Partyflock
 

GekkeHouse! op het strand

gepubliceerd door , op
GekkeHouse! op het strand
29 mei 2009
FeestGekkeHouse! · Op het strand
Datumzaterdag 6 juni 2009
WinactieGekkeHouse! actiegesloten
LocatieGotcha
Ja! Trek die flessen rosé maar weer open en stof je teenslippers af! Het is weer zomer! En dat moet ruim gevierd worden! Nu de eerste edtie van mei alweer helemaal uitverkocht was, is het tijd voor de tweede editie deze zomer. Met nog vier edities te gaan op het strand, ga je weer helemaal los met meer dj’s, geluid, licht, cocktails en special vj effects.

Dit jaar hebben er een aantal mooie verandering plaatsgevonden bij Beachclub Gotcha. De opstelling is gewijzigd waardoor deze strandtent nu ruimte biedt aan 1500 partypeople. Verder zijn er dit jaar twee area’s, is er een twaalf meter lange bar bijgekomen en zijn er kluisjes: dus meer muziek en entertainment en minder wachtrijen bij de bar en garderobe.

Deze tweede editie van GekkeHouse!op het stand in de zomer van 2009 vindt plaats op zaterdag 6 juni 2009 van 22:00 – 04:00. Voor deze tweede editie staat een hele dikke lineup verdeeld over twee area’s:

Area 1
Billy the Klit
Funkerman
D-Rashid
Marc Benjamin
Jesse G.
Issy

Area 2
Baggi Begovic
Shermanology
R3HAB
Kid Kaio
Outsiders
MC Bruno Anthony
Live: Andy Sherman & Dorothy Sherman

GekkeHouse! is een concept waar niet alleen dj's van de gevestigde orde draaien, maar waar ook jong Hollands talent een kans krijgt zich te bewijzen aan het grote publiek. Het feest GekkeHouse! staat voor een avond ongekend plezier in housemusic en partypeople. Door middel van vette decoratie, strakke lineups en betaalbare entreeprijzen is GekkeHouse! een concept dat mensen een topavond biedt en waar liefde voor housemusic voorop staat.

Voor €12,50 kun je snel je ticket online www.easyticket.nl bestellen of haal je kaart op de volgende punten

1 opmerking

Nette Lijn omhoog! :respect: