Partyflock
 
Nieuws · mei 2009
Brand New Heaven
zondag 31 mei 2009
De zinderende zomermaanden staan voor de deur maar eerst wordt de lente in stijl afgesloten op zondag 14 juni. De laatste zondagmiddag editie van Brand New Heaven voor de zomermaanden belooft een heerlijk dansspektakel te worden dat je niet aan je voorbij mag laten gaan. Speciaal omdat het voorlopig het laatste feest op zondagmiddag is wil Brand New Heaven graag iedereen de gelegenheid geven om hierbij te zijn in Las Vegas in Woerden en nodigt jullie persoonlijk uit!
House classics after the beach
zaterdag 30 mei 2009
Als het Strandfeest is afgelopen, is de party nog niet voorbij! 20 years House Classics Festival Bloemendaal!
GekkeHouse! op het strand
vrijdag 29 mei 2009
Ja! Trek die flessen rosé maar weer open en stof je teenslippers af! Het is weer zomer! En dat moet ruim gevierd worden! Nu de eerste edtie van mei alweer helemaal uitverkocht was, is het tijd voor de tweede editie deze zomer. Met nog vier edities te gaan op het strand, ga je weer helemaal los met meer dj’s, geluid, licht, cocktails en special vj effects.
Dansen bij de poort. Podium De Kelder organiseert dit jaar de tweede editie van Stadsgeluid. Dit keer in samenwerking met Amersfoort 750. Stadsgeluid kan in het aanbod van 2009 een bijzondere rol vervullen door jong Amersfoort op de 750e verjaardag van de stad een onvergetelijke avond te bieden. Het programma start al in de middag en zal ‘s avonds in alle hevigheid losbarsten.
Op een warme zomernacht in 2008 snerpen de tonen van ‘Laurent Garnier – The Man With The Red Face’ als laatste nummer tijdens een Secret Cinema Invites in de Whoosah Beachclub. Hiermee maakte Secret Cinema zelf het moment legendarisch door alle bezoekers de tent totaal te laten afbreken. Een kwartier na de laatste beat schreeuwden de bezoekers nog steeds om meer!
Een beslissing die is ingegeven door gevoel. Een gevoel dat zich de afgelopen twee weken met de dag sterker heeft ontwikkeld en dat niet genegeerd kon worden. De organisatie heeft besloten om het feest ‘Erick Morillo & Chuckie, dat voor aankomende zaterdag 30 mei 2009 gepland stond in de Venue Maassilo, te verplaatsen naar de gloednieuwe locatie Post Rotterdam!
Komende zondag 31 mei, 1ste pinksterdag, is het zover! Dan gaan we helemaal los tijdens het meest spetterende feest! Naar traditie zorgt Club X ook nu weer voor een keiharde en knallende line up @ Cherry Moon, maximaal geluid en indrukwekkende showelementen staan garant voor een onvergetelijke pinksterzondag tijdens XXL The oldschool Edition.
Met een kleine week te gaan, kondigt Noize Suppressor aan dat zijn live-act een geheel nieuwe dimensie zal krijgen tijdens Hardcore Junky – Part IV. Op zondag 31 mei staat de North Sea Venue helemaal in het teken van de mannen achter Noize Records. Noize Suppressor heeft niet alleen een extra lange live-act in petto, maar ook de wereldprimeur van een geheel nieuwe feature die hun performance nóg vetter zal maken dan ooit tevoren.
Zaterdag 30 mei, De Stoelemat, Bergen op Zoom: Ultimate 90’s! Pure Nostalgie en J&E Entertainment nemen jou mee terug naar het decennium waarin je gulden op de markt nog een daalder waard was.
