Partyflock
 

Laatste informatie Nadeklote.nl

gepubliceerd door , op
Nadeklote.nl
14 augustus 2012
Omdat het nu niet zo heel erg lang meer duurt en iedereen steeds meer zin krijgt in deze dikke after-party wil de organisatie van Nadeklote.nl jullie er nog even op attenderen dat zondag 7 oktober de zondag is welke je vrij moet houden in je agenda om erbij te kunnen zijn in de Rodenburg Beesd.

Nadeklote.nl is een uniek concept voor de feestgangers welke nog even door willen gaan na de welverdiende zaterdagavond. Met de volwassen muziek, sfeer, line-up, bezoekers en locatie gaat dit voor de tweede keer een klapper van een feest worden.

Met een kleine wijziging in de line-up belooft dit zeker weten het leukste feestje van Nederland te worden. Aan het succes van de eerste editie zal het zeker niet liggen.
Verder is er een winactie toegevoegd aan deze editie, er worden 5x2 gastenlijstplekken verloot. Dus wie weet, pak je die nog even lekker mee! Ga jij mee Nadeklote.nl?

De volledige line-up bestaat uit:

Emiel Roché
Francois
Ko-c
Michael Saint
Mike S
Pat-trick
Randy Katana
Ruben Vitalis
Spider

Prijs & Openingstijden:
In de voorverkoop zijn er geen kaarten beschikbaar, kaarten aan de deur zullen € 10,- kosten. Deuren zijn open van 06:00 tot 15:00 uur in de middag.

Bereikbaarheid:
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg. Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op NS.nl.

3 opmerkingen

na? of naar de klote?