Partyflock
 
Nieuws · juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 30 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst:
- Populairste dj's op Partyflock
- Live uitzendingen Sensation
De kick off van de 1e editie van Los op 24 juni was een daverend succes, een prachtige & wilde avond met de hele avond een rij mensen aan de deur die allemaal maar met één doel kwamen, en dat was om LOS te gaan!
Dit jaar bestaat Escape Club maar liefst 20 jaar, met recht een unicum in de Nederlandse uitgaanswereld! Resident Raymundo nodigt elke zaterdag vele top DJ's uit die de Escape Club tijdens Frame Busters op zijn kop zetten.
Na een afwezigheid van bijna een half jaar is HOTT terug. En hoe! Met een line-up die er niet om liegt wordt Bondi Beachclub Club in Monster, één van de hipste beachclubs aan de Westlandse stranden, op 22 juli tot een kokend hoogtepunt gebracht. Het is tijd voor ‘Hott!’
ID&T komt, na het succes van Sensation White vorig jaar, komende 15 Juli opnieuw naar Duitsland om de Veltins Arena in Gelschenkirchen te vereren met dit bijzondere feest. Waar de editie in Nederland bekend staat om een ‘bescheiden’ line up, pakken ze het in Duitsland groots aan met onder andere Monika Kruse, Sven Väth, Josh Wink e.v.a. Een week na de WK finale is het zo ver en reizen 35000 party people af naar Gelschenkirchen om dit evenement mee te maken.
Zaterdag 29 juli kom je natuurlijk naar de Supersized Summer Special in Outland. Want wel of geen zonnige temperaturen buiten, in Rotterdam’s meest high-tech club knalt de zomer je hoe dan ook tegemoet! Speciaal voor deze Summer Special wordt Outland omgetoverd tot een zomers paradijs vol parasols, luchtbedden, zwembandjes, cocktails én onze bloedmooie danseressen in hele kleine bikini’s...
Ground Zero - Timetable
woensdag 28 juni 2006
De voorbereidingen in het zenuwcentrum van het ondergrondse nachtfestival Ground Zero zijn al enige tijd in volle gang. Diep verscholen in de bossen van Bussloo, ver van de bewoonde en geciviliseerde wereld, verrijst een tijdelijk toevluchtsoord waar komende zaterdag 1 juli een nachtelijke bijeenkomst plaatsvindt, die nog lang in ieders herinnering zal nadreunen.
Na een aantal spetterende edities ’Under the bridge’ (onder de waalbrug van Nijmegen), verhuist het grootste gratis dancefestival van oostelijk Nederland naar een nieuwe plek, het Hunnerpark. Dat park (net achter museum De Valkhof) is één van de mooiste plekjes van Nijmegen, in hartje stad. Van 15 tot en met 21 juli draaien onder anderen ROOG, Benny Rodrigues, Don Diablo, Jochen Miller, Sidney Samson en Marcel Woods daar de blaadjes van de bomen tijdens ‘Matrixx at the Park’.
I hate trance
dinsdag 27 juni 2006
Na een uitverkocht verjaardagsfeest van Vageman vorig jaar oktober in de City Hall te Utrecht, is de organisatie Underground Forever op zoek gegaan naar een grotere en nog hardere locatie. Al snel kwam de Nighttown in Rotterdam in beeld. Deze locatie staat immers bekend om het zeer goede geluidssysteem en het typische underground sfeertje. Met name de basement is de ideale locatie voor Vageman’s favoriete muziekstijl, namelijk speedcore.
Intuition Summer Event 2006
maandag 26 juni 2006
Het lange wachten heeft zich uiteindelijk dan toch beloond: de zomer van 2006 is gestart, en met zonnige zomerse dagen in het verschiet, kan het outdoor-seizoen dan eindelijk beginnen.
Deze maand viert Sunday love haar 1 jarig bestaan! Dit stond gepland op 25 juni maar is i.v.m het behalen van de 1/8 finale door het nederlands 11-tal verplaatst naar 2 juli!
Zaterdag 1 juli gaat het dan gebeuren voor alle hardcorefans: dan zal Hardcore4life terugkeren naar de locatie waar dit concept is begonnen, namelijk het huidige Outland in Rotterdam. Dat betekent dat dit – in de scene inmiddels erg gewaardeerde – hardcorefeest eindelijk weer de fundering van deze toplocatie kan teisteren, en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Op 17 juni vond de vierde editie van Defqon.1 Festival plaats, binnenkort zal de DVD + CD ervan verschijnen. Als dank voor de bezoekers van Defqon.1 Festival, krijg je als je je kaartje voor Q-BASE koopt bij TicketOnline de Defqon.1 DVD gratis thuis gestuurd!