Op 31 mei 2009 zal het feestgedruis weer losbarsten op één van Nederlands veelbelovende dance festivals, 7th Sunday Festival. De tenten en de podia groeien als planten uit de grond om op 31 mei in bloei te staan voor het grote publiek op Pinkster zondag. Nog geen twee weken meer en 1 zondag en dan kan iedereen lekker komen dansen. Organisator Par-T kan niet wachten tot zij het publiek mogen ontvangen op het vernieuwde festival. Er is heel wat uit de kast getrokken om deze eerste editie van 7th Sunday met zekerheid te laten slagen. Maar liefst 8 podia +/- 13.000 feestende mensen en ruim 75 artiesten zullen op 31 Mei helemaal losgaan!
The Site-Reunion
zondag 24 mei 2009
Dit jaar zorgt Zino voor een klapper in het Pinksterweekend!
Is het I love Los festival nog te ver weg? Kan je niet langer meer wachten… Maak je maar geen zorgen want op 29 mei organiseert Soulmax een voorproefje in het Paard. Deze avond blikken ze alvast vooruit op het festival met een meesterlijke line up! Afrojack, Benny Rodrigues, Chuckie, Fetish Verdi, Joop Junior, R3HAB en Vika Kova zullen je met de beats meenemen in de sfeer van het festival.
Bassrulers Outdoor
woensdag 20 mei 2009
De derde editie van Bassrulers Outdoor komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar bij alle voorverkoopadressen. Het festival begint zaterdag om 13:00u. Om je alvast helemaal voor te bereiden bij deze alvast de timetable en overige info,
Moeder aarde Staat al een tijdje aan het hek van de zomer te rammelen om ons te laten weten dat het nu echt tijd voor de zomer is. Dus nu we weer genoeg hebben van springende lammetjes in de wei en hooikoortsachtige bloemen, wordt het tijd voor de Super Sunday Pinkster editie. Zondag 31 mei zal het house event van Utrecht met een spetterende line-up echt de zon laten schijnen.
The Energy of the Core
maandag 18 mei 2009
De zomer staat alweer bijna te trappelen, het zonnige weer heeft de overhand, de vakanties worden in alle drukte weer geboekt en mensen gaan er massaal weer op uit. Zo staat er juni op een bijzondere vrijdag avond weer een evenement geplant van een hard stukje staal, ‘The Energy of the Core’. Dit over bekend concept strijkt al jaren neer in het noorden van Nederland om iedereen de muzikale klanken ten gehore van de harder styles uit de dance scene.
Het is inmiddels bij de echte liefhebbers bekend en in de agenda bijgeschreven. Op 29 augustus 2009 keert het concept Earthquake voor de tweede keer terug naar de beruchte en bekende locatie Turbinenhalle en zal het gelijk haar debuut maken als hardcore festival! Zoals al eerder aangekondigd zullen de deuren om 14uur openen en vervolgens pas de dag erna om 08uur in de ochtend sluiten! Maar liefst achttien uur non stop zullen er in acht areas zowel indoor als outdoor alle hardcore stijlen geprogrammeerd worden.
This is sick
zondag 17 mei 2009
Don't be afraid, they don't hurt you. There is nothing to worry about. Maybe some ear damage from the scary Zino sound; it's a real killer.
U-Niks vs. AA & Massive
zondag 17 mei 2009
U-Niks laat weer eens van zich horen, en hoe! Na de Effenaar en Dynamo is het op zaterdag 23 mei de beurt aan Bar51 op Strijp S. in Eindhoven om een stukadoor te bestellen die het pleisterwerk na het feest weer kan reparen. En dat zal nodig zijn, want de ijzersterke combinatie van Tekno en Goa op één feest heeft al eerder bewezen dat het dak er compleet vanaf gaat.
Op zondag 24 mei 2009 organiseert Stichting Dancetour de zesde editie van Dancetour Maastricht. Dit jaar vormt voor de derde keer op rij de Markt in Maastricht het decor voor het gratis toegankelijke openlucht evenement Dancetour. Bekende DJ’s als Marco V, Chuckie, Samson & Salto (Samsobeats), Bart Claessen en het duo Sunnery James & Ryan Marciano zetten van 13.00 uur tot 22.00 uur de Markt op z’n kop. Ook dit jaar mag de winnaar van de Dancetour DJ Contest een half uur draaien op het podium van Dancetour Maastricht 2009.
