimte is voor maximaal 1300 bezoekers.
Gratis naar Exxellent Halloween
vrijdag 28 september 2012
Matrixx laat iedereen tot één uur 's nachts gratis naar binnen voor Exxellent Halloween op zaterdag 27 oktober. Naast angstaanjagende decors, geheel in thema gestyled entertainment en een dikke show is de line-up weer ongekend sterk.
Sander van Doorn gaat los in Escape
vrijdag 28 september 2012
Met Sander van Doorn @ Escape brengt onze dance-grootheid op woensdag 17 oktober een spetterend vervolg op zijn jarenlange uitverkochte clubavonden. Hier presenteerde hij steevast de nieuwste muziek op en rond zijn label Doorn Records, excursies makend langs de meest uiteenlopende stijlen, van house tot techno, altijd een frisse blik werpend op de hedendaagse EDM.
Latin Lovers
donderdag 27 september 2012
Yes, leuk nieuws! Want op zaterdag 24 november komt Latin Lovers opnieuw naar Eindhoven! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft haar stukje in de uberdikke club Bermuda inmiddels feilloos gevonden en gaat na het succes van haar eerdere edities vrolijk verder!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 26 september 2012
Uiteraard vind je in deze KNIP weer een overzicht van alle afgelopen week verschenen recensies, columns en virtuele tours. Ook een overzicht van beleidswijzigingen en nieuwe features. Daarnaast ook: weer een filmpje van Amerikanen die je alles wijs kunt maken, een oeps die eigenaren van een tablet vreselijk zullen vinden en de viral moet je overtuigen vaker met de bus de reizen!
TikTak New Years Eve
woensdag 26 september 2012
Voor het uiteinde van een bewogen 2012 komen organisatoren E&A Events en Enter Dexter in samenwerking met ID&T en AIR met een weergaloze show, ongekend voor de eclectische club scene. Uiteraard zal er om 00.00 uur geproost worden op alle spannende dingen die er in 2013 gaan komen, waarna het feest kan losbarsten!
Het is ongelooflijk maar waar; de allerlaatste super early bird tickets zijn al uitverkocht! Iedereen wil profiteren van deze mooie prijs en iedereen wil er bij zijn. Alle early bird tickets waren in een razend tempo uitverkocht! Om iedereen na alle dure festivals toch nog een kans te geven om voordelig naar dit fantastisch feest te gaan, zijn er nog 100 extra vroegboekkortingskaarten beschikbaar gesteld
In navolging van de vlammende show van The Darkraver, enkele maanden geleden in 22.24, haalt No Bass No Glory op vrijdag 28 september wederom twee hardcore-iconen naar dé club van Doetinchem: deejays Buzz Fuzz en DaY-már.
World of Hardcore
woensdag 26 september 2012
Eindelijk na lang wachten is het zover een nieuwe World of Hardcore. Zaterdag 20 oktober gaat het er weer keihard aan toe in de Kdanz. De tent zal gesloopt worden en je mag pas weg als de onderste steen boven is.
Na deze zomer twee uiterst succesvolle area's te hebben gehost op Ultrasonic- en een uitverkochte Summerlake Festival, is PT Events druk bezig met de voorbereidingen van het spectaculaire Grotesque Indoor Festival 2012. Op zaterdag 10 november gaat het gebeuren. Grotesque haalt met haar driejarig jubileum het festivalgevoel naar de Rotterdamse Maassilo.
Comfortabel de Sjaak
dinsdag 25 september 2012
Comfortabel de Sjaak! En dat op een manier waar je eigenlijk ook al een tijd op zit te wachten. Een avond vol gezelligheid, vermaak en vertier in combinatie met de briljante muziek die je van De Gevestigde Orde gewend bent; Hoppa!
Mindcontroller · Final info
dinsdag 25 september 2012
Aanstaande zaterdag stapt Art of Dance opnieuw in de tijdmachine voor een gloednieuwe editie van Mindcontroller. Drie zalen openen zich als een tijdscapsule en nemen je mee terug naar de tijd dat één op de drie jongeren in Nederland zich gabber noemde.