De naam zegt het natuurlijk al. Nijmeegsche Elektronische Waar (N.E.W.) is een platform voor elektronische muziek uit Nijmegen. Want elektronische muziek, in al zijn varianten, dat is precies waar Nijmegen inmiddels aardig groot in is. En wat kun je dan beter doen dan samen optrekken om de Nijmeegsche Elektronische Waar nog een extra duwtje in de rug te geven?
Kort nieuws van de KNIP-dienst
zaterdag 24 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst:
- Defqon zorgt voor pageviewrecord Partyflock
- Sugababes gaat de strijd aan met Partyflock
- Korsakoff in For Him Magazine
- Voetbalgekte heeft invloed op feestbranche
- Ferry Corsten exclusieve primeur op iParty USA
Minimal Eindhoven
donderdag 22 juni 2006
Vrijdag staat er weer een feestje van de organisatie Minimal Eindhoven op het programma. Zoals hun naam al aangeeft zullen vanavond de minimal techno beats uit de speakers van de Effenaar knallen.
Mania Events keert wederom terug naar 013, het beste poppodium van Nederland. Eind mei ging 'het Duiveltje', de muziekprijs van het Nationaal Pop Instituut, voor het beste poppodium van het afgelopen jaar namelijk opnieuw (eerder in 2003, het eerste jaar dat deze prijs werd uitgereikt) naar Popcentrum 013 in Tilburg! Amper een half jaar na de voorgaande editie zal 013 op 16 september aanstaande weer volledig in het teken staan van Euphoria!
Blendest Beach
woensdag 21 juni 2006
Het zand onder je voeten, de zee in het zicht en de warmte tovert spontaan een glimlach op je gezicht. Blendest neemt je mee naar het punt waar temperatuur niet meer te peilen is
De Awakenings bouwploeg is al aan het werk op festivalterrein houtrak in Spaarnwoude om te starten met de voorbereidingen van Awakenings festival dat op 1 juli plaats zal vinden. Nadat al begin april de namen van alle artiesten bekend gemaakt waren is na veel gepuzzel eindelijk de timetable helemaal rond gekomen.
Terwijl velen al ergens op het strand liggen te bakken met een cocktail in de ene hand en zonnebrand in de andere, is het voor de thuisblijvers op vrijdag 30 juni weer tijd voor Dik in Rotterdam. Ditmaal wordt de avond ingevuld door de altijd sympathieke Makcim van het toonaangevende minimal-collectief Minimal Eindhoven en de Duitser Losoul. Twee dj's die ieder drie uur achter de draaitafels zullen plaatsnemen met meer dan genoeg tijd om de diepte in te duiken.
Kinky Dreams op Imagination69
maandag 19 juni 2006
Kinky Dreams is de officiële host van de ‘KinkyHall’ tijdens Imagination69: het grootste Outdoor Erotica Festival van Europa dat meer dan 20.000 partygangers zal verwelkomen. Het erotische mega evenement is de eerste in zijn soort en vindt 8 en 9 Juli plaats in de omgeving van Brussel.
Nacht van de Fooi
maandag 19 juni 2006
Zaterdag 24 juni wordt de tweede Nacht van de Fooi georganiseerd, een dag en avond waarop alle fooien in de horeca naar ontwikkelingswerk gaan. Op deze manier wordt het uitgaanspubliek één keer per jaar herinnerd aan de noodzaak van structurele hulp in grote delen van de wereld.
Voordat de meeste festivals van start gaan, luidt Frontstar Events op 23 Juni met 't gezellige Oldskoolfeest de zomer in. DJ's als The Viper, Stanton, Waxweazle, Paralizer en de winnaar van de B2S talentcontest: [dj=1822]{Artiest met ID 1822 bestaat niet!}, zullen zorgen voor zomerse en hitsige nummers om iedereen in een juiste feestelijke zomersfeer te brengen.
Afterparty in Groesbeek
zondag 18 juni 2006
Ruim 2 jaar geleden kwam De Hoeve in Groesbeek vernieuwend op met het openen van een gloednieuwe innoverende Dance zaal. Nu zal De Hoeve in Groesbeek weer met iets nieuws en innoverend komen. Vanaf 2 juli aanstaande gaat het gebeuren.