Zaterdag 16 mei vindt de afsluiting van Draaien tegen geweld, een initiatief van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG), plaats op het Stratumseind in Eindhoven. Tijdens een groots opgezet gratis outdoor evenement wordt iedereen erop gewezen dat agressie en geweld niet horen bij een gezellig avondje uit. Smile! Wat je geeft, krijg je terug.
Hey! On tour met Marc Houle
woensdag 13 mei 2009
Over een kleine drie weken is het zover; tijdens het Pinksterweekend 2009 gaat Michel de Hey onder zijn gelijknamige label HEY! een tour maken door Nederland. De tourlocaties zijn achtereenvolgens op 29 mei de Amsterdamse Studio 80 en 30 mei Inferno in Nijmegen, waarna de tour de 31ste wordt afgesloten in Michel’s hometown Rotterdam, met de Catwalk als decor.
Bass NRG met de Godfathers
woensdag 13 mei 2009
Zaterdag 27 juni 2009 is het tijd voor het feest Bass NRG in Area Sixzz, Dordrecht. Het feest wat staat voor gezelligheid, goede muziek, underground sfeer en uiteraard top DJ’s is na een pauze van vier en een half jaar weer terug van weggeweest. NRG Events gaat ervoor zorgen dat het ook op dit feest aan niks zal ontbreken met het beste geluid en de mooiste licht en laser effecten.
10 Years of Technoboy
woensdag 13 mei 2009
Hoewel Technoboy de afgelopen tien jaar ook al een prominente rol binnen de dancescène vervulde, is 2009 echt zijn jaar te noemen. Een uitermate succesvol ‘best of’ album, een serie evenementen waar je ‘dik’ tegen zegt en een gloednieuwe website vol met informatie, foto’s, video’s en andere content zorgden al voor opschudding in hardstyleland en er staat nog meer op het programma.
Supah! Dupah!
woensdag 13 mei 2009
Na de belachelijk gezellige en stampvolle eerste editie is hier dan eindelijk het vervolg! Supah! Dupah! Woensdag 20 Mei 2009 is het weer eens aan in Club Monza met een potje dj’s waar geen deksel op past! Zij laten je dansen met je ogen open en sjansen met je ogen dicht! Misschien zelfs schuren met je buren! Boeiend, je bent de dag erna vrij!
Chakra
dinsdag 12 mei 2009
Natuurlijk was het voor Chakra een vreselijke teleurstelling dat de geplande Chakra op 26 april niet kon doorgaan. Een flinke Razzia op het 10 jarig bestaan van Lazzurra, was hiervan de oorzaak. Lazzurra kreeg een sluiting van een maand opgelegd door de gemeente, en de 1e Chakra in Lazzurra, wat een behoorlijke happening zou moeten gaan worden viel hierdoor in het water.
Het is enige tijd stil geweest rond het label Noize Records, maar na hard werken aan verschillende projecten kan Noize Suppressor aankondigen dat vanaf zondag 31 mei tijdens Hardcore Junky – Part IV hun nieuwste vinylrelease “Nobody Likes” verkrijgbaar is! De nieuwe drietracker weet zich nu al gesteund door vele top-DJ’s en is het vervolg op de succesvolle “Chronicles” EP uit 2008.
Club Vie straalt weer een en al liefde uit voor de lente maand mei! Maandag 25 mei leggen niet alleen alle vogels een ei, maar dan is het namelijk weer tijd voor een legendarisch avondje Vie Monday! De meest hete horeca avond van Nederland staat vooral bekend om haar mooiste mensen op de dansvloer van de meest exclusieve club aan de Maas van Rotterdam, namelijk Club Vie!