De Tijdmachine experimenteert voort
dinsdag 25 september 2012
Prof Barabas stuurt Suske & Wiske al jaren terug in de tijd om de wildste avonturen te beleven en lang leek het er op dat dit bonte gezelschap het alleenrecht had op tijdreizen. Een team van waanzinnige wetenschappers zal op 6 oktober in de Kdanz te Schagen voor het eerst aan de wereld laten zien waar zij al die jaren aan gewerkt hebben. De knappe koppen die deze avond de tijdmachine zullen bedienen hebben zich door de jaren heen bewezen als experts in reizen naar de periode 2004-2009
Hardcore-heads opgelet. De QORE 3.0 website is online! Om je voor te bereiden op de chaos die zich op 3 november in de legendarische Heineken Music Hall zal voltrekken, heeft een aantal QORE 3.0 artiesten hun duistere intenties in een minimix vertaald.
Zaterdag 29 september is het dan zover. De dag dat Hoogeveen zich op kan maken voor een geweldige nacht vol hardstyle en hardcore beats!
Hier vind je de timetable en alle handige informatie die je als bezoeker dient te weten.
Tot zaterdag!
Pokke Herrie trailer release
maandag 24 september 2012
Met nog een maand te gaan kunnen we al langzaam beginnen met aftellen. Op zaterdag 20 oktober 2012 zullen Confusion Events en A.L.E.X. Events hun krachten opnieuw bundelen voor een snoeiharde editie van Pokke Herrie: Dutch Hardcore Event.
Willen jullie Bass reunion party
maandag 24 september 2012
Ze lusten je rauw, Tha Nouky Chosen Few, X-treme, Dailucia en Darkangel. Deze mannen en vrouwen gaan er keihard tegenaan om zaterdag 13 oktober een moddervette reunion neer te zetten. Zoals beloofd in het vorige persbericht bij deze de line-up!
Thrillogy 2012 update
maandag 24 september 2012
Over iets meer dan een maand zullen de hallen van de Jaarbeurs het zwaar te verduren krijgen tijdens Thrillogy. De gehele nacht zullen de drie helden van dit jaar samen met hun zorgvuldig samengestelde line-up het beste op het gebied van hardstyle, raw hardstyle en Hardcore laten horen. Zatox, Crypsis en Mad Dog kijken er enorm naar uit en b2s natuurlijk ook!
Op donderdag 4 oktober zal The Sand in Amsterdam in Braziliaanse sferen worden gehuld. Met als verrassing voor de bezoekers een aftershow met de toepasselijke naam 'RIO', een feestelijk latinhouse feest met bekende dj's.
Op zaterdag 8 december openen de poorten van Time Warp Holland voor de vijfde keer om het publiek te trakteren op een onvervalst techno avontuur. Ditmaal is de Utrechtse Jaarbeurs de 'place to be' waar vijf area's worden ingevuld. Met een gevarieerd programma van maar liefst 39 acts uit binnen- en buitenland is de boodschap wel duidelijk. Dit mag je niet missen!
Laatste informatie Nadeklote.nl
maandag 17 september 2012
Omdat het nu niet zo heel erg lang meer duurt en iedereen steeds meer zin krijgt in deze dikke after-party wil de organisatie van Nadeklote.nl jullie er nog even op attenderen dat zondag 7 oktober de zondag is welke je vrij moet houden in je agenda om erbij te kunnen zijn in de Rodenburg Beesd.
Het was niet te filmen, zo vet, maar het is ze toch gelukt. De QULT Rave Bunker @ Mysteryland was aan. Je oma weet het ook. Check de aftermovie en kom over twee weken naar QULT #3. Op 29 september in de WesterUnie Amsterdam.
Jazeker, N-Vitral de industriële held van het label The Third Movement zal op vrijdag 28 september ervoor zorgen dat er 'the day after' nieuwe fundering onder Club Fifties zal moeten komen!
Hardkema gaat Friesland veroveren
zaterdag 15 september 2012
Op 13 oktober 2012 organiseert Hardkema het event Hardkema – The Kickoff. Na twee succesvolle edities van Overclocked is het tijd voor een nieuw evenement in partycentrum de Klok in Harkema.
De nieuwste reguliere underground party van Amsterdam verhuist voor haar tweede editie naar de jongste underground club van Amsterdam. Thrash Base brengt hardtechno, trash electro en heavy drum and bass naar een nieuw level. Voor heavy music lovers een absolute must go.
The Shade presenteert vrijdag 26 oktober 2012 voor de 2de keer Raw Inc. in Jongerencentrum De Tavenu. Waalwijk zal dan weer te maken krijgen met het hardste feest wat de regio te bieden heeft, namelijk Raw Inc. met als bijpassende subtitel: We Will Illuminate! De eerste editie was een groot succes mede dankzij alle bezoekers!