De thuisblijvers en mensen die onderweg zijn kunnen vandaag live van Defqon.1 genieten! Via de ether (in een straal van 15 km rondom het festivalterrein) is Defqon.1 te beluisteren op 105.8 FM. Dus als je onderweg bent naar Defqon.1 kun je al genieten van de muziek op Defqon.1!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 16 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Vrijdag 23 juni a.s. dan is het zover. Bas & Ram together. De speciale tocht door de 10-jarige muziekgeschiedenis van het dynamic duo Bas & Ram zal dan plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg.
VOLTT open air aan het IJ
donderdag 15 juni 2006
VOLTT loves summer, don't we all love summer. Met deze uitspraak gaat VOLTT de zomer in en organiseren ze op zondag 27 augustus een intiem, kleinschalig, overzichtelijk maar vooral knallend open air event om de zomer stijlvol uit te luiden. In de lijn van open air events als Love Family Park, Blauer See en Green & Blue vindt namelijk op zondag 27 augustus aan het water van het IJ VOLTT loves summer plaats.
Happy Classics
woensdag 14 juni 2006
Hot like the sun and wet like the rain, this is the ultimate seduction! Met deze legendarische woorden gaat het Patronaat terug naar de glorie dagen van de houseparty's. Zaterdag zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 80 en 90 zal dankzij dj's als Jeroen Flamman en Vox & Jordens weer trots uit de speakers knallen.
Absolutely Stereo in Off_Corso
dinsdag 13 juni 2006
Aankomende zaterdag ben je wederom van harte welkom op Absolutely Stereo! Voor deze maandelijkse Miss Monica avond is het zeer zeker geen komkommertijd. Er staan zoals altijd weer een aantal fantastische dj’s op het programma!
Kings of Classics
dinsdag 13 juni 2006
Na een periode van relatieve rust is het op zaterdag 8 juli weer tijd voor een nieuwe editie van Carrera invites Kings of Classics. Carrera, de toonaangevende club uit de begin jaren ’90 in Rotterdam, nodigt deze keer alle House- en Oldschool classics helden uit die tijd uit voor een avondje ouderwets knallen in club Outland in Rotterdam. Met de beste dj’s van toen en nu, een super soundsystem en betoverende decors word je een avond mee terug genomen in de tijd. En dat alles voor een zeer zomerse prijs van 12.50.
Het Hoornse nachtleven wordt deze maand verrijkt met een nieuw uitgaansconcept. Zaterdag 24 juni is het namelijk tijd voor de eerste editie van Rendez-vous. Een feest gericht op mensen die al een aantal jaartjes het uitgaanspad belopen en graag eens ongestoord met elkaar willen dansen en borrelen zonder zich te ergeren aan onvolwassen publiek. Waar het de trend is dat de gemiddelde leeftijd steeds lager komt te liggen op feesten in de omgeving, geldt tijdens Rendez-vouseen minimale leeftijd van 21 jaar.
Zaterdag 5 augustus 2006 gaan de remmen los in trendy Beachclub Bondi Beachclub te Monster. Voorzien van een super line-up en verbazingwekkende spetterende special effects worden er dromen gecreërd op het strand. Anotherstage presenteert geheel in Ibiza style, Liquid dreamzon the beach The First!
Treasure - Secrets of Summer
maandag 12 juni 2006
24 juni staat de volgende veelbelovende editie van Treasure gepland. Dit evenement, georganiseerd door Try Out, heeft inmiddels bij vele enthousiaste dance-liefhebbers een vast plekje verdiend in hun drukke stapagenda. Het is alweer de vierde keer dat Treasure wordt georganiseerd, deze keer wederom in de Lexion.
Almere, iedereen kent het wel. Er wonen honderden, zo niet, duizenden(!) hardcore liefhebbers en een scala aan dj’s/producers. En langzaam maar zeker worden er ook steeds meer feesten gegeven. Dit tot vreugde van de hardcore liefhebbers. Maar, een echt feest ontbreek tot nu toe nog in het hart van Almere. Al jaren wordt er door vele hardcore liefhebbers geschreeuwd om een echt feest. Een feest wat Almere voor eens en voor altijd op de hardcore kaart zet. Een feest wat niet weg is gelegd voor de tere zieltjes. Een feest wat echt hard doorbeukt, en verder gaat waar andere feesten stoppen. Een feest waar geen limiters op de versterkers zitten en alle perken te boven gaat. Een feest voor de echte harde hardcore liefhebber! Nu, die tijd is gekomen. Niemand zal gespaard worden!

Vrijdag 30 Juni 2006, de dag des oordeels, zal het hardste evenement ooit gehouden in Almere plaatsvinden in Eindelijk.