Taste-it
maandag 11 mei 2009
Taste-it is back! Op 23 mei opent Taste-it! opnieuw de deuren van House Heaven! Na een knallende eerste editie van 2009, wordt het tijd voor een vervolg. Mede dankzij het fantastische publiek proefde de vorige editie naar meer. Dus wil je nog één keer losgaan in de Lichtfabriek, voordat alle festivals losbarsten? Dat kan bij Taste-it!
Minimaal Kabaal
zondag 10 mei 2009
Na Sesamstraat, het 8 uur journaal en alle talentenshows op tv is het weer tijd voor Minimaal Kabaal! Een avond vol zoetklinkende beats, majestueuze televisie en maximale gezelligheid staat weer op de planning voor 16 mei 2009!
Sinds de eerste editie in 2006 is Cloud9 al een vreemde eend in de bijt. En anders dan bij andere evenementen is de negende editie tot jubileumeditie gebombardeerd. Een jubileum dat zoals bekend wordt gevierd met een internationale vrouwelijke line-up. En op de valreep komt de organisatie nog met een paar welkome aanvullingen. Zo kan bijvoorbeeld bekend worden gemaakt dat een artiest van het eerste uur zich voor deze gelegenheid in een clownspak gaat hijsen.
Partyorganisatie Sneakerz komt met een nieuw concept: 'Sneakerz in de Stad'. De kick-off vindt zondag 31 mei plaats, van 13.00 uur tot 23.00 uur op het Kazerneterrein in Venlo - Blerick. Goed nieuws: de toegang voor Sneakerz in de Stad is geheel gratis!
Pixel
zaterdag 9 mei 2009
Na een reeks verschillende locaties te hebben aangedaan keert Pixel, trouw als het is, terug naar een nieuwe, maar oude vertrouwde stek op de Wibautstraat 131. Het team achter 11 is daar onder een andere naam verder gegaan in het Trouwgebouw; toepasselijk TrouwAmsterdam genaamd.
Wie op vrijdag 29 Mei eens flink het werkzweet van zich af wil dansen moet vooral doorlezen! Op een nieuwe locatie lanceert Doe//rak Kraakt! hét concept om alle frustraties van afgelopen week achter te laten in de ozonlaag. Losgaan is het credo!
Rekord3r is dit jaar in de nacht voor Hemelvaart op woensdag 20 mei te vinden in de WesterUnie in Amsterdam. Na de uitverkochte editie in Rotterdam en de bizarre opkomst tijdens Koninginnenacht wordt ook deze keer de toon gezet met het thema World of Wonders: een droomwereld waar de realiteit niet bestaat. Muzikaal gezien vertaalt dit zich in drie internationale klappers van de populairste communes van dit moment: M_nus en Cocoon. Verdeeld over twee zalen worden zowel Gaiser ‘live’, Barem en Tobi Neumann ingevlogen om een goed evenwicht te brengen in het brede genre van house, tech-house en techno.
Vrijdag 15 en Zaterdag 16 mei zal er weer een nieuwe Outside In In editie plaatsvinden. Het succesvolle concept gaat al sinds 2004 mee en dat is niet voor niets! Keer op keer resulteert de combinatie van maffe acts, verrassende decors, verkleedpartijen, een snufje theater en de beste artiesten in een creatief en muzikaal spektakel.
Het festivalseizoen staat weer voor de deur en daar is Mystery Land de grote afsluiter van. Zet dus alvast een flink kruis in je agenda, want op 29 augustus is het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer het toneel voor meer dan 150 dj's, live-acts, straattheater en andere leuke dingen die Mystery Land compleet anders maken dan alle andere festivals. Giel Beelen had de primeur op 3FM, hij maakte in zijn radioprogramma de allereerste namen bekend.
Aanstaande vrijdag 8 Mei is het weer zover. De nieuwe editie van Shake en Pop staat klaar om gevierd te worden. De Monza gaat shaken, pop-locken, breakdansen, two-steppen of melbourne shuffelen. Welke moves er ook uit de kast worden gehaald, het maandelijkse meeste rauwe, gekke, vrolijke housefeestje van Nederland bewijst elke keer weer over de beste party people te beschikken en daarmee de ultieme dance avond te creëren.