Met nog een dikke maand te gaan stevenen we af op een nieuwe editie van Indicator en deze editie zal anders zijn dan jullie gewend zijn. Er was al aangegeven om voor deze editie dikker uit te pakken als ooit te voren en de reden daarvan is de viering van het vijfjarig bestaan van Indicator.
Trancefusion
donderdag 13 september 2012
Noteer 13 april in je agenda, zeker als je trance-fan bent! Precies een jaar na een geweldige Trance Fusion editie, zal het productie team wederom in het Prumyslovy Palace neerstrijken om opnieuw een frisse wind en kleurrijke show neer te zetten voor alle fans met vele trance grootheden van over de hele wereld.
Even een uurtje draaien is er niet bij voor The The Darkraver. Als gastheer van zijn eigen B-Day Bash wordt Steve geacht zijn gasten te entertainen. Dit beperkt zich niet tot de gasten in de zaal. Zijn dierbaarste DJ maatjes kregen een uitnodiging om muziekjes op te zetten en als goede gastheer zal Steve van start tot sluit back-to-back, vijfentwintig jaar lang muziekgeschiedenis de speakers in slingeren.
Total Confusion geeft weer eens lekker gas op 6 oktober. Om het nieuwe seizoen keihard te beginnen is er gekozen voor de veteraan en labeleigenaar Ruffneck. Natuurlijk is resident Dr. Rude met zijn terror-leger ook weer van de partij om de chaos compleet te maken. Maak je klaar voor 200 BPM en een suis in je oren!
VIP uitnodiging Creations Deluxe
woensdag 12 september 2012
Champagne en sushi, gezellige mooie mensen, muziek verzorgd door Nederlands beste deejays, ondersteund door prachtige danseressen en altijd spontane gastvrouwen. dit alles op een zeer stijlvolle intieme locatie!
et techno genre en haar subgenres zullen op passende wijze worden vertegenwoordigd op vrijdag 19 oktober 2012 in de fameuze Melkweg in Amsterdam, door een van de meest gezaghebbende techno pioniers wereldwijd: Dave Clarke.
Solar Weekend geeft kunstwerken uit het festivaldecor een nieuw leven op Magneet Festival. Co-creatie en hergebruik staan immers voor beide organisaties hoog in het vaandel. Dat maakten de organisaties Extrema Network en Magneet zojuist gezamenlijk bekend.
Prepare for The Central Dome
maandag 10 september 2012
Er gaat iets unieks gebeuren in Nederland. In de regio Amersfoort wordt op 20 oktober een exclusieve uitgaanslocatie geopend. Een uitgaanssensatie waar de hele regio al jaar in jaar uit op heeft zitten te wachten. Eindelijk is het zo ver, het WOW indoor festival zal het startschot betekenen van een spectaculaire evenementenlocatie in het midden van Nederland, The Central Dome!
Groningen prepare for danger! De aarde zal op zaterdag 3 november namelijk flink gaan trillen met als episch centrum Huize Maas. Na Duitsland, Italië, België en Friesland zal de Neophyte Records Trasher Tour het jaar 2012 gaan afsluiten in de hoofdstad van Noord-Nederland.
Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, technoproducer Secret Cinema en Ted Langenbach (NOW & WOW) slaan op 13 oktober de handen ineen voor het Advanced Music Fest Blown Away.
Poppodium Het Kasteel in Alphen aan den Rijn is failliet. In juni kondigde het podium al aan ernstig in de problemen te komen door een bezuiniging op de gemeentesubsidie. Die is nu fataal geworden.
Na vier succesvolle edities, vindt de allerlaatste Ibiza Expressions van dit jaar plaats tijdens het internationale Amsterdam Dance Event 2012. Voor deze allerlaatste editie zijn speciaal uit Ibiza deejays The Gee & Tommaso Favretto overgevlogen.
Vanavond worden in het Staples Centre in Los Angeles MTV Video Music Awards uitgereikt door een rits aan bekende artiesten. Dit jaar zal anders zijn dan alle eerdere edities....de dance is namelijk ook vertegenwoordigd.
Freaks opgelet! Het nieuwe clubseizoen is begonnen en de dagen worden korter en donkerder, kortom: de ideale omstandigheden voor een hele dikke editie van Midnight Freaks in AIR.