‘Holland houdt van hard. Holland houdt van bassen’. Een uitspraak die de inspiratie vormt voor het evenement dat Ground Zero Festival heet. Bussloo is dit jaar niet het toneel voor een editie van Impulz. In plaats daarvan koos UDC voor een samenwerking met Multigroove en een gewaagde stap in het harde segment van de dance.
De maandelijkse “Benny & guests” avonden in De Rechter van een de Nederlandse populairste dj’s Benny Rodrigues gaat flink op de schop.
Earth goes Aussie + Health
donderdag 8 juni 2006
Earth goes Aussie + Health. Vrijdag 9 juni doet earth de Melkweg weer aan. Speciale gast is top-dj Kasey Taylor uit Australië, in het sfeervolle café de eerste teaser van het ultra-niet-te-ongezond-leven concept the Healthclub.
Neophyte World Tour 2006
donderdag 8 juni 2006
Al dat gehak heeft intussen ook al de nodige legenden opgeleverd. Een daarvan heeft zonder meer ook veel invloed gehad op het beeld van de scene; in zowel muziek als levensstijl zijn er weinig mensen die meer hardcore zijn dan Neophyte. Gaf dit jaar de DVD ‘13 jaar Neophyte’ al een mooi overzicht van waartoe de heren in staat zijn, in 2006 gaat de wereld er voor eens en voor altijd achterkomen.
Lovebase on Tour
woensdag 7 juni 2006
Na een schitterend succes van de Lovebase in Berlijn komt er een Lovebase On Tour in Nederland! De Lovebase is een afterparty van de loveparade en is al 5 jaar een van de toonaangevende afterparty's van de Loveparade. Op de lovebase in Berlijn draaien o.a. Sven Wittekind, Menno de Jong, Drum Connections, DJ Rob, Andreas Kramer en nog veel meer DJ's!
Wie in januari bij de memorabele en vooral errug natte eerste editie van Pussy Lounge in The Matrixx was, weet dat dit succesvolle erotische feest om een vervolg schreeuwde in deze topvenue. Gelukkig dachten de eigenaren van The Matrixx er ook zo over en daarom keert Pussy Lounge op zaterdag 24 juni keihard terug in het Nijmegense!
Limburg Hardcore Invites 2
woensdag 7 juni 2006
Na de eerste succesvolle Limburg Hardcore editie op 29 April 2006 met een programmering van uitsluitend Limburgse artiesten en niet te vergeten de gasten Tommyknocker en Nosferatu zal op zaterdag 22 Juli 2006 de 2e Limburg Hardcore Invites wederom plaats vinden in de locatie Obelisk te Vaals zodat iedereen kennis kan maken met het concept en de locatie.
Op vrijdag 23 juni aanstaande strijkt het wereldberoemde DJ-trio Schijfrijders weer neer op Nederlands grondgebied. Ditmaal in de Amsterdamse club Hotel Arena.
19 mei jongstleden was het dan zover: de eerste editie van D.D.O.D. Borderline in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} in De Meern en wat voor eentje. Mede dankzij de aanwezigheid van de sponsors van deze avond, de Blue Monkeys (www.bluemonkeys.nl) was de gezelligheid eigenlijk sowieso al gegarandeerd, dit samengevoegd met een supervette locatie, fenomenaal geluid en stuk voor stuk DJ's die niet konden wachten om De Meern 'hun' Harddance sound te laten horen.
Verdraaid in de Rechter
zondag 4 juni 2006
Vrijdag 23 juni organiseert Twisted 3Some “Verdraaid” in de Rechter in Eindhoven. De avond staat in het teken van gezelligheid, verschillende muziekstromingen, bijzondere entertainment, goed publiek en lekker genieten.
UDC, organisator van Dance Valley 2006, heeft bekend gemaakt dat UDC per direct toestemming van de gemeente heeft gekregen dagkaarten voor de vrijdag aan te bieden voor het dance-event dat op 14 en 15 juli aanstaande plaatsvindt in Spaarnwoude.
De temperaturen beginnen inmiddels zomerse waarde te krijgen, iedere house liefhebber maakt zich op voor de zomer en natuurlijk voor “HET” strandevent van het jaar: Bliss deluxe On The Beach, zaterdag 19 augustus 2006 in Vida Bonita te Kijkduin.