Kort nieuws van de KNIP dienst
Konnekt
woensdag 6 mei 2009
Vrijdag 8 mei is het alweer tijd voor Konnekt. Een eigentijdse en creatieve nacht in de Flexbar waarin kwalitatieve housemuziek de boventoon voert. De vorige edities waren een groot succes met internationale gasten, aangevuld met Amsterdams talent. Deze keer stellen Bar27 en Piekup jullie wederom voor aan één van de befaamde zwaargewichten uit Berlijn en voor de allereerste keer in Nederland: Woody
Waar anders kun je zo vet hip zijn als in de WesterUnie, duhuh, je gaat niet vertellen dat je dat niet wist, toch? Sinds Ex Porn Star daar de moeilijk hip editie, kanshebber op de Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe initiatief, gehouden heeft is de Unie synoniem geworden voor moeilijk hip. Het was in februari een daverend succes en een drukte van jewelste met druk paraderende moeilijk hippe mensen en dat smeekte om een vervolg.
Warehouse rave @ Factory 010
woensdag 6 mei 2009
Op zaterdag 27 juni aanstaande organiseert Rave Generation de vierde editie van Warehouse rave. Hierbij zal de sound van eind jaren tachtig en begin jaren negentig te horen zijn in Factory 010 van de Maassilo te Rotterdam. Een locatie met een industriële omgeving, die eenzelfde sfeer uitstraalt als de echte warehouses waar dit soort feestjes vroeger plaatsvonden.
Full House
woensdag 6 mei 2009
Zaterdag 23 mei wordt weer eens zo’n dag waarop je werkelijk niets anders hoeft te doen dan feesten, feesten….. en nog eens feesten! In samenwerking met Fusion of Dance presenteert Takens namelijk op die dag een hele speciale editie van Full House. Deze editie is namelijk de officiële afterparty van het grootschalige dance-evenement ‘Fusion of Dance’, dat overdag wordt gehouden in Zwolle. Uiteraard heeft Takens in samenspraak met Fusion of Dance een ‘killer’ line up samengesteld met tal van klinkende namen. Welke dat zijn? Lees snel verder!
EYE4Dance vraagt uw aandacht voor het volgende: na een eerdere berichtgeving omtrent de samenscholing in club Zalinaz, Etten-Leur op zaterdag 9 mei 2009, is er nu een video vrijgegeven met beelden van deze groep.
Om het vijf jarig bestaan van Gigadance Festival te vieren wordt er op 27 juni uitgepakt met 6 area's en meer dan 65 artiesten. Met het huidig aantal heeft het festival er in een keer twee spiksplinternieuwe area's bij gekregen, Gigadance Festival geeft graag wat extra's in deze moeilijke tijden. Een greep uit de programering: Marco V, Don Diablo, Marcel Woods, Johan Gielen, Zany, Paul Elstak en nog veel meer.
Met het grote succes van afgelopen Absolutely Queensnight nog vers in het geheugen en de verslagenheid van de gebeurtenissen in Apeldoorn tijdens Koninginnedag op het netvlies, zal Bevrijdingsdag Enschede dat 5 mei op het van Heekplein in Enschede gehouden zal worden, in het teken staan van respect. Verder zal het programma net als in alle andere steden volledig ongewijzigd blijven.
Zaterdag 9 mei gaat het gebeuren. Dan begint de openingsavond van Zaternacht. Zaternacht zal een statement gaan maken in clubbing Amsterdam en dat zal je merken ook. Speciaal voor deze openingsavond zal er vanaf nu een speciale girlcard te koop zijn bij Ticketonline, Easyticket, Paylogic, Primera & Free Record shops.
Booming sexy Pinkster vibe
maandag 4 mei 2009
Laatste (binnen)feestje van de Crazyland organisatie voor de zomerstop is 30 mei in de Hemkade. Maak weer kans op de limorit.