Amsterdam Dance Event wordt dringen dit jaar. Groter dan ooit, feest na feest, hoogste tijd om de krenten eens uit de pap te vissen. Te beginnen met de avond die NGHTDVSN presenteert in de Chicago Social Club.
Op donderdag 6 september vind de zesde editie van het HBO Intro Festival in Den Bosch plaats op de onderwijsboulevard. Hier kan jij als gloednieuwe student het studiejaar starten onder begeleiding van artiesten zoals FeestDJRuud, Quintino en Shermanology.
Mono is het absolute nu
dinsdag 4 september 2012
Wat de de freak-a-zoyd beatmachine van Almere is? Dat is een uiterst dansbaar feestje: Mono. Op dit met synths doorspekte bliepjesparadijs komen vrijdag 7 september 2012 vanaf 21.00 uur alle beatfreaks en samplesnuffelaars in de BG-22-24 bijeen voor een ratjetoe aan elektronische smakelijkheden.
Pussy lounge 013 Tilburg
maandag 3 september 2012
Zorg ervoor dat je de avond van zaterdag 10 november vrij bent, want Pussy lounge komt naar Tilburg. Het enige echte freestyle circus zal voor de vijfde keer haar intrek nemen in de 013. Onder begeleiding van het welbekende, pikante entertainment zullen vele grote artiesten hun meest uiteenlopende, favoriete tracks ten gehore brengen.
Dream Village festival 2012
maandag 3 september 2012
Op 15 september is het tijd voor Dream Village festival. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het leukste festival uit de regio, heeft de organisatie belangrijke informatie in dit bericht voor je opgesomd.
30 september 2012
The Art of Breakcore
Housequake Cruise Terminal te Rotterdam
29 september 2012
Vato Gonzalez viert vijf jaar Dirty House
Laatste informatie Re-Action Outdoor Festival
28 september 2012
Carl Cox & Fatboy Slim op Awakenings in Gashouder tijdens ADE
Herfstdrift op komst
Gratis naar Exxellent Halloween
Sander van Doorn gaat los in Escape
27 september 2012
Latin Lovers
26 september 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
TikTak New Years Eve
Nog maar bijna tien weken te gaan naar Full Moon
No Bass No Glory doorbreekt barrières met Buzz Fuzz & DaY-már
World of Hardcore
25 september 2012
Spectacular Indoor Festival by Grotesque
Comfortabel de Sjaak
Mindcontroller · Final info
De Tijdmachine experimenteert voort
24 september 2012
QORE 3.0 website en eerste minimixen online
Laatste info Adrenaline, the beginning
Pokke Herrie trailer release
Willen jullie Bass reunion party
Thrillogy 2012 update
21 september 2012
Gusttavo Lima concert en aftershow in Sand
17 september 2012
Time Warp Holland viert vijfde verjaardag met gevarieerde line-up
Laatste informatie Nadeklote.nl
QULT Rave Bunker @ Mysteryland aftermovie
16 september 2012
N-Vitral sluit en breekt af op nieuwe editie van Die Hard in Eindhoven
15 september 2012
Hardkema gaat Friesland veroveren
Thrash Base: verschillende harde stijlen in een vernietigende mix
14 september 2012
Raw Inc. komt twee keer zo hard terug met Radical Redemption
Indicator viert vijfjarig jubileum met internationale line-up en een extra dikke show
13 september 2012
Trancefusion
12 september 2012
The Darkraver: 45 jaar oud, 25 jaar in het vak, 3 weken nuchter
Total Confusion gaat weer keihard los met Ruffneck
VIP uitnodiging Creations Deluxe
Dave Clarke keert terug naar ADE met Melkweg showcase
Decor Solar Weekend krijgt derde leven op Magneet Festival
10 september 2012
Prepare for The Central Dome
Laatste editie Neophyte Records Trasher Tour in 2012
8 september 2012
Secret Cinema meets het Rotterdams Philharmonisch orkest in industriële loods
6 september 2012
Poppodium Het Kasteel in Alphen failliet
Ibiza Expressions loves Amsterdam Dance Event
Dance officieel vertegenwoordigd tijdens MTV Video Music Awards
Vrijdag Midnight Freaks in AIR met Robert Dietz en &ME
5 september 2012
NGHTDVSN presenteert Systematic Recordings ADE Special
4 september 2012
Zesde editie HBO Intro Festival Den Bosch op nieuwe locatie
Mono is het absolute nu
3 september 2012
Pussy lounge 013 Tilburg
Dream Village festival 2012