Q-dance is verheugd mee te kunnen delen dat het op 12 augustus het hoofdpodium gaat hosten tijdens de vijftiende Streetparade, dat het thema ‘open your eyes, move your mind’ heeft meegekregen. Op de Bürkliplatz in het hart van Zürich verrijst een groot podium en zal tussen 13:00 en 24:00 uur een internationale line-up acte de présence geven. Mark Sherry 🇬🇧, Yves Deruyter 🇧🇪, Technoboy 🇮🇹, Scot Project 🇩🇪, Yoji Biomehanika (JAP), Lady Dana 🇳🇱, DJ Luna & Pila 🇳🇱, Hardheadz🇳🇱 en Zany 🇳🇱 zullen samen met MC Ruffian de Zwitserse stad op zijn grondvesten doen schudden.
Begonnen als een wild idee in het trance forum op Partyflock, daar waar een paar enthousiastelingen altijd wel in zijn voor een feestje, moest dit idee in eerste instantie even in de ijskast gezet worden bij gebrek aan een passende datum. Door een geste van de organisatie van Futuristic is besloten de originele Futuristic line-up en openingstijd uit te breiden tot een evenement dat garant staat voor een nachtje lekker feesten.
Terwijl de regen met bakken uit de hemel komt vallen -en volgens onze weermannen en weervrouwen blijft dit voorlopig ook nog even zo- kunnen Mid-Town en UDC alleen maar in de handen wrijven dat A Nightmare Outdoor, het unieke nachtelijke hardcore-only outdoor festival gehouden op 9 september 2006 op het Recreatieoord Binnenmaas, niet op de oorspronkelijke datum (27 mei) plaats heeft gevonden. Voor het tweede jaar zijn de (weer)goden ons voorlopig erg goed gezind -vorig jaar stonden we nog te springen onder een heerlijk opkomend zonnetje- dus het kan bijna niet anders dat 9 september a.s. ons een prachtig en uiterst festival-geschikt klimaat gaat bieden!
30 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
LOS - The party continues at the beach
Frame Busters @ Escape – Juli 2006
HOTT heat it up in Bondi Beachclub
29 juni 2006
ID&T pakt groots uit met de tweede editie van Sensation White in Duitsland
Supersized Summer Special in Outland
28 juni 2006
Ground Zero - Timetable
27 juni 2006
Matrixx krijgt schitterende nieuwe plek voor Zomerfeesten
I hate trance
26 juni 2006
Intuition Summer Event 2006
Sunday Love's "1 year anniversary" verplaatst naar 2 juli
25 juni 2006
Aanstaande zaterdag Hardcore4Life in Outland
Gratis Defqon.1 DVD bij kaartje Q-BASE
24 juni 2006
Planet Rose - N.E.W. Webportal Launch
Kort nieuws van de KNIP-dienst
22 juni 2006
Minimal Eindhoven
21 juni 2006
Euphoria in beste poppodium van Nederland
Blendest Beach
20 juni 2006
Awakenings festival timetable bekend
19 juni 2006
Minimalfunk centraal op derde editie dik
Kinky Dreams op Imagination69
Nacht van de Fooi
18 juni 2006
't gezellige Oldskoolfeest - Jij vraagt, wij draaien
Afterparty in Groesbeek
17 juni 2006
Defqon.1 LIVE te beluisteren via 105.8 FM
16 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
15 juni 2006
Bas & Ram Together: alweer een gratis feestje
VOLTT open air aan het IJ
14 juni 2006
Happy Classics
13 juni 2006
Absolutely Stereo in Off_Corso
Kings of Classics
12 juni 2006
Rendez-Vous – Musique Fantastique
Liquid Dreamz - Beachclub Bondi Beach-Monster
Treasure - Secrets of Summer
10 juni 2006
Interface, No one will be spared!
9 juni 2006
Ground Zero: omdat Holland van hard houdt
8 juni 2006
Benny & Guest - The Final (solo) Edition
Earth goes Aussie + Health
Neophyte World Tour 2006
7 juni 2006
Lovebase on Tour
Pussy Lounge XX-rated in the Matrixx
Limburg Hardcore Invites 2
6 juni 2006
Scheidsrijders - Schijfrijders zijn onpartijdig
5 juni 2006
D.D.O.D. Borderline Invites UK Hardgrooves - The UK Reunion
4 juni 2006
Verdraaid in de Rechter
Dance Valley krijgt toestemming verkoop losse vrijdagkaarten
BliSS Deluxe On The Beach Preparty
Q-dance @ Streetparade Zürich
3 juni 2006
Futuristic - The future in house, club and trance!
1 juni 2006
A Nightmare Outdoor presenteert de line-up