De Sloveen Valentino Kanzyani lanceert 23 mei zijn eerste Jesus Loved You label showcase in Nederland. Na meerdere Europese steden aangedaan te hebben met zijn nieuwe sound is Amsterdam nu aan de beurt. Voor de eerste editie is de Amsterdamse Sugar Factory uitgekozen vanwege haar setting, zodat deze underground grootmeester met een 4 uur durende set kan laten zien waar hij nu voor staat.
Gezocht: J.A.C.K. de Houser!
zaterdag 2 mei 2009
De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. Onlangs werden de onderstaande ingrediënten roekeloos bij elkaar gemieterd met werkelijk desastreuze gevolgen:

  • Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam

  • Driehonderd vage vrienden, bekenden, partypeople, ravers en ander tuig

  • Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol

  • Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers
Connex #2
vrijdag 1 mei 2009
Nadat Utrecht op 13 maart voor het eerst kennis heeft kunnen maken met Connex, is het op 8 mei tijd voor de tweede edititie. Ook nu probeert Connex zo vooruitstrevend mogelijk te zijn binnen de electronische muziek, en heeft daarom besloten om zowel de grootste Drum & Bass naam als ook de grootste Dubstep naam van Nederland uit te nodigen.
31 mei 2009
Brand New Heaven
30 mei 2009
House classics after the beach
29 mei 2009
GekkeHouse! op het strand
27 mei 2009
Stadsgeluid Dansen bij de stadspoort
Secret Cinema Invites gaat voor de legendarische herhaling
Erick Morillo & Chuckie verplaatst naar Post Rotterdam
Timetable en laatste info Club-X presents XXL
26 mei 2009
Wereldprimeur van Noize Suppressor’s machine ‘Sonar’ op Hardcore Junky
Laatste info voor Ultimate 90's
25 mei 2009
7th Sunday Festival klaar voor de start
24 mei 2009
The Site-Reunion
22 mei 2009
I Love Los Festival Pre-Party
20 mei 2009
Bassrulers Outdoor
18 mei 2009
Super Sunday vs. ClubJunx op 1e Pinksterdag
The Energy of the Core
Earthquake in & outdoor hardcore festival
17 mei 2009
This is sick
U-Niks vs. AA & Massive
15 mei 2009
De Markt wederom decor voor grote top DJ’s
Afsluiting draaien tegen geweld in Eindhoven
13 mei 2009
Hey! On tour met Marc Houle
Bass NRG met de Godfathers
10 Years of Technoboy
Supah! Dupah!
12 mei 2009
Chakra
Noize Suppressor dropt nieuwe release tijdens Hardcore Junky
11 mei 2009
Het weekend duurt een dag langer dankzij Vie Monday
Taste-it
10 mei 2009
Minimaal Kabaal
Cloud9 jubileum staat voor verrassingen
9 mei 2009
Eerste editie 'Sneakerz inde Stad' in Venlo
Pixel
Doe//rak naar nieuwe locatie in Utrecht
Rekord3r brengt een wondere wereld tijdens Himmelfart in Amsterdam
8 mei 2009
Herleef de Middeleeuwen in Kasteel Stalker
7 mei 2009
Start kaartverkoop en eerste namen Mystery Land 2009
Shake & Pop is vrijdag weer klaar voor monza
6 mei 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Konnekt
Net toen je dacht dat het echt niet moeilijker kon brengt Ex Porn Star je ...........
Warehouse rave @ Factory 010
Full House
5 mei 2009
Video omtrent samenscholing vrijgegeven
Lineup Gigadance vol met verrassingen
4 mei 2009
DJ’s bevrijden Enschede op 5 mei
Xtra Large & Unique presents opening Zaternacht
Booming sexy Pinkster vibe
Valentino Kanzyani lanceert zijn labelavond in Nederland
2 mei 2009
Gezocht: J.A.C.K. de Houser!
1 mei 2009
Connex #2